• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

signore

Registered User
لایک‌ها
636
دیگه اشکال نداره ، یه مدت صبر کن دلارم بالا میاد :D
ناراحتی نداره :rolleyes:
پایینتر اومد میانگین کم کن :p
من دلار ندارم که میانگین کم کنم. همه دارایی من بیتکوینه که میانگین خریدم زیر ۹ هزاره. محض اطلاعت الانم به لطف اخبار انتخابات آمریکا و پیشتازی بایدن هر بیتکوین ۱۴۴۰۰ دلاره و در صورت قطعیت پیروزی بایدن دلار ضعیف تر میشه و قیمت بیت منم می‌ره بالاتر. خوش باشی :D:p

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427

MOHAMMAD.66.110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
72
حضور بچه دبیرستانی زیاد شده مواظب باشید کلاه کسی برندارن :confused:
شما هم چندتا تحلیل مثل ما بکن تو پیک 32 دلار رو گفتم فروختم و هرگز به اون قیمت نرسید. بعد ما خواهیم فهمید شما به اندازه یک بچه راهنمایی سواد داری:D:p

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
دلار عرضه و تقاضایی نیست . دستوریه . الگوهای تکنیکالی روش جواب نمیده
حتی اگه عرضه و تقاضایی بود و دستوری نبود ، هر الگویی یکسری شروط داره همینطوری نمیشه الگو نسبت بدیم . یکی از پارامترهای مهم حجمه که اون رو اصلا نداریم
حجم رو اتاق ها در مقیاس کوچکتر دارن همینطور تتر و ...
چارت دلار و درهم رهاورد هم جداگانه به یه جای بازار وصلن ولی نمیدونم به کجا . اندیکاتور همینطوری شانسی مقدار نمیده
گذشته از اون همین چارت سازی رو ذهن تاثیر میذاره برای خرید مجدد در مثلا کف ایجاد شده

در کل یه نظرم سرکاریم . همتی میخواد 27 رو به عنوان کف قبول کنیم
نقدینگی 100 میلیارد دلاری مثل 84 و 91

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
حجم رو اتاق ها در مقیاس کوچکتر دارن همینطور تتر و ...
چارت دلار و درهم رهاورد هم جداگانه به یه جای بازار وصلن ولی نمیدونم به کجا . اندیکاتور همینطوری شانسی مقدار نمیده
گذشته از اون همین چارت سازی رو ذهن تاثیر میذاره برای خرید مجدد در مثلا کف ایجاد شده

در کل یه نظرم سرکاریم . همتی میخواد 27 رو به عنوان کف قبول کنیم
نقدینگی 100 میلیارد دلاری مثل 84 و 91
من روی دلار واقعا کف دوقولو نمیبینم:rolleyes:
ولی ببین ما کلا تورم داریم چه بخوایم چه نخوایم . پس روند بلند مدت همیشه صعودیه ( تمامی ارز ها به خاطر کاهش ارزش پول ) ولی دولت یه جاهایی از مردم نوسان میگیره

من اینجوری حساب میکنم . سال 93 دلار 3500 . هر سال 30% بهش اضافه میکنم :
94 : 4500
95 : 5900
96 : 7700
97 : 10000
98 : 13000
99 : 17000
1400 : 22100
این کفه دلار از نظر منه حتی اگه کاخ سفید حسینیه بشه :rolleyes:
ارزش پولمون تقریبا با همین نسبت ها کاهش پیدا میکنه . حالا اینکه 3 سال بیان دلار رو تا 1403 روی 22 نگهداری بکنن من اون موقع دلار رو 49 تومن میبینم . اگه 22 باشه مشخصه فنرش میپره
از نظر اقتصادی دلار همینطوری بالا بره همه چی بهم میریزه . اگه دلار روی 20 تا 22 تثبیت بشه من سال بعد 40% روی رهن خونه ها میکشم و تموم
ولی اگه دلار 30 تثبیت بشه ، باید بگم رهن رو دو برابر بکنن . از کجا بیارن ؟ مستاجر نمیتونه خونشو تامین بکنه . منم که نمیتونم از جیب خودم بزنم ! پس رهن دو برابر میشه و مستاجر تخلیه میکنه . همینطوری کسی که محله بالاتر میشینه باید پایینتر بره . اون پایینی دیگه نمیتونه مسکن داشته باشه و همه چی بهم میریزه

