• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

A.L.I-74

Registered User
لایک‌ها
1,472
اصلا دلیل منطقی ای پشت دلار زیر 20 الی 23 واقعا وجود نداره
برای دلار بالای 30 هم منطقی وجود نداشت...طبقه گفته خودتون دلار دستوریه و دو دوتاش چهارتا نیست

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
دلار پایین بیاد تا 20 هزار تومنه ولی مهمتر اینکه که قیمتها پایین نمیاد متناسب با دلار
طرف با دلار 30 هزار تومن جنس خریده نمیاد به قیمت دلار 20 تومن بفروشه جنسش رو
این کاهش هم موقتیه و دوباره دلار بالا میره چون این چیزیه که دولت میخاد و از گرونی دلار و خودرو و همه چی داره سود میبره
ترامپ رفت ولی دزدها و دروغگویان و مفسدان این مملکت هنوز هستند و قرار نیست برای مردم و ایران کاری بکنن الان تازه راحت تر میتونن ثروت اندوزی کنن و بتازن
مشکل ما ترامپ نبود مشکل ما این خانه ای هست که از پایبست ویرانست
تمام این کاهش قیمت ها که باعث خوشحالی وحشتناک ساندیسیها و غیره شده است همش به دلیل شوک انتخابات امریکا هست،،،،
همونط‌ور که در یک روز چهار هزار پایین میاد،،،در یک روز چهار میره بالا،،،،شک نکنید

بی پایه و اساس پایین اومدن دلار هیچ ملاکی نیست برای اینکه واقعا داره پایین میاد،،،،همش فیک و دستوری هست این ریزش ها،،،برای نوسان گیری و بدبخت کردن کسانی که دلار خریدن،،،که خوب هم دارن به هدفشون میرسن،،،،،،

با اینکه هنوز هیچ چیزی در مورد امریکا قطعی نیست،،،،،ولی انقدر سقوط داشتیم،،،!!!!!
باید گریست به حال این کشور،،،و اقتصاد این کشور،،،،،اصلا ما به امریکا که هیچ غلطی نمیتونه بکنه چه !!!!!!

وقتی قیمت دلار رو من قبول میکنم که وسایل هم ارزون بشه،،،،که ماشین و موتور و گوشی و تبلت هم ارزون بشه،،،،،!!! و ملک خصوصا،،،

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
هنوز دو سه ماه مونده تا رئیس جمهور جدید بیاد رو کار،،،چندین ماه و حتی یکی دو سال وقت میبره تحریم هارو اگه بخواد برداره،،،،اگه تازه مجلسشون اوکی باشه،،،!!!! که جمهوری خواه ها نمیذارن،،،،،،
هنوز اصلا مشخص نشده رئیس جمهور و همه چیز در ابهام است،،،،،

بعد باید قبول کنیم این پایین اومدن رو ؟؟ و خوشحالی کنیم مثل یه عده ،،،،،،،،،،((این خوشحالیش خیلی اذیت کننده است ))
از چی خوشحال هستن؟؟؟؟؟؟
کشور شده مثل بادکنک،،،،انقدر که تورم داره،،،،،قیمت ها شده ده برابر همه چیز،،،خوشحالی داره؟؟؟؟

کی قیمت موتور اصلاح میخوره؟؟ هوندا شده نزدیک 30 میلیون،،،،هوندا اشغال تازه،،،،!!!!!!
کی مثلا قیمت یه وانت که شده نردیک 250 میلیون اصلاح میخوره؟؟؟؟؟؟
از 30 تومن رسیده به نردیک 300 تومن،،،،!!!!!!!

دلار رو در نرخ پایین طبق معمول میخوان بخرن ازتون،،از بیست تا 23،،و بعدش در نرخ بالا باز بندازن بهتون،،،از 27 تا 30،،این همیشه بازی اینا بوده،،،،
خصوصا تو این وقت فعلی،،،،

el digo

Registered User
لایک‌ها
176
از ابتدا کاملا مشخص بوده این دولتها هیچوقت ب فکر مردم نبودن،مشکلات اقتصادی ما خیلی بنیادی تره،با رفع تحریم هم چیزی حل نمیشه، وقتی ک میبینن با این تورم، با این گرانی، با این کاهش قدرت خرید و کلی مشکلات دیگه بازم مردم فقط از زیر پتو فحشی میدن و زندگیشون رو میکنن چرا بخوان از منافع خودشون دست بکشن، عزیزی میگفت فکر کن حقوق یک کارمند ماهی شش میلیونه معادل 200 دلار،حتی با وجود فروش بی دردسر نفت و ورود ارز بازم ب نفع دولته ک دلار 30 تومنی رو نگه داره و 200 دلار حقوق بده بجای اینکه نرخ ارز بیاد پایین و مجبور بشه بیشتر دلاراشو خرج کنه، این مساله توی همه ی مسولیت های دیگه ی دولت هم صادقه
من ک شخصا امیدی ب ارزونی ندارم

signore

Registered User
لایک‌ها
636
اگه دلار بیاد پایین به خاطر انتخابات آمریکا نیست بلکه فقط به دلیل فرمایشات گرانمایه مقام معظم ره بری در روز ۱۳ آبان هست که به دولت دستور دادند قیمت ها رو باید پایین بیارن

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
دلار نیمایی یا همون جهانگیری 27 هست بعد دلار 24 !!!!

