تمام این صحبت ها احتمالاته ولی امیدوارم درست باشه
1 -
تحلیل تکنیکال دلار به هیچ وجه مبنای علمی نداره چون قیمتش کاملا دستوریه ولی یسری چیزارو میشه از روی نمودار متوجه شد
2 - از نظر من قیمت فعلی دلار بخشیش اقتصادیه ولی بخشیش هیجانیه
3 - دوتا تاریخ مهم رو با سفید مشخص کردم . که هر جفتش توی پاییزه ولی یکی 97 و یکی 98 که این دوتا از نظر من نهایت زوری بود که میتونستن بزنن واسه پایین اووردن دلار . پس من احساسم اینه که این دوتا قیمت میتونه کمترین قیمت احتمالی برای دلار باشه . پس از اونا به عنوان دوتا نقطه پر اهمیت لحاظ میکنم
4 - خط روند سبز ، از سقف تاریخی سال 91-92 زمانی که دلار نقطه اوج خودش بود و سقف تاریخی اخیر توی سال 97 میاد . به عنوان یه سقف محکم میتونیم در نظر بگیریم
5 - دوتا خط روند قرمز داریم به عنوان محدوده کف احتمالی برای دلار . یکیش نیم خطه و از اون دوتا تاریخ پاییز 97 و 98 میاد . که ممکنه دلار بعد از برخورد به سقف که هم زمان با اخبار و وقایع سیاسی میشه ، واکنش داشته باشه ( چه ترامپ بشه چه نشه ! ) و شروع به افت بکنه و تا همین خط رونده پایین بیاد . به نظرم اگه بایدن بشه و مذاکراتی صورت بگیره تا این محدوده این خط روند میتونه بیادش . که قیمت 18 تومن میشه
6 - یه خط روند قرمز رنگ هم از گذشته میادش که یک نقطه از کف تاریخی قیمت دلار سال 90 میاد و یک نقطه هم پاییز 98 هستش . جاهای دیگه هم برخورد هایی داشته و یه موضوع هم که حسی توش دخالت دادم و با این خط روند جور در میاد ، دوره رکود 4 ساله اول روحانیه که کمرومون رو شکوند و بعدش یه جاهایی قیمت دلار همچنان پایین نگهداشته شده بود که از نظر من جنبه های سیاسی داشت و مثل همیشه فنرش رو فشرده کرده بودن . این یه دوره یه جاهاییش زیر این خط روند بوده که از نظر من منطقی نبوده و اوندوره ها رو به عنوان کف در نظر نگرفتم . با توجه به این خط میشه احتمال داد در صورت ریزش قیمت دلار روی 22 پایدار بشه . البته اوی یه حالت میشه اونجارو هم کف گرفت به شرطی که بخوایم دوره رکود بعد از ریزش رو شناسایی بکنیم
7 - در هر صورت احساس نمیکنم دلار زیر 15 بیاد
8 - بازم میگم تکنیکال به هیچ وجه روی دلار جواب نمیده و صرفا یکسری حدس های کورکورانه هستش و تاجایی که تونستم از حسم استفاده کردم . بنابراین صرفا با خطوط روند و تاریخ های مهم این نظرهارو دادم
9 - مبنای خط خطی هایی که کردم سایت رهاورد هستش درست و غلطش رو نمیدونم
10 - سانسور کردم ...
11 - وقتی میگم قیمت دلار بر اساس اتفاقات سیاسی و هیجانیه به خاطر اینه که رشد قیمت دلار باید منطقی باشه ، درسته تحریمیم و این داستانا که همه حتی یه بچه 10 ساله هم میدونه ولی برای اینکه اثر یکسری چیزا خودشون رو روی اقتصاد بزاره نیاز به زمان داره نه اینکه یهو توی 9 ماه اینطوری بشه
12 - اونایی که فکر میکنن دلار همچنان روندش صعودیه و 35 رو میشکونه و به سمت بالا حرکت میکنه و با این هدف میخرن ، راه بازه و جاده دراز ! بگیرن ، اگه ریخت و متضرر شدن این صحبت هارو یادشون بیاد و بدونن مقصر فقط و فقط خودشون بودن نه هیچ کس دیگه ای و آه و ناله نکنن بعدش که آی بدبخت شدیم و بیچاره شدیم
13 - عزیزانی هم که میخوان دلار بخرن و میخوان توجیه بکنن که نه دلار بالا میره و تحریمیمو این چیزا با تمام احترام نظرشون رو برای خودشون نگهدارن و هرکاری دوس دارن بکنن . این صرفا نظر شخصی منه . من نه دلار دارم نه میگیرم و نه برام ذره ای اهمیت داره که کسی رو قانع بکنم دلار ممکنه پایین بیاد .
14 - همون بچه 10 ساله هم میدونه که دلار روند کلیش صعودیه . یعنی شاید تا حداکثر 4 سال دیگه دوباره 30 تومن رو ببینه ولی بازم همون بچه 10 ساله میدونه که حتی با توجه به اینکه نباید دلار بخره ، اما اگه هم بخواد بخره وقتی بدونه احتمالش هست تا 22 بیاد ، صبر میکنه تا 22 بیاد بیشتر بخره !
15 - دوستانی که توی تاپیک بورسی بنده رو میشناسن و قبل از ریزش گفته بودم ، میریزه ، اونجا با سهام طرف بودم و میشه ارزش گذاری کرد ولی اینجا این صحبت هام صرفا نظر هستش و کاملا بی پایه و اساسه و اصلا نمیشه در مورد دلار نظر قطعی داد . قطعیت توی بورس بیشتر از دلاره ( از نظر من ) . پس یوقت دلارشون رو نفروشن بگن چون اونور گفته بوس سهام میریزه پس اینورم درست از آب در میاد .این دلاره و من هیچ درکی از مسائل سیاسی و اقتصادی به این شکل اصلا ندارم . فقط نظراتم رو که قبلا گفته بودم در قالب نمودار نشون دادم ( با توضیحات ) - یه قانون ساده هست میگه که هروقت شرایط ملتهب بود و نمودار صاف شده بود ، نخر