• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
1. از صرافی میتونی به نرخ 28400 تومان به اندازه 2300 دلار بخری. البته این نرخ دیروزه، امروز باید دید چی میشه! همچنین این رقم تا 10 روز پیش 2200 دلار (صد دلار کمتر) بود و البته نرخ هم حدود 6 هزار تومان پایینتر. یعنی الان بخوای بخری چیزی حدود 35 میلیون از پولت باقی میمونه که اگر میخوای معتبر و از صرافی باشه باید یکی دیگه از اعضای خانواده رو برای خرید با خودت ببری.

2. نه، تقلبی نیست. صرافی به قولی دلار خط آبی 2009 و معتبر میده. اگر البته مغازه زیرپله ای نباشه با تابلو صرافی! فاکتور هم بهت میده و کد ملی میگیره و برات SMS میاد که شما با فلان کد ملی با فلان شماره پیگیری فلان مقدار دلار خریدی. البته برخی ها تمایلی به ثبت شدن اطلاعات و سابقه خریدهاشون ندارن و آزاد میخرن. اون، بحثی جداست.

3. اغراق نیست اگر بگیم مقطع فعلی، ملتهب ترین، غیر قابل پیشبینی ترین، اعصاب خوردکن ترین زمان ممکن برای انتخاب و سرمایه گذاریه! هیچکس (با تاکید مجدد هیچکس) نمیدونه آینده کوتاه مدت دلار چی میشه. یه سری مقاومت ها رو نباید میشکست ولی شکست. چون وِل دادن. آیا تزریق صورت میگیره؟ آیا تاثیری داره؟ آیا به فرض انتخاب شدن بایدن به لحاظ مقطعی و روانی جو مثبت باعث ریزش میشه؟ یا همه اینها فرضیه هایی مردوده و یک دنده تا خود ونزوئلا میریم؟ هیچکس نمیدونه. تنها چیزی که میدونیم اینه که در مقطع فعلی نباید نرخ این میبود.

4. اینکه دلار بهتره یا طلا/سکه یا بورس یا سایر موارد هم بحثی جداست. پیرو بند (3)، امکان پیشبینی در مقطع فعلی وجود نداره. منی که تو بورس هستم ممکنه بگم بورس، دیگری بگه دلار یا سکه. به هر حال به لحاظ تاریخی در 15 سال اخیر شاخص بورس بیشترین رشد رو داشته (که البته واقع بینانه بخوای نگاه کنی عمده اش بر میگرده به 97/98 به بعد). از طرفی در 15 سال اخیر (1384-1399) سکه 12400 درصد بازدهی داشته و دلار 3000 درصد. در همین سال 99 هم سکه 105 درصد و دلار 84 درصد. ولی آیا الان زمان مناسبه خریده یا در قله های تاریخی به سر میبریم!؟ اونس هم داره همه رو بازی میده آخه! خدا داند. تصمیم با خودت. ممکنه الان نخری و هفته های آتی بگی عجب اشتباهی کردم، ممکن هم هست عکسش اتفاق بیفته. فقط در جریان باش که در حال حاضر نقدینگی راکد سنگینی پارک شده تو حساب ملت چون خیلی ها نمیتونن تصمیم بگیرن کدوم مسیر رو برن. باید دید این گروه اشتباه کردن و به قولی جا خواهند موند یا نه. هرچیزی ممکنه. ولی برای بلند مدت کسی با خرید سهام، دلار، سکه و هر چیز دیگه ای ضرر نکرده!
خیلی متشکرم بابت توضیحات خوبتون
من دیروز نرخ دلار رو چک کردم توی مثقال ۲۸۹۰۰ تومن قیمت داشت با کارت ملی میتونم با قیمت کمتر یعنی ۲۸۴۰۰بخرم؟
من کارت ملی ندارم و فقط یک رسید دارم که واسه کارت ملی هوشمند اقدام شده با اون یا شناسنامه به من دلار میدن؟
واسه خرید دلار با کارت ملی باید صرافی ملی برم یا هر صرافی برم خوبه؟
سپاس فراوان

