• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
دوستان من همونی هستم که دلار بالای 30 و یوروی بالای 35 و سکه بالای 14.5 رو گفتم بفروشید :D .... اون موقع گفتم جوگیر نشید ... الان هم میگم جوگیر نشید. چند روز صبر کنید. ببینید چه خبره. وضعیت بازار رو مشاهده کنید، بعد تصمیم بگیرید.

الان خود بانک مرکزی نشسته نگاه میکنه:D عجله نکنید

Weberi.ir

Registered User
لایک‌ها
329
هر ماه یک ساندیس خور اضافه میشه به اینجا که مولتی یوزرن اغلب

تو برو پیجتو تبلیغ کن چه میدونی این چیزا چیه (چون توهین کردی مجبورم جوابتو بدم).
میگم مغز نداری راحتی بگو باشه.

من اگه دلار فروش یا دلال بودم نمی اومدم با تو بی سواد حرف بزنم که آخه یکم به اون مغزت که تو آب نمک کنار طاقچه گذاشتی نگاه کن شاید فرجی شد!

من کلا اعصابمو خورد نمی کنم و راحت ایگنور میکنم

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
از حق نگذریم دلار شده دلال بازی ! یه عده راضی نیستن قیمت دلار بیاد پایین
به دو دلیل :
1 - قیمتش همینه . همون 20 تا 23 که گفتم . واقعا بعید میدونم پایین تر بیاد
2 - دلار سقوط عجیب غریبی بکنه ، خیلیا نابود میشن !

فقط دلال دلار صدمه نمیبینه . کسی که کاسبه و جنس داره ، گرون خریده تا یه جایی میتونه با ضرر بده . نمیتونه یک سوم قیمت بفروشه
اون کاسب هم فقط دلال نیست . طرف ممکنه کار تولیدی بکنه و انبارش یهو از نظر ریالی خالی میشه . در حدی ضرر میکنه که شاید نتونه حقوق ها رو بده ...
یا سازنده زمینی رو خریده ، هزینه ای رو کرده . تا یه جایی جا داره که ارزون بده یا سر به سر بده یا نفروشه حداقل تا ریالی ضرر نکنه و مالش سرجاش بمونه تا بازار خودش رو جلو ببره

خیلی پیچیدست
همون بورس خودمون . اگه دلار به هر دلیلی ( ممکن نیست ) ، زیر 10 هزار تومن بره . عدد شاخص زیر 500 هزار واحد میره یعنی 75% ریزش ! توی جهان انگشت نما میشه . هزاران میلیارد سرمایه قفل میشه . شرکت ها دونه دونه ورشکست میشن

حقوق قانون کار سال 93-92 رو ببین چند بود ، قیمت دلار اون موقع هم هست . الان حقوق چنده ؟ دلار باید از اون بیشتر باشه . اگه برابر باشه مردم هیچ اعتراضی نباید داشته باشن ولی غیر ممکنه حتی برابر هم بشه

کلا همه چیز به هم میریزه
حتی اگه با جهان رفیق بشیم و پرواز تهران-اسرائیل داشته باشیم ، دلار ثابت میمونه :p
بازم میگم دلار زیر 20 اصلا معنی نداره . ارزشش تا اخر سال 1399 یعنی شروع سال 1400 از نظر من همون 20 تا 23 اگه به برجام برگردیم و همه چیز درست بشه ولی باز هم بلند مدت صعودیه ( به دلایلی )

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
خب منم همینو میگم دیگه. پس نگید اون دلاله داره پول مفت در میاره. اون داره سود سرمایه ای که گذاشته ( یخچال و سردخونه) و ریسکی که میکنه، رو میبره
تازه کشاورز رو دست کم گرفتی. یه کشاورز جزء فروش سالش بالای یک میلیارده:D فقط نمیخواد ریسک کنه. غر میزنه که دلال ازمون مفت میخره، اما در عمل راضیه
کسی که از زحمت دیگران پول در میاره میشه پول مفت,بعدش میشه ادرس اون کشاورز ی که ملیاری در میاره بدی تا منم بدونم کجاست و چه محصولی میکاره؟شما تا حالا کشاورزی کردی اصلا میدونی محصول بعد چیدن عین یخ در حال فساد و از بین رفتنه؟از زحمت هایی که میکشن خبر داری؟من کشاورز در همدان میشناسم زمین های خودش در همدان رو که هکتاری هندوانه و خیار میکاشت رها کرده چون دیگه براش سود نداره,کشاورز داریم رو زمین دیگران کار میکنه یا اجاره کرده بنظرت اینها خودشون عقل ندارن دم و دستگاه بخرن از دلال راحت شن؟عقل دارن پولشو ندارن تنها تفاوت دلال با کشاورز همینه داشتن یا نداشتن پول

