• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Elmalish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
‏‎#فوری
مایک پومپئو: همه تحریم‌های سازمان ملل بر علیه جمهوری اسلامی در نیمه شب ۲۰ سپتامبر(۳۰ شهریور) مجداد اعمال خواهد شد

‏مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا، در توییتی نوشت کشورش هفته گذشته یک پروسه سی روزه را برای بازگشت همه تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران فعال کرده است. او افزود این تحریم‌ها‌ نیمه شب ۳۰ شهریور باز می‌گردند.

‏پمپئو: چنانچه هر عضوی از شورای امنیت سازمان ملل بخواهد قطعنامه‌ای برای ادامه لغو تحریم‌ها ارائه کند، آمریکا با آن مخالفت می‌کند. اگر قطعنامه‌ای ارائه نشود هم تحریم‌ها ۳۰ شهریور برمی‌گردند. قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت اینگونه عمل می‌کند.

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
نیویورک- ایرنا- نمایندگی دائم چین در سازمان ملل متحد در واکنش به ادعای وزیر خارجه آمریکا برای بازگشت تحریم‌های شورای امنیت علیه ایران به دلیل فعال شدن مکانیسم ماشه، گفت همه اینها دروغ است.
لینک خبر:https://www.irna.ir/news/84019354/واکنش-چین-به-ادعای-پمپئو-برای-فعال-شدن-مکانیسم-ماشه-دروغ-است

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
نیویورک- ایرنا- نمایندگی دائم چین در سازمان ملل متحد در واکنش به ادعای وزیر خارجه آمریکا برای بازگشت تحریم‌های شورای امنیت علیه ایران به دلیل فعال شدن مکانیسم ماشه، گفت همه اینها دروغ است.
لینک خبر:https://www.irna.ir/news/84019354/واکنش-چین-به-ادعای-پمپئو-برای-فعال-شدن-مکانیسم-ماشه-دروغ-است
چین :):):):):):):):):)

