• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
داشتم بحساب خودم مطلبی میخوندم ک وسط راه ببخشید ببخشید ریدم از خنده با این جمله سنگین
خداییش یکی. میگفت هر @#و@#@ ایندوره شده کارشناس بیراه نمیگفت
عموجان وقتی هیچ اطلاعاتی از اطرافت نداری لطف کن نظر نده زورت کردن آخه
ترامپ
التماس
:D:D
وقتی اینجا مدیر نداشته باشه همین میشه دیگه، هرکی از راه میرسه، چون هیچ حرفی نداره یه فحشی یا اسپمی میده رد میشه و میره ...

راحت باش دوست عزیز، نیاز نبود کلمه‌ای رو سانسور کنی، اینجا فحش آزاده، کسی کاری باهات نداره ...

فقط بدون که نه من کارشناسم، و نه هیچ کارشناسی هم نمیاد اینجا واسه من و تو نظر بده که فحش بخوره...
من یه کاربر ساده هستم و مثه بقیه فقط نظر خودمو میگم که اغلب هم اشتباهه ...
موفق باشی

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
داشتم بحساب خودم مطلبی میخوندم ک وسط راه ببخشید ببخشید ریدم از خنده با این جمله سنگین
خداییش یکی. میگفت هر @#و@#@ ایندوره شده کارشناس بیراه نمیگفت
عموجان وقتی هیچ اطلاعاتی از اطرافت نداری لطف کن نظر نده زورت کردن آخه
ترامپ
التماس
:D:D
شما چه درمورد وضعیت دلار و بازار چه در مورد کهکشان راه شیری چه درمورد فضانوردی و جاذبه و در مورد هرچی سوال کنی همیشه یه ایرانی هست که نظر کاشناسی داشته باشه. هیچکس یکی پیدا نمیشه که بگه "نمیدونم" :)

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
وقتی اینجا مدیر نداشته باشه همین میشه دیگه، هرکی از راه میرسه، چون هیچ حرفی نداره یه فحشی یا اسپمی میده رد میشه و میره ...

راحت باش دوست عزیز، نیاز نبود کلمه‌ای رو سانسور کنی، اینجا فحش آزاده، کسی کاری باهات نداره ...

فقط بدون که نه من کارشناسم، و نه هیچ کارشناسی هم نمیاد اینجا واسه من و تو نظر بده که فحش بخوره...
من یه کاربر ساده هستم و مثه بقیه فقط نظر خودمو میگم که اغلب هم اشتباهه ...
موفق باشی

وقتی از تخیلات خودت بدون ضره ای آگاهی صحبت میکنی چی بگم بنظر خودت ؟
ترامپ اینارو پشم پتال خودش حساب نمیکنه بیاد التماسشون کنه ؟ ننویس عزیزم ...ممنون.

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
وقتی از تخیلات خودت بدون ضره ای آگاهی صحبت میکنی چی بگم بنظر خودت ؟
ترامپ اینارو پشم پتال خودش حساب نمیکنه بیاد التماسشون کنه ؟ ننویس عزیزم ...ممنون.
ببین پسرجان، ترامپ از قبل از خروج از برجام، و بعد از اون بارها از مقامات ایرانی خواست که مذاکره کنن و به یه توافق خوب برسن. حالا اینکه شما اخبار رو نمیبینی و چارتا فحش از مامانی و باباییت یاد گرفتی به خودت مربوطه ...
........
قبلنا توی این تاپیک کلی کاربر بودن که نظر میدادن و در مورد موضوعات مرتبط با ارز بحث میشد. نظرات شخصی بود و بعضا درست یا غلط ...
کاربرانی امثال behsen69 ، گلوبال‌تک، و چند نفر دیگه ... یه عده طبق تحلیل‌های خودشون معتقد بودن دلار گرون میشه و به فلان قیمت میرسه، یه عده میگفتن ارزون میشه و ۳تومن میشه و ...
تا اینکه سر و کله یه سری اسپمر بی‌شخصیت پیدا شد که اینجا رو پاتوق اشتباه گرفتن، و با لودگی و تمسخر تاپیک رو به گند کشیدن، و کاربرای قدیمی هم دیگه بیخیال پست گذاشتن شدن ...
مدیرای بخش هم دلشون خوشه چارتا پست توی تاپیک ارسال میشه و اصطلاحا تاپیک فعاله، و اینکه ملت به هم فحش بدن یا چی ارسال بشه براشون مهم نیست ...
چشم دوست عزیز، نمینویسم و تخیلات خودم رو برای خودم نگه میدارم ...
موفق باشید

