• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
1. دست بر قضا کاملا درست محاسبه کردی. فقط تعجب میکنم که چرا تعجب کردی و تصور کردی این درصد چیز عجیب و غریبیه! اگر میدونستی این درصد در همین سال 99 تا مرداد (قبل شروع ریزش فعلی) به جای 3.7 برابر، 5.5 برابر بود چی میگفتی :D ساده کنم: قیمت دلار و سکه فروردین رو ضرب در 3.7 بکن هرچی شد میشه معادل قیمتی که اگر امروز میداشتند تازه سر به سر میشد با بورس برای من. و حتما در نظر داری که درصد ذکر شده فقط مربوط به 99ئه و اگر 98، یا از 95 که اومدم، رو بخوام محاسبه کنم دیگه حتما انگ دروغ گویی خواهم خورد! هرچند حرکت چیپ و بی مزه ایه ولی چون به نظر میاد واقعا برات سواله که چطور 270% سود کردم فقط یک نمونه رو اسکرین شات برات میذارم (با ذکر هزارباره این نکته که از قبل 99 چیزی نمیگذارم چون قضیه خیلی جذاب تر میشه!):

9d2o_untitled.jpg

شد چقدر؟ ظرف 4 ماه 415% درصد. بازاری رو سراغ داری چنین سودی به من بده که سوئیچ کنم؟ فکر میکنم همین نمونه کافی باشه. تازه گفتن نداره همین سهم رو من دوباره پایینتر خریدم و کاری به سود ضربدری و نوسانگیری و خریدهای قبل 99ام ندارم :D حتی مهم نیست اگر سود همین تک سهم رو در مرداد در نظر بگیریم بالای 900% میشده و حالا اینکه من نفروختم اشتباه منِ آماتور بوده. حالا چرا وقتی من تو 1 سهم بیش از 400% سود کردم کل سبدم این بازده رو نداشته؟ دلیلش ساده است: چون گفتم آماتور هستم و خرید و فروش های اشتباه هم داشتم. نمونه اش خرید در قله تاریخی در مرداد. پس حساب کن اگر اینکارها رو نکرده بودم چقدر میشد.

2. تو بر خلاف برخی دوستان این فروم آدم معقول و متعادل تری هستی. حرف من رو هم فکر میکنم متوجه شدی. حرف من اینه: تعصب روی هیچ بازاری نداشته باشیم. بذار خیالت رو راحت کنم اگر سکه 12.5م رو ببینه ظرف چند هفته آینده (که متاسفانه بعیده) خودم 15% سرمایه ام رو سکه میخرم. تعصبی ندارم.

3. بر خلاف تصور شما کسانی که تو بورس هستند دنبال کمک به این دولت نیستن! اگر فردا بگن نماد و-بَراَنداز رو میخوان عرضه اولیه کنن خودم میرم تو صف خریدش. ما کاری به این چیزها نداریم اصلا :D

4. متاسفانه جو خیلی مسموم و منفی شده. چه در تاپیک بورس (که البته بچه ها کاملا حق دارن) چه دوستان دیگری که تصور میکنن بورس حق پدری اونها رو خورده! من به هر حال چند وقتی نمیام. باشد که آخر سال همه رستگار شده باشیم :D

باشه عزیز. شما تمام پولت دست بر قضا:D سهم دی بوده، الان هم خیلی بیشتر از دلار یا هر بازار دیگری توی سودی. به سودت ادامه بده. من برای شما که فوق حرفه ای هستی، اون پست رو ننوشتم:D

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
باشه عزیز. شما تمام پولت دست بر قضا:D سهم دی بوده، الان هم خیلی بیشتر از دلار یا هر بازار دیگری توی سودی. به سودت ادامه بده. من برای شما که فوق حرفه ای هستی، اون پست رو ننوشتم:D

