الان قیمت واقعی حدود 25 تومنه. البته خرید و فروش خیلی کمه... قیمت اگر به حدود 22 بیاد، من دوباره شروع به خریدن میکنم
الان 23.900 تومنه
احتمالا فردا 22 تومنه هرچند اگر دووم نیاره
الان قیمت واقعی حدود 25 تومنه. البته خرید و فروش خیلی کمه... قیمت اگر به حدود 22 بیاد، من دوباره شروع به خریدن میکنم
متاسفانه هیچ موقه این چیزی که میگید شدنی نیست فساد همیشه هست ولی مشکل اینه مردم ما به جای اینکه بیان جلوی فساد رو بگیرن خودشون هم ملحق میشن !مطمئن باشید در یک کشور نرمال که فساد و رانت سیستماتیک و ریشه دار و انحصار وجود نداره و همه چیز بر مبنای شفافیت پیش میره و هیچ دروغی به مردم گفته نمیشه ، نه قیمت پول کشورشون این همه نوسان میزنه ، نه بورسشون رفتارهای عجیب و غریب و غیرمنطقی از خودش نشون میده و نه پدیده هایی به نام تورم افسار گسیخته و دلالیسم اونجا شکل میگیره.
به نظرتون خرید سکه بهتره یا دلار؟الان قیمت واقعی حدود 25 تومنه. البته خرید و فروش خیلی کمه... قیمت اگر به حدود 22 بیاد، من دوباره شروع به خریدن میکنم
قیمتتون از کجاست؟ چون اکثر قیمت ها 24400 یا 24450 هستالان 23.900 تومنه
احتمالا فردا 22 تومنه هرچند اگر دووم نیاره
این کانالا تلگرام دیگه واقعا رد دادن:
نوشته دلار به کانال 20 تومن سقوط کرد...لامصب اخه حالا درسته ریزشی بود امروز ولی کجا میدن 20 تومن خب بگو بخریم!
این اسماعیلی ها رو از کجا میاری؟منطق یه ایرانی خاصه
دلار بالا میره ، بورس بالا میره ، میگن بورس باعث تورمه
بورس میریزه ، دلار بالا میره ، میگن دلار که بورس نیست بریزه کلا یادشون میره تا چند وقت قبلش میگفتن بورس باعث تورمه
بورس ریخته ، دلار میریزه ، میگن دلار ثابت میشه ولی بورس میریزه
دلار بالا بره ، میگن بورس به دلار ربطی نداره ، بورس میریزه
خلاصه همه چی بره بالا ولی بورس بریزه
فقط زمانی که بورس بالا میره میگن دلار اینقدر رشد کرده بورسم باید اینقدر رشد بکنه نه بیشتر
دلار گرون میشه ، جنس رو گرون میفروشن میگن دلار گرون شده
دلار ارزون میشه ، جنس رو گرون میفروشن ، میگن مگه واحد پولمون دلاره
دلار روی 30 تومن تارگت 40 و 50 میدیم
دلار روی 24 تومن تارگت 17 و 15 و 12 میدیم
روی 30 دلار میخرن روی 20 میفروشن میترسن 17 بشه
جدیدا هم با ایالتهای امریکا آشنا شدیم ، قوانینشون رو یادگرفتیم و ارتقاء پیدا کردیم
از این به بعد شاهد نظرات فارسی توی سایت های خبری انگلیسی در رابطه با امریکا هستیم
خلاصه که 80 میلیون ایرانی هستیم ، دور هم زندگی میکنیم
از اسماعیل فروشیاین اسماعیلی ها رو از کجا میاری؟
به نظر من دلار. اما بذارید ریزشش رو بکنه بعد بخرید. الان زودهبه نظرتون خرید سکه بهتره یا دلار؟
امروز یه پاکت سیگار خریدم از دیروز تا امروز ۴ هزار تومن ارزونتر شده بود
بعد حالت عادی بپرسی چقدر گرونه؟ طرف میگه به این نون قسم به ناموسم قسم فقط برام ۱۵۰ تک تومنی سود داره
ببین چه سودی داره که قیمت یه سیگار یهو ۴ هزار ریخت پایین و بازم ضرر نکرده
پس مشکل ما دلال ها هستن
کافیه میخواد بالا بره مردم نخرن همین
وگرنه دلال تو بازار زیاده
یه گوجه کیلو ۱۰ هزار تومن ، ربط به دلار داره؟ ربط به بایدن و ترامپ داره؟ نه دلال خون مارو کرده تو شیشه
بعد کشاورز میگه از من سر زمین همه محصول کیلویی ۸۰۰ تومن میخرن
میری وسیله ای بخری میبینی با دلار ۶۰ هزار تومنی حساب کرده
اینا دلال بازی خود مردم ایرانه
طرف آگهی فروش ۲۵۰ تا واحد آپارتمان تو منطقه ۲۲ به صورت یکجا زده
و ......
