• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
سلام.
زمزمه هایی داره شنیده میشه از تحریم کل سیستم بانکی و تبادلات مالی ایران طی ۲۴ساعت آینده...

hashemsiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با سلام خدمت همه دوستان...سالیان بسیار طولانی از بیرون نظاره گر تایپیک های فروم اقتصادی پرشین تولز بودم(به صورت غیر عضو)
...بسیار اموختم...ولی هنوز اندر خم یک کوچه هستم...یادم هست شخص بسیار با کمالاتی به نام ..دکتر...در فروم ..نظرات بسیار کارشناسانه میدادند..دوست دارم اینجا باشند...و بدانید که حداقل بنده شاید بالای صد نفر دوست اشنا دارم که همگی این تایپیک ها را دنبال میکنند..اما عضو نیستند....این را گفتم بدانید که اینجا هنوز همچون شراب چندین ساله ناب و گرانبهاست ...به هرحال اگر ممکن هست بفرمایید که این تحریم سیستم مالی واقعا چه تبعاتی به همراه خواهد داشت...موفق و موید و پیروز باشید

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
سلام.
زمزمه هایی داره شنیده میشه از تحریم کل سیستم بانکی و تبادلات مالی ایران طی ۲۴ساعت آینده...
بیشتر این تحریم هایی که جدیدا اعمال میشه دیگه فقط کاغذ سیاه کردنه، همین الان هیچ بانک موسسه شرکت دولت ملت و هر اجتماعی که قابلیت خرید کردن یا فروختن دارن با ایران تبادل مالی مستقیم انجام نمیدن، اقتصاد ایران یک سیستم مافیایی مبتنی بر پولشوییه و به دلیل همین در لیست fatf قرار داره اگه منظورت اینه تحریم های جدید تاثیر داره بعله تاثیر روانی داره و احتمالا یک سری از کسب و کارها رو تعطیل میکنه ولی هر بلایی از خارجی ها خواست سرمون بیاد تا الان اومده مشکل داخلیه بیشتر

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
چیزی از اقتصاد ما نمونده که تحریم نباشه , آخرین تلاش های ترامپ هست و قطعا در طولانی مدت تاثیر هم روی دلار داره
یه چیزی که جوابی براش پیدا نکردم اگر داخلی ها الان بخوان برن مذاکره کنن میخوان چی بدن که در ازاش بتونن نفت بفروشن (فقط خلع سلاح مونده,هسته ای که چیزی ازش نمونده,منطقه هم که از دستشون خارج شده)
قطعا بایدن هم بیاد این حجم از تحریم رو مفت بر نمیداره به نظر من با ترامپ سر میز نشستن به مراتب بهتره تا بایدن

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
تمام این صحبت ها احتمالاته ولی امیدوارم درست باشه