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
ببین پسرجان، ترامپ از قبل از خروج از برجام، و بعد از اون بارها از مقامات ایرانی خواست که مذاکره کنن و به یه توافق خوب برسن. حالا اینکه شما اخبار رو نمیبینی و چارتا فحش از مامانی و باباییت یاد گرفتی به خودت مربوطه ...
........
قبلنا توی این تاپیک کلی کاربر بودن که نظر میدادن و در مورد موضوعات مرتبط با ارز بحث میشد. نظرات شخصی بود و بعضا درست یا غلط ...
کاربرانی امثال behsen69 ، گلوبال‌تک، و چند نفر دیگه ... یه عده طبق تحلیل‌های خودشون معتقد بودن دلار گرون میشه و به فلان قیمت میرسه، یه عده میگفتن ارزون میشه و ۳تومن میشه و ...
تا اینکه سر و کله یه سری اسپمر بی‌شخصیت پیدا شد که اینجا رو پاتوق اشتباه گرفتن، و با لودگی و تمسخر تاپیک رو به گند کشیدن، و کاربرای قدیمی هم دیگه بیخیال پست گذاشتن شدن ...
مدیرای بخش هم دلشون خوشه چارتا پست توی تاپیک ارسال میشه و اصطلاحا تاپیک فعاله، و اینکه ملت به هم فحش بدن یا چی ارسال بشه براشون مهم نیست ...
چشم دوست عزیز، نمینویسم و تخیلات خودم رو برای خودم نگه میدارم ...
موفق باشید

نگفتی چ موقع ترامپ میاد برا التماس پدرجان؟
از همون حرف زدنت مشخصه چند سالته عمویی
برو دنبال تیله بازیت نظر نده خوشکلم

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
بعضیا اینجا قبلا میگفتن دلار 27 رو رد کنه دیگه اقتصاد مملکت سقوط آزاد برگشت ناپذیری میکنه و دولت به هر شکلی جلوش میگیره
الان که رد کرد!
کلا دیگه به اقتصاد ونزوئلایی باید سلام کرد و یا بازم امکان بازگشت داره؟!

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
بعضیا اینجا قبلا میگفتن دلار 27 رو رد کنه دیگه اقتصاد مملکت سقوط آزاد برگشت ناپذیری میکنه و دولت به هر شکلی جلوش میگیره
الان که رد کرد!
همیشه اصلاح داره :)

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
الان که رد کرد!
به نظرم اگر بایدن رای بیاره امکان اصلاح موقت هستش
اگرم نه دیگه تصمیم بزرگان هستش در انتخاب ونزوئلا یا کره جنوبی

akbaaria

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
425
به نظرم اگر بایدن رای بیاره امکان اصلاح موقت هستش
اگرم نه دیگه تصمیم بزرگان هستش در انتخاب ونزوئلا یا کره جنوبی
حتی یک درصدم فکر نکن ترامپ رئیس‌جمهور نشه ;)

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
چرا فکر میکنید اقتصاد سقوط میکنه
مگه ایران چیش از ونزوئلا بدتره
نوسان قیمت ارز اونجا چند برابر ایرانه
قیمت خودرو هم که اصلا قابل مقایسه نیست
باز ایران با 30 هزار دلار کمری 12 سال پیش رو میشه خرید اونجا با این پولم میشه ماشین 40 سال پیش رو خرید