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
اقتصاد ایران درد و مرزی که بعضی کشور ها داشتن در تاریخ رو با هم داره. سرچ کنید بیماری هلندی اقتصاد و بخونید. کشور ما علاوه بر تحریم خودش و کسب و کار و جامعه اش بیشتر علاقه به واردات و دلالی دارند تا تولید و صادرات. شما ببینید کشور هایی مثل عراق و سوریه و افغانستان جنگ زده هم هیچ کدوم به این شدت تورم ندارند. ما کل پول این چینی ها برای 30 سال سرمایه گذاری تازه، تو 8 سال احمقی نژاد با بشکه نفت صد دلاری به درست آوردیم. ولی نمیدونیم اون پول چی شده ؟! یعنی ما باید سرمایه گذار باشیم در کشور های دیگه الان. بخشی از اون پول که بگیریم رسید به اقا زاده و اختلاص هیچی. بقیش هم به جای سرمایه گذاری و همکاری و ایجاد زیر ساخت و اوردن خارجی ها به داخل کشور برای همکاری رفتیم لقمه آماده رو برداشتیم و واردات خودرو ها لوکس کردیم. از لوازم آرایشی تا دسته بیل و هر چی که فکر کنید. اون دلار هزار تومنی یا دو سه تومنی هیچ وقت ارزشش اون نبوده و همون موقع 7 8 تومن باید میبود.
البته به نظر من مسبب این جریان ها خود مردم ایران هستند. خیلی ها میگن دولت و فلانی و گنده مملکت من میگم اون هام از مردم بودن. وقتی بنده پستی بگیرم و بیام برای رفاه بچه خودم حق واردات دسته بیل انحصاری بدم بهش و نذارم داخل تولید بشه یا خمیر دندون خارجی که ما خودمون هم میتونیم درستش کنیم و کلی چیز دیگه میشه این . حالا ببینید چند تا اینجوری بودن و هستن. ببخشید ولی مردم خاورمیانه ظرفیت دموکراسی و انتخابات و حتی نماینده مجلس شدن هم ندارند. من خودم قبلا میگفتم انتخاب آزاد باشه و پادشاهی خوب نیست. ولی اون انقلاب خیلی زود بود برای ایران. در سیستم پادشاهی یک نفر خودش رو صاحب کشور میدونه و من میگم هر چی هم میخواد بخوره ولی میره زیر ساخت میسازه چهار جا و نهایتش خداییش اینجوری نمیشه که شما الان سر هر چهار راه سه تا املاک میبینی . هر کی هر چی میخواد قیمت میده. میری ته تهران رو پونز طرف خونه گذاشته متری 21 تومن. :| ماشین همین طور. گوشی همین طور. دیگه گندش درومده. تمام این ها یعنی این مردم و جامعه دنبال راحت طلبی هستند. یعنی شما خودت رو جر بده برو مهندس الکترونیک و کامپیوتر و هزار تا چیز دیگه شو ولی من میرم املاک میزنم خونه هایی با قیمت برابر و بیشتر از Manhattan امریکا میفروشم و اونجای لق بقیه. این خودش جک ساله خونه در این کشور که نه پولش ارزش داره نه ارامش اقتصادی داره نه درامد کارمندش بهش میرسه حتی بعد 100 سال، معادل و یا چند برابر جاهای خوب دنیاست. :)) بعد اقتصاد دان مملکت میاد تو رسانه میگه سهامی که به واسطه دلار بالا رفته حبابه. خونه متری پنجاه شصت تومن حباب نبود. میگم اون حمال هم فکر جیب خودشه. پراید نود تومنی حباب نیست. و حتما حق یه عده بوده برن ده تا ده تا ماشین بخرن دلالی کنن. تازه میخواستم در مورد شرکت های دولتی و نوع کارکردن بنویسم دیگه حوصله ندارم. 50 نفر استخدام میشن بهره وری 8 نفر. حقوق گرفتن 50 نفر. باور کنید مشکل اصلی ایران مردمش هستن بلا نسبت عده ای کم. من دیگه دیوونه شدم:D هر چی فکر میکنم درست میشه دوباره بر میگردیم عقب تر.

این هم که بعضی ها میگن ایران حقش این نیست اتفاقا دقیقا وضعیت ایران فعلی برآیند رفتار اکثر مردمش هست.

کمترین رشد رو ارز داشته در این 2 ساله اخیر :) قطعا خودشو میرسونه به بقیه .
داداش داری اشتباه میزنی. اول اینکه همه دنبال رو دلار هستن. بعد هم اگر اینجوری داری حساب میکنی یه سهم از پارسال صدبرابر شده تو بورس الان دلار هم باید صد برابر بشه از پارسال:D:D دلار با توجه به نقدینگی ارزش واقعیش میرسه به 30 تومن (بدور از مسائل سیاسی) سال دیگه این موقع اما اگربخوان دوباره نگهش دارن یکی دو سال فنرش در میره بعدا.

