• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
دوستان به نظرتون تا کی و چه میزانی پایین اومدن دلار ادامه داره؟ چون من منتظر خرید طلا هستم این دو روز ۳۰۰ هزار تومن گرم طلا رو کشیده پایین فقط علتش دلاره چون اونس ثابت بوده، به نظرتون فکر نمی کنید با توجه به منفی بودن پیاپی بورس افراد یهویی سرمایه رو بیرون بکشند بیارند دلار و طلا و سکه بخرند و بازم باعث رشد زیادش بشه؟ یا فکر می کنید بخرند هم تاثیر رو افزایشش نمی ذاره؟
دلار که از 30 رد شد مشخص بود که میریزه الانم هر کاهش فرصت خرید پله ای, اوضاع ذخایر ارزی خرابه روز به روز هم بدتر میشه
فاتحه بورس خوندن مراسم سالش باید گرفت

TomYShelbY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان عزیز لطفا هر کسی نظر شخصیش رو در مورد قیمت دلار برای فردا بگه ... به نظرتون فردا بازم نزولیه یا صعودی میشه ؟
الان که ظاهرا دلار فردایی داره میره بالا

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اتفاق تکراری دفعه قبلی
از اون موقع دلار 2 برابر شده ولی یادمون نره اون موقع هم دلار تقریبا نصف شد
اینم در جواب اونایی که همیشه گذشته رو فراموش میکنن و میگن غیر ممکنه دلار نصف بشه و هزار و یک دلیل میارن واس اثبات حرف هاشون
پس برای خریداتون از الان به بعد دقت بکنید
اتفاقی که ده ها بار افتاده ، دوباره افتاد و درآینده هم ده ها بار میوفته
قطعا روند کلی دلار همیشه صعودیه ولی نه با شیب چند هفته اخیر

TomYShelbY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان عزیز لطفا هر کسی نظر شخصیش رو در مورد قیمت دلار برای فردا بگه ... به نظرتون فردا بازم نزولیه یا صعودی میشه ؟
الان که ظاهرا دلار فردایی داره میره بالا

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
آخه چی کسی از بالا رفتن ارز خوشحال میشه نمی‌فهمم
که هی میگین
اکثرا ارز رو خریداری کردند برای حفظ سرمایه چه بالا بیاد چه پایین مهم سرمایه‌گذاری که ثابت
دقیقا مثل بورس که هر شخص هر تعداد سهم خرید مهم نه قیمت چون با تورم هر دو بالا پایین میشه
یارو تو عمر ش ی ماشین می‌خره هر چقدر بالا پایین بشه دیگه مهم نیست ی ماشین داره دیگه

Sent from my iPhone using Tapatalk

signore

Registered User
لایک‌ها
636
که هی میگین
اکثرا ارز رو خریداری کردند برای حفظ سرمایه چه بالا بیاد چه پایین مهم سرمایه‌گذاری که ثابت
دقیقا مثل بورس که هر شخص هر تعداد سهم خرید مهم نه قیمت چون با تورم هر دو بالا پایین میشه
یارو تو عمر ش ی ماشین می‌خره هر چقدر بالا پایین بشه دیگه مهم نیست ی ماشین داره دیگه

طرف از نظرش اگه کسی دلار بخره و از بالا رفتنش خوشحال بشه کار نادرستیه اما این که خودش دعا کنه قیمت گوشت بره بالا تا فلان سهمی که خریده بوده و الان تا خرخره تو ضرره بیاد بالا ، از نظرش اشکالی نداره و در خدمت اقتصاد مملکته :D

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
چند صفحه عقب تر همه چیز مشخصه
توئیت های رهاورد مشخصه
استفاده از کلمه " حمایت " ، " شکسته شدن مقاومت " و .... نشون دهنده خوشحالیه
حرفای بی پایه و اساس صرفا به خاطر اینکه بالا رفتن ارز رو توجیه بکنن از خوشحالی ته دل میادش

توی صحبت ها قطعا هیچکسی از بالا رفتن ارز دفاع نمیکنه
ولی شما صبر بکن دوباره یه موج صعودی شروع بشه ، بلبل زبونی و دلیل و برهان و انتشار اخبار منفی مرتبط با اقتصاد کشور !:D
نمونه فوری در آخرین نقل قول از همین پست ;)
سرمایه گذاری باید قدرت خرید سرمایه گذار رو افزایش بده نه اینکه حفظ بکنه !
دلار قدرت خرید رو حفظ میکنه
ولی سهام اگه درست انتخاب بشه و با قیمت مناسب ، قدرت خرید سرمایه گذار رو افزایش میده
بقیه کسب و کارها هم همینه . کسی که کار و کاسبی داره ( تولید ، خدمات ، بازرگانی ) سرمایه گذاری کرده

