• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
دیروز تو خبرها خوندم که 50 میلیون دلار عرضه شده فقط یکو نیم میلیون دلار تقاضا بوده واسش.
اخه چه جوری میشه که این همه عرضه شه کسی نخره. پس چرا قیمتش داره میره بالا. کسی میتونه اینو تحلیل کنه. تحلیل خودم میگه که عرضه ای وجود نداشته

عرضه اسکناس بوده ,هر نفر با کد ملی میتونه 2200 دلار بخره,خوب مشخصه امکان فروش 50 میلیون دلار در یک روز به صورت سهمیه ای وجود نداره و صراف هم تمایلی به خرید توی این قیمت نداره چون مشتریشو نداره
بعد عرضه اسکناس تعیین کننده نیست و حواله مهم هست
همچنین در فاصله 20 روزه تا انتخابات آمریکا تقریبا همه ریال ها رو تبدیل کردند به هرچیزی که میتونستند و دیگه پولی برای خرید دلار 32 هزار تومانی نمونده

SamaN DL

Registered User
لایک‌ها
69
درود

دوستان با این شرایط دلار تو چه وضعیتی هست؟
پایین میاد یعنی؟

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
دلار ده تومنی میخوایم میخوایم
tangry.gif
بشین تا بیاد

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
من پیش بینی میکنم که در یک فاصله یک هفته ای اگر ترامپ انتخاب شود قیمت دلار به 40 هزارتومان یا بالاتر میرسد.
بعد این پست رو هی نقل قول میکنم و چشم همتون رو با پیش بینیم درمیارم :cool::p
قبل شما من گفته بودم دلار به 40 هم خواهد رسید ترامپ هم برنده انتخابات خواهد شد منم همینو نقل قول خواهم کرد;)

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
عرضه اسکناس بوده ,هر نفر با کد ملی میتونه 2200 دلار بخره,خوب مشخصه امکان فروش 50 میلیون دلار در یک روز به صورت سهمیه ای وجود نداره و صراف هم تمایلی به خرید توی این قیمت نداره چون مشتریشو نداره
بعد عرضه اسکناس تعیین کننده نیست و حواله مهم هست
همچنین در فاصله 20 روزه تا انتخابات آمریکا تقریبا همه ریال ها رو تبدیل کردند به هرچیزی که میتونستند و دیگه پولی برای خرید دلار 32 هزار تومانی نمونده
سلام
الان من برم هر صرافی شهرمون ۲۲۰۰ تا بهم میده؟ یا باید صرافی خاصی رفت؟
نرخی که میفزوشن نرخ فروش سایت صرافی ملی هست ؟
________
بعد فکرنمیکنم همه تبدیل کردن باشن ریالشونو!
شاید اکثرا نقد شده باشن و ریال دستشون باشه.
بالاخره شاید منطقی تر باشه تا مشخص شدن نتیجه انتخابات صبر کرد.حتی اگر به صورت روانی و موقتی هم پیروزی بایدن بتونه ۵ تومن دلارو بکشه پایین تر عدد قابل توجهی هست.

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
سلام
________
بالاخره شاید منطقی تر باشه تا مشخص شدن نتیجه انتخابات صبر کرد.حتی اگر به صورت روانی و موقتی هم پیروزی بایدن بتونه ۵ تومن دلارو بکشه پایین تر عدد قابل توجهی هست.

سلام
صرافی های دارای مجوز بله 2200 تا میفروشن به هر کد ملی,برای خرید سیم کارت + کارت ملی + کارت بانکی هم باید به نام خودتون باید باشه
نه صرافی ها نرخ بازار رو دارن و معمولا از صرافی ملی بالاتر هست

من منظورم این نیست همه دلار خریدن ها ,اکثریت بسته به کار و نیازشون تا تونستند از شر ریال خلاص شدن (حداقل من توی دور و بر اینطور دیدم)
مثلا من خودم فقط برای سفر یوان و دلار میخریدم امسال که کرونا بود اصلا برای خودم اسکناس نخریدم و فقط حواله زدم ولی تا الان 90 درصد سرمایمو تبدیل به جنس کردم و 10 درصد هم نقد میمونه تا انتخابات که یه ریسک ناخواسته هست و آش کشک خاله هست و من هیچ موقع دلار مستقیم برای سرمایه گذاری نمیخرم, چون به قول شما اگر دلار 5 تومن هم بریزه من از سود جنسم میزنم و پول به پول میشه ولی اگر مستقیم دلار خریده باشم ضرر میکنم
خیلی ها مثل من نمیتونن فروش رو ببندن تا نتیجه انتخابات مشخص بشه چون بازار ما به شدت رقابتی هست و اگر من نفروشم مشتریم میره از جای دیگه میخره

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
سلام
صرافی های دارای مجوز بله 2200 تا میفروشن به هر کد ملی,برای خرید سیم کارت + کارت ملی + کارت بانکی هم باید به نام خودتون باید باشه
نه صرافی ها نرخ بازار رو دارن و معمولا از صرافی ملی بالاتر هست