Last edited:

signore

Registered User
لایک‌ها
636
پست های سال ها پیش همین تاپیک رو برید ببینید. در مورد دلار ۳ هزاری و ۵ هزاری و ۸ هزاری و ۱۰ هزاری و ..‌. همینو میگفتند. حالا دلار شده ۳۰ هزار تومن اما نه شورش شده نه مملکت منفجر شده و نه هیچ چیز دیگه ای.
دیگه مثل قبل هم نیست که دلار می‌رفت بالا همه تعجب میکردن‌.
در عوض الان اگه دلار بیاد پایین همه تعجب میکنن. همین امروز اگه دلار بشه ۳۵ تومن کسی عین خیالش نیست

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
آقا اینقدر با هم دیگه نجنگید
کسی هم نظرش رو میده نظر شخصیشه
پس بیخودی به هم توهین نکنید ! هیچکدومتون کارشناس نیستید منم کارشناس نیستم ! اصلا کارشناس وجود نداره !
من نمیدونم چطوری روابط بین کشورهارو تحلیل میکنید در صورتی که ارتباطی با سران کشورها ندارید !

من و شما و هیچکسی نمیتونیم در مورد اینچیزا نظر بدیم ! اصلا دست ما نیست که بخوایم نظر بدیم . هر اتفاقی ممکنه بیوفته . هم مذاکره هم جنگ هم تسلیم شدن ...
خود ترامپم نمیدونه قراره چی بشه بعد شما اینجا الکی و سر هیچ و پوچ تیکه بار هم میکنید:rolleyes:

درضمن تحلیل تکنیکال دلار هم اصلا معنی نداره کسی تحلیل تکنیکال کرد مطمئن بشید اعتبار نداره ! همه چیز بستگی به میزان تزریق ارز به بازار داره . تا وقتی هم که وضعیت صادرات ایران درست نشه ، شک نکنید دلار صعودیه و تا ابد بالا میره !

3 برابر شدن بنزین کلا 5% هم به مخارج خانواده ها اضافه نکرد ! دیگه ته تهش 10% !
از 1 سال قبل تا الان دلار 2.5 برابر شده و هزینه خانواده ها 150% زیاد شده !
دلاری هم که باهاش کاسبی میشه فقط توی 2 ماه اخیر بیشتر از 40% رشد داشته !
دلار از 7 تومن تا 30 هزار تومن اومده
از 30 هزار تومن تا 300 هزار تومن هم میره !

اینجا فقط یه محله واسه گپ و گفتمان
دوستی ممکنه بگه ترامپ التماس کرده ، یکی ممکنه بگه ترامپ جنگ طلبه ، یکی میگه خوبه ، یکی میگه بده . فقط نظره :) آزادی بیان ...

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
چرا فکر میکنید اقتصاد سقوط میکنه
مگه ایران چیش از ونزوئلا بدتره
نوسان قیمت ارز اونجا چند برابر ایرانه
قیمت خودرو هم که اصلا قابل مقایسه نیست
باز ایران با 30 هزار دلار کمری 12 سال پیش رو میشه خرید اونجا با این پولم میشه ماشین 40 سال پیش رو خرید
دیگی که واسه ما نجوشه سر سگ توش بجوشه همون کمری دوازده سال پیش میشه 850 ملیون چند نفر اینقدر مبلغ نقد دارن همون ماشین دوازده سال پیش از رده خارجو بخرن؟ دیگه ونزوئلایی شدن مگه چیه بی ارزش ترین پول دنیا که هستیم همون پراید خیلی ها نمیتونن بخرن، همین الان ما از ونزوئلا هم بدتریم