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
خیلی متشکرم بابت توضیحات خوبتون
من دیروز نرخ دلار رو چک کردم توی مثقال ۲۸۹۰۰ تومن قیمت داشت با کارت ملی میتونم با قیمت کمتر یعنی ۲۸۴۰۰بخرم؟
من کارت ملی ندارم و فقط یک رسید دارم که واسه کارت ملی هوشمند اقدام شده با اون یا شناسنامه به من دلار میدن؟
واسه خرید دلار با کارت ملی باید صرافی ملی برم یا هر صرافی برم خوبه؟
سپاس فراوان

هر صرافی معتبری میتونید برید. نرخ به هر حال لحظه ای عوض میشه ولی آخرین نرخ فروش صرافی دیروز 28400 بود. در مورد رسید کارت ملی اطلاعی ندارم. فکر کنم بدن.

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
ببخشید جایی نیست انلاین ارز بخرم و برام بفرستن؟

چرا، گروه های تلگرامی و اتاق های معاملاتی آنلاین زیادن و با کارتخوان هم میان دم خونه و اتفاقا هیچ سند و ردی هم ازت به جا نمیمونه فقط بعدش یه سر باید بری کلانتری محل برای پیگیری دلار تقلبی احتمالی :cool:

signore

Registered User
لایک‌ها
636
یکی دو ماه پیش بود اگه اشتباه نکنم ، دلار ۲۱۹۰۰ بود. یکی از کاربران اینجا پرسید به نظرتون پولمو به دلار تبدیل کنم؟ بهش گفتن که نخر چون الان تو سقف هستیم و تو سقف خریدن اشتباهه. همون سقف از همونجا رفت بالاتر و بالاتر تا رسید به اینجا که دلار نزدیک ۳۰ تومنه.

نتیجه اول اینکه لزوما هر سقف تاریخی که ثبت میشه ، سقف قطعی نیست و هر لحظه امکان بالاتر رفتن قیمت و شکستن مقاومت و ثبت سقف های جدید هست‌‌.
دوم اینکه هیچوقت با توجه به حرف بقیه تصمیم گیری نکنید و تصمیم نهایی رو خودتون بگیرید. اصولا هر کس بر اساس داشته ها و خواسته ها و آرزوهای خودش اظهار نظر میکنه

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
حداقل در ونزویلا آزادی های اجتماعی هست
مثلا چه آزادی اجتماعی دارن هرگونه اعتراض با گلوله جواب دادن **** معترضین هم که فراریه حالا ازادی های اجتماعی واسه ادم آب ونون میشه؟

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
مثل اینکه بانک مرکزی صرافیها رو بسته الان رشت بودم گفتن کار نمیکنیم برای شماها چی؟

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
پست های سال ها پیش همین تاپیک رو برید ببینید. در مورد دلار ۳ هزاری و ۵ هزاری و ۸ هزاری و ۱۰ هزاری و ..‌. همینو میگفتند. حالا دلار شده ۳۰ هزار تومن اما نه شورش شده نه مملکت منفجر شده و نه هیچ چیز دیگه ای.
دیگه مثل قبل هم نیست که دلار می‌رفت بالا همه تعجب میکردن‌.
در عوض الان اگه دلار بیاد پایین همه تعجب میکنن. همین امروز اگه دلار بشه ۳۵ تومن کسی عین خیالش نیست
05onfire1_xp-articleLarge-v2.jpg

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
صبح بخیر
متاسفانه طبق پیشبینی دلار بعد از قیمت ۲۳ تومن دیگه اروم نشد و هر روز بالا و بالاتر میره

اینبار احتمال واکنش دولت به قیمت های ۲۹ تا ۳۰ تومن بسیار زیاده
کف قیمت روی ۲۵.۵ میتونه باشه