اینکه خیلی زشت و بچگانه شد... عصطاد! اگر تمام پول من دی بود الان 400% سود بودم نه 270% [صرفا سال 99]. به هر حال اگر مساله میزان سود من هست میتونم کل سبدم رو برات بفرستم اگر خیلی مشتاقی. ما چیزی برای پنهان کردن نداریم قبلا هم تو تاپیک بورس گذاشتم. سودی که شما نوعی از دلار در 15 سال اخیر بردی اندازه سود 4 ماهه بورس بهمن تا اردیبهشت گذشته هم نبوده :D توهم نداشته باشیم. تعصب هم نداشته باشیم. موفق خواهیم بود. باشد که رستگار شویم. بدرود.

ویرایش: در ضمن عصطاد! مجدد عرض کنم 270% فقط سود 99 بنده از بورس هست. اگر 99 به قبل رو مایلی اسکرین بدم اون وقت میترسم اورژانس لازم بشیم. هرچند مجدد میگم اهمیتی نداره. چون حتی میزان ریالی سود مطرح نیست، مهم درصدشه. میخواد 500 هزار تومن باشد یا 50 میلیارد. اگه یاد بگیریم بدون تعصب همه بازارها رو رصد کنیم حال و روزمون به از اینها میشه. خوش باشید با هم پالکی های متوهم و جامانده خود :D

ما رفتیم تا آخر سال. ببینیم چی پیش میاد.

فعلا

Last edited:

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
اینکه خیلی زشت و بچگانه شد... عصطاد! اگر تمام پول من دی بود الان 415% سود بودم نه 270%. به هر حال اگر مساله میزان سود من هست میتونم کل سبدم رو برات بفرستم اگر خیلی مشتاقی. ما چیزی برای پنهان کردن نداریم قبلا هم تو تاپیک بورس گذاشتم. سودی که شما نوعی از دلار در 15 سال اخیر بردی اندازه سود 4 ماهه بورس بهمن تا اردیبهشت گذشته هم نبوده :D توهم نداشته باشیم. تعصب هم نداشته باشیم. موفق خواهیم بود. باشد که رستگار شویم. بدرود.

ویرایش: در ضمن عصطاد! مجدد عرض کنم 270% فقط سود 99 بنده از بورس هست. اگر 99 به قبل رو مایلی اسکرین بدم اون وقت میترسم اورژانس لازم بشیم. هرچند مجدد میگم اهمیتی نداره. چون حتی میزان ریالی سود مطرح نیست، مهم درصدشه. میخواد 500 هزار تومن باشد یا 5 میلیارد. اگه یاد بگیریم بدون تعصب همه بازارها رو رصد کنیم حال و روزمون به از اینها میشه. خوش باشید با هم پالکی های متوهم و جامانده خود :D

دوست عزیز، من کل زندگیم به ارزه. تقریبا تمام اموالم، درآمدم، مخارجم. همه چی به ارزه. بنابراین از بالا و پایین رفتن دلار، سود و ضرر نمیکنم. در بورس ایران هم یک ریال ندارم. اصولا حرفام بر مبنای سود و ضرر شخصی نیست. همین که با آرامش و شوخی و خنده حرف میزنم، معلومه که زندگیم تحت تاثیر این چیزها نیست.

شما متاسفانه هم عصبی هستی، هم تهاجمی. داره خون خونتو میخوره. از پشت نوشته هات معلومه کاملا:D. اول از همه نصیحت میکنم این کار رو با خودت نکن، سود و ضرر مالی ارزش اینو نداره که اینطوری به خودت فشار عصبی بیاری ... دوم هم چیزی که برای سال ها اینجا گفتیم. حرفای توی پیتی تاثیری در بازار نداره. فکر نکن با حرفای من، همه توی بورس فروشنده میشن و شما ضرر میکنی یا برعکس ...

من اصلا نیازی ندارم که سبد سهام شما رو ببینم. این نوشته ات داد میزنه که حالت بده:D. من قصدم از اون نوشته این بود که بقیه در هیچ بازاری ( از جمله بازار ارز) به حال و روز شما نیفتن.