بنابراین دلار سرمایه گذاری نیست بلکه نقد بودنه ! فقط با واحد پولی یه کشور دیگه :)

اگه کسی هم صرفا قصد حفظ ارزش پولش رو داره ، دوتا موضوع برای حفظ ارزش پول با دلار مهمه :
یک :
اگه با خرید دلار توسط خریدارا و مردم عادی ، قیمتش بالا نمیره . پس خریدش از پایه اشتباهه ! چون عرضه و تقاضا توی تعیین قیمت دخیل نیست
. هیچ بازاری این مدلی نیست . پس اصلا دلیلی برای پرسش و پاسخ برای اینکه چه زمانی بخریم چه زمانی نخریم نداره ! پس اصلا دلیلی نداره که کسی خبر بزاره یا تحلیل بکنه . باید بخره ، بزاره یه گوشه که بازارساز ها تصمیم به بالا بردن یا پایین بردنش بگیرن

دو :
اگه با خرید دلار توسط خریدارا و مردم عادی ، قیمتش بالا بره . پس خریدش کار کثیفیه ! این کثیف بودن کار جدای از اینکه به ضرر قشر فقیر و به خصوص بیماران هستش ، به ضرر من و بقیه مردم و کاسبا هم هست . بنابراین ماهایی که دلار نمیخریم و نگهداری نمیکنیم ، در این حالت ، با خریداران دلار تضاد منافع داریم ! یعنی منفعت ما در متضرر شدن خریداران دلاره و قطعا از منفعت خودمون که متضرر شدن اوناست ، خوشحال میشیم

--------------
تازه خود خریداران دلار هم فکر میکنن ارزش پولشون حفظ میشه ! اون حفظ شدن ارزش پول فایده ای نداره چون کسی که نتونه کار و سرمایه گذاری درست حسابی بکنه و دلار میخره ، یعنی سرمایه بالایی نداره و بنابراین پولش اونقدری نیست که حتی با بالا رفتن قیمت ارز بگه ارزش پولم حفظ میشه .
بنابراین همیشه اون اهداف مالی زندگیش برای دستیابی سخت تر میشه . خونه نداره ، خریدش سخت تر میشه ، خودروی متوسط یا خوب یا عالی نداره ، اونا هم براش دست نیافتنی تر میشه
بنابراین کسی که واقعا دلتش به حال پولش بسوزه و واقعا بخواد به اهدافش برسه باید سرمایه گذاری هوشمندانه داشته باشه در غیر اینصورت هیچ کسی با پس انداز پولش و تبدیل به ارز جهت حفظ پول به اهداف بالا نرسیده و نخواهد رسید
تمام این صحبت هایی هم که میکنم صرفا واس تلنگری به جمعیت کثیر خریداران دلاره که کارشون دلالی نیست بلکه نگهداری میکنن تا وضعت مالی زندگیشون بهتر بشه و من اینجا بهشون میگم با نگهداری دلار برای سرمایه های خرد زیر 1 میلیارد حتی ارزش پولشون هم حفظ نمیشه و در بلند مدت ابتدایی ترین اهداف مثل خرید ملک یا خودرو خوب ، رویای دست نیافتنی میشه

کسی دنبال آرزوهاشه و میخواد زندگیش بهتر بشه به جای غر زدن و ناراحت بودن دنبال سرمایه گذاری و کارای واقعی و درست و حسابی باشه که سود واقعی به زندگیش جریان پیدا بکنه

با ریزش دلار سرمایه مالی از بین میره ولی با طرز تفکر غلط و اشتباه عمر از بین میره و من یا امثال من که خرید دلار رو نفی میکنیم از سر دلسوزی میخوایم یه تلنگر ساده بزنیم :D

ماشین مصرفیه . ماشین مثل لپ تاپ و گوشی و لوازم خانگی و ... هستش . مهم نیست

چه خبره ؟!؟! دلار داره میره بالا دوباره !
عزیز ! ساعت 11:27 شب !:D
دلار بالا میره ؟!
اگه هم قیمت دلار صعودی باشه ، فردا این اتفاق میوفته نه 12 امشب ;)

TomYShelbY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دلار بالا میره ؟!