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
حتی اگه بخواد بیاد پایین دولت نمیذاره در مدت کوتاه بیاد پایین
یاد بورس افتادم یکسری سهاما سقوط میکرد سهامدارای دولتی حمایتش میکردن ;)

دلار خواستید بخرید خرداد 1400 بخرید اون موقع کفه الان فقط نوسان گیری -بلند مدت چندماهه قطعا فروش

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
حتی اگه بخواد بیاد پایین دولت نمیذاره در مدت کوتاه بیاد پایین
یاد بورس افتادم یکسری سهاما سقوط میکرد سهامدارای دولتی حمایتش میکردن ;)

دلار خواستید بخرید خرداد 1400 بخرید اون موقع کفه الان فقط نوسان گیری -بلند مدت چندماهه قطعا فروش
قطعا خود حکومت جلوگیری میکنه عزیز از سقوط دلار،،به دلیل اینکه منفعت داره برای خودشون،،،،،
محاله ممکن هست بذارن خودشون سقوط بکنه،،،،!!!!

وگرنه میتونستن خیلی راحت قیمت دلار رو در رقم های پایین فیکس کنن و اب هم از اب تکون نخوره،،،،

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
قانون کار رو گفتم . با عدد رقم صحبت بکنم :
سال 92 این بوده که میانگین 600 هزار تومن میگیریم و دلار 3500 :

اول سال 1400 رو 3.3 میلیون تومن بگیریم و دلار رو میانگین 20 تا 23 یعنی 22 تومن بگیریم .
رشد حقوق پایه 5.5 برابر بوده
رشد دلار چند برابر میشه ؟ 6.3 برابر
خوب طبیعیه باید تورم از رشد پایه حقوق بیشتر باشه . ( دلیل داره :rolleyes: )
پس قیمت 22 هزار تومن برای دلار کاملا منطقی و منصفانه هستش . اگه بخوایم با افزایش 5.5 برابری دلار و حساب بکنیم به دلار 19.5 تومنی میرسیم

فاصله دلار 19500 تومنی تا 22000 تومنی اون فاصله قرمزه که نباید واردش بشه
فلسفه دلار 20 تا 23 که میگم از اینجا میاد ، اون دلیلای قبلی هم بهش اضافه بشه ، اینقدری با اطمینان میشه این موضوع رو قبول کرد که از همین الان به عنوان کف قیمتی دلار میتونیم ملاک کار و کاسبیمون قرار بدیم بدون اینکه لازم باشه بیشتر فکر بکنیم
اینکه دلار الان 25 شده به خاطر اینه که دلار که نمیتونه یه خط افقی باشه . بالاخره نوسان داره . 23 و خورده ای 24 ، 25 و بعضی وقتا 26 و توی این مسیر بالا پایین میشه با یک شیب صعودی .
شیب صعودیش بستگی به مسائل زیادی داره . شیبش میتونه اینقدر زیاد باشه که طی سال 1400 به 50 هزار تومن برسه ! میتونه اینقدر کم باشه که یک سال یا حداکثر 2 سال توی همین محدوده ها ثابت باشه
اینش دیگه دست ما نیست و نمیشه دقیق صحبت کرد ولی از سابقه دولت میشه فهمید 20 تا 30 درصد هر سال بهش اضافه بکنیم. یعنی اول 1400 با کف 23 شروع بکنیم و تا آخر 1400 به کف 30 برسیم
اونچیزی هم که بدیهیه اینه که طی سال 1400 قطعا دولت شیب رو حفظ میکنه . یعنی اول سال 1400 با کف 23 اگه شروع بکنه سقفش میتونه 27 یا 28 هم باشه و آخر سال 1400 کفش رو اگه روی 30 در نظر بگیره سقفش رو روی 34 یا 35 میتونه در نظر بگیره

