• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
الان قیمت واقعی حدود 25 تومنه. البته خرید و فروش خیلی کمه... قیمت اگر به حدود 22 بیاد، من دوباره شروع به خریدن میکنم

الان 23.900 تومنه :p
احتمالا فردا 22 تومنه هرچند اگر دووم نیاره

behnood_merani

Registered User
لایک‌ها
205
مطمئن باشید در یک کشور نرمال که فساد و رانت سیستماتیک و ریشه دار و انحصار وجود نداره و همه چیز بر مبنای شفافیت پیش میره و هیچ دروغی به مردم گفته نمیشه ، نه قیمت پول کشورشون این همه نوسان میزنه ، نه بورسشون رفتارهای عجیب و غریب و غیرمنطقی از خودش نشون میده و نه پدیده هایی به نام تورم افسار گسیخته و دلالیسم اونجا شکل میگیره.
متاسفانه هیچ موقه این چیزی که میگید شدنی نیست فساد همیشه هست ولی مشکل اینه مردم ما به جای اینکه بیان جلوی فساد رو بگیرن خودشون هم ملحق میشن !

behnood_merani

Registered User
لایک‌ها
205

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
تتر که همون یک دلاره الان 23500 میفروشن.

Mast forosh

Registered User
لایک‌ها
144
این کانالا تلگرام دیگه واقعا رد دادن:

نوشته دلار به کانال 20 تومن سقوط کرد...لامصب اخه حالا درسته ریزشی بود امروز ولی کجا میدن 20 تومن خب بگو بخریم!

امروز یه پاکت سیگار خریدم از دیروز تا امروز ۴ هزار تومن ارزونتر شده بود
بعد حالت عادی بپرسی چقدر گرونه؟ طرف میگه به این نون قسم به ناموسم قسم فقط برام ۱۵۰ تک تومنی سود داره

ببین چه سودی داره که قیمت یه سیگار یهو ۴ هزار ریخت پایین و بازم ضرر نکرده
پس مشکل ما دلال ها هستن

کافیه میخواد بالا بره مردم نخرن همین
وگرنه دلال تو بازار زیاده
یه گوجه کیلو ۱۰ هزار تومن ، ربط به دلار داره؟ ربط به بایدن و ترامپ داره؟ نه دلال خون مارو کرده تو شیشه
بعد کشاورز میگه از من سر زمین همه محصول کیلویی ۸۰۰ تومن میخرن

میری وسیله ای بخری میبینی با دلار ۶۰ هزار تومنی حساب کرده
اینا دلال بازی خود مردم ایرانه

طرف آگهی فروش ۲۵۰ تا واحد آپارتمان تو منطقه ۲۲ به صورت یکجا زده
و ......
همین ها باعث میشن گرونی پیش بیاد

میلیون ها جوجه ۱ روزه زنده زنده دفن کردن به دستور رئیس اتحادیه تا مرغ هزار تومن ارزون نشه

Last edited:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
منطق یه ایرانی خاصه
bav3_154fs759111.gif

دلار بالا میره ، بورس بالا میره ، میگن بورس باعث تورمه
282.gif

بورس میریزه ، دلار بالا میره ، میگن دلار که بورس نیست بریزه کلا یادشون میره تا چند وقت قبلش میگفتن بورس باعث تورمه
42k0e8p.gif

بورس ریخته ، دلار میریزه ، میگن دلار ثابت میشه ولی بورس میریزه
399.gif

دلار بالا بره ، میگن بورس به دلار ربطی نداره ، بورس میریزه
282.gif

خلاصه همه چی بره بالا ولی بورس بریزه
399.gif

فقط زمانی که بورس بالا میره میگن دلار اینقدر رشد کرده بورسم باید اینقدر رشد بکنه نه بیشتر
s0426.gif

دلار گرون میشه ، جنس رو گرون میفروشن میگن دلار گرون شده
282.gif

دلار ارزون میشه ، جنس رو گرون میفروشن ، میگن مگه واحد پولمون دلاره
399.gif

دلار روی 30 تومن تارگت 40 و 50 میدیم
282.gif

دلار روی 24 تومن تارگت 17 و 15 و 12 میدیم
42k0e8p.gif

روی 30 دلار میخرن روی 20 میفروشن میترسن 17 بشه
399.gif

جدیدا هم با ایالتهای امریکا آشنا شدیم ، قوانینشون رو یادگرفتیم و ارتقاء پیدا کردیم
51.gif

از این به بعد شاهد نظرات فارسی توی سایت های خبری انگلیسی در رابطه با امریکا هستیم
k06204.gif

خلاصه که 80 میلیون ایرانی هستیم ، دور هم زندگی میکنیم
k06118.gif

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
منطق یه ایرانی خاصه
bav3_154fs759111.gif

دلار بالا میره ، بورس بالا میره ، میگن بورس باعث تورمه
282.gif

بورس میریزه ، دلار بالا میره ، میگن دلار که بورس نیست بریزه کلا یادشون میره تا چند وقت قبلش میگفتن بورس باعث تورمه
42k0e8p.gif