والا این کانالای قیمت لحظه ای تا یکی دو ساعت پیش فردایی رو 26 و خورده ای میزدن همین الان نزدیک 28 زدن ! منم طبق همین کانالا میگم

یعنی میشه فردا پا شیم ببینیم اومده رو 20 تومن ؟؟؟؟؟؟

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
والا این کانالای قیمت لحظه ای تا یکی دو ساعت پیش فردایی رو 26 و خورده ای میزدن همین الان نزدیک 28 زدن ! منم طبق همین کانالا میگم

یعنی میشه فردا پا شیم ببینیم اومده رو 20 تومن ؟؟؟؟؟؟
چه اتفاق مهمی افتاده که دلار ریزشی شده؟!

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
که هی میگین
‌خوشحالی از گرون شدن چیزی حالا یه بحث جداست ولی حفظ ارزش پول هم داریم و نوسان گیری هم داریم، اکثراً افراد نوسان گیری می کنند تا از این طریق سودی بدست بیارند، مثلا خود من در حال حاضر آنقدر نیازمندی تو زندگیم دارم که هیچ وقت نمی تونم پول اضافی داشته باشم تا بخوام دلار یا سکه بخرم تا ارزش خودشو حفظ کنه اگه پولی داشتم از مدت ها پیش فکر خرجشو کردم ولی به واسطه کارم و موقعیتی که در شغلم دارم اکثراً پول دستم ممکنه باشه که میدونم طی چه مدتی لازم نخواهد بود به اون خاطر روی خرید و فروش فوری فکر می کنم تا بلکه نوسان بگیرم، واسه اونه که دنبال زمان های بالا رفتنش هستم تا شکار کنم، سود یعنی اینکه مثلاً ۱۰۰ گرم طلا بخری طی معاملات بعدی بشه ۱۰۲ گرم.

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
چند صفحه عقب تر همه چیز مشخصه
توئیت های رهاورد مشخصه
استفاده از کلمه " حمایت " ، " شکسته شدن مقاومت " و .... نشون دهنده خوشحالیه
حرفای بی پایه و اساس صرفا به خاطر اینکه بالا رفتن ارز رو توجیه بکنن از خوشحالی ته دل میادش

توی صحبت ها قطعا هیچکسی از بالا رفتن ارز دفاع نمیکنه
ولی شما صبر بکن دوباره یه موج صعودی شروع بشه ، بلبل زبونی و دلیل و برهان و انتشار اخبار منفی مرتبط با اقتصاد کشور !:D
نمونه فوری در آخرین نقل قول از همین پست ;)

سرمایه گذاری باید قدرت خرید سرمایه گذار رو افزایش بده نه اینکه حفظ بکنه !
دلار قدرت خرید رو حفظ میکنه
ولی سهام اگه درست انتخاب بشه و با قیمت مناسب ، قدرت خرید سرمایه گذار رو افزایش میده
بقیه کسب و کارها هم همینه . کسی که کار و کاسبی داره ( تولید ، خدمات ، بازرگانی ) سرمایه گذاری کرده

بنابراین دلار سرمایه گذاری نیست بلکه نقد بودنه ! فقط با واحد پولی یه کشور دیگه :)

اگه کسی هم صرفا قصد حفظ ارزش پولش رو داره ، دوتا موضوع برای حفظ ارزش پول با دلار مهمه :
یک :
اگه با خرید دلار توسط خریدارا و مردم عادی ، قیمتش بالا نمیره . پس خریدش از پایه اشتباهه ! چون عرضه و تقاضا توی تعیین قیمت دخیل نیست
. هیچ بازاری این مدلی نیست . پس اصلا دلیلی برای پرسش و پاسخ برای اینکه چه زمانی بخریم چه زمانی نخریم نداره ! پس اصلا دلیلی نداره که کسی خبر بزاره یا تحلیل بکنه . باید بخره ، بزاره یه گوشه که بازارساز ها تصمیم به بالا بردن یا پایین بردنش بگیرن

دو :
اگه با خرید دلار توسط خریدارا و مردم عادی ، قیمتش بالا بره . پس خریدش کار کثیفیه ! این کثیف بودن کار جدای از اینکه به ضرر قشر فقیر و به خصوص بیماران هستش ، به ضرر من و بقیه مردم و کاسبا هم هست . بنابراین ماهایی که دلار نمیخریم و نگهداری نمیکنیم ، در این حالت ، با خریداران دلار تضاد منافع داریم ! یعنی منفعت ما در متضرر شدن خریداران دلاره و قطعا از منفعت خودمون که متضرر شدن اوناست ، خوشحال میشیم