عقده استاد شنیدن هم ندارم. حتی با املای درستش:D

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
دوست عزیز، من کل زندگیم به ارزه. تقریبا تمام اموالم، درآمدم، مخارجم. همه چی به ارزه. بنابراین از بالا و پایین رفتن دلار، سود و ضرر نمیکنم. در بورس ایران هم یک ریال ندارم. اصولا حرفام بر مبنای سود و ضرر شخصی نیست. همین که با آرامش و شوخی و خنده حرف میزنم، معلومه که زندگیم تحت تاثیر این چیزها نیست.

شما متاسفانه هم عصبی هستی، هم تهاجمی. داره خون خونتو میخوره. از پشت نوشته هات معلومه کاملا:D. اول از همه نصیحت میکنم این کار رو با خودت نکن، سود و ضرر مالی ارزش اینو نداره که اینطوری به خودت فشار عصبی بیاری ... دوم هم چیزی که برای سال ها اینجا گفتیم. حرفای توی پیتی تاثیری در بازار نداره. فکر نکن با حرفای من، همه توی بورس فروشنده میشن و شما ضرر میکنی یا برعکس ...

من اصلا نیازی ندارم که سبد سهام شما رو ببینم. این نوشته ات داد میزنه که حالت بده:D. من قصدم از اون نوشته این بود که بقیه در هیچ بازاری ( از جمله بازار ارز) به حال و روز شما نیفتن.

نمیدونم این خزعبلات چه ارتباطی به حقیقت یک اسکرین شات ساده و این میزان تحت فشار بودن شما داره که اینطور زمین و زمان رو بهم میدوزی!

به هر حال من حرف خاصی ندارم چون سبدم تو تاپیک اصلی بوده، صفحه قبل هم نمونه اش رو گذاشتم. حالا اگر امثال شما بحثی رو مطرح میکنن و وقتی میبینن 180% اشتباه کردن میزنن به صحرای کربلا و چرندیاتی تحویل میدن که هیچ فیلسوفی نمیتونه ربطش رو به اصل موضوع پیدا کنه، این دیگه بحثی جداست!

مصداق کامل و بارز سفسطه!

تَکرار میکنم: تعصب روی هیچ بازاری نداشته باشیم.

راستی امروز اگر دارا یکم میخریدی تو 1 هفته سود معقولی میبردی :D

فعلا

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939

از این خنده های عصبیت معلومه که فشار بهت اومده . خیلی هم تو وحشت هستی و دلهره داری چون هر لحظه ممکنه دوباره نقره داغ بشی ;) :eek:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
در میان دعوا دوستان 11.gif
دلار 200 تا تک تومن تا 30 هزار تومان فاصله داره و به امید خدا 30 رو رد کنیم و بریم برای سقف جدید و دعواهای تازه تر :دی

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
از این خنده های عصبیت معلومه که فشار بهت اومده . خیلی هم تو وحشت هستی و دلهره داری چون هر لحظه ممکنه دوباره نقره داغ بشی ;) :eek:
خداییش شماها خیلی راحتین دلار و سکه و بورس و ... هر اتفاقی بیفته سر ماه حقوقت رو میگیری اصن هم برات مهم نیس چه اتفاقی داره میفته

خیلی دوس دارم بدونم کجا بزرگ شدی و تو چه محیطی بزرگ شدی و دست کی بزرگ شدی که این مدلی شدی ... : )

کارتای بسیج مدرسمونم نگه داشته بودیم الآن دیگه لازم نبود صب تا شب کد بزنیم برای یه لقمه نون ....

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
من دیگه سکوت میکنم تا یک گرگ وال استریت و یک ساندیس خور از مصاحبت هم لذت ببرن:D
افتک جون اونا هم دقیقا همینو میخوان که ساکت بشی !