مگه اینکه دوباره سیاست اشتباهش رو در پیش بگیره و 2 سال اجازه نده دلار 30 تومن رو بزنه و هم بازار با مشکل روبرو میشه هم بعدا باید شاهد پرش دلار باشیم:rolleyes:

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
کسی که از زحمت دیگران پول در میاره میشه پول مفت
اون کسی که سرمایه داشته یک کاری رو راه اندازی کرده، برای سرمایه اش زحمت کشیده ... مثل اینه که بگی یه نفر برج ساخته، همه سودش باید به کارگر های ساختمونی برسه، چون اونا زحمت کشیدن:D ... والا خود لنین هم دیگه انقدر کمونیست نبود:p
,بعدش میشه ادرس اون کشاورز ی که ملیاری در میاره بدی تا منم بدونم کجاست و چه محصولی میکاره؟

@paeezan
فکر کنم سیب زمینی میکاره
شما تا حالا کشاورزی کردی اصلا میدونی محصول بعد چیدن عین یخ در حال فساد و از بین رفتنه؟از زحمت هایی که میکشن خبر داری؟من کشاورز در همدان میشناسم زمین های خودش در همدان رو که هکتاری هندوانه و خیار میکاشت رها کرده چون دیگه براش سود نداره,کشاورز داریم رو زمین دیگران کار میکنه یا اجاره کرده بنظرت اینها خودشون عقل ندارن دم و دستگاه بخرن از دلال راحت شن؟عقل دارن پولشو ندارن تنها تفاوت دلال با کشاورز همینه داشتن یا نداشتن پول
اگر براش نمیصرفه نکنه. من تفنگ پشت سر کسی گذاشتم که کشاورزی کنه ؟ :D چند تاشون با هم متحد بشن، اتحادیه تشکیل بدن، صنایع تبدیلی راه بندازن. خودشون سرمایه بذارن، دلال رو حذف کنن.

یه جوری میگه انگار تو عمرم کشاورز ندیدم. تا 11 صبح همشون خوابن، 2 فصل سال رو کلا ول میگردن، نصف سال هم سر سهم آب بین برادر و خواهر و برادرزاده و عمو دعواست.

برو آقا. دیگه دوره این مظلوم نمایی ها گذشته :D . هرکی براش میصرفه کار کنه، نمیصرفه جمع کنه بذاره یه آدم با عرضه تر کار رو به عهده بگیره

behnood_merani

Registered User
لایک‌ها
205
هر ماه یک ساندیس خور اضافه میشه به اینجا که مولتی یوزرن اغلب

تو برو پیجتو تبلیغ کن چه میدونی این چیزا چیه (چون توهین کردی مجبورم جوابتو بدم).
میگم مغز نداری راحتی بگو باشه.

من اگه دلار فروش یا دلال بودم نمی اومدم با تو بی سواد حرف بزنم که آخه یکم به اون مغزت که تو آب نمک کنار طاقچه گذاشتی نگاه کن شاید فرجی شد!

من کلا اعصابمو خورد نمی کنم و راحت ایگنور میکنم
این همون بهنامه که بن شده

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
از حق نگذریم دلار شده دلال بازی ! یه عده راضی نیستن قیمت دلار بیاد پایین

دقیقا
حالا ناراحتن از ضرر و هر اسمی رو بقیه میزارن
از قدیم گفتن طرف هر چی خودش هست به بقیه نسبت میده

از نظر عقلانی هم در نظر بگیری ارز غیر از کسی که قصد مهاجرت داره ارز میخره ، بقیه برا دلال بازی و سود میخرن

اما طلا کالا ارزشی و حفظ پوله
و زیبایی
یعنی با تورم فوقش جلو میره کالا سود دهه بالا نیست برعکس دلار
و امثال مادر من و شما و بقیه النگو طلا ، گردنبند طلا ، پلاک طلا و غیره دارن

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
باز 2 ریال دلار اومد پایین میریم تا پیج 2000 :D نوه های عمه و بهنام به دنیا اومدن

