• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
کاهشی بود امروز
خبر مگه نشنیدی درصد رای الکترا و ... بایدن آوردن پایین ولی هنوز بالا ۲۷۰ ه
یهو دلار کشید بالا

البته بایدن رسما اعلام نشده برنده اس
هنوز ترامپ نشسته تو کاخ سفید داره تحریم می‌کنه ، مثلا داماد نمی‌دونم رییس جمهور لبنان تحریم کرد ، گفته می‌خوام بازم ایران تحریم کنم
از سر لجش که باخته سر ما میخواد بازم خالی کنه
بابا ول کن کروناس همینطور داریم همش کشته میدیم خدایی ولمون کن
نمی‌دونم از ما چه عقده ای داره

حالا اینا به کنار ، بازم ارز می‌ره بالاتر
تا بایدن بیاد ، بایدن گفته طیف وسیعی از دستورات و قوانین وضع شده توسط ترامپ بر میدارم حذف میکنم
اون موقع تازه کاهش چشمگیر میخوره ارز
ولی فعلا نه تا ترامپ هست
اخبار خالی در واقعیت بازار، تاثیر طولانی مدت نداره. چه خبرهای بد ترامپی باشه، چه خبرهای خوب بایدنی... برای اینکه قیمت ارز بیاد پایین، 3 تا عامل باید محقق بشه. اول ارزی وجود داشته باشه یعنی صادرات از سر گرفته بشه. دوم ارز بتونه جابجا بشه یعنی تحریم های بانکی شل بشه. سوم عرضه ارز بیشتر از تقاضاش باشه.

هر سه تا هم غیر محتمله. به نظر من در بهترین حالت ارز ثابت میمونه، پایین نمیاد. برای پایین آمدن بهترین زمانش همین چند روز بود که خودم حدس میزدم تا 22 پایین بیاد

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
افتک مگه هنوز زنده اس؟
پس نمیدونی ؟ چجوری حواله میکنن؟
من هیچوقت نمی میرم. هیچوقت:p

بگو برات حواله وسترن یونیون بزنن. تقریبا هر جای دنیا که بری بجز ایران، دفتر داره. مراجعه میکنی پاسپورتت رو نشون میدی و رمزتو میدی، نقدی بهت میدن

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
بعضی ها هم به صورت پیش فرض و ثابت فکرشون روی بالا رفتن نرخ تنظیم شده و هیچ متغیری هم توی فکرشون تاثیر نداره و هر اتفاقی بیوقته اینها همچنان اصرار دارند که میره بالا
اینها گناه دارند اذیتشون نکنید 188.gif

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
بعضی ها هم به صورت پیش فرض و ثابت فکرشون روی بالا رفتن نرخ تنظیم شده و هیچ متغیری هم توی فکرشون تاثیر نداره و هر اتفاقی بیوقته اینها همچنان اصرار دارند که میره بالا
اینها گناه دارند اذیتشون نکنید مشاهده پیوست 1206784
من میخوام حواله بفروشم، پایان سال میلادیه پول تو حسابم بمونه مالیات بهش میخوره. نرخ باید بره بالاbav3_154fs759111.gif.
از طرف دیگه، 70درصد پس انداز اسکناسم رو قبل از انتخابات امریکا فروختم، الان باید دوباره بخرم بذارم سر جاش. نرخ باید بیاد پایین bav3_154fs759111.gif

الان من بر سر یک دوراهی گیر کردم نمیدونم دعا کنم بره بالا یا بیاد پایین. اینم شد زندگی آخه:(

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
من هیچوقت نمی میرم. هیچوقت:p

بگو برات حواله وسترن یونیون بزنن. تقریبا هر جای دنیا که بری بجز ایران، دفتر داره. مراجعه میکنی پاسپورتت رو نشون میدی و رمزتو میدی، نقدی بهت میدن

مطمعنی؟
سال ۹۷ میگفتن وسترن یونیون دیگه به پاس ایرانی خدمات نمیده که
باید اقامت اون کشور داشت تا خدمات بدن

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
مطمعنی؟
سال ۹۷ میگفتن وسترن یونیون دیگه به پاس ایرانی خدمات نمیده که
باید اقامت اون کشور داشت تا خدمات بدن
بله
فرستنده نباید مقیم ایران باشه. گیرنده مهم نیست

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
⭕ دلارِ قطعات کامپیوتری حدود ۶۰ هزار تومان می‌باشد

دیجیکالا موس ۷۰ دلاری رو داره ۴میلیون و ۳۰۰ هزار تومن می‌فروشه.

