• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
همه جا سخن از 5+25 هست.
نرخ اطلاع دارم
قبلا در تاپیک گفته بودم ۲۳ عدد مهم محسوب میشه
حالا که ۲۳ رد شد دیگه به این راحتی ها پایین بیا نیست متاسفانه

هر روز که نرخ دلار بالا میره بیشتر احساس فقر میکنم !!

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
ولی من چون خودم ندارم منتها دوتا ماشین دارم، دلم میخاد ماشین هم گرون شه تا از تورم عقب نیوفتم ....

سلام

این پیامتون رو اول نقل قول میکنم و بعد میرسیم به بقیه پیام ها :دی

ببینید به طور کلی کسی که تو این کشور داره زندگی میکنه و در آینده هم همینجا هست از بالا رفتن ارزش طلا و دلارش خوشحال نمیشه بلکه مثل بقیه آدم ها ناراحت هم میشه مگر اینکه کار دلالی انجام بده امروز بخره 3 روز دیگه بفروشه دوباره پایین بخره و توی سقف قیمتی بفروشه که اونم کار هر کسی نیست(تشخیص کف و سقف قیمتی)

تنها تفاوتی که بین این آدم ها و بقیه افراد هست اینه که کمتر بدبخت میشن و کمتر ارزش پولشون نابود میشه.

چرا میترسی داداش؟ اینجا همه از بالا رفتن خوشحال میشن، منتها اون چیزی که خودشون دارن ...

مثلا من الان یه ماشین دارم برای استفاده شخصی، فرض کن قیمتش 10 برابر هم بشه من اصلا خوشحال نمیشم بلکه ناراحت میشم. چون لنتی که میخریدم 300ت الان باید بخرم 1 میلیون. روغنی که عوض میکردم 200ت الان باید 700ت بدم. دستمزد تعمیرکاری که میشد 300ت الان 1 میلیون میگیره و الی آخر...

من ماشینم همونه فرقی نکرده که فقط باید پول بیشتری بابت هزینه های جاری کنم. همین باتری ظرف کمتر از 2 ماه میگن 2 برابر شده. ( ببینید چه فشاری به کارمند و کارگر میاد )

مثلا اونی که دلار و طلا داره از افزایشش خوشحال میشه
اونی که توی بورسه از افزایش شاخص و ارزش سهامش خوشحال میشه
اونی ملک و املاک داره
اونی که ماشین داره، چه پراید چه بی‌ام‌دبلیو
اونی که مغازه‌داره از افزایش قیمت اجناس خرید قبلش و توی انبارش
حتی از افزایش گوشی موبایلی که توی دستشه هم خوشحال میشه که هرروز باارزش‌تر میشه براش ...

همه ی اینا در صورتی یک خوشحالی هرچند کوتاه مدت رو به همراه داره که ما افزایش قیمتی در دیگر بازارها شاهد نباشیم.

فرض کنید شما 1 میلیارد سرمایه دارید و با اون میتونید یه خونه بخرید اما اون رو میبرید توی بورس و پولتون 5 برابر میشه ( در بهترین حالت ) بر میگردید میخواهید همون خونه رو بخرید بقیه پول رو هم بذارید تو جیبتون ( عشق و حال ) اما میبینید ارزش خونه شده 7 میلیارد :|

در پایان:

دلیل همه ی این بالا پایین شدن ها مشخص هست و مقصر تقریبا مردم نیستند ولی مقصر ضرر توی بازار سرمایه همون کسی که واردش میشه هست. حالا چه خرید دلار باشه چه سهام.

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
چرا میترسی داداش؟ اینجا همه از بالا رفتن خوشحال میشن، منتها اون چیزی که خودشون دارن ...

اونی ملک و املاک داره
حتی از افزایش گوشی موبایلی که توی دستشه هم خوشحال میشه که هرروز باارزش‌تر میشه براش ...