خدا کنه ۳۰ تومن رد نکنه
متاسفانه به مرز ۲۹ تا ۳۰ رسیدیم
فکر میکنم مدتی در بین ۲۷ تا ۳۰ نوسان داشته باشه مگر اینکه خبر خاصی از اونطرف بیاد
ولی در کل مرز ۳۰ تومن امیدوارم محکم عمل کنه

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
خب شما کار و شغلتون و در آمدتون چیز دیگه ایه و خرید دلار برای شما معنی دیگری داره نسبت به کسی که میخواد داخل کشور زندگی کنه و به بیشترین بهره وری(سود) برسه. لایف استایل و اهداف و آرمان های شما رو همه 80 میلیون نفر که ندارن.

منِ سرمایه گذار یا معامله گر دنبال سود بیشترم، چون از پول بیشتر خوشم میاد، دوست دارم پولم بیشتر بشه. سکه خریدم 1350 فروختم 5 میلیون. بعد با اون پول سهام خریدم و در 4 ماه اخیر مجموع سرمایه ام 2.9 برابر شده. یعنی انگار سکه ای که 1350 خریده بودم امروز قیمتش 14 میلیون باشه یا دلار قیمتش 46 هزار تومن باشه. خب وقتی میتونم جنسی(فرضا دلار) که خریدم 4000 هزار تومن رو بفروشم 46 هزار تومن، چرا باید یه سال نگهش دارم که جنس 15 تومنیم بشه 17 تومن؟ دیوانه ام مگه؟ یا از پول بدم میاد؟ :D خیلی ساده تر بگم من تا 5 ماه پیش 60 هزار دلار سرمایه داشتم، الان سرمایه ام 170 هزار دلاره. وقتی کسی بتونه از معامله کردن سود واقعی(دلاری) کسب کنه چرا باید سرمایه اش رو دلار کنه و مثل مرغ بخوابه روش؟:D

هیچکس از پول بدش نمیاد. اگه از همین دوستانی که پای پست شما لایک زدن بپرسید آیا دوست دارید 100 میلیون تومنتون ظرف مدت 3 ماه بشه 400 میلیون؟ یا بهشون بگید آیا دوست دارید دلاری که خریدید 10 تومن بفروشید 40 تومن بدون اینکه بقیه اجناس گرون بشه؟ به نظرتون میگن نه؟:D قطعا نه، اما خب هنر معامله گری و ساده پول در آوردن کار هر کسی نیست:D این ساده پول در اوردن پشتش ده سال مطالعه و زیر و رو کردن انواع و اقسام مقاله ها، اخبار، مطالب، آمار و ارقام اقتصادیه. شما 10 سال پای کامپیوتر میشینید و هی میخونید ، میخونید ، میخونید، و مردم فکر میکنن شما بیکار و الافید. و شما به واسطه همون 10 سال خوندن و خوندن و خوندن بلدید و میدونید چیکار کنید که در عرض 3 ماه 100 میلیونتون بشه 400 500 600 میلیون و از چنین فرصت هایی نمیگذرید، چون پول خوبه، پول در اوردن خوبه، پول در اوردن از طریق چیزهایی که تو میدونی و بقیه نمیدونن خیلی شیرینه:D شیرینیش چطوریه؟ اینطوریه که من 4 ماه پیش 7000 دلار دادم سهم بانک تجارت و سرمایه گذاری خوارزمی خریدم و اگه همین فردا صبح این دو سهم رو بفروشم میتونم 24 هزار دلار بخرم:D به همین سادگی دوست عزیز. ساده ولی سخت:D:D خلاصه که کار هر کس نیست خرمن کوفتن...;):D

امروز این سهام شما، اگر بتونی بفروشی (با این صف فروش) و اگر بتونی دلار بخری( با این محدودیت های شدید)، 15 هزار دلاره

این پست شما برای 4 ماه پیشه. این رو کوت کردم نه برای مچ گیری و نه برای نمک پاشیدن روی زخم دوستان ... نقل قول کردم برای اینکه الان هم چنین وضعیتی در خیلی از بازارها هست، از جمله بازار ارز و مسکن.

