farzadsadeghi5
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 557
- لایکها
- 280
بایدن : دلار ریزش تا محدوده 25-26 و تثبیت
ترامپ : پس از 7 روز دلار تا 35 و تثبیت بالای 30 .
ترامپ : پس از 7 روز دلار تا 35 و تثبیت بالای 30 .
عزیز نگران نباش،،،نگه دار به نظر من،،،،((نظر شخصی))من یه مقدار دلار تو 25 هزار تومن خریدم
به نظرتون نگه دارم یا بفروشم؟!
میترسم بعد انتخابات آمریکا دلار ریزش کنه
همونجور که موقع پایین اومدن دلار اینجا خلوت میشه در جامعه هم همینطوره، سیمان شده کیسه ای 37امروز مردم هجوم آوردن برای خرید در همسایگی ماکه مصالح فروشه،یادمه فروردین بلیط هواپیما 900 تومنی شده بود صد تومن به راستی چرا مردم ایران دلال دوست و دلال پرور هستند؟ هر چی میکشیم از خود ماست عاشق سود لحظه ای هستیم
عزیز مقصر اصلی حکومت استهمونجور که موقع پایین اومدن دلار اینجا خلوت میشه در جامعه هم همینطوره، سیمان شده کیسه ای 37امروز مردم هجوم آوردن برای خرید در همسایگی ماکه مصالح فروشه،یادمه فروردین بلیط هواپیما 900 تومنی شده بود صد تومن به راستی چرا مردم ایران دلال دوست و دلال پرور هستند؟ هر چی میکشیم از خود ماست عاشق سود لحظه ای هستیم
عزیز مقصر اصلی حکومت است
کدام کشور جهان انقدر نرخ پول رسمیش بالا و پایین داره ؟؟ و انقدر تورم دارن ؟؟
فقط ایران متاسفانه !!!
من جایی خوندم در زمان یا قاجار بود یا صفوی جهانگردی اومده بود ایران و مردم ایران رو عاشق دلالی توصیف میکرد یعنی چیزی بخرن نگه دارن گرون شه بفروشن ,این دیگه همش ربطی به حکومت نداره ,حکومت از مریخ نیومده از همین مردم رفته بالا خودمون هم مقصریم ,یاد گرفتن فرهنگ رو بلد نیستیم ,همیشه حق به جانبیمeasy money همه انسانها دوست دارن باید حکومت یا دولت اون کشور مقصر دونست که شرایط مهیا میکنن
من جایی خوندم در زمان یا قاجار بود یا صفوی جهانگردی اومده بود ایران و مردم ایران رو عاشق دلالی توصیف میکرد یعنی چیزی بخرن نگه دارن گرون شه بفروشن ,این دیگه همش ربطی به حکومت نداره ,حکومت از مریخ نیومده از همین مردم رفته بالا خودمون هم مقصریم ,یاد گرفتن فرهنگ رو بلد نیستیم ,همیشه حق به جانبیم
ملت هر چه پول داشته باشند هم بخرند تا نگه دارند درصدی هم نمی تونند رو چیزی تاثیر بذارند، همش حرفه، کار از ریشه خرابه، فکر می کنی مثلاً دلار بالا میره بخاطر اینه که مردم میرن دلار می خرن؟ یا هر چیز دیگه عین اون؟من جایی خوندم در زمان یا قاجار بود یا صفوی جهانگردی اومده بود ایران و مردم ایران رو عاشق دلالی توصیف میکرد یعنی چیزی بخرن نگه دارن گرون شه بفروشن ,این دیگه همش ربطی به حکومت نداره ,حکومت از مریخ نیومده از همین مردم رفته بالا خودمون هم مقصریم ,یاد گرفتن فرهنگ رو بلد نیستیم ,همیشه حق به جانبیم
من جایی خوندم در زمان یا قاجار بود یا صفوی جهانگردی اومده بود ایران و مردم ایران رو عاشق دلالی توصیف میکرد یعنی چیزی بخرن نگه دارن گرون شه بفروشن ,این دیگه همش ربطی به حکومت نداره ,حکومت از مریخ نیومده از همین مردم رفته بالا خودمون هم مقصریم ,یاد گرفتن فرهنگ رو بلد نیستیم ,همیشه حق به جانبیم
من مخالفم مشاهده پیوست 1205226
اگر حکومت ها تورم رو کنترل کنند هیچ کس با احتکار و دلالی به درآمد نمیرسه و همانند اروپا باید برای پیدا کردن مشتری خدمات و سرویس عالی بدن تا بتونن کالا رو بفروشن
نه اینکه فکر کنید این قضیه مختص ما ایرانی ها هست سر همین کرونا دیدید که قیمت ماسک و دستکش در سراسر دنیا چجوری بالا رفت یا مردم اونها سر دستمال توالت همدیگه رو میزدند . این طبیعت همه انسانهاست که اگر راه درامد آسان فراهم باشه اونو انتخاب میکنن
راه دور نمیرم خودمو مثال میزنم الان من به زور و بدبختی کالا رو جور میکنم و از اونور هم بدون کوچکترین خدمات و یا گارانتی کالامو میفروشم
ولی اگر بدونم که 5 سال دیگه تورم نیست مجبورم که یه فکری برای گارانتی بکنم و قیمت رو رقابتی کنم تا بتونم کالا بفروشم
پ ن : دلار فردایی 26.300 تومان