همه اینا یه نقطه مشترک دارن:
اینکه دوست دارن فقط اون حوزه‌ای که خودشون داخلش چیزی دارن افزایش اتفاق بیوفته، و معتقدن اگر کسی غیر از این بگه یعنی داره نون توی خون مردم مستضعف میزنه!
و با اینکه خودشون میدونن که افزایش قیمت همه موارد بالا تقریبا با هم مرتبط هستن، ولی خودشونو میزنن به کوچه علی‌چپ ...
خب این افزایش‌ها با هم و یک‌شبه اتفاق نمیوفته، و وقتی مثلا من میبینم دلار گرون میشه، ولی بورس درجا میزنه دلم میخاد بورس بکشه بالا... یا اگه ملک گرون میشه، ولی من چون خودم ندارم منتها دوتا ماشین دارم، دلم میخاد ماشین هم گرون شه تا از تورم عقب نیوفتم ....
(حتی اگر تمام موارد بالا هم افزایش نداشته باشه بازم ملت ناراضی‌ان که رکود شده و فلان و فلان ... )
و خلاصه این داستان ادامه‌دار تا ناکجا آباد ادامه داره ....

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
شما با چه دلیل و مدرکی میای میگی همه کسانی که جنسی دارن از افزایش خوشحال میشن؟منی که که مغازه دارم و جنس دارم کی شده از افزایش قیمت سود ببرم؟اگه بازاری باشی که میدونم نیستی باید بدونی که افزایش قیمت در اجناس به سود مغازه دار نیست شاید وقتی جنس زیاد داشته باشه سرمایش بیشتر شده باشه ولی از اون طرف به دلیل افزایش قیمت قدرت خرید مردم هم کم تر میشه و تعداد فروش کمتر شده,همون ماشین که میگی بله من پراید دارم قیمتشم سه برابر شده استهلاک ماشین همون قیمت سابقه؟بلبرینگ 60 تومنی شده 200 تومن بله من خونه هم دارم شما فکر کن خریدم صدملیون الان هست یک ملیارد الان خونه تازه ساز شده دو ملیارد با این وجود از کجا بیارم یک ملیارد بذارم رو خونم نو ساز بخرم درامد من مگه چقدر زیادتر شده؟مجبورم تا اخر عمر همونجا بشینم بله گوشی موبایل هم دارم اون موقع پرچم دار ال جی رو خریده بودم 600 تومن خراب شد گوشی پایین رده سامسونگ رو خریدم اقساطی 2600 الان باید خوشحال باشم از پرچم دار اومدم فقط چیزی که زنگ میخوره؟این استدلال ها برای کسانی هست که ابر سرمایه دار هستن نه مردم عادی تنها چیزی که میتونم بابتش خوشحال باشم اینه خونه ده سال ساخت دارم با ماشین ده سال ساخت

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
نرخ اطلاع دارم
قبلا در تاپیک گفته بودم ۲۳ عدد مهم محسوب میشه
حالا که ۲۳ رد شد دیگه به این راحتی ها پایین بیا نیست متاسفانه

هر روز که نرخ دلار بالا میره بیشتر احساس فقر میکنم !!

مگه ریال به دلار تحلیل داره :-دی

وقتی بازاری دستوری بالا پایین میشه تکنیکال کاربردی نداره

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543

اونی ملک و املاک داره

همه اینا یه نقطه مشترک دارن:
اینکه دوست دارن فقط اون حوزه‌ای که خودشون داخلش چیزی دارن افزایش اتفاق بیوفته، و معتقدن اگر کسی غیر از این بگه یعنی داره نون توی خون مردم مستضعف میزنه!
و با اینکه خودشون میدونن که افزایش قیمت همه موارد بالا تقریبا با هم مرتبط هستن، ولی خودشونو میزنن به کوچه علی‌چپ ...
خب این افزایش‌ها با هم و یک‌شبه اتفاق نمیوفته، و وقتی مثلا من میبینم دلار گرون میشه، ولی بورس درجا میزنه دلم میخاد بورس بکشه بالا... یا اگه ملک گرون میشه، ولی من چون خودم ندارم منتها دوتا ماشین دارم، دلم میخاد ماشین هم گرون شه تا از تورم عقب نیوفتم ....
(حتی اگر تمام موارد بالا هم افزایش نداشته باشه بازم ملت ناراضی‌ان که رکود شده و فلان و فلان ... )
و خلاصه این داستان ادامه‌دار تا ناکجا آباد ادامه داره ....