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
دوستان من حدود ۱۰۰ میلیون پول دارم تصمیم گرفتم دلار بخرم به نظرتون فکر خوبیه؟ از صرافی بخرم خوبه ممکنه تقلبی بفروشن ؟

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
دوستان من حدود ۱۰۰ میلیون پول دارم تصمیم گرفتم دلار بخرم به نظرتون فکر خوبیه؟ از صرافی بخرم خوبه ممکنه تقلبی بفروشن ؟

1. از صرافی میتونی به نرخ 28400 تومان به اندازه 2300 دلار بخری. البته این نرخ دیروزه، امروز باید دید چی میشه! همچنین این رقم تا 10 روز پیش 2200 دلار (صد دلار کمتر) بود و البته نرخ هم حدود 6 هزار تومان پایینتر. یعنی الان بخوای بخری چیزی حدود 35 میلیون از پولت باقی میمونه که اگر میخوای معتبر و از صرافی باشه باید یکی دیگه از اعضای خانواده رو برای خرید با خودت ببری.

2. نه، تقلبی نیست. صرافی به قولی دلار خط آبی 2009 و معتبر میده. اگر البته مغازه زیرپله ای نباشه با تابلو صرافی! فاکتور هم بهت میده و کد ملی میگیره و برات SMS میاد که شما با فلان کد ملی با فلان شماره پیگیری فلان مقدار دلار خریدی. البته برخی ها تمایلی به ثبت شدن اطلاعات و سابقه خریدهاشون ندارن و آزاد میخرن. اون، بحثی جداست.

3. اغراق نیست اگر بگیم مقطع فعلی، ملتهب ترین، غیر قابل پیشبینی ترین، اعصاب خوردکن ترین زمان ممکن برای انتخاب و سرمایه گذاریه! هیچکس (با تاکید مجدد هیچکس) نمیدونه آینده کوتاه مدت دلار چی میشه. یه سری مقاومت ها رو نباید میشکست ولی شکست. چون وِل دادن. آیا تزریق صورت میگیره؟ آیا تاثیری داره؟ آیا به فرض انتخاب شدن بایدن به لحاظ مقطعی و روانی جو مثبت باعث ریزش میشه؟ یا همه اینها فرضیه هایی مردوده و یک دنده تا خود ونزوئلا میریم؟ هیچکس نمیدونه. تنها چیزی که میدونیم اینه که در مقطع فعلی نباید نرخ این میبود.

4. اینکه دلار بهتره یا طلا/سکه یا بورس یا سایر موارد هم بحثی جداست. پیرو بند (3)، امکان پیشبینی در مقطع فعلی وجود نداره. منی که تو بورس هستم ممکنه بگم بورس، دیگری بگه دلار یا سکه. به هر حال به لحاظ تاریخی در 15 سال اخیر شاخص بورس بیشترین رشد رو داشته (که البته واقع بینانه بخوای نگاه کنی عمده اش بر میگرده به 97/98 به بعد). از طرفی در 15 سال اخیر (1384-1399) سکه 12400 درصد بازدهی داشته و دلار 3000 درصد. در همین سال 99 هم سکه 105 درصد و دلار 84 درصد. ولی آیا الان زمان مناسبه خریده یا در قله های تاریخی به سر میبریم!؟ اونس هم داره همه رو بازی میده آخه! خدا داند. تصمیم با خودت. ممکنه الان نخری و هفته های آتی بگی عجب اشتباهی کردم، ممکن هم هست عکسش اتفاق بیفته. فقط در جریان باش که در حال حاضر نقدینگی راکد سنگینی پارک شده تو حساب ملت چون خیلی ها نمیتونن تصمیم بگیرن کدوم مسیر رو برن. باید دید این گروه اشتباه کردن و به قولی جا خواهند موند یا نه. هرچیزی ممکنه. ولی برای بلند مدت کسی با خرید سهام، دلار، سکه و هر چیز دیگه ای ضرر نکرده!

بالا