کی همچین حرفی زده یادته چند سال پیش کمپین خودرو صفر ممنوع زدن و یه مدت کسی خودرو نخرید چطور سایپا و ایرانخودرو به شکر خوردن افتادن؟ پس مردم رو گرونی ها تاثیر میذارن، اگه همه باهم متحد شن که هیچوقت نمیشن جنس که گرون شه هجوم نبرن دلال گنده ها حساب میاد دستشونملت هر چه پول داشته باشند هم بخرند تا نگه دارند درصدی هم نمی تونند رو چیزی تاثیر بذارند، همش حرفه، کار از ریشه خرابه، فکر می کنی مثلاً دلار بالا میره بخاطر اینه که مردم میرن دلار می خرن؟ یا هر چیز دیگه عین اون؟
درسته حکومت هم تاثیر داره منم نگفتم تقصیر نداره من میگم همش تقصیر حکومت نیست قبل و بعد انقلاب هم نداره دیشب فیلم جوجه فکلی رو دیدم به طرف گفتن زن بگیر گفت چطور زن بگیرم تخم مرغ شده چهار ریال یا چهل ریال دقیق یادم نیست، مردم ما عاشق گرونی هستند ذاتشون دلاله عاشق پول مفتن زحمت کشیدن رو دوست ندارن باید هم بکشن هر مصیبتی رو، به قول امیرکبیر اول فکر میکردم مملکت شاه خوب میخواد بعدش گفتم وزیران دانا میخواد بعدش دیدم نه مملکت خوب مردم دانا میخوادمن مخالفم مشاهده پیوست 1205226
اگر حکومت ها تورم رو کنترل کنند هیچ کس با احتکار و دلالی به درآمد نمیرسه و همانند اروپا باید برای پیدا کردن مشتری خدمات و سرویس عالی بدن تا بتونن کالا رو بفروشن
نه اینکه فکر کنید این قضیه مختص ما ایرانی ها هست سر همین کرونا دیدید که قیمت ماسک و دستکش در سراسر دنیا چجوری بالا رفت یا مردم اونها سر دستمال توالت همدیگه رو میزدند . این طبیعت همه انسانهاست که اگر راه درامد آسان فراهم باشه اونو انتخاب میکنن
راه دور نمیرم خودمو مثال میزنم الان من به زور و بدبختی کالا رو جور میکنم و از اونور هم بدون کوچکترین خدمات و یا گارانتی کالامو میفروشم
ولی اگر بدونم که 5 سال دیگه تورم نیست مجبورم که یه فکری برای گارانتی بکنم و قیمت رو رقابتی کنم تا بتونم کالا بفروشم
پ ن : دلار فردایی 26.300 تومان
درسته حکومت هم تاثیر داره منم نگفتم تقصیر نداره من میگم همش تقصیر حکومت نیست قبل و بعد انقلاب هم نداره دیشب فیلم جوجه فکلی رو دیدم به طرف گفتن زن بگیر گفت چطور زن بگیرم تخم مرغ شده چهار ریال یا چهل ریال دقیق یادم نیست، مردم ما عاشق گرونی هستند ذاتشون دلاله عاشق پول مفتن زحمت کشیدن رو دوست ندارن باید هم بکشن هر مصیبتی رو، به قول امیرکبیر اول فکر میکردم مملکت شاه خوب میخواد بعدش گفتم وزیران دانا میخواد بعدش دیدم نه مملکت خوب مردم دانا میخواد
ابرتورمها ثروت را از مردم عادی که پول نگهداری میکنند به دولت که به چاپ پول میپردازد، انتقال میدهند.
دولت این کشور متعهد شد که این واحد پول جدید را میتوان در صورت تقاضا به اوراق بهاداری تبدیل کرد که ارزش خاصی بر حسب طلا داشته باشد.
از 56 ملیون رای دهنده23 ملیون به روحانی رای دادناگر حوصله داشتید این رو بخونید :
ابرتورم - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
fa.wikipedia.org
ابر تورم آلمان چجوری تمام شد :
از آنجایی که ما در انتخاب دولت نقشی نداریم نمیتونیم بگیم تورم تقصیر ما مردم هست مشاهده پیوست 1205243
شما هر جای دنیا بگی میتونی پول مفت در بیاری استقبال میکنن حتی تقلب و دزدی هم میکنن مگه فولکس واگن نبود که برای تست آلایندگی تقلب کرده بود ,شرایط مهیا باشه ذات انسان راحت طلبی هست
ما ایرانی ها اونقدرا هم بد نیستیم :دی
از 56 ملیون رای دهنده23 ملیون به رای دادن
در همین فروم چه سرودست هایی برای روباه بنفش شکستند یادت نیست میگفتن بریم بهش رای بدیم میاد آزادیمونو میگیره تموم دنیا تحریم میکنه؟همون انتخابات رو هم میشه نرفت ,ما از اون چیزی که فکرشو بکنی بدتریم با دست خودمون گور خودمونو داریم میکنیم تحریم های خارجی هم از اون طرف روشآمار انتخابات ریاستجمهوری ایران (۱۳۹۶) - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
fa.wikipedia.org
من یه مقدار دلار تو 25 هزار تومن خریدم
به نظرتون نگه دارم یا بفروشم؟!
میترسم بعد انتخابات آمریکا دلار ریزش کنه
بله گزینه دیگه ای داشتن رای ندادنیه نگاه به کاندید ها بندازید همه الان سران سه قوه هستند
آیا واقعا مردم از دل مردم کسی رو انتخاب کردند ؟ یا بین بد و بدتر
پ ن : اسم اشخاص رو نیارید مدیرها مجبور میشن پاک کنند