از بابت خودت حرف بزن چطور از طرف همه می گی فلان ، اصلاً به بقیه چکار داری؟

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
از بابت خودت حرف بزن چطور از طرف همه می گی فلان ، اصلاً به بقیه چکار داری؟
دوستمون حرف حساب میزنه و بیراه نمیگه
خودمونیم به اطرافیانتون نه ته دل خودتون به عنوان یک ایرانی نگاه کنید متوجه میشید
ایرانی هستیم که الان جایگاهمون اینه متاسفانه هرچی خصلت بده تو خودمون جمع کردیم !

یه برادر خانم داریم روزی 3بار تو گروه خونوادگی قیمت ماشینی که خریده و بالا رفته رو میزاره و عکس لوستر خونش میزاره یا با غرور میگه یخچالم فلان شد
فلانی میگه ماشین پرایدم شده 100 ملیون

و این نمونه بیشمار افراد تو این مملکته که ببخشید دور از جون زبونم لال شماها هیچکدوم که تو بورس شرکت نکردین میرن صف میکشن برا خرید بورسی که 1000 درصد حباب داره یا ماشینی که حاضرن 2سال پیش پیش پول بدن با قیمت روز خرید کنن وقتی اینقدر احمق و گوسفندن شما چرا با ایشون مخالفت میکنین ؟

کلیت قضیه اینه شماها اینجور نیستین فایده ای نداره چون جمع این افراد همینه و آدم بشو نیستن منظور دوستمون هم همینه!

Last edited:

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
خودمونیم به اطرافیانتون نه ته دل خودتون به عنوان یک ایرانی نگاه کنید متوجه میشید
ایرانی هستیم که الان جایگاهمون اینه متاسفانه هرچی خصلت بده تو خودمون جمع کردیم !

یه برادر خانم داریم روزی 3بار تو گروه خونوادگی قیمت ماشینی که خریده و بالا رفته رو میزاره و عکس لوستر خونش میزاره یا با غرور میگه یخچالم فلان شد

و این نمونه بیشمار افراد تو این مملکته که ببخشید دور از جون زبونم لال شماها هیچکدوم که تو بورس شرکت نکردین میرن صف میکشن برا خرید بورسی که 1000 درصد حباب داره یا ماشینی که حاضرن 2سال پیش پیش پول بدن با قیمت روز خرید کنن وقتی اینقدر احمق و گوسفندن شما چرا با ایشون مخالفت میکنین ؟

کلیت قضیه اینه شماها اینجور نیستین فایده ای نداره چون جمع این افراد همینه و آدم بشو نیستن منظور دوستمون هم همینه!
داداش اینجا از این جنس حرفهای زیبا و متمدنانه‌ی دوستان زیاد دیده میشه، ولی به قول خودتون ته دلشون یه چیز دیگه‌ست، و بدشون نمیاد "فقط" دارایی و اموال خودشون باارزش‌تر بشه ...
و قطعا این عزیزان پست من رو با دقت نخوندن، و همین باعث برداشت اشتباه‌شون شده، و فکر کردن منظور من از " همه " تک‌تک افراد جامعه هستن، بلکه منظور عمومیت و اکثریت هست. حالا چرا این دوستان به خودشون گرفتن و برای من عدد و رقم و قیمت جنس مینویسن واقعا نمیدونم!!!!!!

مثلا بعضی افراد در تاپیک بغل معتقدن که سهام ایرانخودرو و سایپا و تامین قطعاتشون توی بورس خیلی منطقی توی ۶ماه اخیر ۱۰برابر شده و از این بابت خوشحالن، ولی اینجا شاکی‌ هستن که نباید خودرو و قطعاتش گرون بشه!

