• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اگر بلال فروش و کارتن خواب های صادر کننده رو بگیرن هنوز پایین تر هم میاد :دی
در اینکه هیچ حساب و کتابی نداره شکی نیست کلا قانون جنگله
ولی بهتره مردم با بورس سرگم بشن تا یه بیچاره داروی خودش رو به بهونه دلار گرون نخره
چندتا پست قبلیمو بخون توضیح دادم که چرا نباید ارزون بشه:p

توی 1 پاراگراف :
کسی که ماهی 600 هزار تومن سال 93 با دلار 3500 حقوق میگرفت ( کف حقوق ) ، سال 1400 ماهی 3.3 میلیون تومن میگیره . حقوقش 5.5 برابر شده ، دلار باید 19،250 بشه
زیر این عدد حتی 1 ریال هم نمیره

بعد این رو در نظر بگیر کارخونه ای که ماهی 10 میلیارد جنس انباری داره ، اینارو میخواست 10 میلیارد و 500 میلیون بفروشه و 500 میلیون سود شناسایی بکنه
ریز اون 500 تومن مثلا این باشه :
150 میلیون واسه افزایش قیمت مواد اولیه ( ماهی 1.5% )
150 میلیون حقوق کارمندا و کارگرها و هزینه های عمومی
100 میلیون اقساط وام
100 میلیون سود ناخالص قبل از کسر مالیات

بعد یهو دلار از 30 به 15 تومن برسه این اتفاق میوفته :
10 میلیارد انبارش 5 میلیارد میشه و تا همینجا 5 میلیارد زیان شناسایی میکنه
حقوق کارمندا و کارگرا و هزینه های عمومی ، اقساط وام و ... هم میمونه !
رسما اون تولیدی توی 1 ماه ورشکست میشه :D بمب اتم هم اینطوری نمیتونه نابود بکنه :rolleyes:
تولید کننده این مثال شاید بتونه 1 میلیارد ، 2 میلیارد یا 3 میلیارد رو تحمل بکنه ، بیشتر بشه باید کارش تعطیل بشه
یعنی دارو هم ارزون بشه ، کارمندا یا کارگراش اصلا حقوق ندارن که بخوان بخرن:(

حاشیه سود واقعی توی کسب و کارها اگه تورم رو در نظر نگیری خیلی کمه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
من در کشاورزی تخصصی ندارم اما علاقه شدید دارم. احساس میکنم سیستم کشاورزی در ایران بسیار عقب مونده و سنتی و ناکارآمده و نه تنها بازدهی پایینی داره بلکه به شدت موجب هدررفت منابع حیاتی به خصوص آب میشه. خیلی سال پیش که میخواستم رشته دانشگاهیم رو انتخاب کنم ، رشته کشاورزی توی لیست سیاهم بود و حتی یک انتخاب هم نزدم چون از قدیم این باور وجود داشت که این رشته بیشتر به درد روستایی ها میخوره یا بچه تنبل ها انتخابش میکنن. اما اگه زمان به عقب برمیگشت کشاورزی میخوندم و با عشق یک کسب و کار بزرگ در همین زمینه راه اندازی میکردم و تحول ایجاد میکردم.
نمیدونم البته شاید به گفتن آسون باشه اما فکر کنم غیر ممکن نیست.
کشاورزی ایران سنتیه . بگذریم از اینکه چندتا شرکت بزرگ دارن کارهایی انجام میدن ولی عمدتا سنتی هستن
علت اینکه سنتیه و کسی دنبال مدرن کردنش هم نیست یکی به خاطر اینه که یا متراژ زمین خیلی کوچیکه که صرفه اقتصادی نداره یا اینقدر منابعی که خودتم گفتی مثل آب ، مفت در دسترسه و دولت روی مصرفش نظارتی نمیکنه که برای کسی مهم نیست

طرف باغ داره یه چاه عمیق میزنه ، آبو بیرون میکشه و با آبیاری کَرتی پای درختاش میریزه انگار نه انگار آبه شربه ! برق پمپ هم که مفته ! دغدغه نداره . بخوای منطقی حساب بکنی کاشت یکسری از صیفی جات مثل هندونه اصلا نباید صرفه اقتصادی داشته باشه ! اونم با منابع آبی ایران :(
ولی قیمت یک کیلو هندونه اندازه یک کیلو آب معدنیه :rolleyes:

بعد اصلا با یکسری از این کشاورزا نمیشه منطقی رفتار کرد ! کسیو میشناسم که باغ گردو داره . با نیسان گاویش میاد جلو باغش با شلوار کردی مشکی و تخمه آفتابگردون تو دستش گام های 2 متری برمیداره :p
یعنی از همون دولت بهش بگن باید آبیاری قطره ای بکنی ، کمتر از 1 ثانیه به یدونه آجر یا سنگ مجهز میشه کلشونو میشکونه :D
اگه دوباره بیان ، از لای پتوهای پشت وانتش یا از توی یه گونی سر زمینش که احتمالا گونی برنجه و کنارش هم بساط قلیونه مثل این عکس پایین یه کلا.شی ، ژ.3 ای چیزی در میاره خون به پا میشه :p
بعد همین آدم الان سالی 1 یا 2 میلیارد درآمد باغشه :rolleyes:
https://lh3.googleusercontent.com/proxy/PG14DsOsx62_76bQm3riNtZgliCLvCBoYNlxfnr9Bx4vzqWc7iNSCB8um7ccJBXpW6fC0edwKD1J0AfgQ-vBl8A0eKNAJmgsWCX-nyOsUKVa2l6y

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
کشاورزی ایران سنتیه . بگذریم از اینکه چندتا شرکت بزرگ دارن کارهایی انجام میدن ولی عمدتا سنتی هستن
علت اینکه سنتیه و کسی دنبال مدرن کردنش هم نیست یکی به خاطر اینه که یا متراژ زمین خیلی کوچیکه که صرفه اقتصادی نداره یا اینقدر منابعی که خودتم گفتی مثل آب ، مفت در دسترسه و دولت روی مصرفش نظارتی نمیکنه که برای کسی مهم نیست

طرف باغ داره یه چاه عمیق میزنه ، آبو بیرون میکشه و با آبیاری کَرتی پای درختاش میریزه انگار نه انگار آبه شربه ! برق پمپ هم که مفته ! دغدغه نداره . بخوای منطقی حساب بکنی کاشت یکسری از صیفی جات مثل هندونه اصلا نباید صرفه اقتصادی داشته باشه ! اونم با منابع آبی ایران :(
ولی قیمت یک کیلو هندونه اندازه یک کیلو آب معدنیه :rolleyes:

بعد اصلا با یکسری از این کشاورزا نمیشه منطقی رفتار کرد ! کسیو میشناسم که باغ گردو داره . با نیسان گاویش میاد جلو باغش با شلوار کردی مشکی و تخمه آفتابگردون تو دستش گام های 2 متری برمیداره :p
یعنی از همون دولت بهش بگن باید آبیاری قطره ای بکنی ، کمتر از 1 ثانیه به یدونه آجر یا سنگ مجهز میشه کلشونو میشکونه :D
اگه دوباره بیان ، از لای پتوهای پشت وانتش یا از توی یه گونی سر زمینش که احتمالا گونی برنجه و کنارش هم بساط قلیونه مثل این عکس پایین یه کلا.شی ، ژ.3 ای چیزی در میاره خون به پا میشه :p
بعد همین آدم الان سالی 1 یا 2 میلیارد درآمد باغشه :rolleyes:
https://lh3.googleusercontent.com/proxy/PG14DsOsx62_76bQm3riNtZgliCLvCBoYNlxfnr9Bx4vzqWc7iNSCB8um7ccJBXpW6fC0edwKD1J0AfgQ-vBl8A0eKNAJmgsWCX-nyOsUKVa2l6y
این کیسه برنجا تغییر کاربری عجیبی دادن تو ایران. مخصوصاً اونایی که مال محسنه که البته تو این عکس نیست :)

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
اولا که من وبمانی چنج نمیکنم:p ثانیا به لایک های من حسودی نکن:p، ثالثا من نمیگم کسی که از نظر عقیدتی ناراضیه جمع کنه بره، میگم کسی که بیزینسش به صرفه نیست، جمع میکنه. اگر داره ادامه میده پس حتما براش به صرفه است:p رابعا که طرفدار مصطفی هم خودتی:p، خامسا که کشاورزی که چند هکتار زمین داره، درآمدش میلیاردیه.در همین شمال برو ببین. اگر کسی حال کار کردن داشته باشه، هم برنج میکاره، هم کنارش استخر پرورش ماهی میزنه، هم گاو نگه میداره ..... اونی هم که حال نداره میشینه غر میزنه، حیاط خونه خودش در شمال یه درخت نداره:D

قیمت خیلی از محصوصات کشاورزی در ایران ( قیمت تولید نه مصرف کننده) از اروپا بالاتره ... همش هم بخاطر سنتی کار کردن و تنبلیه
ادامه دادن خیلی جاها از اجباریه نه به صرفه بودن، تموم لایک های منم مال تو باهاش ی پاکت نخود هم نمیدن، در مورد کشاورزی برنج وقتی اطلاعات نداری بهتر نیست چیزی نگی؟ همون هکتاری برنج کشت کردن یا استخر از هزینه هاش خبر داری؟ میدونی قیمت کود و سم برنج چقدره؟ هزینه وجین شخم اول دوم دوباره کارخونه برنجکوبی کیسه حمل و نقل رو میدونی؟ معلومه در مورد کشاورزی هیچ اطلاعی نداری اینجوری راحت میگی همه کشاورزان پولداران، اگه واقعا درآمدش خوبه بیا شمال برات مزرعه اجاره میکنم کار کن استخر هم بزن ببینم وقتی حاصل دسترنجتو دلال ببره چه حالی داری