1 - تحلیل تکنیکال دلار به هیچ وجه مبنای علمی نداره چون قیمتش کاملا دستوریه ولی یسری چیزارو میشه از روی نمودار متوجه شد
2 - از نظر من قیمت فعلی دلار بخشیش اقتصادیه ولی بخشیش هیجانیه
3 - دوتا تاریخ مهم رو با سفید مشخص کردم . که هر جفتش توی پاییزه ولی یکی 97 و یکی 98 که این دوتا از نظر من نهایت زوری بود که میتونستن بزنن واسه پایین اووردن دلار . پس من احساسم اینه که این دوتا قیمت میتونه کمترین قیمت احتمالی برای دلار باشه . پس از اونا به عنوان دوتا نقطه پر اهمیت لحاظ میکنم
4 - خط روند سبز ، از سقف تاریخی سال 91-92 زمانی که دلار نقطه اوج خودش بود و سقف تاریخی اخیر توی سال 97 میاد . به عنوان یه سقف محکم میتونیم در نظر بگیریم
5 - دوتا خط روند قرمز داریم به عنوان محدوده کف احتمالی برای دلار . یکیش نیم خطه و از اون دوتا تاریخ پاییز 97 و 98 میاد . که ممکنه دلار بعد از برخورد به سقف که هم زمان با اخبار و وقایع سیاسی میشه ، واکنش داشته باشه ( چه ترامپ بشه چه نشه ! ) و شروع به افت بکنه و تا همین خط رونده پایین بیاد . به نظرم اگه بایدن بشه و مذاکراتی صورت بگیره تا این محدوده این خط روند میتونه بیادش . که قیمت 18 تومن میشه
6 - یه خط روند قرمز رنگ هم از گذشته میادش که یک نقطه از کف تاریخی قیمت دلار سال 90 میاد و یک نقطه هم پاییز 98 هستش . جاهای دیگه هم برخورد هایی داشته و یه موضوع هم که حسی توش دخالت دادم و با این خط روند جور در میاد ، دوره رکود 4 ساله اول روحانیه که کمرومون رو شکوند و بعدش یه جاهایی قیمت دلار همچنان پایین نگهداشته شده بود که از نظر من جنبه های سیاسی داشت و مثل همیشه فنرش رو فشرده کرده بودن . این یه دوره یه جاهاییش زیر این خط روند بوده که از نظر من منطقی نبوده و اوندوره ها رو به عنوان کف در نظر نگرفتم . با توجه به این خط میشه احتمال داد در صورت ریزش قیمت دلار روی 22 پایدار بشه . البته اوی یه حالت میشه اونجارو هم کف گرفت به شرطی که بخوایم دوره رکود بعد از ریزش رو شناسایی بکنیم
7 - در هر صورت احساس نمیکنم دلار زیر 15 بیاد
8 - بازم میگم تکنیکال به هیچ وجه روی دلار جواب نمیده و صرفا یکسری حدس های کورکورانه هستش و تاجایی که تونستم از حسم استفاده کردم . بنابراین صرفا با خطوط روند و تاریخ های مهم این نظرهارو دادم
9 - مبنای خط خطی هایی که کردم سایت رهاورد هستش درست و غلطش رو نمیدونم
10 - سانسور کردم ...
11 - وقتی میگم قیمت دلار بر اساس اتفاقات سیاسی و هیجانیه به خاطر اینه که رشد قیمت دلار باید منطقی باشه ، درسته تحریمیم و این داستانا که همه حتی یه بچه 10 ساله هم میدونه ولی برای اینکه اثر یکسری چیزا خودشون رو روی اقتصاد بزاره نیاز به زمان داره نه اینکه یهو توی 9 ماه اینطوری بشه
12 - اونایی که فکر میکنن دلار همچنان روندش صعودیه و 35 رو میشکونه و به سمت بالا حرکت میکنه و با این هدف میخرن ، راه بازه و جاده دراز ! بگیرن ، اگه ریخت و متضرر شدن این صحبت هارو یادشون بیاد و بدونن مقصر فقط و فقط خودشون بودن نه هیچ کس دیگه ای و آه و ناله نکنن بعدش که آی بدبخت شدیم و بیچاره شدیم :D
13 - عزیزانی هم که میخوان دلار بخرن و میخوان توجیه بکنن که نه دلار بالا میره و تحریمیمو این چیزا با تمام احترام نظرشون رو برای خودشون نگهدارن و هرکاری دوس دارن بکنن . این صرفا نظر شخصی منه . من نه دلار دارم نه میگیرم و نه برام ذره ای اهمیت داره که کسی رو قانع بکنم دلار ممکنه پایین بیاد .
14 - همون بچه 10 ساله هم میدونه که دلار روند کلیش صعودیه . یعنی شاید تا حداکثر 4 سال دیگه دوباره 30 تومن رو ببینه ولی بازم همون بچه 10 ساله میدونه که حتی با توجه به اینکه نباید دلار بخره ، اما اگه هم بخواد بخره وقتی بدونه احتمالش هست تا 22 بیاد ، صبر میکنه تا 22 بیاد بیشتر بخره !
15 - دوستانی که توی تاپیک بورسی بنده رو میشناسن و قبل از ریزش گفته بودم ، میریزه ، اونجا با سهام طرف بودم و میشه ارزش گذاری کرد ولی اینجا این صحبت هام صرفا نظر هستش و کاملا بی پایه و اساسه و اصلا نمیشه در مورد دلار نظر قطعی داد . قطعیت توی بورس بیشتر از دلاره ( از نظر من ) . پس یوقت دلارشون رو نفروشن بگن چون اونور گفته بوس سهام میریزه پس اینورم درست از آب در میاد .این دلاره و من هیچ درکی از مسائل سیاسی و اقتصادی به این شکل اصلا ندارم . فقط نظراتم رو که قبلا گفته بودم در قالب نمودار نشون دادم ( با توضیحات ) - یه قانون ساده هست میگه که هروقت شرایط ملتهب بود و نمودار صاف شده بود ، نخر

