• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
دیروز و امروز که خوب شل کرد فقط مونده 30 رو بشکنه
اگه بازم شل کنه امیدوارم بعد سه سال که سمند 91 رو فروختم 21 تومن بتونم ماشین بخرم
الان که پراید 81 رو بالای 40 تومن میگن

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
دیروز و امروز که خوب شل کرد فقط مونده 30 رو بشکنه
اگه بازم شل کنه امیدوارم بعد سه سال که سمند 91 رو فروختم 21 تومن بتونم ماشین بخرم
الان که پراید 81 رو بالای 40 تومن میگن
ماشین فعلا با دلار زیر 30 حساب شده البته بازار رو میگم

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
دلار فردایی اومد زیر 30 تومن
البته امسال اگر هزار تومان ریخته فرداش 2 تومن رفته روش ,باید دید اینبار چجوری پیش میره
این 2 هفته هم زودتر تموم شه ببینیم چی قراره سرمون بیاد 166.gif

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
منم فکر میکنم دوام نداشته باشه و برگرده بالای 30
بالای 30 رو شک دارم. مگر اینکه ترامپ مجددا انتخاب بشه. به نظر من در همین محدوده 28-29 بازی میکنه تا زمان انتخابات

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
من الان رفتم واسه خرید دلار چندتا صرافی رفتم فروش نداشتن

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
تمام این صحبت ها احتمالاته ولی امیدوارم درست باشه

1 - تحلیل تکنیکال دلار به هیچ وجه مبنای علمی نداره چون قیمتش کاملا دستوریه ولی یسری چیزارو میشه از روی نمودار متوجه شد
2 - از نظر من قیمت فعلی دلار بخشیش اقتصادیه ولی بخشیش هیجانیه
3 - دوتا تاریخ مهم رو با سفید مشخص کردم . که هر جفتش توی پاییزه ولی یکی 97 و یکی 98 که این دوتا از نظر من نهایت زوری بود که میتونستن بزنن واسه پایین اووردن دلار . پس من احساسم اینه که این دوتا قیمت میتونه کمترین قیمت احتمالی برای دلار باشه . پس از اونا به عنوان دوتا نقطه پر اهمیت لحاظ میکنم
4 - خط روند سبز ، از سقف تاریخی سال 91-92 زمانی که دلار نقطه اوج خودش بود و سقف تاریخی اخیر توی سال 97 میاد . به عنوان یه سقف محکم میتونیم در نظر بگیریم
5 - دوتا خط روند قرمز داریم به عنوان محدوده کف احتمالی برای دلار . یکیش نیم خطه و از اون دوتا تاریخ پاییز 97 و 98 میاد . که ممکنه دلار بعد از برخورد به سقف که هم زمان با اخبار و وقایع سیاسی میشه ، واکنش داشته باشه ( چه ترامپ بشه چه نشه ! ) و شروع به افت بکنه و تا همین خط رونده پایین بیاد . به نظرم اگه بایدن بشه و مذاکراتی صورت بگیره تا این محدوده این خط روند میتونه بیادش . که قیمت 18 تومن میشه
6 - یه خط روند قرمز رنگ هم از گذشته میادش که یک نقطه از کف تاریخی قیمت دلار سال 90 میاد و یک نقطه هم پاییز 98 هستش . جاهای دیگه هم برخورد هایی داشته و یه موضوع هم که حسی توش دخالت دادم و با این خط روند جور در میاد ، دوره رکود 4 ساله اول روحانیه که کمرومون رو شکوند و بعدش یه جاهایی قیمت دلار همچنان پایین نگهداشته شده بود که از نظر من جنبه های سیاسی داشت و مثل همیشه فنرش رو فشرده کرده بودن . این یه دوره یه جاهاییش زیر این خط روند بوده که از نظر من منطقی نبوده و اوندوره ها رو به عنوان کف در نظر نگرفتم . با توجه به این خط میشه احتمال داد در صورت ریزش قیمت دلار روی 22 پایدار بشه . البته اوی یه حالت میشه اونجارو هم کف گرفت به شرطی که بخوایم دوره رکود بعد از ریزش رو شناسایی بکنیم
7 - در هر صورت احساس نمیکنم دلار زیر 15 بیاد
8 - بازم میگم تکنیکال به هیچ وجه روی دلار جواب نمیده و صرفا یکسری حدس های کورکورانه هستش و تاجایی که تونستم از حسم استفاده کردم . بنابراین صرفا با خطوط روند و تاریخ های مهم این نظرهارو دادم
9 - مبنای خط خطی هایی که کردم سایت رهاورد هستش درست و غلطش رو نمیدونم
10 - سانسور کردم ...
11 - وقتی میگم قیمت دلار بر اساس اتفاقات سیاسی و هیجانیه به خاطر اینه که رشد قیمت دلار باید منطقی باشه ، درسته تحریمیم و این داستانا که همه حتی یه بچه 10 ساله هم میدونه ولی برای اینکه اثر یکسری چیزا خودشون رو روی اقتصاد بزاره نیاز به زمان داره نه اینکه یهو توی 9 ماه اینطوری بشه
12 - اونایی که فکر میکنن دلار همچنان روندش صعودیه و 35 رو میشکونه و به سمت بالا حرکت میکنه و با این هدف میخرن ، راه بازه و جاده دراز ! بگیرن ، اگه ریخت و متضرر شدن این صحبت هارو یادشون بیاد و بدونن مقصر فقط و فقط خودشون بودن نه هیچ کس دیگه ای و آه و ناله نکنن بعدش که آی بدبخت شدیم و بیچاره شدیم :D
13 - عزیزانی هم که میخوان دلار بخرن و میخوان توجیه بکنن که نه دلار بالا میره و تحریمیمو این چیزا با تمام احترام نظرشون رو برای خودشون نگهدارن و هرکاری دوس دارن بکنن . این صرفا نظر شخصی منه . من نه دلار دارم نه میگیرم و نه برام ذره ای اهمیت داره که کسی رو قانع بکنم دلار ممکنه پایین بیاد .
14 - همون بچه 10 ساله هم میدونه که دلار روند کلیش صعودیه . یعنی شاید تا حداکثر 4 سال دیگه دوباره 30 تومن رو ببینه ولی بازم همون بچه 10 ساله میدونه که حتی با توجه به اینکه نباید دلار بخره ، اما اگه هم بخواد بخره وقتی بدونه احتمالش هست تا 22 بیاد ، صبر میکنه تا 22 بیاد بیشتر بخره !
15 - دوستانی که توی تاپیک بورسی بنده رو میشناسن و قبل از ریزش گفته بودم ، میریزه ، اونجا با سهام طرف بودم و میشه ارزش گذاری کرد ولی اینجا این صحبت هام صرفا نظر هستش و کاملا بی پایه و اساسه و اصلا نمیشه در مورد دلار نظر قطعی داد . قطعیت توی بورس بیشتر از دلاره ( از نظر من ) . پس یوقت دلارشون رو نفروشن بگن چون اونور گفته بوس سهام میریزه پس اینورم درست از آب در میاد .این دلاره و من هیچ درکی از مسائل سیاسی و اقتصادی به این شکل اصلا ندارم . فقط نظراتم رو که قبلا گفته بودم در قالب نمودار نشون دادم ( با توضیحات ) - یه قانون ساده هست میگه که هروقت شرایط ملتهب بود و نمودار صاف شده بود ، نخر