عجیب نیست !!!!؟؟؟؟

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
چیزی ما دیدیم از این بازار و از این مردم این بود که 4شنبه اکثرا رکب خوردن و هیچکس فکر نمیکرد بایدن بخاد بیاد بالا
پس صحبتایی میشه رو براین اساس که اکثرا مالدار هستن بزارید

چیزی که بیخودی یهو 2 برابر شد و خزانه ای که برای روز مبادا گزاشته بودن (وضعیت جنگی) و فعلا در دسترس
حجوم گوسفند وار مردم برای فروش
فاند خبری معتبر
تنها یک دستور العمل برای آزاد سازی یکی از منابع ایران توسط بایدن (البته حداقل 3ماه دیگه) اوضاع بازار براحتی ازین رو به اون رو میکنه
و در آخر بازارساز گردن کلف و قالتاق که نیازی به 1قرون تزریق نداره

مردم گله ای عمل میکنن و راحت میاره پایین خیالتون جمع

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
ابتدای سال در اتاق فکر دولت :
اگر ترامپ رای بیاره چی میشه ؟ دلار میترکه 2 برابر میشه
خوب الان که دلار 15 تومنه خودمون از الان 2 برابر میکنیم میشه 30 که اگر ترامپ اومد از هم نپاشیم
تشویق حضار ...

الان هم اگر بخوان میتونن روی 20 نگه دارن تا ببینین با بایدن قراره چیکار کنن
اما اگر روند طولانی بشه و گشایش جدیدی رخ نده مجدد دلار روند صعودی میگیره (خود دولت مجبوره که گرون کنه)

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
با یک نظر خوب از رهاورد صحبت هامو تموم بکنم و برم تو غارم ببینم با بورس باید چیکار بکنم
1048.gif
bav3_154fs759111.gif

نظر درمورد دلاره پس اسپم نیست
47splvo.gif

مشاهده پیوست 1206078

اگر بایدن انتخاب بشه بطور رسمی تا بهمن که بخواد قدرت. رو در دست بگیره برای دلار چه آینده ای متصورید ؟

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
الان باز شده

ببینید خودتون

دلار نیما قیمتش از دلار بالاتره،،،،!!!!!

عجیب نیست؟؟؟

نه الان نوسانات بالا هست و نیمایی هم هیچ موقع قیمت درست حسابی نداره و معلوم نیست از کجا نرخ میاد
بازار آزاد رو باید ببینید الان حواله دلار 25.800 تا 26.300 قیمت داده میشه
چون خرید و فروش کم هست قیمت بازار آزاد هم دقیق مشخص نیست

سنا هم که نیمایی رو آپدیت نکرده : https://www.sanarate.ir
روز کاری قبل (1399/08/15)

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اگر بایدن انتخاب بشه بطور رسمی تا بهمن که بخواد قدرت. رو در دست بگیره برای دلار چه آینده ای متصورید ؟
توی نقل قول پایین گفتم
البته نظره منه و میتونه اشتباه باشه . اثر مثبت قرارداد 25 ساله چین و احتمال وقوع جنگ بین ایران و اعراب و اسرائیل توش لحاظ نشده
فرض کردم واکسن کرونا تا حداکثر تابستون سال بعد بیاد
فرض کردم سود بانکی زیاد نشه
فرض کردم هیچ اتفاق عجیب غریبی هم نیوفته و همه چیز مثل سابق باشه
فرض کردم امریکا بی قید و شرط به برجام برگرده و تحریم ها به زمان قبل از خروج از برجام برسه

هم این فرض ها میتونه نقض بشه و هم کلا حساب کتاب من و نظرم میتونه غلط باشه

اینجا رو ببین :

از نظر من تورم توی ایران سالی 30% باید باشه . چرا اینو میگم ؟ توی دو سه تا پست قبلی توضیح دادم . درست و غلطش رو نمیدونم:rolleyes:
ولی ما توی ایران جدای از اینکه درگیر هزینه های جنگ و همینطور دزدی و اختلاس هستیم ، با پدیده ای به اسم چاپ پول مواجه ایم
این پولی که به جیب مافیا میره ، هیچوقت برنمیگرده . مالکیتش از دولت به شخص رسیده و هیچوقت برنمیگرده ، پس تورمی که از این محل درست میشه هیچوقت درست نمیشه حتی اگه ایران ، امریکا بشه :p
تازه به شرطی که یکی مثل آقای جولیانی بیاد و مافیا رو دونه دونه تحت تعقیب قرار بده مثل همون کاری که نیویورک کرد و داراییشون رو با مقصد حساب دولت ، مصادره بکنه که قطعا اون آدم رو قبل از اینکه اولین روزش رو توی ایران بخواد شروع بکنه ، میکشن ، تیکه تیکه میکنن ، توی اسید حل میکنن ، اسید رو هم میجوشونن که بخار بشه ، گچ تهشم توی یه گودال چال میکنن
bav3_154fs759111.gif