میانگین قیمت دبی رو 320 درهم در نظر بگیریم با درهم امروز که 7.800 تومان بوده میشه 2.5 میلیون تومان
هزینه حمل و ترخیص و گمرک و مالیات حداقل 30 درصد هست که میشه 750 هزار تومان که با مبلغ کالا میشه 3 میلیون و 250 هزار تومان
20 درصد سود (زیر نرخ تورم ماهیانه ) برای وارد کننده در نظر بگیرید میشه 650 هزار تومان که با مبلغ بالا میشه 3 میلیون و 900 هزار تومان
10 درصد هم سود تک فروش که میشه 400 هزار تومان که در نهایت کالا میشه 4 میلیون و 300 هزار تومان
این کالا با دلار 28.700 تومان محاسبه شده :confused:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
دو میلیون و پانصد حتی اگه حساب کتاب شما بر فرض درست هم باشد میشه دلار 35 تومنی،،،چطور حساب کردین 28700 شد؟!!!!!

من اصلا به باقی حساب کتابهاش کار ندارم(( با اینکه اینم خودش مسئله داره که این اعداد رو از کجا و با چه منبعی گفتین،،،باز کار نداریم به این،،،و خود جنس رو در نظر میگیریم))،،،،

،،،قیمت جنس گفتین 2500 میشه،،،،خب این میشه دلار 35 تومنی،،،،!!! خیلی ساده هست،،

320 درهم قیمت میانگین کالا در آمازون دبی رو در نظر گرفتم با درهم 7800 تومان
320 ضرب در 7800 = 2.496.000 تومان که رند کردم 2.5 میلیون تومان
اکسچینج ریت درهم به دلار هم 3.67 هست که 7800 تومان میشه 28.626 تومان که من گرد کردم 28.700 تومان
باقی اعداد هم حداقل و کف در نظر گرفتم کالا از دبی به ایران قاچاق بیاد بیشتر از 30 درصد هزینه بر میداره

Last edited:

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
میانگین قیمت دبی رو 320 درهم در نظر بگیریم با درهم امروز که 7.800 تومان بوده میشه 2.5 میلیون تومان
هزینه حمل و ترخیص و گمرک و مالیات حداقل 30 درصد هست که میشه 750 هزار تومان که با مبلغ کالا میشه 3 میلیون و 250 هزار تومان
20 درصد سود (زیر نرخ تورم ماهیانه ) برای وارد کننده در نظر بگیرید میشه 650 هزار تومان که با مبلغ بالا میشه 3 میلیون و 900 هزار تومان
10 درصد هم سود تک فروش که میشه 400 هزار تومان که در نهایت کالا میشه 4 میلیون و 300 هزار تومان
جواب اینایی که این حرف رو میزنن اینه:
اگه میتونید خودتون وارد کنید

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
جواب اینایی که این حرف رو میزنن اینه:
اگه میتونید خودتون وارد کنید

حق میدم کسی که با نحوه واردات و هزینه ها آشنا نباشه فکر کنه که کالا به همان قیمت خارج میرسه داخل دست مشتری ...
از پاسخ به دوستمون هم هدفم این هست که با کلیات واردات و قیمت تموم شده کالا آشنا بشه ,کلی و خلاصه هم گفتم. امکان بررسی ریز هزینه ها هم هست که فکر کنم از حوصله تاپیک خارج باشه

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
بله
فرستنده نباید مقیم ایران باشه. گیرنده مهم نیست

فرستنده خوب خودمم ، مقیم ایرانم
تانزانیا که نیستم :D :D
بخاطر پول فرستادم که نمیتونم برم ترکیه مثلا انجام بدم برگردم باز ایران که :D