مشاهده پیوست 1201574
نقل قول بگیرم
تا الان به اندازه 1 ماه ریزش بورس ، دلار ریزش داشته ....
همچنان هم نزولیه

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
بعضی از این همکارای ما تا دیروز توی کانالشون میزدن موجودی کالا محدود امروز زدن تیراژ بالا موجود است :D

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
رئیس بانک مرکزی ایران: ۷۰ صادرکننده بدحساب کارتن‌خواب هستند

عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی ایران، در اظهاراتی نامتعارف درباره "صادرکنندگانی که ارز دولتی خود را بازنگردانده‌اند"، گفته است که بررسی‌ها نشان داد که ۷۰ نفر از این افراد "کارتن‌خواب" بوده‌اند

پ.ن : اقتصاد مال خر است
283.gif
:دی

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی ایران، در اظهاراتی نامتعارف درباره "صادرکنندگانی که ارز دولتی خود را بازنگردانده‌اند"، گفته است که بررسی‌ها نشان داد که ۷۰ نفر از این افراد "کارتن‌خواب" بوده‌اند

283.gif
اینا همون اتباع خارجی صف های فروش بورسنا
یسری اتباع وارد کشور شدن که هم کارتن خوابن و بد حسابن و هم صفای فروش درست میکنن :D

Weberi.ir

Registered User
لایک‌ها
329

283.gif

اینا چی صادر می کنن که از اسم بقیه استفاده می کنن؟ من شنیدم برای کالاهای اساسی ارز میدن ولی خب باید ثبت شرکت کنی و پول بدی و .. . داستانش میدونی چیه؟

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
دلار چنده دوستان؟وقت خریده الان یا بازم میریزه؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دلار چنده دوستان؟وقت خریده الان یا بازم میریزه؟
از بابت چند بودن که الان فقط اونی که در جریان بازارش باشه و کارش با دلار در ارتباط باشه میتونه نظر بده
ولی
وقت خریدش به نظرم نیست :)

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
تا 28100 هم اومد حالا شد 28800
چند وقت پیش هم که خبر کرونا گرفتن ترامپ اومد از 30 زور زدن اوردن تا 27700 بعد دوباره رفت بالا
خریدار زیاده اگه بیاد پایین حمله میکنن میخرن باز میره بالا

بالا