پس جیبمون باید یه نفس بگیره

من دلار ندارم که میانگین کم کنم. همه دارایی من بیتکوینه که میانگین خریدم زیر ۹ هزاره. محض اطلاعت الانم به لطف اخبار انتخابات آمریکا و پیشتازی بایدن هر بیتکوین ۱۴۴۰۰ دلاره و در صورت قطعیت پیروزی بایدن دلار ضعیف تر میشه و قیمت بیت منم می‌ره بالاتر. خوش باشی :D:p
من چیکار به سرمایه شما دارم که اینقدر حرص و جوش میخوری
bav3_154fs759111.gif

لیست اموال نخواستم که
bav3_154fs759111.gif

هرچی داری نوش جونت ، داروغه نیستم
bav3_154fs759111.gif

خوشم
1.gif

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
با یک نظر خوب از رهاورد صحبت هامو تموم بکنم و برم تو غارم ببینم با بورس باید چیکار بکنم
1048.gif
bav3_154fs759111.gif

نظر درمورد دلاره پس اسپم نیست
47splvo.gif

نظر.JPG

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
من اینجوری حساب میکنم . سال 93 دلار 3500 . هر سال 30% بهش اضافه میکنم :
این کفه دلار از نظر منه حتی اگه کاخ سفید حسینیه بشه :rolleyes:
ارزش پولمون تقریبا با همین نسبت ها کاهش پیدا میکنه . حالا اینکه 3 سال بیان دلار رو تا 1403 روی 22 نگهداری بکنن من اون موقع دلار رو 49 تومن میبینم . اگه 22 باشه مشخصه فنرش میپره
:rolleyes:
چرا از سال 93 شروع شد ؟
هم سال مبدا ، هم قیمت و هم درصد تورم همه دلبخواهی بود پس نتیجه محاسبه هم ...
از سال 91 تا 93 نقدینگی دو برابر شده یعنی 100 درصد تورم رو جا انداختین
تفاوت دلار 32 و 22 فقط سی درصده

سقف و کف دلار
دی ماه 91 دلار 3850
آذر 92 دلار 2880

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
:rolleyes:
چرا از سال 93 شروع شد ؟
هم سال مبدا ، هم قیمت و هم درصد تورم همه دلبخواهی بود پس نتیجه محاسبه هم ...
دلبخواهی نیست . تجربی و اون چیزی که توی این 8 ساله از نزدیک باهاش سر و کار داشتم و مرتبط با کارم بوده رو توش لحاظ کردم
شما برو قیمت ها رو از سال1370 تا سال 1388 یعنی یک بازه 18 ساله حساب بکن ، ببین میانگین رشد چندتا ارز مهم و ملک ( نوساز همون موقع با نوساز الان توی همون منطقه ) چقدر بوده . یا هرچیز دیگه ای که دوست داری
یک میانگینی از رشد همه چیز رو میتونی در بیاری . اون رو به عنوان ملاک تورم بزار و به آینده منتقلش بکن
شاید اشتباه باشه ولی خیلیا ملاک تورم رو توی کار خودشون این مدلی حساب میکنن که بر اساس اون معمولا حداقل حاشیه سود رو مشخص میکنن
از نظر من نرخ تورم ایران میانگین 30 الی 33 درصد یکم کمتر یکم بیشتره :p
شاید اشتباه باشه اصراری ندارم و اگه کسی میتونه ملاک درست تری از بابت تورم پیشنهاد بده ، قبولش میکنم