دوستان از من به شما نصیحت، جوگیر نشید. اگر یه جایی سود غیر طبیعی کردید، سودتون رو بردارید و فرار کنید :D . طمع نکنید. فکر نکنید شما خیلی باهوشید و یه چیزی میدونید که بقیه نمیدونن.... پول در آوردن منظم و با ثبات، فقط از طریق شغل واقعی و کار واقعی و پشتکاره. راه میانبر نداره. هوش در این راه کمک میکنه، اما صرفا عامل کمکیه. یک پزشک فوق تخصص، هوش داشته، 13 سال هم درس خونده، چند سال هم طرح در مناطق محروم رفته، الان هم از صبح تا شب کار میکنه تا پول در میاره.

همینطور هم بقیه اقشار. کارگر، کارمند، استاد دانشگاه و .... . مردم خنگ نیستن که میرن کار میکنن و زحمت میکشن :D . اگر میشد 200 میلیون بذاری توی بورس و راحت بخوابی توی خونه و به اندازه یه استاد تمام دانشگاه درآمد داشته باشی، اون استاد هم که خنگ نیست، خب همین کار رو میکرد ;)... اگر میشد 1 میلیارد بذاری توی بورس و درآمدت از پزشک فوق تخصص بیشتر باشه، این جراح ها از صبح تا شب استرس نمیکشیدن. همشون یه میلیارد دارن، همشون هم هوش کافی دارن.

الان هم بازار ارز همینطور شده. ممکنه سود های عجیبی بکنید، اما این قیمت ها و این سودها منطقی نیست. مراقب باشید طمع کار دستتون نده

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
امروز این سهام شما، اگر بتونی بفروشی (با این صف فروش) و اگر بتونی دلار بخری( با این محدودیت های شدید)، 15 هزار دلاره

این پست شما برای 4 ماه پیشه. این رو کوت کردم نه برای مچ گیری و نه برای نمک پاشیدن روی زخم دوستان ... نقل قول کردم برای اینکه الان هم چنین وضعیتی در خیلی از بازارها هست، از جمله بازار ارز و مسکن.

دوستان از من به شما نصیحت، جوگیر نشید. اگر یه جایی سود غیر طبیعی کردید، سودتون رو بردارید و فرار کنید :D . طمع نکنید. فکر نکنید شما خیلی باهوشید و یه چیزی میدونید که بقیه نمیدونن.... پول در آوردن منظم و با ثبات، فقط از طریق شغل واقعی و کار واقعی و پشتکاره. راه میانبر نداره. هوش در این راه کمک میکنه، اما صرفا عامل کمکیه. یک پزشک فوق تخصص، هوش داشته، 13 سال هم درس خونده، چند سال هم طرح در مناطق محروم رفته، الان هم از صبح تا شب کار میکنه تا پول در میاره.

همینطور هم بقیه اقشار. کارگر، کارمند، استاد دانشگاه و .... . مردم خنگ نیستن که میرن کار میکنن و زحمت میکشن :D . اگر میشد 200 میلیون بذاری توی بورس و راحت بخوابی توی خونه و به اندازه یه استاد تمام دانشگاه درآمد داشته باشی، اون استاد هم که خنگ نیست، خب همین کار رو میکرد ;)... اگر میشد 1 میلیارد بذاری توی بورس و درآمدت از پزشک فوق تخصص بیشتر باشه، این جراح ها از صبح تا شب استرس نمیکشیدن. همشون یه میلیارد دارن، همشون هم هوش کافی دارن.