همین ها باعث میشن گرونی پیش بیاد
میلیون ها جوجه ۱ روزه زنده زنده دفن کردن به دستور رئیس اتحادیه تا مرغ هزار تومن ارزون نشه
اون کشاورز پول یخچال چند صد ملیونی از کجا بیاره، اصلا آورد بخاطر نهایت دوماه چند صد ملیون مال بخوابونه که چقدر سود کنه؟دوست عزیز شما ساکنین کشور رو به دو دسته دلال و مردم تقسیم کردی، در صورتیکه اینطور نیست. همه مردم هستن. اون کشاورزی که میگی محصولشو 800 تومن میخرن، چرا خودش نمیاره به مردم کیلویی 10 هزار تومن بفروشه ؟ الان که اینترنت هم همه جا هست و مشتری پیدا کردن هم راحته.
شمای نوعی چهار تا یخچال صنعتی بخر بذار توی خونه ات، یک تن بخر به قیمت منصفانه هم به مردم بفروش. همون سیگاری که میگی بخر به قیمت منصفانه بفروش
شما فکر میکنی اگر سودهای اینطوری در کار بود، اینهمه جوون بیکار به این بازارها رحم میکردن ؟ هر چیزی که شما می بینی قیمت هاش غیر منطقی بالاست، حتما پشتش یه منطقی هست. یا ریسک بالایی داره یا دردسر داره و .... وگرنه همه میرفتن توی اون کار و حاشیه سودش کم میشد.
مقصر این وضعیت هم مردم نیستن، دولته.... شما در همین قضیه دلار دیدید که روز قبل از انتخابات امریکا که همه پیش بینی میکردن بایدن رای بیاره، مجلس چی تصویب کرد و چه التهابی به بازار وارد کرد. یا بورس رو دیدید ... وقتی یک دولت سر ملتش کلاه بذاره، شما توقع دارید مردم خیلی با کلاس و از سر شکم سیری تجارت کنن ؟
دوست عزیز شما ساکنین کشور رو به دو دسته دلال و مردم تقسیم کردی، در صورتیکه اینطور نیست. همه مردم هستن. اون کشاورزی که میگی محصولشو 800 تومن میخرن، چرا خودش نمیاره به مردم کیلویی 10 هزار تومن بفروشه ؟ الان که اینترنت هم همه جا هست و مشتری پیدا کردن هم راحته.
شمای نوعی چهار تا یخچال صنعتی بخر بذار توی خونه ات، یک تن بخر به قیمت منصفانه هم به مردم بفروش. همون سیگاری که میگی بخر به قیمت منصفانه بفروش
شما فکر میکنی اگر سودهای اینطوری در کار بود، اینهمه جوون بیکار به این بازارها رحم میکردن ؟ هر چیزی که شما می بینی قیمت هاش غیر منطقی بالاست، حتما پشتش یه منطقی هست. یا ریسک بالایی داره یا دردسر داره و .... وگرنه همه میرفتن توی اون کار و حاشیه سودش کم میشد.
مقصر این وضعیت هم مردم نیستن، دولته.... شما در همین قضیه دلار دیدید که روز قبل از انتخابات امریکا که همه پیش بینی میکردن بایدن رای بیاره، مجلس چی تصویب کرد و چه التهابی به بازار وارد کرد. یا بورس رو دیدید ... وقتی یک دولت سر ملتش کلاه بذاره، شما توقع دارید مردم خیلی با کلاس و از سر شکم سیری تجارت کنن ؟
تشکربه نظر من دلار. اما بذارید ریزشش رو بکنه بعد بخرید. الان زوده
اونا وقتی میبینن مردم کاری نمیکنن همینطوری ادامه میدنهمونطور که گفتم تا زمانی که خود مردم بیافتن به جون هم و به جای متهم کردن عوامل اصلی به وجود اومدن بدبختیهاشون انگشت اتهام رو مستقیم به طرف همدیگه بگیرن، هیچ کدوم از این مشکلات تا هزار سال دیگه هم برطرف نمیشه. کسانی که باعث و بانی به وجود اومدن این وضعیت هستن از خداشونه که مردم خودشون رو مقصر اصلی بدونن و کسی کاری با اونا نداشته باشه!