هرکسی توی کار خودش یکسری چیزا رو ملاک قرار میده . مثلا منی که با ملک یا سهام سر و کله میزنم برای ملک تعداد مقدار نسبی متراژ ملک + محله + سن بنا + سهم از زمین رو ملاک قرار میدم
توی بورس هم تعداد سهام رو بدون در نظر گرفتن افزایش سرمایه ها یا به عبارت دیگه چه تعداد از سهام یک شرکت رو توی یک بازه ثابت که با اون سهم سر و کله میزدم تصاحب کردم
این روند صعودی باشه سود حساب میشه
در رابطه با تامین سرمایه و مشخص کردن نرخ بهره که ملاک درستی از تورم نداریم ، باید همون مدلی حسی ( درست یا غلط ) عمل بکنیم و با یک افق دید بلند مدت برای تورم ، یکم از اون بیشتر سود بکنیم

از سال 91 تا 93 نقدینگی دو برابر شده یعنی 100 درصد تورم رو جا انداختین
تفاوت دلار 32 و 22 فقط سی درصده
شما برو سال 1388 که معتبر تره رو حساب بکن . نقدینگی 1388 تا نقدینگی سال 1398 رو حساب بکن و با همون نرخ رشدش بده و تا آخر سال 1399 یعنی اول 1400 رو حساب بکن
به همین اعداد و ارقام میرسی
یه ولی داره
این تورم به خاطر سیاست های داخلیه نه خارجی و یعنی تحریم هم نباشه همینه ولی وقتی موضوع تحریم و کرونا وسط میاد یعنی 3 الی 4 سال اخیر ، وضعیت بحرانی تر بوده و این یک بخش رو نمیتونم درست پیشبینی بکنم ( با همون روش یلخی خودم ) :p
فقط این یک تیکه پازل گم شده ولی من توی این محاسبات اون رو لحاظ نکردم که قطعا اشتباهه . پس در هیچ صورتی نمیشه عدد دقیقی گفت

ولی اون چیزی که به نظر من قطعیه تا آخر 1399 ، کف دلار باید 20 و سقفش 25 باشه که اون یک دوره بحرانی 3 یا 4 ساله اخیر رو هم توش یکم اثر بدیم . حالا من میگم 22 ، شما ممکنه بگی 30 و هرکسی یه چیزی میگه . اونی که مهمه اقتصاده که این موضوع رو در آینده نشون میده و هرکسی که نقشی توی اقتصاد داشته باشه از کوچیکترین بخش اقتصاد تا بزرگترینش در نهایت تکلیف رو مشخص میکنه

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
شما برو سال 1388 که معتبر تره رو حساب بکن . نقدینگی 1388 تا نقدینگی سال 1398 رو حساب بکن و با همون نرخ رشدش بده و تا آخر سال 1399 یعنی اول 1400 رو حساب بکن
به همین اعداد و ارقام میرسی
یه ولی داره
این تورم به خاطر سیاست های داخلیه نه خارجی و یعنی تحریم هم نباشه همینه ولی وقتی موضوع تحریم و کرونا وسط میاد یعنی 3 الی 4 سال اخیر ، وضعیت بحرانی تر بوده و این یک بخش رو نمیتونم درست پیشبینی بکنم ( با همون روش یلخی خودم ) :p
فقط این یک تیکه پازل گم شده ولی من توی این محاسبات اون رو لحاظ نکردم که قطعا اشتباهه . پس در هیچ صورتی نمیشه عدد دقیقی گفت
تا اینجا موافقم
ولی اون چیزی که به نظر من قطعیه تا آخر 1399 ، کف دلار باید 20 و سقفش 25 باشه که اون یک دوره بحرانی 3 یا 4 ساله اخیر رو هم توش یکم اثر بدیم . حالا من میگم 22 ، شما ممکنه بگی 30 و هرکسی یه چیزی میگه . اونی که مهمه اقتصاده که این موضوع رو در آینده نشون میده و هرکسی که نقشی توی اقتصاد داشته باشه از کوچیکترین بخش اقتصاد تا بزرگترینش در نهایت تکلیف رو مشخص میکنه
از اینجا به بعد مخالف :D