--------------
تازه خود خریداران دلار هم فکر میکنن ارزش پولشون حفظ میشه ! اون حفظ شدن ارزش پول فایده ای نداره چون کسی که نتونه کار و سرمایه گذاری درست حسابی بکنه و دلار میخره ، یعنی سرمایه بالایی نداره و بنابراین پولش اونقدری نیست که حتی با بالا رفتن قیمت ارز بگه ارزش پولم حفظ میشه .
بنابراین همیشه اون اهداف مالی زندگیش برای دستیابی سخت تر میشه . خونه نداره ، خریدش سخت تر میشه ، خودروی متوسط یا خوب یا عالی نداره ، اونا هم براش دست نیافتنی تر میشه
بنابراین کسی که واقعا دلتش به حال پولش بسوزه و واقعا بخواد به اهدافش برسه باید سرمایه گذاری هوشمندانه داشته باشه در غیر اینصورت هیچ کسی با پس انداز پولش و تبدیل به ارز جهت حفظ پول به اهداف بالا نرسیده و نخواهد رسید
تمام این صحبت هایی هم که میکنم صرفا واس تلنگری به جمعیت کثیر خریداران دلاره که کارشون دلالی نیست بلکه نگهداری میکنن تا وضعت مالی زندگیشون بهتر بشه و من اینجا بهشون میگم با نگهداری دلار برای سرمایه های خرد زیر 1 میلیارد حتی ارزش پولشون هم حفظ نمیشه و در بلند مدت ابتدایی ترین اهداف مثل خرید ملک یا خودرو خوب ، رویای دست نیافتنی میشه

کسی دنبال آرزوهاشه و میخواد زندگیش بهتر بشه به جای غر زدن و ناراحت بودن دنبال سرمایه گذاری و کارای واقعی و درست و حسابی باشه که سود واقعی به زندگیش جریان پیدا بکنه

با ریزش دلار سرمایه مالی از بین میره ولی با طرز تفکر غلط و اشتباه عمر از بین میره و من یا امثال من که خرید دلار رو نفی میکنیم از سر دلسوزی میخوایم یه تلنگر ساده بزنیم :D

ماشین مصرفیه . ماشین مثل لپ تاپ و گوشی و لوازم خانگی و ... هستش . مهم نیست

دلار بالا میره ؟!
بحث سرمایه‌گذاری و منفعت دو مبحث جدا
یکی پول نقد داره برای آینده بچه هایش ی خانه می‌خره
حالا اگر اجاره داد استفاده کرده نداد سرمایه‌گذاری
یکی سال آینده ی مسافرت قرار بره از امروز دلار می‌خره دنبال منفعت نیست چون نقد داره خرید می‌کنه
لزوما هر سرمایه‌گذاری نباید منفعت داشته باشه ولی اگر داشت بهتر
به نظر در ایران، خودرو کالای سرمایه‌ای حساب میشه چون بیشتر از تورم رشد داره
هر کالای بیشتر از تورم رشد کند کالای سرمایه‌ای حساب میشه و میتوان از آن به عنوان سرمایه‌گذاری هم استفاده کرد
نمیشه با ی نگاه همیشه منفعت طلبانه به موضوعات اقتصادی نگاه کرد
خیلی ها بحث امنیت روانی را از خود سرمایه‌گذاری مهم تر میدانند و به همین منظور دنبال حفظ سرمایه خود هستند نه لزوما کسب درآمد و افزایش آن

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
@Benchmarker آقای بنچمارکر که تو پاتوق قسمت دلار میگی با پایین اومدن دلار کاسبای پدرسوخته قیمت پایین نیاوردن مگه اون کسی که جنس رو توضیع میکنه قیمتش رو پایین آورده کاسبا پایین بیارن ,مگه اون سری که دلار نصف شد قیمت جنس پایین اومد که این سری بیاد؟پس درست صحبت کن

Weberi.ir

Registered User
لایک‌ها
329
اقا الان با صد میلیون عاقلانه ترین کار چیه؟؟

ملک هم نفروشیم درسته؟

خرید دلار - ماشین - طلا - سکه

Mast forosh

Registered User
لایک‌ها
144
برا مهاجرت
در آینده
بهترین زمان تبدیل پول به دلار کی هست؟
که کمترین نرخ باشه که بشه پول بیشتری ارز گرفت ؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
حالا خوبه 24 ساعت نشده دلار به قیمت چند هفته پیش برگشته و معلوم هم نیست صبح چی میشه با این حال همه به جون هم افتادن 207.gif
همینو تعمیم بدید به کل جامعه ... تفرقه بنداز حکومت کن

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
از 26100 شد 27300
اخر شب 1200 تومن رفت بالا

بالا