الان هم بازار ارز همینطور شده. ممکنه سود های عجیبی بکنید، اما این قیمت ها و این سودها منطقی نیست. مراقب باشید طمع کار دستتون نده

البته مخاطب شما من نبودم ولی چون راجع به بورس هست خلاصه میکنم: اگر قبل از 99 رو کلا نادیده بگیرم (چون دیگه خیلی ناجوانمردانه میشه :D) و ملاک رو فقط از ابتدای 1399 بگیرم، در این صورت اگر دلاری که شما داری در همین لحظه اکنون قیمتش باشه 57700 تومان و سکه ای که دوستان دارن اگر همین امروز بشه 23.6 میلیون تومان بشه، تازه میرسه به سودی که من آماتور از بورس فقط در سال 99 و تازه با احتساب ابر-ریزش فعلی و وضعیت همین لحظه ام کردم. اگر قله مرداد (اوج شاخص) رو میخواستم ملاک بگیرم که دیگه هیچی. این رو صرفا گفتم که زیاد توهم بر نداره دوستان رو که آره و اینا خیلی بودیم... ;)

ادیت: رقم رو اشتباه حساب کردم آپدیت کردم.

ولی اصل موضوع: رو هیچ بازاری تعصب نداشته باشید. ملاک رو بذارید روی سود حداکثری با رعایت موازین اخلاقی که امری شخصی‌ست و نسخه‌ای عمومی نداره. الان بورس خورده تو سرش؟ مهم نیست تو همین بازار میشه نوسان های روز-به-روز گرفت یا میشه اصلا خارج شد. فردا روز دوباره رونق میگیره، میشه وارد شد. بنده البته خارج نشدم و نمیشم ولی منظورم اینه ما عهد و پیمانی با هیچ بازاری نبستیم. تعصب و تیکه پرانی و این بازی ها رو بریزید دور. ببینید وضعیت چیه سوئیچ کنید. یا پلن مشخصی دارید بمونید باهاش.

Last edited:

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
البته مخاطب شما من نبودم ولی چون راجع به بورس هست خلاصه میکنم: اگر قبل از 99 رو کلا نادیده بگیرم (چون دیگه خیلی ناجوانمردانه میشه :D) و ملاک رو فقط از ابتدای 1399 بگیرم، در این صورت اگر دلاری که شما داری در همین لحظه اکنون قیمتش باشه 57700 تومان و سکه ای که دوستان دارن اگر همین امروز بشه 23.6 میلیون تومان بشه، تازه میرسه به سودی که من آماتور از بورس فقط در سال 99 و تازه با احتساب ابر-ریزش فعلی و وضعیت همین لحظه ام کردم. اگر قله مرداد (اوج شاخص) رو میخواستم ملاک بگیرم که دیگه هیچی. این رو صرفا گفتم که زیاد توهم بر نداره دوستان رو که آره و اینا خیلی بودیم... ;)

ادیت: رقم رو اشتباه حساب کردم آپدیت کردم.

ولی اصل موضوع: رو هیچ بازاری تعصب نداشته باشید. ملاک رو بذارید روی سود حداکثری با رعایت موازین اخلاقی که امری شخصی‌ست و نسخه‌ای عمومی نداره. الان بورس خورده تو سرش؟ مهم نیست تو همین بازار میشه نوسان های روز-به-روز گرفت یا میشه اصلا خارج شد. فردا روز دوباره رونق میگیره، میشه وارد شد. بنده البته خارج نشدم و نمیشم ولی منظورم اینه ما عهد و پیمانی با هیچ بازاری نبستیم. تعصب و تیکه پرانی و این بازی ها رو بریزید دور. ببینید وضعیت چیه سوئیچ کنید. یا پلن مشخصی دارید بمونید باهاش.