بورس ریخته ، دلار میریزه ، میگن دلار ثابت میشه ولی بورس میریزه
399.gif

دلار بالا بره ، میگن بورس به دلار ربطی نداره ، بورس میریزه
282.gif

خلاصه همه چی بره بالا ولی بورس بریزه
399.gif

فقط زمانی که بورس بالا میره میگن دلار اینقدر رشد کرده بورسم باید اینقدر رشد بکنه نه بیشتر
s0426.gif

دلار گرون میشه ، جنس رو گرون میفروشن میگن دلار گرون شده
282.gif

دلار ارزون میشه ، جنس رو گرون میفروشن ، میگن مگه واحد پولمون دلاره
399.gif

دلار روی 30 تومن تارگت 40 و 50 میدیم
282.gif

دلار روی 24 تومن تارگت 17 و 15 و 12 میدیم
42k0e8p.gif

روی 30 دلار میخرن روی 20 میفروشن میترسن 17 بشه
399.gif

جدیدا هم با ایالتهای امریکا آشنا شدیم ، قوانینشون رو یادگرفتیم و ارتقاء پیدا کردیم
51.gif

از این به بعد شاهد نظرات فارسی توی سایت های خبری انگلیسی در رابطه با امریکا هستیم
k06204.gif

خلاصه که 80 میلیون ایرانی هستیم ، دور هم زندگی میکنیم
k06118.gif
این اسماعیلی ها رو از کجا میاری؟

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
امروز یه پاکت سیگار خریدم از دیروز تا امروز ۴ هزار تومن ارزونتر شده بود
بعد حالت عادی بپرسی چقدر گرونه؟ طرف میگه به این نون قسم به ناموسم قسم فقط برام ۱۵۰ تک تومنی سود داره

ببین چه سودی داره که قیمت یه سیگار یهو ۴ هزار ریخت پایین و بازم ضرر نکرده
پس مشکل ما دلال ها هستن

کافیه میخواد بالا بره مردم نخرن همین
وگرنه دلال تو بازار زیاده
یه گوجه کیلو ۱۰ هزار تومن ، ربط به دلار داره؟ ربط به بایدن و ترامپ داره؟ نه دلال خون مارو کرده تو شیشه
بعد کشاورز میگه از من سر زمین همه محصول کیلویی ۸۰۰ تومن میخرن

میری وسیله ای بخری میبینی با دلار ۶۰ هزار تومنی حساب کرده
اینا دلال بازی خود مردم ایرانه

طرف آگهی فروش ۲۵۰ تا واحد آپارتمان تو منطقه ۲۲ به صورت یکجا زده
و ......
همین ها باعث میشن گرونی پیش بیاد

میلیون ها جوجه ۱ روزه زنده زنده دفن کردن به دستور رئیس اتحادیه تا مرغ هزار تومن ارزون نشه

دوست عزیز شما ساکنین کشور رو به دو دسته دلال و مردم تقسیم کردی:D، در صورتیکه اینطور نیست. همه مردم هستن. اون کشاورزی که میگی محصولشو 800 تومن میخرن، چرا خودش نمیاره به مردم کیلویی 10 هزار تومن بفروشه ؟ الان که اینترنت هم همه جا هست و مشتری پیدا کردن هم راحته.

شمای نوعی چهار تا یخچال صنعتی بخر بذار توی خونه ات، یک تن بخر به قیمت منصفانه هم به مردم بفروش. همون سیگاری که میگی بخر به قیمت منصفانه بفروش

شما فکر میکنی اگر سودهای اینطوری در کار بود، اینهمه جوون بیکار به این بازارها رحم میکردن ؟:p هر چیزی که شما می بینی قیمت هاش غیر منطقی بالاست، حتما پشتش یه منطقی هست. یا ریسک بالایی داره یا دردسر داره و .... وگرنه همه میرفتن توی اون کار و حاشیه سودش کم میشد.

مقصر این وضعیت هم مردم نیستن، دولته.... شما در همین قضیه دلار دیدید که روز قبل از انتخابات امریکا که همه پیش بینی میکردن بایدن رای بیاره، مجلس چی تصویب کرد و چه التهابی به بازار وارد کرد. یا بورس رو دیدید ... وقتی یک دولت سر ملتش کلاه بذاره، شما توقع دارید مردم خیلی با کلاس و از سر شکم سیری تجارت کنن ؟:D

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
22900
774.gif

30% کاهش ، اندازه کل ریزش بورس توی 3 ماه
یعنی تا اینجا 10% بورس ریخته
545.gif

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
دوست عزیز شما ساکنین کشور رو به دو دسته دلال و مردم تقسیم کردی:D، در صورتیکه اینطور نیست. همه مردم هستن. اون کشاورزی که میگی محصولشو 800 تومن میخرن، چرا خودش نمیاره به مردم کیلویی 10 هزار تومن بفروشه ؟ الان که اینترنت هم همه جا هست و مشتری پیدا کردن هم راحته.