I_Love_NY

Registered User
لایک‌ها
464
اقتصاد ایران درد و مرزی که بعضی کشور ها داشتن در تاریخ رو با هم داره. سرچ کنید بیماری هلندی اقتصاد و بخونید. کشور ما علاوه بر تحریم خودش و کسب و کار و جامعه اش بیشتر علاقه به واردات و دلالی دارند تا تولید و صادرات. شما ببینید کشور هایی مثل عراق و سوریه و افغانستان جنگ زده هم هیچ کدوم به این شدت تورم ندارند. ما کل پول این چینی ها برای 30 سال سرمایه گذاری تازه، تو 8 سال احمقی نژاد با بشکه نفت صد دلاری به درست آوردیم. ولی نمیدونیم اون پول چی شده ؟! یعنی ما باید سرمایه گذار باشیم در کشور های دیگه الان. بخشی از اون پول که بگیریم رسید به اقا زاده و اختلاص هیچی. بقیش هم به جای سرمایه گذاری و همکاری و ایجاد زیر ساخت و اوردن خارجی ها به داخل کشور برای همکاری رفتیم لقمه آماده رو برداشتیم و واردات خودرو ها لوکس کردیم. از لوازم آرایشی تا دسته بیل و هر چی که فکر کنید. اون دلار هزار تومنی یا دو سه تومنی هیچ وقت ارزشش اون نبوده و همون موقع 7 8 تومن باید میبود.
البته به نظر من مسبب این جریان ها خود مردم ایران هستند. خیلی ها میگن دولت و فلانی و گنده مملکت من میگم اون هام از مردم بودن. وقتی بنده پستی بگیرم و بیام برای رفاه بچه خودم حق واردات دسته بیل انحصاری بدم بهش و نذارم داخل تولید بشه یا خمیر دندون خارجی که ما خودمون هم میتونیم درستش کنیم و کلی چیز دیگه میشه این . حالا ببینید چند تا اینجوری بودن و هستن. ببخشید ولی مردم خاورمیانه ظرفیت دموکراسی و انتخابات و حتی نماینده مجلس شدن هم ندارند. من خودم قبلا میگفتم انتخاب آزاد باشه و پادشاهی خوب نیست. ولی اون انقلاب خیلی زود بود برای ایران. در سیستم پادشاهی یک نفر خودش رو صاحب کشور میدونه و من میگم هر چی هم میخواد بخوره ولی میره زیر ساخت میسازه چهار جا و نهایتش خداییش اینجوری نمیشه که شما الان سر هر چهار راه سه تا املاک میبینی . هر کی هر چی میخواد قیمت میده. میری ته تهران رو پونز طرف خونه گذاشته متری 21 تومن. :| ماشین همین طور. گوشی همین طور. دیگه گندش درومده. تمام این ها یعنی این مردم و جامعه دنبال راحت طلبی هستند. یعنی شما خودت رو جر بده برو مهندس الکترونیک و کامپیوتر و هزار تا چیز دیگه شو ولی من میرم املاک میزنم خونه هایی با قیمت برابر و بیشتر از Manhattan امریکا میفروشم و اونجای لق بقیه. این خودش جک ساله خونه در این کشور که نه پولش ارزش داره نه ارامش اقتصادی داره نه درامد کارمندش بهش میرسه حتی بعد 100 سال، معادل و یا چند برابر جاهای خوب دنیاست. :)) بعد اقتصاد دان مملکت میاد تو رسانه میگه سهامی که به واسطه دلار بالا رفته حبابه. خونه متری پنجاه شصت تومن حباب نبود. میگم اون حمال هم فکر جیب خودشه. پراید نود تومنی حباب نیست. و حتما حق یه عده بوده برن ده تا ده تا ماشین بخرن دلالی کنن. تازه میخواستم در مورد شرکت های دولتی و نوع کارکردن بنویسم دیگه حوصله ندارم. 50 نفر استخدام میشن بهره وری 8 نفر. حقوق گرفتن 50 نفر. باور کنید مشکل اصلی ایران مردمش هستن بلا نسبت عده ای کم. من دیگه دیوونه شدم:D هر چی فکر میکنم درست میشه دوباره بر میگردیم عقب تر.

این هم که بعضی ها میگن ایران حقش این نیست اتفاقا دقیقا وضعیت ایران فعلی برآیند رفتار اکثر مردمش هست.

داداش داری اشتباه میزنی. اول اینکه همه دنبال رو دلار هستن. بعد هم اگر اینجوری داری حساب میکنی یه سهم از پارسال صدبرابر شده تو بورس الان دلار هم باید صد برابر بشه از پارسال:D:D دلار با توجه به نقدینگی ارزش واقعیش میرسه به 30 تومن (بدور از مسائل سیاسی) سال دیگه این موقع اما اگربخوان دوباره نگهش دارن یکی دو سال فنرش در میره بعدا.

