این آریامهر همون Erfan90ir اسبق یا همون ARIAEI سابق هست که بعد از اینکه پارسال بن شد با آی دی جدید برگشته تا با طرح مطالب غیر مرتبط با هدف تاپیک و با مزخزفاتی که میگه نظم تاپیک رو بهم بزنه. مدیران لطفا اجازه فعالیت این ترول ها رو ندن. با تشکر
عجب .... بیدلیل نیست که رتبه اول عصبانیترین مردم دنیا رو کسب کردیممن گفتم هفته بعد میشه ۳ تومن؟
شما گوه زیادی میخوری از طرف بقیه حرف میزنی . فقط اختیار فکر و ذهن خودتو داری
فقط مونده دیگه ادعا خدایی کنی و جا بقیه تصمیم هم بگیری و حرف بزنی
و الکی باد گلو ول میکنی و کم هم میاری تهمت میزنی
و بدتر از شما اون اورانگوتانیه که لایکت کرده و تایید کرده بقیه لالن و بی مغز و شما وکیل وصی کل مردم دنیایی و عقل کلی و جا بقیه صحبت کنی و تصمیم بگیری
@farzad.sadeshi6 با شمام
شما ناقص العقلی نیاز داری بقیه به جات حرف بزنن و فکر کنن به بقیه ربطی نداره
آقا تمام کن بحث رو..من آی دی قبلم @aryamehr1368 بود که چند سال پیش بن شد انقدر فسفر نسوزون
حواله 24.900 تومانآخرین قیمت دلار امروز چند هست؟
اوضاع خیط مال یکی دوسال پیشه الان فاجعه شروع شده و درامدهای ما فقط کفاف خوراکی جات رو بده باید شکر کرد,سالهای آینده با این روند نهایت نون خالی گیرمون بیاد ,ونزوئلا ما داریم میاییماوضاع خیلی خیطه :-/
گشایش اقتصادی منظورش همون سوراخی که از گشاده شدن به پارگی تغییر کرده و دیگه بیشتر از این گشاده نمیشهدلار نقدی ۲۵۲۰۰
دلار حواله ترکیه ۲۵۶۵۰
دلار نقدی دوبی ۲۵۷۰۰
درهم ۶۹۷۰
سکه ۱۱۶۵۰
چنان رونق اقتصادی ایجاد بکنم که ...
#گشایش_اقتصادی
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
راستش اوضاع وخیم اقتصادی حال حاضر ربط چندانی به تحریم نداره. در بهترین حالت اگه همه تحریم ها هم لغو بشه یک کاهش هیجانی موقتی اتفاق میافته ولی واقعیت های اقتصادی باعث میشه که قیمت ها بعد از چند وقت باز صعودی بشه.آخر این ماه تحریمهای جدید شروع میشه احتمالا یه جهش در حد جرواجر شدن داریم
من خیارشور 40تومنی هم دیدم خواستی عکس بگیرم بفرستم خیارشور دبه 9کیلویی برای مغازدار هم 160تومن هستراستش اوضاع وخیم اقتصادی حال حاضر ربط چندانی به تحریم نداره. در بهترین حالت اگه همه تحریم ها هم لغو بشه یک کاهش هیجانی موقتی اتفاق میافته ولی واقعیت های اقتصادی باعث میشه که قیمت ها بعد از چند وقت باز صعودی بشه.
دیشب رفتم خیارشور بخرم ، یک شیشه خیارشور معمولی شده ۳۲۵۰۰ تومن. سرم سوت کشید.
آخرین باری که خیارشور خریده بودم قیمت ۱۲۰۰۰ تومن اینا بود. قیمت اینا هم دلاری حساب میشه.
سهمیه 2200 دلار سالیانه هست و مالیات و .. نداره, بیشتر از این سهمیه هم که نمیفروشناینایی که دارن ارز میگیرن احتمالا مالیات نمیبندن بعدها
سهمیه 2200 دلار سالیانه هست و مالیات و .. نداره, بیشتر از این سهمیه هم که نمیفروشن
به نظر منم نباید مالیات داشته باشه سهمیه سالانه اما شنیدم که بعد احتمال داره مالیات ببرن واسش مثل اون جریان سکه و...
بانک مرکزی سهمیه خرید ۲هزار یورو در سال را حذف کرد.
پیش از این دارنده هر کارت ملی، می توانست یک بار در سال معادل ۲هزار یورو یا معادل دلاری آن را خریداری کند.
یک روز پس از تشکیل صفهای خرید ارز در برابر صرافیها، بانک مرکزی اعلام کرد که این سهمیه حذف شده است.
Sent from my K00R using Tapatalk