شمای به قول خودت آماتور، چه سهمی در سال 99 خریدی که تا الان 270 درصد سود کرده ؟ فروردین 99 قیمت دلار 15500 بوده. با احتساب دلار 57700، شما باید 270 درصد سود کرده باشی:D

همه اینا به کنار. شما اصلا فحوای کلام منو متوجه نشدی. اتفاقا صحبت من اصلا راجع به بورس نبود:D. منظورم این بود که سودهای بازار ارز در حال حاضر مثل سود های بازار بورس در سال گذشته است.توهم هم خودت داری:p

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
شمای به قول خودت آماتور، چه سهمی در سال 99 خریدی که تا الان 270 درصد سود کرده ؟ فروردین 99 قیمت دلار 15500 بوده. با احتساب دلار 57700، شما باید 270 درصد سود کرده باشی:D

همه اینا به کنار. شما اصلا فحوای کلام منو متوجه نشدی. اتفاقا صحبت من اصلا راجع به بورس نبود:D. منظورم این بود که سودهای بازار ارز در حال حاضر مثل سود های بازار بورس در سال گذشته است.توهم هم خودت داری:p

1. دست بر قضا کاملا درست محاسبه کردی. فقط تعجب میکنم که چرا تعجب کردی و تصور کردی این درصد چیز عجیب و غریبیه! اگر میدونستی این درصد در همین سال 99 تا مرداد (قبل شروع ریزش فعلی) به جای 3.7 برابر، 5.5 برابر بود چی میگفتی :D ساده کنم: قیمت دلار و سکه فروردین رو ضرب در 3.7 بکن هرچی شد میشه معادل قیمتی که اگر امروز میداشتند تازه سر به سر میشد با بورس برای من. و حتما در نظر داری که درصد ذکر شده فقط مربوط به 99ئه و اگر 98، یا از 95 که اومدم، رو بخوام محاسبه کنم دیگه حتما انگ دروغ گویی خواهم خورد! هرچند حرکت چیپ و بی مزه ایه ولی چون به نظر میاد واقعا برات سواله که چطور 270% سود کردم فقط یک نمونه رو اسکرین شات برات میذارم (با ذکر هزارباره این نکته که از قبل 99 چیزی نمیگذارم چون قضیه خیلی جذاب تر میشه!):

9d2o_untitled.jpg

شد چقدر؟ ظرف 4 ماه 415% درصد. بازاری رو سراغ داری چنین سودی به من بده که سوئیچ کنم؟ فکر میکنم همین نمونه کافی باشه. تازه گفتن نداره همین سهم رو من دوباره پایینتر خریدم و کاری به سود ضربدری و نوسانگیری و خریدهای قبل 99ام ندارم :D حتی مهم نیست اگر سود همین تک سهم رو در مرداد در نظر بگیریم بالای 900% میشده و حالا اینکه من نفروختم اشتباه منِ آماتور بوده. حالا چرا وقتی من تو 1 سهم بیش از 400% سود کردم کل سبدم این بازده رو نداشته؟ دلیلش ساده است: چون گفتم آماتور هستم و خرید و فروش های اشتباه هم داشتم. نمونه اش خرید در قله تاریخی در مرداد. پس حساب کن اگر اینکارها رو نکرده بودم چقدر میشد.

2. تو بر خلاف برخی دوستان این فروم آدم معقول و متعادل تری هستی. حرف من رو هم فکر میکنم متوجه شدی. حرف من اینه: تعصب روی هیچ بازاری نداشته باشیم. بذار خیالت رو راحت کنم اگر سکه 12.5م رو ببینه ظرف چند هفته آینده (که متاسفانه بعیده) خودم 15% سرمایه ام رو سکه میخرم. تعصبی ندارم.

3. بر خلاف تصور شما کسانی که تو بورس هستند دنبال کمک به این دولت نیستن! اگر فردا بگن نماد و-بَراَنداز رو میخوان عرضه اولیه کنن خودم میرم تو صف خریدش. ما کاری به این چیزها نداریم اصلا :D

4. متاسفانه جو خیلی مسموم و منفی شده. چه در تاپیک بورس (که البته بچه ها کاملا حق دارن) چه دوستان دیگری که تصور میکنن بورس حق پدری اونها رو خورده! من به هر حال چند وقتی نمیام. باشد که آخر سال همه رستگار شده باشیم :D

بالا