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
یکی از سایتا فروش وب مانی رو 27 تومن زده ولی خرید 22 تومن!!!! :D

5تومن اختلاف توی هر دلار

Mast forosh

Registered User
لایک‌ها
144
کی برنده شدن بایدن رسما اعلام میشه؟
دلار کی میاد. پایین

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
کی برنده شدن بایدن رسما اعلام میشه؟
دلار کی میاد. پایین
بایدن دیگه قطعی شده ، رسمیش شاید طول بکشه
دلار هم بعید میدونم از محدوده 23 تا 20 پایینتر بره . مگه اتفاق خیلی عجیب غریبی بیوفته
ولی توی همین مسیر هم میتونه یکم بالا پایین بشه ، اون مقداری که یهویی پایین اومدش به خاطر هیجانات تورمی شدید بودش که الان برطرف شده . شنبه ببینیم دلار رسما چند قیمت میخوره

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دلار هم بعید میدونم از محدوده 23 تا 20 پایینتر بره . مگه اتفاق خیلی عجیب غریبی بیوفته
ولی توی همین مسیر هم میتونه یکم بالا پایین بشه ، اون مقداری که یهویی پایین اومدش به خاطر هیجانات تورمی شدید بودش که الان برطرف شده . شنبه ببینیم دلار رسما چند قیمت میخوره
درسته..به نظرم 20 تا 22 تثبیت بشه دلار

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
نوشته بودن دلار ۲۳ هم امروز خریدار نداشت
ایناهم کسایی هستن که از اونور بوم میوفتن
کسی که واقعا فروشنده هم باشه ، دیگه تا 24 هم پایین اومده باشه ، بهتره صبر بکنه ، شنبه بازار رسما کارش رو شروع بکنه شاید خیلی راحت بتونه همون 24 بفروشه
من توی یه کانال قیمت 18 هم دیدم :rolleyes: :D
اصلا دلیل منطقی ای پشت دلار زیر 20 الی 23 واقعا وجود نداره و باید برای پایینتر از این قیمت ها منتظر اتفاقات بلند مدت بنیادی توی اقتصاد باشیم . اینایی که میگن 23 هم خریدار نداشته کارشون با منظوره !
اونایی هم که نمودار دلار رو از رهاورد تحلیل میکنن و کف قیمتی زیر 20 بدون هیچ منطقی ، برای دلار میدن باید مراقب باشن که جدای از دستوری بودن ، داده های اطلاعاتی قیمت دلار از سال 1395 به قبل که دست ملت وجود داره واقعا معتبر نیست . اون دوره ها دلار از ما بهترون توی اقتصاد جریان داشت که یکسریا خرطوم رو انداخته بودن توش و میک میزدن ، که خشکید . واسه همین خیلی نمیشه روی کف قیمتی که از نمودار رهاورد میگیریم ، نظر بدیم . نموداری شاید کف دلار 12 13 تومنی نشون بده ولی اشتباهه

Mast forosh

Registered User
لایک‌ها
144

ترامپ جوری آبرو آمریکا برد تو جهان
همه منتظرن ترامپ بره
یه فاشیست و نژاد پرست برا امروز دنیا مناسب نیست زمان هیتلر که نیست

بایدن تیم اصلی بود که برجام شکل دادن
و تو کارزار تبلیغاتی گفته بود بدون پیش شرط به برجام بر میگردیم

ولی زمان می‌بره تا ریاست جمهوری رسما اعلام بشه
جالب اینجاست غیر از پسر ترامپ از هم حزبی هاش کسی بهش کمک نکرده و پشتشو خالی کردن

....

