• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
بانک مرکزی از امروز اجازه داد که سقف قیمت در بازار دوم که به نیما معروف است برداشته شود و نرخ ارز بر اساس عرضه و تقاضا کشف شود.
علاوه بر این تخصیص ۲۲۰۰ دلار به هر کارت ملی با قیمت بازار از سر گرفته شد.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
روند دلار بر خلاف روزهای اخیر کاهشی شد و دلار فردایی زیر 26 معامله میشه (آخر وقت امروز حواله 27.400 بود )
البته امسال این کاهش ها دوام زیادی نداشته ببینیم این سری چی میشه

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
@Webmoney-XCH افتک بهترین نرخ خرید رو صرافی های کدوم منطقه دارن (یورو و درهم)؟ در کل کجا ها بفروشیم بهتره؟ صرافی ها فردوسی که بزخری میکنن
توی تهران دو منطقه بورسه. یکی همون فردوسی، یکی هم میرداماد
صرافی های محلی و سطح شهر، معمولا ارزونتر میخرن و گرونتر میفروشن. مگر اینکه آشنا باشن. کلا مثل بقیه اصناف، نرخ خرید و فروش صرافی هم بستگی به آشناییش با مشتری داره

در مورد بزخری ... من و شما هم اگر شغلمون این بود، در این شرایط مجبور بودیم فاصله قیمت خرید و فروشمون رو افزایش بدیم. بزخری بهتر از هرگز نخریدن است:D. وقتی دلار در فاصله دو روز، نزدیک به 10 درصد حرکت میکنه، نمیشه از صرافی انتظار داشت حاشیه سود 0.5 و 1 درصدی برای خودش بذاره. یا باید کلا تعطیل کنه یا مینیمم 5 درصد حاشیه سود بذاره ... باز هم صد رحمت به صراف ها، بقیه اصناف اگر دلار 10 درصد گرون بشه، 40 درصد افزایش قیمت میدن، بعد از ارزونی هم دیگه بر نمیگردونن:D

EK2

Registered User
لایک‌ها
577
صرافی های محلی و سطح شهر، معمولا ارزونتر میخرن و گرونتر میفروشن. مگر اینکه آشنا باشن. کلا مثل بقیه اصناف، نرخ خرید و فروش صرافی هم بستگی به آشناییش با مشتری داره

در مورد بزخری ... من و شما هم اگر شغلمون این بود، در این شرایط مجبور بودیم فاصله قیمت خرید و فروشمون رو افزایش بدیم. بزخری بهتر از هرگز نخریدن است:D. وقتی دلار در فاصله دو روز، نزدیک به 10 درصد حرکت میکنه، نمیشه از صرافی انتظار داشت حاشیه سود 0.5 و 1 درصدی برای خودش بذاره. یا باید کلا تعطیل کنه یا مینیمم 5 درصد حاشیه سود بذاره ... باز هم صد رحمت به صراف ها، بقیه اصناف اگر دلار 10 درصد گرون بشه، 40 درصد افزایش قیمت میدن، بعد از ارزونی هم دیگه بر نمیگردونن:D
به نظرم برای فروش میرداماد بهتره نرخ فروش یورو و دلار خط آبی اختلاف خرید و فروشش بیشتر از 100 تومن نیست اکثر جاها،مسئله برای من نرخ خرید درهم بود که واقعا بزخری کامله،البته من چیزی نفروختم به نظرم پاییز فروپاشی در راهه.

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249

والا ما تو صنف خودمون یادم نمیاد چیزی ده درصد دلار گرون شده باشه ما چهل درصد بکشیم روش یا ارزون بشه ما خرید جدید رو پایین نیاریم

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
والا ما تو صنف خودمون یادم نمیاد چیزی ده درصد دلار گرون شده باشه ما چهل درصد بکشیم روش یا ارزون بشه ما خرید جدید رو پایین نیاریم
در صنف الکترونیک و کامپیوتر، لوازم خانگی، ابزارآلات، لوازم التحریر، قطعات یدکی خودرو و خیلی چیزهای دیگه اینطوریه. اکثر اقلام وارداتی الان داره با دلار 30 تومنی و بالاتر فروخته میشه ( قیمت خام بدون احتساب حقوق گمرکی)