دلار.JPG

Last edited:

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
بیشتر این تحریم هایی که جدیدا اعمال میشه دیگه فقط کاغذ سیاه کردنه، همین الان هیچ بانک موسسه شرکت دولت ملت و هر اجتماعی که قابلیت خرید کردن یا فروختن دارن با ایران تبادل مالی مستقیم انجام نمیدن، اقتصاد ایران یک سیستم مافیایی مبتنی بر پولشوییه و به دلیل همین در لیست fatf قرار داره اگه منظورت اینه تحریم های جدید تاثیر داره بعله تاثیر روانی داره و احتمالا یک سری از کسب و کارها رو تعطیل میکنه ولی هر بلایی از خارجی ها خواست سرمون بیاد تا الان اومده مشکل داخلیه بیشتر
این یکی بنظرم با قبلی ها فرق داره و اثر خیلی خیلی بیشتری داره، قرار هست 14بانکی که هنوز به سوئیفت وصل بودن تحریم بشن، از یه طرف دیگه کل صرافی‌ها هم تحریم میشن و هیچ راهی برای تبدیل ارز باقی نمیمونه...

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
این یکی بنظرم با قبلی ها فرق داره و اثر خیلی خیلی بیشتری داره، قرار هست 14بانکی که هنوز به سوئیفت وصل بودن تحریم بشن، از یه طرف دیگه کل صرافی‌ها هم تحریم میشن و هیچ راهی برای تبدیل ارز باقی نمیمونه...
با این اوصاف بالا میره دلار ؟

ali.h12

Registered User
لایک‌ها
113
هیچکدوم ثبات ندارن ولی خوبی تتر به همین هست که هر تتر معادل یک دلار هست و دیگه درگیر دامنه نوسان و افت و خیزش نیستید

جوابی نداری بدی... برو با دلارهات ببین الان یه تیکه زمین بهت میدن که حس زرنگی و سود کردن بهت دست داده
همین دلار رو خارج از ایران کرده بودی داخل بالشتت تا الان ۳۰ درصدش داخل همین ۲۰ سال هیچ شده بود

سرمایه باید در گردش باشه تا به ارزشش اضافه بشه
جواب ندارم بدم؟ من جوابتو رو بدم مدیر های این سایت میان می گن فش نده که تو لیاقتش رو داری.
من اصلا برام مهم نیست تو چی می گی چون اصلا نمی توی محاسبه کنی.
من دلارام زیر بالش نمی زارم و بتو ربطی نداره کجاست.
من با دلار هام هر چیزی رو می خرم.
برو بشین برنامه کودک ببین پفک بکن تو دهنت. تو نمی خواد محصابه کنی قیمت ها رو.

ali.h12

Registered User
لایک‌ها
113
اگه کسی بفهمه این تحریم یعنی چی دیگه دلار ها شو نمی فروشه.

a.ferdosi

Registered User
لایک‌ها
847
با این اوصاف بالا میره دلار ؟
برادر من هرکس که دلار خریده اونم باقیمت فعلی! ویا چیزی که خیلی وابسته باشه با قیمت دلار یا درکل منفعت شخصی صرفا دراین باشه که بره بالا هزار دلیل برات میاره که میره بالا و ازته دل هم آرزوشه که بره بالا هیچ چیز دیگه هم براش مهم نیست !!! وبه اینکه گریبان خودشم میگیره درآینده اصلا فکر نمیکنه !
اونیم که نداره میگه میاد پایین ! حالا این وسط کسی که علمی بخواد تحیلی کنه کم پیدا میشه و شاید م نشه تحیلیل درستی از آینده داشت !