طرف زمین خریده ۵۰۰میلیون، توی کمتر از یک سال قیمتش شده بیش از ۱میلیارد ونیم، حالا بنظرتون اون فرد ناراحت هست از بابت خریدش؟

یا مثلا یکی دلار خریده ۲۰تومن، دلار ریزش میکنه و میشه ۱۷تومن، ولی اجناس توی بازار قیمتشون تغییر نمیکنه. معلومه طرف از خداشه دلار گرون شه و بشه همون ۲۰تومن تا حداقل اصل پولش برگرده!

قرار نیست همه متخصص بازار مسکن، دلال خودرو، بورس‌باز، نوسان‌گیر ارز و طلا، و ... باشن! توی این مملکت طاعون‌زده، هرکسی از سر ناچاری و برای حفظ سرمایه‌ش به یکی از موارد بالا چنگ میندازه! و وقتی میبینه حوزه‌های دیگه دارن رشد میکنن، ولی حوزه‌ای که اون درش سرمایه‌گذاری کرده، راکد هست، خب از خداشه اونم رشد کنه... و حرف‌های اینچنینی که : نه! من راضی نیستم زمینم گرون شه شعاره ...
شعار توی مملکت ما زیاده، و شعار دادن از مسئولین عزیز و دلسوزمون به عمق تاپیک‌های اینجا هم نفوذ کرده! ؛)

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862

@jilibilina

من وقتی تو دانشگاه سر کلاس ها روانشناسی بودم
بعضی ها میگفتن اینطوریه اونطوریه همه میگن فلانه
استادمون که خیلی برجسته بود می‌گفت نگو همه . مگه تو وکیل وصی همه دنیایی؟ مگه بقیه لالن تو بجاشون نظر بدی؟ به تو وکالت دادن کل مردم دنیا یا حداقل ۸۵ میلیون نفر ایرانی از طرفشون صحبت کنی؟ و .....
می‌گفت تو فقط میتونی نظر شخصی خودتو از طرف خودت بیان کنی

.... کاری ندارم حرف کی درسته درباره سیاست دستوری و کی درست نیست

ولی حرف اون دوستمون @3POWER اون بخشی که گفتن :
((((از بابت خودت حرف بزن چطور از طرف همه می گی فلان ، اصلاً به بقیه چکار داری؟)))
تایید میکنم

حالا هر چی استدلال تکنیکال هم بیاری وقتی اقتصاد و ..... دستوریه یعنی باد هوا
تو کشوری با اقتصاد قویی و بازار محور و بخش خصوصی که زندگی نمیکنی

صبح تا شب درباره سهام . ارز و ... نظریه کوبنده هم بدید اون نظر شخصی شماست . از طرف من و بقیه نمیتونید حرف بزنید

Last edited:

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
استادمون که خیلی برجسته بود می‌گفت نگو همه . مگه تو وکیل وصی همه دنیایی؟ مگه بقیه لالن تو بجاشون نظر بدی؟ به تو وکالت دادن کل ۸۵ میلیون نفر از طرفشون صحبت کنی؟ و .....

((((از بابت خودت حرف بزن چطور از طرف همه می گی فلان ، اصلاً به بقیه چکار داری؟)))
تایید میکنم

تو کشوری با اقتصاد قویی و بازار محور و خصوصی که زندگی نمیکنی

صبح تا شب درباره سهام . ارز و ... نظریه کوبنده هم بدید اون نظر شخصی شماست . از طرف من و بقیه نمیتونید حرف بزنید
کی با شما بود عزیزم؟
منم نظر خودم گفتم و نظرم اینه 99.9 درصد این مردم همینن
ممنوننم
این نظر شخصی من لطف کن ریپلی نکن

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
@Webmoney-XCH

تحلیل 1 ساله یورو/دلار نداری؟ :دی

تحلیل 1 روزه هم ندارم:D. من خودم چند روز قبل که بین 1.19 و 1.20 بود، یه مقداری از موجودیمو به دلار تبدیل کردم. به نظر من همه چی بستگی به انتخابات امریکا داره. اگر بایدن رای بیاره، اروپا دوباره به امریکا نزدیک میشه، چین هم یه نفس راحت میکشه:D، اما اگر ترامپ رای بیاره، اروپا و چین به هم نزدیکتر میشن و احتمالا چین سهم یورو رو در ذخایر ارزیش بیشتر میکنه و بعید نیست که یورو/دلار به نرخ های قبل از بحران اقتصادی 2008 برگرده