من منظورم این نیست همه دلار خریدن ها ,اکثریت بسته به کار و نیازشون تا تونستند از شر ریال خلاص شدن (حداقل من توی دور و بر اینطور دیدم)
مثلا من خودم فقط برای سفر یوان و دلار میخریدم امسال که کرونا بود اصلا برای خودم اسکناس نخریدم و فقط حواله زدم ولی تا الان 90 درصد سرمایمو تبدیل به جنس کردم و 10 درصد هم نقد میمونه تا انتخابات که یه ریسک ناخواسته هست و آش کشک خاله هست و من هیچ موقع دلار مستقیم برای سرمایه گذاری نمیخرم, چون به قول شما اگر دلار 5 تومن هم بریزه من از سود جنسم میزنم و پول به پول میشه ولی اگر مستقیم دلار خریده باشم ضرر میکنم
خیلی ها مثل من نمیتونن فروش رو ببندن تا نتیجه انتخابات مشخص بشه چون بازار ما به شدت رقابتی هست و اگر من نفروشم مشتریم میره از جای دیگه میخره
ممنون از توضیحاتتون.پس با این شرایط چندان تفاضل خاصی بین بازار آزاد و سهمیه نیست که بخوام از صرافی بگیرم بازار آزاد بفروشم.
تهیه ۲۲۰۰ تا نزدیک هفتاد میلیون تومن پول میخواد.واقعا.‌‌‌..

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
سلام
________

قیمت صرافی ملی با بازار ازاد تفاوت آنچنانی نداره که بخاید برید تو صف صرافی ملی

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
روی کاغذ هر چی نمودار شارپی دیدیم سقوط هم دیدیم ایا برای بعد از انتخابات میشه همچین چیزی متصور شد ؟ (سقوط ک بماند قیمت دلار فیکس شود )

این حجم از بی ارزشی پول واقعا عجیبه !

signore

Registered User
لایک‌ها
636
فرمایش کرده بودند روزی که جو خوابالو برنده انتخابات بشه دلار به ده هزار تومن سقوط میکنه. منتظریم تا تماشا کنیم!

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
خوابشم نمیبینی به قول دوستان سال بعد این قیمتها برات رویا میشه
درود

هنوز به یاد دارم روزی که گفتند دلار شده 4000!!!!:oops:o_O چه کسی حتی یک دم چنین روزهایی و دلار بالای 30000 را می توانست ببیند؟!:eek::oops::rolleyes:

MOHAMMAD.66.110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
72
دیروز تو خبرها خوندم که 50 میلیون دلار عرضه شده فقط یکو نیم میلیون دلار تقاضا بوده واسش.
اخه چه جوری میشه که این همه عرضه شه کسی نخره. پس چرا قیمتش داره میره بالا. کسی میتونه اینو تحلیل کنه. تحلیل خودم میگه که عرضه ای وجود نداشته
سفته بازا میخرن .زیر 15 هزار نوسان برای دولت اصلا نمیصرفه یعنی اگه به 35 رسید در کوتاه مدت تا زیر 20 میاره .
همون کاری که در بورس کرد. ما قبلا تمام این داستانا رو گفتیم در تمام بازارا ......
در درازمدتم صعودیه....
ما الان می فروشیم بعدا روی 20 میخریم
یه عده الان میخرن بعدا روی 20 میفروشن
دقیقا مثل بازار بورس......
بازیهای تکراری..................................

sallar110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سفته بازا میخرن .زیر 15 هزار نوسان برای دولت اصلا نمیصرفه یعنی اگه به 35 رسید در کوتاه مدت تا زیر 20 میاره .
همون کاری که در بورس کرد. ما قبلا تمام این داستانا رو گفتیم در تمام بازارا ......
در درازمدتم صعودیه....
ما الان می فروشیم بعدا روی 20 میخریم
یه عده الان میخرن بعدا روی 20 میفروشن
دقیقا مثل بازار بورس......
بازیهای تکراری..................................
درود
خصوصی نمیتونم پیام بدم امکانش هست یه پیام بدین شما ؟!

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
تعداد زیادی از دوستان و آشنایان و غریبه(مثل افتک) می شناسم که فروختن به امید خرید روی 20 و خورده ای !
از اونطرف این چندوقت بانک مرکزی خیلی سابقه نارو زدن داره :)
روی 30 ثابت نشه صلوات :دی

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
امروز یه گفتگویی شد با یکی از فعالین سابق بازار گفتم اینجا هم بگم
میگفت دولت خودشو برای 2 تا سناریو آماده کرده و در هر دو قیمت دلار در کوتاه مدت کاهش پیدا میکنه در حدود 26-28
فعلا اجازه داده دلار بالا بره تا 35-36 و منابعش رو نگه داشته تا اگر ترامپ انتخاب شد با ورود به بازار از بروز فاجعه جلوگیری کنه
اگر هم بایدن انتخاب بشه که جو روانی ایجاد شده اتوماتیک قیمت دلار رو کاهش میده و دولت منابعش رو حفظ میکنه

پ ن : من فقط نقل قول کردم نرید بر این اساس بفروشید بعدا بگید نیومد پایین ها 441.gif

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
جو روانی باعث بردن سرمایه به سمت دلار میشه و با قیمت پر خریداری میشه و بعد دستوری و طبق برنامه به مانند بورس قیمت دلار کاهش پیدا می کنه و ملت دوباره می شوند فروشنده. بعد از این طریق حقوق دو ماه فعلا تامین میشه و دولت نفس راحتی می کشه.
اما باید به این موضوع هم فکر کرد آیا کاهش قیمت دلار میتونه قیمت ها را دوباره به قبل برگردونه؟
با توجه به تجربه همه ما هرگز!
قیمت یک جنس به واسطه دلار 10 هزار تومان افزایش داشته و در صورت کاهش قیمت دلار نهایت دو هزار تومان کاهش قیمت پیدا می کنه ولی همچنان تاثیر گرونی بر کالاها پابرجاست.
کاش دولت همونطور که باعث افزایش دلار و کالا میشه در زمان کاهش قیمت هم اثرگذار میبود.

بالا