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
در صنف الکترونیک و کامپیوتر، لوازم خانگی، ابزارآلات، لوازم التحریر، قطعات یدکی خودرو و خیلی چیزهای دیگه اینطوریه. اکثر اقلام وارداتی الان داره با دلار 30 تومنی و بالاتر فروخته میشه ( قیمت خام بدون احتساب حقوق گمرکی)
اینکه اجناس با دلاره بله صددرصد ولی اینکه دلار ده تا بره صنوف چهل تا بکشن روش که دست خرده فروش نیست ما قیمت خرید مشخص داریم و ضریب اتحادیه بعلاوه کرایه، بیشتر به نظر من شما منظورت دلالانه

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
اینکه اجناس با دلاره بله صددرصد ولی اینکه دلار ده تا بره صنوف چهل تا بکشن روش که دست خرده فروش نیست ما قیمت خرید مشخص داریم و ضریب اتحادیه بعلاوه کرایه، بیشتر به نظر من شما منظورت دلالانه
آقا قیمت دلار و تغییراتش مشخصه. قیمت اجناس و تغییراتش هم مشخصه. یادداشت کن ببین با هم تناسب داره یا نه. :p

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
آقا قیمت دلار و تغییراتش مشخصه. قیمت اجناس و تغییراتش هم مشخصه. یادداشت کن ببین با هم تناسب داره یا نه. :p
صدر درصد متانسب نیست ولی من به عنوان یک عضوی از صنوف چطور ده دلار بالا میره من 40 دلار میکشم روش؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
نرخ اطلاع دارم
قبلا در تاپیک گفته بودم ۲۳ عدد مهم محسوب میشه
حالا که ۲۳ رد شد دیگه به این راحتی ها پایین بیا نیست متاسفانه

هر روز که نرخ دلار بالا میره بیشتر احساس فقر میکنم !!
سلام
صبح بخیر
متاسفانه طبق پیشبینی دلار بعد از قیمت ۲۳ تومن دیگه اروم نشد و هر روز بالا و بالاتر میره

اینبار احتمال واکنش دولت به قیمت های ۲۹ تا ۳۰ تومن بسیار زیاده
کف قیمت روی ۲۵.۵ میتونه باشه

خدا کنه ۳۰ تومن رد نکنه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
سلام
صبح بخیر
متاسفانه طبق پیشبینی دلار بعد از قیمت ۲۳ تومن دیگه اروم نشد و هر روز بالا و بالاتر میره

اینبار احتمال واکنش دولت به قیمت های ۲۹ تا ۳۰ تومن بسیار زیاده
کف قیمت روی ۲۵.۵ میتونه باشه

خدا کنه ۳۰ تومن رد نکنه
بنظرم بالاتر هم دور از ذهن نیست.
شاید روزی رسید به 67 هزار

signore

Registered User
لایک‌ها
636
دلار صرافی الان ۲۶۹۳۰ تومنه. به نظرم فعلا روی ۲۷ تومن مقاومت قوی داره و اگه ۲۷ رو بشکنه دیگه باید دلار زیر ۲۰ تومن رو تا ابد فراموش کنیم حتی اگه خود ترامپ بیاد تهران مذاکره کنه

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
امیدوارم این اتفاق هیچ وقت نیوفته
سال هاست نرخ دلار دنبال میکنم و براساس دلار خرید فروش انجام میدهم
هربار که دلار بالا میره بیشتر و بیشتر احساس فقر میکنم و هیچ لذتی در افزایش نرخ دلار نمیبینم هرچند که از نظر اقتصادی برای من بهتره

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
با سلام..
دوستان عزیز لطفا از این به بعد هیچگونه مطلبی بجز موضوع تایپیک،اینجا قرار داده نشه.
بیان مطالب سیاسی و اجتماعی و شوخی و طنز و حاشیه ای و... در این تایپیک کاملا ممنوع می باشد.

از این به بعد در صورتی که کاربری رعایت نکنه قطعا باهاش برخورد میشه و بدون تذکر دادن از فعالیت محروم میشه.
فقط و فقط در مورد موضوع تایپیک مطلب نوشته بشه.