من اهل سیاست اصلا نیستم
خوشمم نمیاد
اینبار فقط کمی پیگیر شدم چون واقعا ترامپ مثل عقده ای ها چپ و راست حتی زمان کرونا تحریم میکرد
تحریم فقط فشارش روی مردم عوامه رو دولت ها تاثیری نداره

جوری شد که هم پیمان آمریکا مثل اروپایی ها دیگه رسما ۱ سال آخر باهاش همراهی نکردن

تو تاریخ هیچوقت تحریم باعث شکست یه حکومت نشده

اکثر طرفدارا ایرانی ترامپ هم همون دلال ها ارز . طلا و .... هستند
از الان ناراحتن برا ضرر مالی
همونایی که شب دم صرافی میخوابیدن

....

امیدوارم دلار کاهش پیدا کنه

Sadrapadra

Registered User
لایک‌ها
422
دلار پایین بیاد تا 20 هزار تومنه ولی مهمتر اینکه که قیمتها پایین نمیاد متناسب با دلار
طرف با دلار 30 هزار تومن جنس خریده نمیاد به قیمت دلار 20 تومن بفروشه جنسش رو
این کاهش هم موقتیه و دوباره دلار بالا میره چون این چیزیه که دولت میخاد و از گرونی دلار و خودرو و همه چی داره سود میبره
ترامپ رفت ولی دزدها و دروغگویان و مفسدان این مملکت هنوز هستند و قرار نیست برای مردم و ایران کاری بکنن الان تازه راحت تر میتونن ثروت اندوزی کنن و بتازن
مشکل ما ترامپ نبود مشکل ما این خانه ای هست که از پایبست ویرانست

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ترامپ جوری آبرو آمریکا برد تو جهان
همه منتظرن ترامپ بره
یه فاشیست و نژاد پرست برا امروز دنیا مناسب نیست زمان هیتلر که نیست

بایدن تیم اصلی بود که برجام شکل دادن
و تو کارزار تبلیغاتی گفته بود بدون پیش شرط به برجام بر میگردیم

ولی زمان می‌بره تا ریاست جمهوری رسما اعلام بشه
جالب اینجاست غیر از پسر ترامپ از هم حزبی هاش کسی بهش کمک نکرده و پشتشو خالی کردن

....

من اهل سیاست اصلا نیستم
خوشمم نمیاد
اینبار فقط کمی پیگیر شدم چون واقعا ترامپ مثل عقده ای ها چپ و راست حتی زمان کرونا تحریم میکرد
تحریم فقط فشارش روی مردم عوامه رو دولت ها تاثیری نداره

جوری شد که هم پیمان آمریکا مثل اروپایی ها دیگه رسما ۱ سال آخر باهاش همراهی نکردن

تو تاریخ هیچوقت تحریم باعث شکست یه حکومت نشده

اکثر طرفدارا ایرانی ترامپ هم همون دلال ها ارز . طلا و .... هستند
از الان ناراحتن برا ضرر مالی
همونایی که شب دم صرافی میخوابیدن

....

امیدوارم دلار کاهش پیدا کنه
اینجا رو ببین :
از نظر من تورم توی ایران سالی 30% باید باشه . چرا اینو میگم ؟ توی دو سه تا پست قبلی توضیح دادم . درست و غلطش رو نمیدونم:rolleyes:
ولی ما توی ایران جدای از اینکه درگیر هزینه های جنگ و همینطور دزدی و اختلاس هستیم ، با پدیده ای به اسم چاپ پول مواجه ایم
این پولی که به جیب مافیا میره ، هیچوقت برنمیگرده . مالکیتش از دولت به شخص رسیده و هیچوقت برنمیگرده ، پس تورمی که از این محل درست میشه هیچوقت درست نمیشه حتی اگه ایران ، امریکا بشه :p
تازه به شرطی که یکی مثل آقای جولیانی بیاد و مافیا رو دونه دونه تحت تعقیب قرار بده مثل همون کاری که نیویورک کرد و داراییشون رو با مقصد حساب دولت ، مصادره بکنه که قطعا اون آدم رو قبل از اینکه اولین روزش رو توی ایران بخواد شروع بکنه ، میکشن ، تیکه تیکه میکنن ، توی اسید حل میکنن ، اسید رو هم میجوشونن که بخار بشه ، گچ تهشم توی یه گودال چال میکنن
bav3_154fs759111.gif

