- نوشتهها
- 814
- لایکها
- 12,577
1. دست بر قضا کاملا درست محاسبه کردی. فقط تعجب میکنم که چرا تعجب کردی و تصور کردی این درصد چیز عجیب و غریبیه! اگر میدونستی این درصد در همین سال 99 تا مرداد (قبل شروع ریزش فعلی) به جای 3.7 برابر، 5.5 برابر بود چی میگفتی ساده کنم: قیمت دلار و سکه فروردین رو ضرب در 3.7 بکن هرچی شد میشه معادل قیمتی که اگر امروز میداشتند تازه سر به سر میشد با بورس برای من. و حتما در نظر داری که درصد ذکر شده فقط مربوط به 99ئه و اگر 98، یا از 95 که اومدم، رو بخوام محاسبه کنم دیگه حتما انگ دروغ گویی خواهم خورد! هرچند حرکت چیپ و بی مزه ایه ولی چون به نظر میاد واقعا برات سواله که چطور 270% سود کردم فقط یک نمونه رو اسکرین شات برات میذارم (با ذکر هزارباره این نکته که از قبل 99 چیزی نمیگذارم چون قضیه خیلی جذاب تر میشه!):
شد چقدر؟ ظرف 4 ماه 415% درصد. بازاری رو سراغ داری چنین سودی به من بده که سوئیچ کنم؟ فکر میکنم همین نمونه کافی باشه. تازه گفتن نداره همین سهم رو من دوباره پایینتر خریدم و کاری به سود ضربدری و نوسانگیری و خریدهای قبل 99ام ندارم حتی مهم نیست اگر سود همین تک سهم رو در مرداد در نظر بگیریم بالای 900% میشده و حالا اینکه من نفروختم اشتباه منِ آماتور بوده. حالا چرا وقتی من تو 1 سهم بیش از 400% سود کردم کل سبدم این بازده رو نداشته؟ دلیلش ساده است: چون گفتم آماتور هستم و خرید و فروش های اشتباه هم داشتم. نمونه اش خرید در قله تاریخی در مرداد. پس حساب کن اگر اینکارها رو نکرده بودم چقدر میشد.
2. تو بر خلاف برخی دوستان این فروم آدم معقول و متعادل تری هستی. حرف من رو هم فکر میکنم متوجه شدی. حرف من اینه: تعصب روی هیچ بازاری نداشته باشیم. بذار خیالت رو راحت کنم اگر سکه 12.5م رو ببینه ظرف چند هفته آینده (که متاسفانه بعیده) خودم 15% سرمایه ام رو سکه میخرم. تعصبی ندارم.
3. بر خلاف تصور شما کسانی که تو بورس هستند دنبال کمک به این دولت نیستن! اگر فردا بگن نماد و-بَراَنداز رو میخوان عرضه اولیه کنن خودم میرم تو صف خریدش. ما کاری به این چیزها نداریم اصلا
4. متاسفانه جو خیلی مسموم و منفی شده. چه در تاپیک بورس (که البته بچه ها کاملا حق دارن) چه دوستان دیگری که تصور میکنن بورس حق پدری اونها رو خورده! من به هر حال چند وقتی نمیام. باشد که آخر سال همه رستگار شده باشیم
باشه عزیز. شما تمام پولت دست بر قضا سهم دی بوده، الان هم خیلی بیشتر از دلار یا هر بازار دیگری توی سودی. به سودت ادامه بده. من برای شما که فوق حرفه ای هستی، اون پست رو ننوشتم