A.L.I-74

Registered User
لایک‌ها
1,472
تاپیک دلار کشید به کشاورزی
177.gif

اینم من بگم دوستان منصفانه بخواین نگاه بکنین قسمت قابل توجهی از کشاورزان از این درآمدهای عجیب و غریبی که می گین ندارن...یک قسمتی که زمین هاشون کوچیکه و اصلا صرفه ی صنعتی شدن نداره...یک بخشی هم که خودم باهشون برخورد و ارتباط داشتم بی ابی نابودشون کرد...از طرفی هم سو مدیریت در زمینه کشاورزی هم ضرر زیادی زده بهشون که یک زمانی میبینید همه گوجه می کارن ، یه وقت هم پیاز و....همین چند ماه پیش بود این قدر گوجه کاشته شده بود و قیمت اومد بود پایین که برای بعضی از کشاورزا صرفه نداشت محصول رو برداشت کنن...یکی از دلایل معضل مهاجرت از روستاها به شهر هم همین صرفه نداشتن کشاورزیه
صد البته هم عده ای هستن که این وسط کارو بارشون پر رونقه ولی نسبت به همه ی کشاورز ها جمعیتشون کمه

در بحث کشاورزی یک مسیره غلطی شروع و طی شد که شروعش مربوط و به قبل از انقلاب هست و ادامه اش مربوط به بعد از اون اصلاحش هم نیاز به یک حرکت ملی داره که فعلا جاهای دیگه ای مشغولا!!

دیگه بیشتر از این جاش تو این تاپیک نیست.

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
بنده خدا راست میگه
منم کشاورزایی میشناسم درآمد بالایی دارن :rolleyes:
ظاهرشون گول میزنه :p
کسی هستش که هم باغ پرتقال داره هم کیوی ، از شپشای توی جیبشم کار میکشه
یا باغ گردو
یا باغ سیب
هر کشاورزی قطعا موفق نیست . مثل هرکار دیگه ای موفق و غیر موفق داره
فقط یکیشون برداشت گردوش چند سال قبل با گردوی 25 تومنی حدودا 300 تومن شده بود . الان فکر کنم حدود 1 تومن بشه . باغ گردوش به 1 هکتار هم نمیرسید:rolleyes:
منم میشناسم در هر شغلی پولدار هست این دلیل نمیشه که به کشاورزانی که بیشتر دسترنجشون مال دلال‌هاست بگیم پولدار، اگه اینقدر پولدار بودن به نظرت این مشقتو تحمل میکردن؟ صحبت اینجاست ایرانی جماعت دلال و دلال دوستن حکومت عاخوندا هم حقشونه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
کار به جاهای باریک کشید :دی
من نمیدونم چرا همیشه دلار این همه حواشی داره ؟
دولت و دلال های بزرگ دارن نوسان میگیرن شما چرا دارید جر و بحث میکنید ؟
خون ــــتون رو از اینی که هست کثیف تر نکنید :دی

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
دوستان ظاهر فردا دلار افزایشی کسی در این مورد اطلاعی نداره
صعودی هست احتمالا،،،حواله فردایی27 به بالا هست الان،،،،و نزدیک 27500 هم زدن

+
الان صرافیهای انلاین اینترنتی 26700 هم میفروشن دلار رو ((البته این ملاک نیست چون درصد میکشن روش))

Mast forosh

Registered User
لایک‌ها
144
کار به جاهای باریک کشید :دی
من نمیدونم چرا همیشه دلار این همه حواشی داره ؟
دولت و دلال های بزرگ دارن نوسان میگیرن شما چرا دارید جر و بحث میکنید ؟
خون ــــتون رو از اینی که هست کثیف تر نکنید :دی

چون اینجا هم دلال و ضد دلال وجود داره بحث میکنن :);)
اما اگر دلال بهت برینه و جوابشو به طنز که نه مثلا با ضرب المثل بدی آقا سعید ناراحت میشه بهت اخطار میده بن میشی

Last edited:

Mast forosh

Registered User
لایک‌ها
144
صعودی هست احتمالا،،،حواله فردایی27 به بالا هست الان،،،،و نزدیک 27500 هم زدن

+
الان صرافیهای انلاین اینترنتی 26700 هم میفروشن دلار رو ((البته این ملاک نیست چون درصد میکشن روش))

