• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

signore

Registered User
لایک‌ها
636
اینا با ترامپ نمیتونن توافق کنن درسته ترامپ بارها گفته حاضره توافق کنه ولی واسه اینا خیلی افت داره که باز برن سر میز مذاکره ترامپم کسی نیست که در پشت پرده توافق کنه
اینا منتظرن بایدن بیاد بایدن هم مثل همین اروپایی ها هست که مخالف مکانیسم ماشه بودن
مخالفت اروپایی ها با ماشه نمایشی بیش نیست . این تاکتیک رو اتخاذ کردند تا جلوی حرکات و تصمیمات بعدی ایران رو بگیرند. فرض کنید اروپا با ماشه مخالفت نمی‌کرد و حسن چیزی نداشت که بهش افتخار کنه. در اون صورت چه اتفاقی ممکن بود بیافته؟! فعلا ایران خرسنده و دلش به این خوشه که اروپا مخالفت کرده و احساس پیروزی به حسن و دوستان دست داده و همین باعث میشه که ایران فعلا نتونه دست از پا خطا کنه

signore

Registered User
لایک‌ها
636
امکان نداره اینا با ترامپ توافق کنن اصلا گیرم صحبتی بشه هیچ توافقی صورت نمیگیره از روزم برام روشنتره به قولی یکی ما با یه قمار باز کازینو دار صحبت نمیکنیم:D
این خط / اینم نشون * . ترامپ دوباره انتخاب بشه سریع مذاکره میکنن. به حرفایی که مصرفش فقط برای عوام و کوچه بازاره توجه نکن.

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
این خط / اینم نشون * . ترامپ دوباره انتخاب بشه سریع مذاکره میکنن. به حرفایی که مصرفش فقط برای عوام و کوچه بازاره توجه نکن.
کوچه بازار کجا بود شما فکر میکنی طرف انقدر شیطان بزرگ میکنه میاد روی یه میز باهاش چایی میخوره؟همین با اروپاییها هم نتونسته درست ارتباط برقرار کنه چه برسه به اون گندتراش شما هم حرف من یادت باشه ترامپ انتخاب میشه و همچنان ایران از اینی که هست خرابتر میشه نگاه کن دیگه اینا هیچی نمیتونن صادر کنن دست کردن توی جیب منو تو یعنی اینا حاظرن منو تو بمیریم اما با آمریکا مذاکره نشه

signore

Registered User
لایک‌ها
636
کوچه بازار کجا بود شما فکر میکنی طرف انقدر شیطان بزرگ میکنه میاد روی یه میز باهاش چایی میخوره؟همین با اروپاییها هم نتونسته درست ارتباط برقرار کنه چه برسه به اون گندتراش شما هم حرف من یادت باشه ترامپ انتخاب میشه و همچنان ایران از اینی که هست خرابتر میشه نگاه کن دیگه اینا هیچی نمیتونن صادر کنن دست کردن توی جیب منو تو یعنی اینا حاظرن منو تو بمیریم اما با آمریکا مذاکره نشه
هدف حفظ نظامه ;)

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
هدف حفظ نظامه ;)
من نمیدونم چطور به ترامپ میگن قمارباز در صورتی که ترامپ اگه یه رییس جمهور نباشه اما یه اقتصاد دان فوق العاده باهوش و زیرکه و واقعا یه ملت به همچین فردی احتیاج داره همینطور که دیدین اقتصاد ایران رو با خاک یکسان کرد البته اقتصادی هم نداشت اگه بود هم زمین میزد

I_Love_NY

Registered User
لایک‌ها
464
اگه ترامپ سردار را ترور نمیکرد میشد امید داشت که اینا شاید با ترامپ مذاکره کنن قبل از ترور سردار هم اینا به خاطر بیرون اومدن ترامپ از برجام و اعمال تحریم ها خیلی شاکی بودن از ترامپ حالا که دیگه خشم و نفرتشون هم بیشتر شده
واسشون هم خیلی افت داره که برن پای میز مذاکره و به قول خودش با قاتل سردار مذاکره کنن

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
هدف حفظ نظامه ;)
اینا هم قبول کنن خود ترامپ قبول نمیکنه الان شرایط ایران مثل چند سال قبل نیست دیگه برگ برنده ای نداره چرا ترامپ باید باهاشون مذاکره کنه؟

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
غیر از این هم راهی ندارن یا توافق با ترانس یا توافق با 25 ساله با چانگ چن چونگ

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
این خط / اینم نشون *
ehh3.png
ehh3-png.1198980
ehh3-png.1198980

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
به نظر منم ترامپ رای بیاره با ایران مذاکره میکنه
این چند سال عرب ها رو دوشید وقتی که کارش تموم بشه با ایران توافق میکنه
دموکرات‌ها هیچ وقت حاضر نیستن مذاکره کنن

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
درهم 7650 تومان > دلار 28 هزار تومان

دژمن از همیشه منزوی تر شده :)

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
به نظر منم ترامپ رای بیاره با ایران مذاکره میکنه
این چند سال عرب ها رو دوشید وقتی که کارش تموم بشه با ایران توافق میکنه
دموکرات‌ها هیچ وقت حاضر نیستن مذاکره کنن
اصلا گیرم مذاکره کنه که احتمال 1درصد رو میدم همچین چیزی رخ بده بعد فکر میکنی هرچی اون بگه ما قبول میکنیم یا ما هرچی بگیم اون قبول میکنه؟به این راحتیها هم نیست ترامپ با چین هم مذاکره کرد چی شد؟برگشتن سر نقطه اول مگه به همین راحتیاست هر کسی به فکر منافع خودش میاد برای مذاکره ترامپ هم فقط دست رو سلاح هسته ای نمیذاره منافع بیشتری هم میخواد بعد اینا یک شبه اتفاق نمیوفته شاید چندین سال طول بکشه

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
من نمیدونم اینکه عده‌ای معتقدن ترامپ جنگ‌طلب و خطرناکه از کجا اومده!