Captive

لایک‌ها
16,664
تحلیل 1 روزه هم ندارم:D. من خودم چند روز قبل که بین 1.19 و 1.20 بود، یه مقداری از موجودیمو به دلار تبدیل کردم. به نظر من همه چی بستگی به انتخابات امریکا داره. اگر بایدن رای بیاره، اروپا دوباره به امریکا نزدیک میشه، چین هم یه نفس راحت میکشه:D، اما اگر ترامپ رای بیاره، اروپا و چین به هم نزدیکتر میشن و احتمالا چین سهم یورو رو در ذخایر ارزیش بیشتر میکنه و بعید نیست که یورو/دلار به نرخ های قبل از بحران اقتصادی 2008 برگرده

پس میتونه تا 25% ریزش کنه نسبت به یورو و به تبع اون گلد هم بره بالا.

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
@jilibilina

استادمون که خیلی برجسته بود می‌گفت نگو همه . مگه تو وکیل وصی همه دنیایی؟ مگه بقیه لالن تو بجاشون نظر بدی؟ به تو وکالت دادن کل مردم دنیا یا حداقل ۸۵ میلیون نفر ایرانی از طرفشون صحبت کنی؟ و .....

تایید میکنم

تو کشوری با اقتصاد قویی و بازار محور و بخش خصوصی که زندگی نمیکنی

شما همون نیستی که میگفت هفته دیگه دلار میشه سه‌تومن؟
استاد روانشناسی که جنابالی تاییدش کنی، خودش نیاز به یه روانشناس برجسته! داره :)
موفق باشید

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
طرف زمین خریده ۵۰۰میلیون، توی کمتر از یک سال قیمتش شده بیش از ۱میلیارد ونیم، حالا بنظرتون اون فرد ناراحت هست از بابت خریدش؟
دوست عزیز واقعا اون کسی که از پایین اومدن قیمت ها خوشحال نشه ، باید به عقلش شک کرد ...
جدای از اینکه اقتصاد بهتر حرکت میکنه ، پایین اومدن قیمت ها به نفع همست حتی پولدارها ...
یه زمانی BMW 740Li حدود 50 هزار کارکرد ، 130 تومن اینطورا بود ... الان فک کنم 2 تومن رو رد کرده !
همون موقع جنسیس 4 در ، حدودا 90 تومن ، ماکسیما حدودا 40 تومن بود
پراید هم فک کنم 12 اینطورا بود

حالا شما اینو بگو مثلا اون ماکسیما معادل3.5 پراید بود
الان اگه ماکسیما صفر باشه جدای از ارزش کلکسیونی فک کنم 700 اینطورا باید باشه یعنی 8 برابر پراید ...
BMW اون موقع 10 تا پراید بود !!!! الان 20 تا پرایده ...

حتی اگه میزان رشد اجناس هم یکسان باشه یعنی دلار 2 برابر بشه ، خودروی شماره یک 2 برابر بشه و شماره دو هم 2 برابر ، در اونصورت هم فاصله ای که بین اینا درست میشه خیلیه !!

یادمه یه زمانی با 80 تومن ماشینمو میتونستم به سوناتا YF هیبرید تبدیل بکنم ( همین 4 سال قبل )
الان اگه ماشین خودم صفر بود و همون سوناتا رو صفرش رو میخواستم بخرم ، باید 850 بدم !!
80 تومن اون موقع رو میتونستم تو یکسال تو بدترین حالتش اوکی بکنم ولی اگه همون سرمایه و موقعیت کاری همون زمان رو داشتم و صرررفا درآمدم بالا میرفت شاید 4 سال طول میکشید که این 850 تومن رو جور بکنم ! یعنی الان 3 سال دیرتر میرسم ...
اصلا این موضوع رو که میزان سرمایه و سود و موقعیت درآمد زایی الان بیشتر شده ندارم . شما فرض کن مثلا اون موقع 100 واحد خدمات ارائه میدادم الان هم همون 100 واحده و صرفا قیمت خدمات به روز بشه

