The Destroyer
Registered User
- نوشتهها
- 5,815
- لایکها
- 1,620
خیلی متشکرم بابت توضیحات خوبتون1. از صرافی میتونی به نرخ 28400 تومان به اندازه 2300 دلار بخری. البته این نرخ دیروزه، امروز باید دید چی میشه! همچنین این رقم تا 10 روز پیش 2200 دلار (صد دلار کمتر) بود و البته نرخ هم حدود 6 هزار تومان پایینتر. یعنی الان بخوای بخری چیزی حدود 35 میلیون از پولت باقی میمونه که اگر میخوای معتبر و از صرافی باشه باید یکی دیگه از اعضای خانواده رو برای خرید با خودت ببری.
2. نه، تقلبی نیست. صرافی به قولی دلار خط آبی 2009 و معتبر میده. اگر البته مغازه زیرپله ای نباشه با تابلو صرافی! فاکتور هم بهت میده و کد ملی میگیره و برات SMS میاد که شما با فلان کد ملی با فلان شماره پیگیری فلان مقدار دلار خریدی. البته برخی ها تمایلی به ثبت شدن اطلاعات و سابقه خریدهاشون ندارن و آزاد میخرن. اون، بحثی جداست.
3. اغراق نیست اگر بگیم مقطع فعلی، ملتهب ترین، غیر قابل پیشبینی ترین، اعصاب خوردکن ترین زمان ممکن برای انتخاب و سرمایه گذاریه! هیچکس (با تاکید مجدد هیچکس) نمیدونه آینده کوتاه مدت دلار چی میشه. یه سری مقاومت ها رو نباید میشکست ولی شکست. چون وِل دادن. آیا تزریق صورت میگیره؟ آیا تاثیری داره؟ آیا به فرض انتخاب شدن بایدن به لحاظ مقطعی و روانی جو مثبت باعث ریزش میشه؟ یا همه اینها فرضیه هایی مردوده و یک دنده تا خود ونزوئلا میریم؟ هیچکس نمیدونه. تنها چیزی که میدونیم اینه که در مقطع فعلی نباید نرخ این میبود.
4. اینکه دلار بهتره یا طلا/سکه یا بورس یا سایر موارد هم بحثی جداست. پیرو بند (3)، امکان پیشبینی در مقطع فعلی وجود نداره. منی که تو بورس هستم ممکنه بگم بورس، دیگری بگه دلار یا سکه. به هر حال به لحاظ تاریخی در 15 سال اخیر شاخص بورس بیشترین رشد رو داشته (که البته واقع بینانه بخوای نگاه کنی عمده اش بر میگرده به 97/98 به بعد). از طرفی در 15 سال اخیر (1384-1399) سکه 12400 درصد بازدهی داشته و دلار 3000 درصد. در همین سال 99 هم سکه 105 درصد و دلار 84 درصد. ولی آیا الان زمان مناسبه خریده یا در قله های تاریخی به سر میبریم!؟ اونس هم داره همه رو بازی میده آخه! خدا داند. تصمیم با خودت. ممکنه الان نخری و هفته های آتی بگی عجب اشتباهی کردم، ممکن هم هست عکسش اتفاق بیفته. فقط در جریان باش که در حال حاضر نقدینگی راکد سنگینی پارک شده تو حساب ملت چون خیلی ها نمیتونن تصمیم بگیرن کدوم مسیر رو برن. باید دید این گروه اشتباه کردن و به قولی جا خواهند موند یا نه. هرچیزی ممکنه. ولی برای بلند مدت کسی با خرید سهام، دلار، سکه و هر چیز دیگه ای ضرر نکرده!
من دیروز نرخ دلار رو چک کردم توی مثقال ۲۸۹۰۰ تومن قیمت داشت با کارت ملی میتونم با قیمت کمتر یعنی ۲۸۴۰۰بخرم؟
من کارت ملی ندارم و فقط یک رسید دارم که واسه کارت ملی هوشمند اقدام شده با اون یا شناسنامه به من دلار میدن؟
واسه خرید دلار با کارت ملی باید صرافی ملی برم یا هر صرافی برم خوبه؟
سپاس فراوان