‏کارتر، ریگان، بوش پدر، کلینتون، بوش پسر، اوباما ؛ همه‌ی اینا یا عملیات نظامی گسترده داشتن و یا جنگ راه انداختن
ترامپ چی؟ از روزی که اومده دنبال توافق و صلح بوده ...

کره شمالی که قبل ترامپ روزی ۴تا بمب هسته‌ای آزمایش میکرد، الان یه ترقه هم در نمیکنه، چندبار هم دیدار داشتن و دنبال صلح هستن ...

صلح کشورهای عربی با اسرائیل با میانحیگری ترامپ، یکی بعد دیگری ...

درسته ترامپ از برجام خارج شد، ولی چهارساله داره التماس میکنه بیاید مذاکره کنیم. (طبیعیه که توی مذاکره دنبال منافع خودش و کشورش باشه، خب مسئولان ما هم برن جلو، و دنبال منافع کشور خودمون باشن، از چی میترسن آخه!؟)
.............

و نهایتا معتقدم در صورت پیروزی ترامپ، توی کمتر از یکسال توافق حاصل خواهد شد، چون دیگه مسئولین میدونن تحمل ۴سال فشار سنگین دیگه رو ندارن و کمرشون خواهد شکست، پس پای میز مذاکره میرن و جام رو سر میکشن، که این برای ما مردم خوبه ...

ولی اگر بایدن پیروز بشه، چون اندکی از فشارها کم میشه، به همین خاطر هیچ توافقی صورت نخواهد گرفت، و مسئولان به همون آب‌باریکه‌ای که کفاف زندگی خودشون رو میده بسنده میکنن، و وضع ما مردم اسفناک‌تر و سیاه‌تر خواهد شد ....

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509

‏کارتر، ریگان، بوش پدر، کلینتون، بوش پسر، اوباما ؛ همه‌ی اینا یا عملیات نظامی گسترده داشتن و یا جنگ راه انداختن

کره شمالی که قبل ترامپ روزی ۴تا بمب هسته‌ای آزمایش میکرد، الان یه ترقه هم در نمیکنه، چندبار هم دیدار داشتن و دنبال صلح هستن ...

درسته ترامپ از برجام خارج شد، ولی چهارساله داره التماس میکنه بیاید مذاکره کنیم. (طبیعیه که توی مذاکره دنبال منافع خودش و کشورش باشه، خب مسئولان ما هم برن جلو، و دنبال منافع کشور خودمون باشن، از چی میترسن آخه!؟)
.............

و نهایتا معتقدم در صورت پیروزی ترامپ، توی کمتر از یکسال توافق حاصل خواهد شد، چون دیگه مسئولین میدونن تحمل ۴سال فشار سنگین دیگه رو ندارن و کمرشون خواهد شکست، پس پای میز مذاکره میرن و جام رو سر میکشن، که این برای ما مردم خوبه ...

ولی اگر بایدن پیروز بشه، چون اندکی از فشارها کم میشه، به همین خاطر هیچ توافقی صورت نخواهد گرفت، و مسئولان به همون آب‌باریکه‌ای که کفاف زندگی خودشون رو میده بسنده میکنن، و وضع ما مردم اسفناک‌تر و سیاه‌تر خواهد شد ....

کشورهای عربی مثل عربستان اگه توافق کردن برای اینکه فکرشونو عوض کردن و از اون دوران غارنشینی بیرون اومدن اینا مگه خرافاتو این چیزارو ول میکنن؟تا وقتی اینا باشن من هیچ احتمالی برای توافق نمیدم همین عربستان خودشو کلی تغییر داد بروز کرد الان شما عربستان جدیدی میبینی نه اون غارنشینای مغز خرابو ما هم باید اینطور باشیم تا دیگران مارو بپذیرن

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
یه زمانی اینترنتی کار می کردم برا خارج (فریلنسینگ)، دلار 800 تومن بود، برام سوئیفت می کردن میرفتم بانک ملی می گرفتم!
مستقیم حواله می کردن میامد ایران! الان یه جور رویاست اینکار.
دارم فکرشو میکنم چه اشتباهی کردم چنج می کردم اون زمان! جوون بودم و خام
t2335.gif

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413

.............

درسته ترامپ از برجام خارج شد، ولی چهارساله داره التماس میکنه بیاید مذاکره کنیم

داشتم بحساب خودم مطلبی میخوندم ک وسط راه ببخشید ببخشید ریدم از خنده با این جمله سنگین
خداییش یکی. میگفت هر @#و@#@ ایندوره شده کارشناس بیراه نمیگفت
عموجان وقتی هیچ اطلاعاتی از اطرافت نداری لطف کن نظر نده زورت کردن آخه
ترامپ
التماس
:D:D

بالا