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
مگه همین صرافی های باقیمانده چقدر تراکنش دارن که به نظرت این یکی فرق داره یعنی حجم تبادلات مالیشون چقدره؟اصلی ترین بخش های اقتصاد ایران مثل نفت فلزات خودرو و ... که ملیاردها دلار تراکنش داشت دیگه انجام نمیشه اون صنعت ارز آور کدومه که الان با بستن چند تا صرافی مشکل ارزی حل میشه؟

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
انجام خیلی از مبادلات بانکی و حوالجات به خصوص برای واردات اقلامی مثل قطعات الکترونیکی و دارو و لوازم یدکی و ... تا امروز از طریق بعضی از بانک ها و صرافی ها امکان پذیر بود.
از امروز به بعد همون آب باریکه هم دیگه وجود نداره متاسفانه.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
انجام خیلی از مبادلات بانکی و حوالجات به خصوص برای واردات اقلامی مثل قطعات الکترونیکی و دارو و لوازم یدکی و ... تا امروز از طریق بعضی از بانک ها و صرافی ها امکان پذیر بود.
از امروز به بعد همون آب باریکه هم دیگه وجود نداره متاسفانه.
به نظرم بیشتر تاثیرش روی اجناس هست که نایاب میشه و ارز ممکنه موقت بالا بره اما ورود اسکناس از مبادی دیگه انجام میشد و به زودی ریزش میکنه زیر 30 تومن

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
فرمودند که تحریم فرصت است.
کمتر کسی اون موقع به این جمله اهمیت داد منظور اصلی نابودی معیشت مردم و اقتصاد کشور برای ثروتمند شدن و زندگی خارج از ایران یک عده خاص که از رانت و دلار 4200 استفاده کردن.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
به نظرم بیشتر تاثیرش روی اجناس هست که نایاب میشه و ارز ممکنه موقت بالا بره اما ورود اسکناس از مبادی دیگه انجام میشد و به زودی ریزش میکنه زیر 30 تومن
دیگه وقتی یک سری کالاها نایاب بشه و یک سری دیگه به خاطر کمبود ، قیمتشون سر به فلک بکشه ، فرقی نمیکنه دلار 30 تومن باشه یا بیست تومن یا 100 تومن. مردم برای زنده موندن و زندگی کردن اسکناس دلار رو مصرف نمیکنن یا نمیخورن.
همین الانش خیلی از مواد شوینده (مثل یک شامپو بدن معمولی از تولید کننده داخلی، قرص و ژل ماشین ظرفشویی) کمیاب و نایاب شده و خرده فروش ها میگن که شرکت گفته مواد اولیه نداره و نمیتونه تولید کنه. همین داستان در مورد بقیه کالاها هم صدق میکنه. در این حالت فکر نمیکنم ارزون شدن دلار تاثیری روی کیفیت زندگی مردمی داشته باشه که در تامین مایحتاج و ملزومات زندگی با مشکل جدی روبرو هستند.

signore

Registered User
لایک‌ها
636
دوست گرامی یعنی از نظر شما این که قیمت اجناس می‌ره بالا مهم نیست؟! گیریم که دلار ارزان بشه به قول شما و بیاد زیر ۳۰ تومن. دلار ارزان فقط زمانی به درد ملت میخوره که اجناس هم بیاد پایین قیمتش.وگرنه دلار ارزان فقط به نفع اون سرمایه دار و کارخونه دار یا دلالی هستش که جنس رو به ماها سه لا پهنا میفروشه و پولش رو تبدیل به دلار می‌کنه و می‌فرسته اون ور آب واسه بچه ها و خانواده

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
فرمودند که تحریم فرصت است.
کمتر کسی اون موقع به این جمله اهمیت داد منظور اصلی نابودی معیشت مردم و اقتصاد کشور برای ثروتمند شدن و زندگی خارج از ایران یک عده خاص که از رانت و دلار 4200 استفاده کردن.
اول پدرخوانده ها میشینن دور هم تصمیم میگیرن و از قبل، مقدمات سود خودشون رو آماده میکنن، بعدش سخنگو میاد برنامه ها رو اعلام میکنه:D اختلافات ظاهری، همش بازیه

اینو ببینید

https://www.mashreghnews.ir/news/959199/چرا-****-انقلاب-از-غفلت-رونق-تولید-مسکن-گلایه-کردند

این سخنرانی که از تلویزیون پخش شد، من گفتم اینا برنامه شون اینه که قیمت مسکن 5 برابر بشه :D

بالا