خدا رحمتش بکنه ، تلاششو کرد
bav3_154fs759111.gif

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به خاطر این چاپ پول ، خود به خود تورم داریم . نرخش چقدره ؟
کمترین مقداری که میشه برای این درنظر گرفت سالیانه 20% الی 25% هستش که همون نرخ بهره بانکاست و این حداقل تورمه
من پایه رو سال 93 با قیمت 3500 گرفتم و با رشد 30% افزایش دادم اینا شده
اگه 3500 بگیریم با نرخ 25% :
94 : 4400
95 : 5500
96 : 6900
97 : 8800
98 : 11000
99 : 13800
1400 : 17200
یعنی در بهترین حالت ممکن و اگه خیلی خوشبین باشیم به نظر من دلار از 17 تومن پایین تر نمیره

پس کف نفت خیزش 17 تومن . از نظر من 20 تا 23
حالا اگه به برجام برگردیم و روابط خوبی با دنیا برقرار باشه و فرض کنیم با یک بشکن و در عرض 1 ثانیه این اتفاق بیوفته قیمت دلار 17 تومن میشه
ولی تا آقای ترامپ بره ، و آقای بایدن به قدرت برسه و جاگیر بشه و به برجام برگرده خودش 1 سال طول میکشه و تا این برگشت اثرش رو بزاره شاید 1 سال هم طول بکشه و توی همین 2 سال مجدد کف نفت خیز با دوتا رشد 25% ای نهههه 20% نههههه 15% ای به 22700 میرسه
پس محدوده 20 تا 23 در بهترین حالت ممکن و برگشت به برجام و درست شدن روابط برای 2 سال حفظ میشه
بعد وارد فاز زور میشیم ، یعنی به زور قیمت ها رو نگهداری بکنن و بعد وارد فاز فنر و باقی داستانا :rolleyes:

این عددا رو میتونید با یک واحد پولی بیخود و چرت و پرت مثل روپیه پاکستان یا افغانی افعانستان و میزان رشدش نسبت به ریال هم بدست بیاریم و یه جورایی به نظرم معتبر میشه
از نظر من کسی طلا یا دلارش رو یا هرچیز دیگه ای رو از روی هیجان بین 20 تا 17 بده ، کاملا میتونه اشتباه باشه و در نهایت به ضررش میشه ( بازم تصمیم با خودش )

متاسفانه دولت روحانی بعد از برجام برای اینکه خودی نشون بده ، از بعد از توافق به جای اینکه 2 سال دلار رو طبق سنت قدیمی خشک بکنه و رکود بسازه ، تا سال 96 اینکار رو انجام داد یعنی 4 سال اینکار رو کرد و باعث شد مردم نسبت به مسائل اقتصادی به شدت خوشبین بشن در حدی که بعد از 2 سال ثبات دلار روی محدوده 3 تا 3.5 وقتی دلار به 5 تومن رسید مردم میگفتن حبابه !
بهترین کاری که دولت میتونه بکنه اینه که با مردم خودش توی این مسائل صادق باشه . هر سال تورم 20 تا 30 درصدی رو صادقانه بروز بده و نترسه که مردم تکلیفشون رو بدونن . کسی که درگیر مسائل سرمایه ای نباشه این چیزا رو متاسفانه درست درک نمیکنه و در نهایت متضرر میشه:(

پس خلاصه میگم ، حتی با درست شدن شرایط ( که حتی توی این موضوع شک و شبهه هایی وجود داره ) ، محدوده منطقی برای دلار میتونه 20 تا 23 باشه و میتونه تا حداکثر 2 سال حفظ بشه . این محاسبه دیمی-اقتصادی منه
bav3_154fs759111.gif

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
توی نقل قول پایین گفتم
البته نظره منه و میتونه اشتباه باشه . اثر مثبت قرارداد 25 ساله چین و احتمال وقوع جنگ بین ایران و اعراب و اسرائیل توش لحاظ نشده
فرض کردم واکسن کرونا تا حداکثر تابستون سال بعد بیاد
فرض کردم سود بانکی زیاد نشه
فرض کردم هیچ اتفاق عجیب غریبی هم نیوفته و همه چیز مثل سابق باشه
فرض کردم امریکا بی قید و شرط به برجام برگرده و تحریم ها به زمان قبل از خروج از برجام برسه

هم این فرض ها میتونه نقض بشه و هم کلا حساب کتاب من و نظرم میتونه غلط باشه

پس باید با همه ی این بدبختیا کنار بیایم امیدوارم حداقل ثبات ایجاد شه ولو کوتاه مدت ..

anten1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
151

این قیمت کجا میفروشن ؟ من الان از چند صرافی پرسیدم فروش ۲۶ و خرید ۲۵ بود
[/QUOTE]
نمیدونم، این سایت زده:
سایت tgju هم همین رو تقریبآ زده

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
به نظر من کف قیمت دلار 22-23 خواهد بود و در چند ماه آینده به مرور روی 25 برمیگرده و تا زمان انتخابات 1400 ثابت میمونه

بالا