داره برمیگرده بالای 26 . یعنی بایدنی که نتونه دو روز دلار رو زیر 25 نگه داره جو نیست، ارزن ـه:( .... منو باش به امید 22 بودم:rolleyes:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
قانون کار رو گفتم . با عدد رقم صحبت بکنم :
سال 92 این بوده که میانگین 600 هزار تومن میگیریم و دلار 3500 :

اول سال 1400 رو 3.3 میلیون تومن بگیریم و دلار رو میانگین 20 تا 23 یعنی 22 تومن بگیریم .
رشد حقوق پایه 5.5 برابر بوده
رشد دلار چند برابر میشه ؟ 6.3 برابر
خوب طبیعیه باید تورم از رشد پایه حقوق بیشتر باشه . ( دلیل داره :rolleyes: )
پس قیمت 22 هزار تومن برای دلار کاملا منطقی و منصفانه هستش . اگه بخوایم با افزایش 5.5 برابری دلار و حساب بکنیم به دلار 19.5 تومنی میرسیم

فاصله دلار 19500 تومنی تا 22000 تومنی اون فاصله قرمزه که نباید واردش بشه
فلسفه دلار 20 تا 23 که میگم از اینجا میاد ، اون دلیلای قبلی هم بهش اضافه بشه ، اینقدری با اطمینان میشه این موضوع رو قبول کرد که از همین الان به عنوان کف قیمتی دلار میتونیم ملاک کار و کاسبیمون قرار بدیم بدون اینکه لازم باشه بیشتر فکر بکنیم
اینکه دلار الان 25 شده به خاطر اینه که دلار که نمیتونه یه خط افقی باشه . بالاخره نوسان داره . 23 و خورده ای 24 ، 25 و بعضی وقتا 26 و توی این مسیر بالا پایین میشه با یک شیب صعودی .
شیب صعودیش بستگی به مسائل زیادی داره . شیبش میتونه اینقدر زیاد باشه که طی سال 1400 به 50 هزار تومن برسه ! میتونه اینقدر کم باشه که یک سال یا حداکثر 2 سال توی همین محدوده ها ثابت باشه
اینش دیگه دست ما نیست و نمیشه دقیق صحبت کرد ولی از سابقه دولت میشه فهمید 20 تا 30 درصد هر سال بهش اضافه بکنیم. یعنی اول 1400 با کف 23 شروع بکنیم و تا آخر 1400 به کف 30 برسیم
اونچیزی هم که بدیهیه اینه که طی سال 1400 قطعا دولت شیب رو حفظ میکنه . یعنی اول سال 1400 با کف 23 اگه شروع بکنه سقفش میتونه 27 یا 28 هم باشه و آخر سال 1400 کفش رو اگه روی 30 در نظر بگیره سقفش رو روی 34 یا 35 میتونه در نظر بگیره

مگه اینکه دوباره سیاست اشتباهش رو در پیش بگیره و 2 سال اجازه نده دلار 30 تومن رو بزنه و هم بازار با مشکل روبرو میشه هم بعدا باید شاهد پرش دلار باشیم:rolleyes:
اون دلیل هم اینه که بازار خودش رو با پولی که ملت در میارن مچ میکنه:p
یعنی اگه من یه خونه 1 میلیاردی داشته باشم ولی مشتریم 1.1 میلیارد داشته باشه ، خونه من 1.1 میلیارده ! چون پولش باید واسه من بشه :D
اینجوریه که هرچی پول وارد بازار و اقتصاد بشه ، کسی که حقوق میگیره ، حقوق میگیره که خرج بکنه :rolleyes:
اون بخشی هم که خرج نشه ( صرف هیچ چیزی نشه ) توی سپرده های بانکی ضریب میخوره و باز زیاد میشه :p
خلاصه که همینطوری پول خلق میشه و بیرون میپاشه ، یسریا هم در حال جمع کردنشن