خدا رحمتش بکنه ، تلاششو کرد
bav3_154fs759111.gif

139511121440257569857194.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به خاطر این چاپ پول ، خود به خود تورم داریم . نرخش چقدره ؟
کمترین مقداری که میشه برای این درنظر گرفت سالیانه 20% الی 25% هستش که همون نرخ بهره بانکاست و این حداقل تورمه
من پایه رو سال 93 با قیمت 3500 گرفتم و با رشد 30% افزایش دادم اینا شده
اگه 3500 بگیریم با نرخ 25% :
94 : 4400
95 : 5500
96 : 6900
97 : 8800
98 : 11000
99 : 13800
1400 : 17200
یعنی در بهترین حالت ممکن و اگه خیلی خوشبین باشیم به نظر من دلار از 17 تومن پایین تر نمیره

پس کف نفت خیزش 17 تومن . از نظر من 20 تا 23
حالا اگه به برجام برگردیم و روابط خوبی با دنیا برقرار باشه و فرض کنیم با یک بشکن و در عرض 1 ثانیه این اتفاق بیوفته قیمت دلار 17 تومن میشه
ولی تا آقای ترامپ بره ، و آقای بایدن به قدرت برسه و جاگیر بشه و به برجام برگرده خودش 1 سال طول میکشه و تا این برگشت اثرش رو بزاره شاید 1 سال هم طول بکشه و توی همین 2 سال مجدد کف نفت خیز با دوتا رشد 25% ای نهههه 20% نههههه 15% ای به 22700 میرسه
پس محدوده 20 تا 23 در بهترین حالت ممکن و برگشت به برجام و درست شدن روابط برای 2 سال حفظ میشه
بعد وارد فاز زور میشیم ، یعنی به زور قیمت ها رو نگهداری بکنن و بعد وارد فاز فنر و باقی داستانا :rolleyes:

این عددا رو میتونید با یک واحد پولی بیخود و چرت و پرت مثل روپیه پاکستان یا افغانی افعانستان و میزان رشدش نسبت به ریال هم بدست بیاریم و یه جورایی به نظرم معتبر میشه
از نظر من کسی طلا یا دلارش رو یا هرچیز دیگه ای رو از روی هیجان بین 20 تا 17 بده ، کاملا میتونه اشتباه باشه و در نهایت به ضررش میشه ( بازم تصمیم با خودش )

متاسفانه دولت روحانی بعد از برجام برای اینکه خودی نشون بده ، از بعد از توافق به جای اینکه 2 سال دلار رو طبق سنت قدیمی خشک بکنه و رکود بسازه ، تا سال 96 اینکار رو انجام داد یعنی 4 سال اینکار رو کرد و باعث شد مردم نسبت به مسائل اقتصادی به شدت خوشبین بشن در حدی که بعد از 2 سال ثبات دلار روی محدوده 3 تا 3.5 وقتی دلار به 5 تومن رسید مردم میگفتن حبابه !
بهترین کاری که دولت میتونه بکنه اینه که با مردم خودش توی این مسائل صادق باشه . هر سال تورم 20 تا 30 درصدی رو صادقانه بروز بده و نترسه که مردم تکلیفشون رو بدونن . کسی که درگیر مسائل سرمایه ای نباشه این چیزا رو متاسفانه درست درک نمیکنه و در نهایت متضرر میشه:(

پس خلاصه میگم ، حتی با درست شدن شرایط ( که حتی توی این موضوع شک و شبهه هایی وجود داره ) ، محدوده منطقی برای دلار میتونه 20 تا 23 باشه و میتونه تا حداکثر 2 سال حفظ بشه . این محاسبه دیمی-اقتصادی منه
bav3_154fs759111.gif

بالا