رهاوردیا بی نظیرنهر دو اشتباه میکنید بازار دستوری که تحلیل بردار نیست مشاهده پیوست 1203483
اهداف نزولی 4500 ، 10000 و 15000 میدن
صفحه رهاورد جلومه
کل کل دلاریا و غیر دلاریا رو میخونم
یه چیزایی میگن باورم نمیشه اینارو شوخی میکنن یا جدی میگن
رهاوردیا بی نظیرنهر دو اشتباه میکنید بازار دستوری که تحلیل بردار نیست مشاهده پیوست 1203483
شاید تو محاسباتشون به این نتیجه رسیدن که ترامپ میبره و دارن قبلش میکشن پایین که زیاد نپره بالا؟
یه دسته هم هستن به اسم اشکبوسیانایرانیان از شش قوم و گونه اصلی تشکیل شده اند:
اول: مَندُلاریان بودندی که رزق و روزی خود را از نوسانات دلار و ارز کسب می کنندی.
دویوم: مُلوکوالطوائف بودندی که رزق و روزی خود را از اجاره و خرید و فروش ملک کسب می کنندی.
سیوم: سِکوزَریان بودندی که رزق و روزی خود را از نوسانات سکه و زر کسب می کنندی.
چهاریوم: خودروبوسیان بودندی که رزق و روزی خود را از خرید و فروش خودرو کسب می کنندی.
پنجیوم: نَوَسانیان بودندی که رزق و روزی خود را از نوسانات بورس کسب می کنندی.
آخریوم: مفلوکیان بودندی که فکر می کنند از راه دیگری بجز راه و مسلک اقوام بالایی می توانند زنده بمانند که بسیار در اشتباهندندی!
پی نوشت: ضمنا گونه منقرض شده ای هم بوده در دهه های قبل به نام سیمکارتیان که از خرید و فروش سیم کارت رزق می کردندی.
صرافی میل ای 256200دیشب از 26100 کف رو زد رفت 27300
الان هم 28900
از این به بعد بالاست
اون خریدشهصرافی میل ای 256200
خوب قربون اون روی ماهتاون خریدشه
278,000 میفروشه
کلا واژه ملی توی این مملکت تلفظ صحیحش مث موسی و عیسی میمونهصرافی میل ای 256200
کلا واژه ملی توی این مملکت تلفظ صحیحش مث موسی و عیسی میمونه
باید بخونیش مُلا!
رسانه ملی!
تولید ملی!
خوردوی ملی
و...
نه دیگه نرخ خرید صرافی از ماستنرخ دلار صرافی ملا که به ماها نمیدن، میدن بخریم؟!
گناه داریم
نه دیگه نرخ خرید صرافی از ماست
ما بخویم بفروشیم به این قیمت از ما میخره
ولی بخوایم بخریم 278000 میفروشه
البته اونی که همین الان کف بازار باشه ببینه وضعیت از چه قراره ، اون ملاک اصلیه وگرنه این قیمتا مثل خاشقچیه شاید کسی نبینه
شاید الان 24 بخرن شاید 34
فقط یه دلاری اصیل میتونه نظر بده مثل افتک
دوباره داره برمیگرده بالای 30 . نمیدونم دولت با کدوم استراتژی داره اینطوری میکنه، اما اگر پیش بینیش از انتخابات امریکا اشتباه از آب در بیاد، وضعیت بازار دیدنی میشه
منم فکر میکنم دوام نداشته باشه و برگرده بالای 30
همانطور که گفته بودمامروز روز مهمیه ، ببینیم با یه موج صعودی قوی به سمت 35-36 میره و از اونجا میریزه یا از همین مسیر محدوده 25-26 رو به پایین میشکونه
من زودتر گفته بودمدیدی گفتم ؟دیدی دیدی, من باقر العلوم هستم و همچی رو میدونم :دی
جایزه ها رو بدید به من :دی
داره قمار میکنه روی بایدن... دید داره گند میزنه، گفتن برگردیم به استراتژی هفته پیش فعلا تا بعد ببینیم چی میشه (البته یک اتفاق هم که هست ریختن بازار همراه بود با استیضاح روحانی که منتفی شد)دوباره داره برمیگرده بالای 30 . نمیدونم دولت با کدوم استراتژی داره اینطوری میکنه، اما اگر پیش بینیش از انتخابات امریکا اشتباه از آب در بیاد، وضعیت بازار دیدنی میشه