تقریبا 15 سال قبلی کارمندی رو میشناختم که ماهی 7 الی 8 تومن اینطورا حقوق میگرفت . الان همون کارمند ماهی 30 میگیره .15 سال قبل حدودا 7 تا سکه با حقوق یک ماهش میتونست بخره ، الان 3 تا میتونه بخره !!!! این حقوق ماهی 30 تومن الان برای خیلیا آرزو حساب میشه ولی واقعیت اینه قدرت خریدش تقریبا نصف شده !

حالا شما فرض کن این آدم یه خونه 300 تومنی داشته باشه و الان همون خونه 3 میلیارد شده باشه ، با حقوق اون موقع خودش میتونست توی43 ماه خونه رو بخره با فرض تورم صفر ولی الان با 100 ماه باید بخره ! تازه الان باید همون خونه رو 10 سال ساخت بخره شاید نوسازش نیاز به 150 ماه درآمد داشته باشه با فرض تورم صفر

پولدار و فقیر نداره چون هرکسی اهدافش رو داره و داره فقیر تر میشه :
قشر ضعیف که موقعیت روبه رشدی داره میخواد موتورش رو به پراید تبدیل بکنه
قشر متوسط میخواد 206 خودش رو به هیوندا و کیا تبدیل بکنه
قشر متوسط روبه بالا میخواد هیوندا و تویوتا رو به بنز و BMW تبدیل بکنه
قشر پولدار میخواد BMW و بنز رو به خودروهای تک و خاص مثل پورش ، مازاراتی و ... تبدیل بکنه
قشر فوق ثروتمند هم میخواد فلان برج و فلان ملک و کشتی تفریحی و هواپیما و از این چیزا بخره

هم زمان که هر قشری تو سطح خودش فقیر تر میشه ، هم زمان بین این اقشار هم فاصله میوفته و باعث بیشتر شدن شکاف طبقاتی میشه . یعنی اگه ماشین قشر متوسط مثلا 5 تا پراید میشد الان 15 تا پراید میشه
قشر فوق پولدار هم میتونه زندگی همه اقشار زیر مجموعه خودش رو حتی پولدارا رو یه لقمه چپ بکنه ( در عین حال که خودش فقیر تر هم شده )

پس اگه کسی واقعا با گرون شدن دارایی هاش احساس خوشحالی بکنه به معنای واقعی یه " احمق " محسوب میشه ، چون روز به روز به میزان فقرش اضافه تر میشه . اگه کسی دلار داره ، خونه داره ، سکه داره ، سهام داره ، خودرو داره ، زمین داره ، جنس تو انبار و مغازش داره و خلاصه هر چیزی داره ، روووووز به روووووز که مقدار ریالیش بالاتر میره میزان فاصلش با بقیه طبقات بیشتر و تو طبقه خودش هم پایین تر میره

یادم میاد اون موقع که شرکت دکوراسیون داخلی داشتم ، یه رول کاغذ دیواری یکی از آلبومای آلمانی حدودا 300 هزار تومن بود ، چند سال بعدش که دیگه مجبور به جمع کردن شرکت شدم ، اون کاغذ دیواری تا مرز 2 میلیون تومن به ازای هر رول رفته بود و بعدش هم که دیگه موجودی صفر شده بود، یعنی از یه جایی جدای از اینکه گرونی بیداد میکنه و اتفاقی که بولد و قرمز کردم رخ میده ، یه سری از اقلام که حتی شاید پولمون برسه و بخوایم بخریم به خاطر پایین اومدن تقاضا و همینطور مشکلات واردات ، دیگه موجود نیست !!!
الان قیمت یه رول کاغذ دیواری که بازار بهش علاقه نشون میده و به به و چه چه میکنن ، 200 تا 300 تومنه ولی همینو ما چند سال قبل حاضر نبودیم رو دیوار انباریمون بزنیم ! الان باید اونو با لذت بخریم و از بدبختیمون خوشحال باشیم :(