شمای نوعی چهار تا یخچال صنعتی بخر بذار توی خونه ات، یک تن بخر به قیمت منصفانه هم به مردم بفروش. همون سیگاری که میگی بخر به قیمت منصفانه بفروش

شما فکر میکنی اگر سودهای اینطوری در کار بود، اینهمه جوون بیکار به این بازارها رحم میکردن ؟:p هر چیزی که شما می بینی قیمت هاش غیر منطقی بالاست، حتما پشتش یه منطقی هست. یا ریسک بالایی داره یا دردسر داره و .... وگرنه همه میرفتن توی اون کار و حاشیه سودش کم میشد.

مقصر این وضعیت هم مردم نیستن، دولته.... شما در همین قضیه دلار دیدید که روز قبل از انتخابات امریکا که همه پیش بینی میکردن بایدن رای بیاره، مجلس چی تصویب کرد و چه التهابی به بازار وارد کرد. یا بورس رو دیدید ... وقتی یک دولت سر ملتش کلاه بذاره، شما توقع دارید مردم خیلی با کلاس و از سر شکم سیری تجارت کنن ؟:D
اون کشاورز پول یخچال چند صد ملیونی از کجا بیاره، اصلا آورد بخاطر نهایت دوماه چند صد ملیون مال بخوابونه که چقدر سود کنه؟

Mast forosh

Registered User
لایک‌ها
144

مشکل همینجاست شما میگی برو بخر دلالی کن
ما میگیم دلالی کار بدیه نکنید
شما همون نسخه دلالی می‌پیچید
حتی قبل انقلاب برنامه تلویزیونی شبکه صفر یا مدیریت مهندس بیلی برنامه موزیکال مسخره کردن دلالی پخش میکرد
دلالی یه کشور از بین می‌بره

این دلالی ها خورده پایی کار مردمه فقط دولت ما کاری نداره که جلوشو بگیره
⁦⟵(o_O) ⁩ مثلا من سال ۸۹ و ۹۰ و .... وسایل tv shoping و تزئینی پخش میکردم
یه کالا خودم دونه ای شیصد تومن می‌خریدم عمده خردتر پخش میکردم هشتصد تومن
بعد میدیم همون کالا تو بازار ۴۰ هزار دارن میفروشن
وقتی وسیله هشتصد تومنی میدن ۴۰ هزار تومن این کار خودم توش بودم و می‌دونم چی به چیه و اصلا ربطی به دولت نداره
امثال ما دزد سر گردنه هستیم که بهم رحم نداریم

دلالی نون حرومه
دست رنج دیگران خوردنه

خود من یه واحد آپارتمان دارم قیمتش داره میاد پایین
اصلا ناراحت نیستم خوشحالم هم هستم
نباید سود من از ضرر هموطنم باشه

زرتشت میگه : شریف‌ترین دل ها ، دلی است که آزار دیگران در آن نباشد
یا جا دیگه زرتشت میگه : هیچوقت دست درازی به دسترنج دیگران مکنید
من زرتشتی هستم و وطن پرستم

Last edited:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
همونطور که گفتم تا زمانی که خود مردم بیافتن به جون هم و به جای متهم کردن عوامل اصلی به وجود اومدن بدبختیهاشون انگشت اتهام رو مستقیم به طرف همدیگه بگیرن، هیچ کدوم از این مشکلات تا هزار سال دیگه هم برطرف نمیشه. کسانی که باعث و بانی به وجود اومدن این وضعیت هستن از خداشونه که مردم خودشون رو مقصر اصلی بدونن و کسی کاری با اونا نداشته باشه!

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
دوستان کسی میدونه تو مشهد از کجا باید از روی کارت ملی دلار بگیریم؟؟

behnood_merani

Registered User
لایک‌ها
205
به نظر من دلار. اما بذارید ریزشش رو بکنه بعد بخرید. الان زوده
و اینکه من تا حالا دلار نخریدم چند جایی خوندم که محدودیت داره و به هرکسی مثلا 1000 دلار بیشتر نمیفروشن این راسته؟
و از کجا باید بخرم و چجوری بفهمم تقلبی نیست؟

behnood_merani

Registered User
لایک‌ها
205
همونطور که گفتم تا زمانی که خود مردم بیافتن به جون هم و به جای متهم کردن عوامل اصلی به وجود اومدن بدبختیهاشون انگشت اتهام رو مستقیم به طرف همدیگه بگیرن، هیچ کدوم از این مشکلات تا هزار سال دیگه هم برطرف نمیشه. کسانی که باعث و بانی به وجود اومدن این وضعیت هستن از خداشونه که مردم خودشون رو مقصر اصلی بدونن و کسی کاری با اونا نداشته باشه!
اونا وقتی میبینن مردم کاری نمیکنن همینطوری ادامه میدن

بالا