با تشکر از همه دوستان

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
بازار منتظر خبر است و حجم معاملات به شدت کم شده است
خریدار و فروشنده هردو مردد هستند و منتتظر خروجی اخبار هستند
برسی اخبار قبلی نشان میدهد در زمان تحریم **** خبر پیش خور شد و بازار ریخت
در زمان خبر خروج امریکا از برجام بازار باز هم خبر پیش خور شد و بازار ریخت
اما در زمان،خبر fatf خبر پیش خور نشد و صعود سنگینی داشت بازار
چهارمین خبر مهم برای شنبه یا یکشنبه هفته آینده است که باید ببنیم خبر پیش خور میشود بازار میریزد یا مثل زمانfatf خبر پیش خور نمیشود

نقل از کانال تلگرام همیار همکار

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
بازار منتظر خبر است و حجم معاملات به شدت کم شده است
خریدار و فروشنده هردو مردد هستند و منتتظر خروجی اخبار هستند
برسی اخبار قبلی نشان میدهد در زمان تحریم **** خبر پیش خور شد و بازار ریخت
در زمان خبر خروج امریکا از برجام بازار باز هم خبر پیش خور شد و بازار ریخت
اما در زمان،خبر fatf خبر پیش خور نشد و صعود سنگینی داشت بازار
چهارمین خبر مهم برای شنبه یا یکشنبه هفته آینده است که باید ببنیم خبر پیش خور میشود بازار میریزد یا مثل زمانfatf خبر پیش خور نمیشود

نقل از کانال تلگرام همیار همکار
مکانیزم ماشه فقط مربوط به تحریم‌های تسحیلاتی سازمان ملل میشه، و اگر فعال بشه از نظر روانی تاثیر میذاره و ممکنه نرخ ارز مقداری افزایشی بشه، و بعدش هم اندکی برگرده، و بعد از اون در انتظار انتخابات ...

و اگر امریکا موفق نشه مکانیزم رو فعال کنه، باز هم از نظر منطق نباید تاثیر خاصی بذاره، چون لغو این تحریم‌ها نه تنها ارز آوری نداره بلکه باعث شدت خروج ارز، و ناامنی بیشتر در منطقه، و نتیجتا به مرور باعث افزایش نرخ ارز خواهد شد ...

ولی خب هیچوقت منطق و پیش‌بینی در کشور عزیزمان درست از آب در نیومده ...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

MOHAMMAD.66.110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
72
در اینکه در درازمدت صعودی هست قبلا بحث شده و اصلا شکی نیست چه دیل بشود چه نشود چه بایدن بیاید چه ترامپ...........
ولی در کوتاه مدت من انتظار دارم بازار به 30 و بالا برود و بعد زیر 20 برود . مثلا اگر با انتخاب ترامپ که همه مشغول خریدن دلار هستن زیر 20 برود بسیار قابل انتظار هست ........
کسایی که هم یورو به جای دلارمیگیرن از نظر من کارشون اشتباه هست تارگت یورو دلار در کوتاه مدت3-6 ماه 1.09 و در یک دوسال اینده 1 و زیر یک هست.من که در 1.2 فروختم :D

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
من امروز از باجناق پسرعموی دایی یکی از فامیلامون که توی یک سازمان خیییییییلیییییییی حساسیه شنیدم دلار 40 تومن میشه
P.S:
1600363060478.png
والا قدیما ما میومدیم اینجا که تحلیل های چهارتا آدم درست حسابی رو بخونیم که مشخص بود با دانش اقتصادی حرف میزنن
اما الان که چند صفحه رفتم عقب صحبتهای پا منقلی رو دیدم واقعا پرام ریخت

دلار صرافی الان ۲۶۹۳۰ تومنه. به نظرم فعلا روی ۲۷ تومن مقاومت قوی داره و اگه ۲۷ رو بشکنه دیگه باید دلار زیر ۲۰ تومن رو تا ابد فراموش کنیم حتی اگه خود ترامپ بیاد تهران مذاکره کنه
حرف حساب

سه چهار سال پیش کی فکرشو میکرد دلار از 3700 برسه به 27000 تومن داداش
الان هم قطعا حرف شما درسته
بنظرم تا 40 تومن هم جا داره
بنده با گرون شدن دلار فقیر تر میشم چون هیچ دارایی خاصی ندارم اما خب از الان دارم خودمو از نظر اقتصادی واسه حقیقتی که در پیش هست آماده میکنم که له نشم

Last edited:
بالا