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
پس میتونه تا 25% ریزش کنه نسبت به یورو و به تبع اون گلد هم بره بالا.
@Webmoney-XCH

تحلیل 1 ساله یورو/دلار نداری؟ :دی
سلام
یورو به تنهایی ارز قوی نیست و توانایی جهانی شدن نداره
منتهی به دلیل سیاست های انبساطی دلار سرمایه گذارها رو به یورو اورده اند که سیاست های امنی در پیش گرفته
اگر شاخص های مهم دلار این چند وقته خوب تر پیشبینی ها ارائه نمیشد قطعا یورو به دلار 1.30 میرسید

اقا حمید تحلیل یکسال !!!! :D

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
افتک خدا ذلیلت کنه من یه چند سالی نبودم تو هنوز زنده ای پیرمرد:confused::p

Captive

لایک‌ها
16,664
سلام
یورو به تنهایی ارز قوی نیست و توانایی جهانی شدن نداره
منتهی به دلیل سیاست های انبساطی دلار سرمایه گذارها رو به یورو اورده اند که سیاست های امنی در پیش گرفته
اگر شاخص های مهم دلار این چند وقته خوب تر پیشبینی ها ارائه نمیشد قطعا یورو به دلار 1.30 میرسید

سپاس بیکران.
66x1ufd.gif

حقیقت من چند تا مقاله و خبر رو در رابطه با شاخص دلار و طلا دارم دنبال میکنم و جمع بندی این بوده که دلار ضعیف میشه ( به دلیل کرونا/چاپ پول/ ترامپ :دی و... ) برای همین دوست داشتم نظر دوستان رو هم بپرسم.

اقا حمید تحلیل یکسال !!!! :D

راستش میخواستم بگم 6 ماه دیگه رندش کردم به یک سال
04.gif
بیشتر با توجه به رویداد های پیش رو، هدف بلند مدت واسم مهم بود/ دقیقا مثل طلا چون تحلیل روزانه و هفتگی اصلا به درد من نمیخوره یه روز مثبت هست یه روز منفی، به قول یکی از دوستان: اونس هم داره موج سواری میکنه

پ.ن: البته برای کسانی که ترید روزانه انجام میدن طبیعتا مهم هست اما من چون دید بلند مدت دارم اهمیتی نداره برام.

بازم ممنون بابت توضیحات
flowerysmile.gif

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سپاس بیکران.
66x1ufd.gif

حقیقت من چند تا مقاله و خبر رو در رابطه با شاخص دلار و طلا دارم دنبال میکنم و جمع بندی این بوده که دلار ضعیف میشه ( به دلیل کرونا/چاپ پول/ ترامپ :دی و... ) برای همین دوست داشتم نظر دوستان رو هم بپرسم.

راستش میخواستم بگم 6 ماه دیگه رندش کردم به یک سال
04.gif
بیشتر با توجه به رویداد های پیش رو، هدف بلند مدت واسم مهم بود/ دقیقا مثل طلا چون تحلیل روزانه و هفتگی اصلا به درد من نمیخوره یه روز مثبت هست یه روز منفی، به قول یکی از دوستان: اونس هم داره موج سواری میکنه

پ.ن: البته برای کسانی که ترید روزانه انجام میدن طبیعتا مهم هست اما من چون دید بلند مدت دارم اهمیتی نداره برام.

بازم ممنون بابت توضیحات
flowerysmile.gif
برای بدست اوردن دیدگاه بلند مدت باید بری سراغ موسسه ها و بانک های بزرگی همچون گلدمن ساکس
متالزفوکس
فدرال رزرو امریکا
دویچه بانک المان
موسسه ubs - بزرگ ترین موسسه مدیریت ثروت در جهان محسوب میشه که به افراد خیلی ثروتمند مشاوره میده
و . . .
تحلیل هاشون دنبال کن
اخرین براوردشون که من دیدم اونس ۳۰۰۰ دلار پیشبینی کرده بودن در یک بازه زمانی ۱۸ ماهه

Last edited:
بالا