اینکه بگی مردم مقصرن درست نیست وقتی نظارت و قانون نباشه هر کس هر جور بخاد قیمت میده اگه قرار باشه مردم رو ول کنی به حال خودشون و خودشون هر کار بخان بکنن که چه احتیاجی به وجود کلانتری و دادگاه و قاضی بود مردم نگاه میکنن به بالا دستیاشون و مسئولین

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

Emad721

Registered User
لایک‌ها
67
دوستان هروقت حس کردید دلار میخواد بیاد پایین و آقایون میگند، اینو یادتون نره سال پیش دلار شد 11 تومن، کلیپ پخش کردن که تو مشهد 8 تومن هم نمیخرند! الان کجاییم؟

من به شدت خوشحال میشم بیاد پایین ولی خیلی بعیده.... خیلی. به نظرم پایان دولت بعد، روی 50 هستیم

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
شاید نشست فردا شب مثبت بشه بیاد روی 23500
اگر اخبار منفی باشه تا 25 خواهد رفت

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
حواله دلار : 24.900 تومان
یوان : 3650 تومان

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
سلام

کانال، سایت یا پیجی سراغ دارید که قیمت دلار آزاد رو بزنه؟!

اگه اینجا نمیشه گذاشت بی زحمت PV بفرستین

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
سلام

تترلند
یکذره گرونتره باسه اینکه تتر گرونتر از دلاره یکذره

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
دوستمون دنبال قیمت دلار آزاد هست عزیز.

اره ولی من همیشه از تترلند استفاده می کنم
تترلند قیمت خریدش تقریبا همون قیمت آزاد دلاره

(عجب پولی میزنه به جیب این تترلند)

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
سلام

کانال تلگرام sabzemeydun
یا اپلیکیشن مثقال رو از پلی‌استور نصب کن ...

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
اونی که تعداد دلارهاش بالا هست اینجا نمیاد
تویی که دلار زیاد نداری هرچی داری محکم بچسب احتمال ارزشمند شدنش خیلی زیاد
حالا که از ۲۳ رد شد بزارش داخل بالشت

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
واقعا ترسم اینه که دلار به 30 تومن برسه تا اخر سال

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
واقعا ترسم اینه که دلار به 30 تومن برسه تا اخر سال
چرا میترسی داداش؟ اینجا همه از بالا رفتن خوشحال میشن، منتها اون چیزی که خودشون دارن ...

مثلا اونی که دلار و طلا داره از افزایشش خوشحال میشه
اونی که توی بورسه از افزایش شاخص و ارزش سهامش خوشحال میشه
اونی ملک و املاک داره
اونی که ماشین داره، چه پراید چه بی‌ام‌دبلیو
اونی که مغازه‌داره از افزایش قیمت اجناس خرید قبلش و توی انبارش
حتی از افزایش گوشی موبایلی که توی دستشه هم خوشحال میشه که هرروز باارزش‌تر میشه براش ...

همه اینا یه نقطه مشترک دارن:
اینکه دوست دارن فقط اون حوزه‌ای که خودشون داخلش چیزی دارن افزایش اتفاق بیوفته، و معتقدن اگر کسی غیر از این بگه یعنی داره نون توی خون مردم مستضعف میزنه!
و با اینکه خودشون میدونن که افزایش قیمت همه موارد بالا تقریبا با هم مرتبط هستن، ولی خودشونو میزنن به کوچه علی‌چپ ...
خب این افزایش‌ها با هم و یک‌شبه اتفاق نمیوفته، و وقتی مثلا من میبینم دلار گرون میشه، ولی بورس درجا میزنه دلم میخاد بورس بکشه بالا... یا اگه ملک گرون میشه، ولی من چون خودم ندارم منتها دوتا ماشین دارم، دلم میخاد ماشین هم گرون شه تا از تورم عقب نیوفتم ....
(حتی اگر تمام موارد بالا هم افزایش نداشته باشه بازم ملت ناراضی‌ان که رکود شده و فلان و فلان ... )
و خلاصه این داستان ادامه‌دار تا ناکجا آباد ادامه داره ....

بالا