پس لطفا ادامه بده چون توی همین بحثا و .... خیلی چیزا یاد میگیریم

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
در میان دعوا دوستان مشاهده پیوست 1199859
دلار 200 تا تک تومن تا 30 هزار تومان فاصله داره و به امید خدا 30 رو رد کنیم و بریم برای سقف جدید و دعواهای تازه تر :دی

الان با این قیمت ها خرید و فروش چطور انجام میشه ؟:D قیمت 10 هزار دلار از سقف حواله ساتنا بیشتر شده:D

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
الان با این قیمت ها خرید و فروش چطور انجام میشه ؟:D قیمت 10 هزار دلار از سقف حواله ساتنا بیشتر شده:D

با توکل به خدا جنس میفروشیم و دست به دعا میبریم که تا چند روزی ارز گرون نشه و بتونیم حواله بزنیم ولی بعدش میبینیم که کور خوندیم و قیمت رفته بالا 17.gif
این رو هم بگم رکود تورمی سنگینی حاکم شده و میزان معامله کم هست

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
سلامی بدیم به 30 تومن
فعلا یه استراحت کوتاه داریم و بازی تو همین قیمت
بعد حرکت می کنیم به سمت 35 تا 40.
با این تفاوت که گام ها به نسبت قبل بلندتر و استراحت ها کوتاه تر.

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
با توکل به خدا جنس میفروشیم و دست به دعا میبریم که تا چند روزی ارز گرون نشه و بتونیم حواله بزنیم ولی بعدش میبینیم که کور خوندیم و قیمت رفته بالا مشاهده پیوست 1199869
این رو هم بگم رکود تورمی سنگینی حاکم شده و میزان معامله کم هست
من برای اولین بار در عمرم برای فروش حواله دست به دامن یه صرافی توی شهرستان شدم که تا حالا طرفو ندیدم:D. وضعیت فعلی خیلی عجیب و مشکوکهbav3_154fs759111.gif

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
یورو اودلار بیا اینور خخخخخ
دوستان به جد اهل فن .من از ارز سر در نمیارم ولی پیشنها خرید میدید تا سال بعد ؟
رفتم سکه بگیرم دوستمون گفت بخوای بهت میدم الان ولی دیگه سمت من نیا .هی من زور اون انکار بعدش گفت بیا یکی دوتا بدم کرمت بخوابه .اخرم نگرفتم فکر کنم راست میگفت طرف 15 ساله طلا فروشه همیشه خدا هم خیر داشته برام

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
یورو اودلار بیا اینور خخخخخ
دوستان به جد اهل فن .من از ارز سر در نمیارم ولی پیشنها خرید میدید تا سال بعد ؟
رفتم سکه بگیرم دوستمون گفت بخوای بهت میدم الان ولی دیگه سمت من نیا .هی من زور اون انکار بعدش گفت بیا یکی دوتا بدم کرمت بخوابه .اخرم نگرفتم فکر کنم راست میگفت طرف 15 ساله طلا فروشه همیشه خدا هم خیر داشته برام
الکی گفته. میخواسته سود نکنی :D

اتفاقا یه قسمت از عجیب بودن این بازار اینه که با این قیمت ها، خریدار هم هست. من یه مقداری تست زدم دیدم راحت میشه فروخت.

پ.ن: به عنوان یک به جد اهل فن :D، تا بعد از انتخابات امریکا صبر کن. احتمال داره ضرر کنی، اما ریسکش کمتره

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
به گزارش اقتصادنیوز، در معاملات روز دوشنبه تالار پتروشیمی بورس کالا نرخ تسعیر دلار در قیمت ۴۰ هزارتومان در حال رقابت بود که این رقابت قیمتی متوقف شد و این نرخ مورد تایید واقع نشد.

رقابت قیمتی در تالار پتروشیمی بورس کالا از قیمت 23 هزار تومانی دلار سامانه نیما آغاز شده بود.

تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

signore

Registered User
لایک‌ها
636
الکی گفته. میخواسته سود نکنی :D

اتفاقا یه قسمت از عجیب بودن این بازار اینه که با این قیمت ها، خریدار هم هست. من یه مقداری تست زدم دیدم راحت میشه فروخت.

پ.ن: به عنوان یک به جد اهل فن :D، تا بعد از انتخابات امریکا صبر کن. احتمال داره ضرر کنی، اما ریسکش کمتره
با درود و احترام. دلار شده ۳۰ تومن. آیا شما هنوزم معتقدی روزی که بایدن انتخاب بشه دلار میشه ۱۰ تومن؟

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
با درود و احترام. دلار شده ۳۰ تومن. آیا شما هنوزم معتقدی روزی که بایدن انتخاب بشه دلار میشه ۱۰ تومن؟
درود و احترام متقابل

بله. بازگشتش به محدوده 10 تا 15 خیلی خیلی محتمله. من معتقدم اگر بایدن اتخاب بشه ( مخصوصا به صورت غیر منتظره) در کل بازار های ایران بلبشویی اتفاق خواهد افتاد که تا حالا بی سابقه بوده:D. اثرش شاید فقط با قبول قطعنامه 598 قابل مقایسه باشه.

پ.ن: قطعا قسمتی از این اثرات، موقتی خواهد بود و به دلیل جو روانیه. واقعیت اینه که اقتصاد ویران شده ایران به این راحتی بازسازی نمیشه. چند روز قبل از قبول قطعنامه 598، قیمت دلار به 150 تومن هم رسید. بلافاصله بعد از قبول قطعنامه، قیمت دلار به 30 تومن رسید... با در نظر گرفتن دلار 7 تومنی سال 57 و 8 سال جنگ و وضع اقتصادی موجود، معلوم بود که این قیمت 30 تومنی دوام نخواهد داشت. اما به هر حال، این قیمت بازار بود و تا چندین هفته هم با همین قیمت معامله میشد. اما یکسال بعد، دوباره قیمت به 150 تومن رسید و ...

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
درود و احترام متقابل

بله. بازگشتش به محدوده 10 تا 15 خیلی خیلی محتمله. من معتقدم اگر بایدن اتخاب بشه ( مخصوصا به صورت غیر منتظره) در کل بازار های ایران بلبشویی اتفاق خواهد افتاد که تا حالا بی سابقه بوده:D. اثرش شاید فقط با قبول قطعنامه 598 قابل مقایسه باشه.

پ.ن: قطعا قسمتی از این اثرات، موقتی خواهد بود و به دلیل جو روانیه. واقعیت اینه که اقتصاد ویران شده ایران به این راحتی بازسازی نمیشه. چند روز قبل از قبول قطعنامه 598، قیمت دلار به 150 تومن هم رسید. بلافاصله بعد از قبول قطعنامه، قیمت دلار به 30 تومن رسید... با در نظر گرفتن دلار 7 تومنی سال 57 و 8 سال جنگ و وضع اقتصادی موجود، معلوم بود که این قیمت 30 تومنی دوام نخواهد داشت. اما به هر حال، این قیمت بازار بود و تا چندین هفته هم با همین قیمت معامله میشد. اما یکسال بعد، دوباره قیمت به 150 تومن رسید و ...

اصلا وضع الان کشور با اون موقع قابل مقایسه نیست
اتفاقا به این سناریو من فکر کرده بودم
پدرم میگفت اون سال یک نفر خونش رو میفروشه bmw بخره چون هر روز رو قیمت ماشین خارجی میرفت بالا
ولی بعد از قرارداد قیمت ماشین به شدت پایین میاد خونش چندبرابر میشه
بایدن بیاد روابط ایران آمریکا قطعا خاکستری میمونه
شاید با بودن ترامپ این سیاهی به سفیدی تبدیل بشه

بالا