بازار فعلا مقاومت می‌کنه به کاهش قیمت
بخصوص تا زمانی که بایدن رسما رئیس جمهور شه
که فعلا وقت دارید بفروشید این ۱ ماه رو
اون وقت دیگه تمومه
کاهشی اونم شدید
بایدن به برجام بر میگرده دیگه بازم کاهشی
و‌ صف ها فروش و اکثرا فروشنده

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
بازار فعلا مقاومت می‌کنه به کاهش قیمت
بخصوص تا زمانی که بایدن رسما رئیس جمهور شه
که فعلا وقت دارید بفروشید این ۱ ماه رو
اون وقت دیگه تمومه
کاهشی اونم شدید
بایدن به برجام بر میگرده دیگه بازم کاهشی
و‌ صف ها فروش و اکثرا فروشنده

ببین دوست خوب،،،،حداقل با منطق حرف بزن ،!!!!!

جو جو بایدن اولا ژانویه میاد روی کار،،،،اگه تازه شکایات ترامپ و همه ی اینا نتیجه نده،،،که این خودش یه داستان هست،،،،بعید هست به این راحتی بره کنار ترامپ،،،،دادگاه عالی امریکا بی طرف هست کاملا و ممکنه هر تصمیمی بگیرن،،،،،این از مورد اول

تازه با کل این حرف ها اگه جو جو رئیس بشه،،،،و بیاد روی کار و بعدش بخواد هر کاری بکنه باید اجازه مجلس امریکا رو بگیره که جمهوری خواه ها عین پلنگ اون جا نشستن،،،،،و هیچ کاری بدون اجازه اونا نمیتونه انجام بده،،،،،و اگر و اگر هم بتونه نظر اونارو هم جلب کنه شاید ماه ها و حتی یکسال بیشتر وقت ببره تا بتونه تحریم ها برداره که همه برچسب تروریستی روشون زده شده،،،واین خودش باز یعنی یکسال و بیشتر معطل شدن ایران!!

و از همه مهمتر،،،،کوچکترین جهت مثبتی اگر در مورد ایران بخواد بگیره چه برجام و چه هر چیز دیگه،،،،باید با اسرائیل طرف بشه،،،!!!

یعنی رو در روی اسرائیل باید قرار بگیره،،،،که اینم غیر ممکن هست،،،،،،
پس بعید هست اشتباه اوبامارو تکرار کنه،،،،

کل این مسائل مطرح هست،،،،،بعد شما قبل همه چیز میای میگی فلان کنیم فلان نکنیم؟؟!!!!!

مگه کار یکی دو روز هست برطرف شدن مشکلات ؟؟،،،،،،

در ضمن فراموش نکن که خود شما و هم کیشانتان صحبت از دلار 20 تومنی تا همین الان زده بودین !!!!! کو پس ؟؟؟

همه ی این ریزش ها به خاطر فقط و فقط و فقط جو روانی هست و بس،،،،،جو روانی حاکم باعث شده سقوط داشته باشه دلار و کاااااااملا هم طبیعی هست،،،،،ولی ثابت شدنش مهم هست،،،،که حالا حالا به نظر شخصی من ممکن نیست،،،،،،!!!

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
نظر شخصی من اینه،،،،حتی با وجود جو جو بایدن هم دلار صعودش رو ادامه میده و فعلا سقفی که داشته رو میزنه به زودی،،،!!
نظر شخصی هست البته،،،،،

اگه اگه اگه توافق و داستانی هم در پیش باشه،،،،نتیجش از شاید یکسال دیگه نمایان بشه،،،،!!!! و اون موقع شاهد تثبیت شدن قیمت ارز خواهیم بود،،،،،

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

AM.TDA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان اگه بخام از سایت خارجی خرید کنم چطوری ارز انتقال بدم؟ایا میتونم برم صرافی و اونها پول منو به دلار تبدیل کنند و به فروشنده در چین انتقال بدن؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
وای داشتم قیمتای اولین پست این تاپیک رو میدیدم
1200 تومن دلار بوده سال 2011 !!!
یا خدا

اگر درست یادم باشه اواخر سال 90 یا 91 ، هزار تومن بود اون موقع ارز مسافرتی میدادن مجانی میرفتیم ترکیه برمی گشتیم
wiki-332-gif.1206288
:دی
حتی زمان مموتی نهایت بالا پایین شدن دلار 100 الی 200 تومن بود ! بیشترین نوسان هم مربوط به کاندید و رد صلاحیت شدن کوسه بود
deadcrazy.gif
:دی حدود 300 تومن
الان رو نگاه نکنید روزی چند هزارتومن بالا پایین میشه و موج سواری میکنن ! سگ مموتی شرف داشت به این مردک کلید ساز و دار رو دسته اش !

بالا