گندمه :rolleyes:

behnood_merani

Registered User
لایک‌ها
205
کسی که از زحمت دیگران پول در میاره میشه پول مفت,بعدش میشه ادرس اون کشاورز ی که ملیاری در میاره بدی تا منم بدونم کجاست و چه محصولی میکاره؟شما تا حالا کشاورزی کردی اصلا میدونی محصول بعد چیدن عین یخ در حال فساد و از بین رفتنه؟از زحمت هایی که میکشن خبر داری؟من کشاورز در همدان میشناسم زمین های خودش در همدان رو که هکتاری هندوانه و خیار میکاشت رها کرده چون دیگه براش سود نداره,کشاورز داریم رو زمین دیگران کار میکنه یا اجاره کرده بنظرت اینها خودشون عقل ندارن دم و دستگاه بخرن از دلال راحت شن؟عقل دارن پولشو ندارن تنها تفاوت دلال با کشاورز همینه داشتن یا نداشتن پول
پس از نظر شما همه دنیا دارن پول مفت در میارن نه؟
خوب سرمایشه دوست داره وسیله بخره و ازش سود بکنه
مثل این میمونه بگی اون راننده تاکسی نباید کرایه بگیره و دلاله
خوب تاکسی خریده و شما هم کرایه میدی
مثل همون دلالی که سردخونه با هزینه میلیاردی زده و داره سود سرمایه گذاریشو میخوره

اونی هم که شما میگی عقل ندارن اتفاقا عقل دارن که نمیرن بخرن چون هر کاری تخصص خودشو داره یه کشاورز نمیتونه هم رو زمین کار کنه هم سرخونه و ... همه کارارو که خودش نمیتونه بکنه

نمیدونم چرا بعضیا یه چند دقیقه فکر نمیکنن بعد حرف بزنن مغزو آکبند نگه داشتن برای چرت گفتن

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
داره برمیگرده بالای 26 . یعنی بایدنی که نتونه دو روز دلار رو زیر 25 نگه داره جو نیست، ارزن ـه:( .... منو باش به امید 22 بودم:rolleyes:
نوسان گیری ها نوش جون حکومت،،،!!!!

بازم ولی یه عده درس نمیگیرن،،،،،!!!!!!

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
رسما وارد کانال 26 شده،،،،فردا هم دوشنبه احتمال 90 درصد صعود داره باز،،،حواله 27 هست فردایی،،،،،

اینم جو جو بایدن،،،،،

signore

Registered User
لایک‌ها
636
این همون بهنامه که بن شده
نه، این همون Erfan خدابیامرزه که دو سال پیش فکر کنم بن شد بعدش رفت با Ariaei یا یه همچین چیزی اومد و الانم یک ماهه این آیدی رو ساخته.
سر به سرش نگذارید بیچاره رو. خدا رو خوش نمیاد.
یادمه این بدبخت اون طور که خودش می‌گفت آه نداشت با ناله سودا کنه. الان لابد بدبخت ترم شده.
من به همراه جمعی از دوستان ماهانه برای این جور افراد یه پولی جمع میکنیم. اگه مشخصاتشو برام بفرسته میگم به این بنده خدا هم سر ماه یه کمکایی بکنن

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
پس از نظر شما همه دنیا دارن پول مفت در میارن نه؟
خوب سرمایشه دوست داره وسیله بخره و ازش سود بکنه
مثل این میمونه بگی اون راننده تاکسی نباید کرایه بگیره و دلاله
خوب تاکسی خریده و شما هم کرایه میدی
مثل همون دلالی که سردخونه با هزینه میلیاردی زده و داره سود سرمایه گذاریشو میخوره

اونی هم که شما میگی عقل ندارن اتفاقا عقل دارن که نمیرن بخرن چون هر کاری تخصص خودشو داره یه کشاورز نمیتونه هم رو زمین کار کنه هم سرخونه و ... همه کارارو که خودش نمیتونه بکنه

نمیدونم چرا بعضیا یه چند دقیقه فکر نمیکنن بعد حرف بزنن مغزو آکبند نگه داشتن برای چرت گفتن
راننده تاکسی و دلال چه ربطی به هم دارن چیزی میزنی؟همه کارها رو خودش نمیتونه بکنه یه سری زالو باید بیفتن به جون مردم گوجه سر زمین هزار تومن تو بازار بیست تومن چون سرمایه گذاشته؟بعضی ها حرف نزنن انگار بهشون میگن لالی

بالا