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
قیمت واقعی دلار همون 60تومنه
وااااااااااای:oops:

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
حق میدم کسی که با نحوه واردات و هزینه ها آشنا نباشه فکر کنه که کالا به همان قیمت خارج میرسه داخل دست مشتری ...
از پاسخ به دوستمون هم هدفم این هست که با کلیات واردات و قیمت تموم شده کالا آشنا بشه ,کلی و خلاصه هم گفتم. امکان بررسی ریز هزینه ها هم هست که فکر کنم از حوصله تاپیک خارج باشه

ممنون ازت بابت توضیح،،،متوجه شدم دیشب

فقط عزیز به نظرم قیمت دلار قطعا از این رقم ها بالاتر هست،،،،

چیزی که با چشم داریم میبینیم انگار این رو میگه،،،،شما عزیز خبر داری از قیمت مثلا موتور ها؟؟

گمرک بری میفهمی چه خبره،،،قیمت ها اصلا عجیب و غریب شده،،،،یه عده دلال و شیاد جمع شدن اونجا که مرکزش هست،،،،

دارن مثلا موتور کارکرده پنج سال پیش رو نزدیک 50 تومن میدن،،،!!!!! خب این نوش چند هست؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به نظر شخصی من احتمالا نزدیک 40 باشه،،،،ولی دستوری نگه داشتن پایین قیمتش رو،،،،و فیک،،،،و واقعی وقتی قیمت اجناس رو میبینی شک میکنی،،،،و انگار بالاتر هست قیمت دلار،،،،باز من نظرم رو گفتم فقط،،،،،

Last edited:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
ممنون ازت بابت توضیح،،،متوجه شدم دیشب

فقط عزیز به نظرم قیمت دلار قطعا از این رقم ها بالاتر هست،،،،

چیزی که با چشک داریم میبینیم انگار این رو میگه،،،،شما عزیز خبر داری از قیمت مثلا موتور ها؟؟

گمرک بری میفهمی چه خبره،،،قیمت ها اصلا عجیب و غریب شده،،،،یه عده دلال و شیاد جمع شدن اونجا که مرکزش هست،،،،

دارن مثلا موتور کارکرده پنج سال پیش رو نزدیک 50 تومن میدن،،،!!!!! خب این نوش چند هست؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به نظر شخصی من احتمالا نزدیک 40 باشه،،،،ولی دستوری نگه داشتن پایین قیمتش رو،،،،و فیک،،،،و واقعی وقتی قیمت اجناس رو میبینی شک میکنی به چشم میفهمی انگار بالاتر هست قیمت دلار،،،،باز من نظرم رو گفتم فقط،،،،،

خواهش میکنم
والا من فقط راجع به کالا های گروه کامپیوتر و موبایل میتونم نظر بدم چون شرایط و مراحل واردات رو میدونم و کار خودم همین هست
ولی توی همین صنف ما هم برخی کالاها انحصاری شرکت های خاصی هست که با سود های بسیار بالاتر میفروشن مثلا هارد adata انحصاری شرکت آونگ هست و اگر دقت کنید نسب به هارد وسترن دیجیتال که همه میتونن وارد کنند 1 میلیون تومان بالاتر قیمت میزنه
کالاهای که همه میتونن وارد کنند سودهای 20 تا 50 درصدی داره که با توجه به مدت زمان مورد نیاز طولانی برای ترخیص (امسال به 6 ماه رسیده) و خواب پول و هزینه های داخلی واقعا ناچیز هست (این هم بگم در شرایط رکود و بازار خراب سود واردات این درصد ها هست ولی ثبات که برقرار باشه سود واردات در بسیاری از کالاها نزدیک به 100% هست به غیر از کالاهای پرفروش و یا به اصطلاح رند بازار که سودهای پایین دارند به علت رقابت بسیار بالا )

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
خواهش میکنم
والا من فقط راجع به کالا های گروه کامپیوتر و موبایل میتونم نظر بدم چون شرایط و مراحل واردات رو میدونم و کار خودم همین هست
ولی توی همین صنف ما هم برخی کالاها انحصاری شرکت های خاصی هست که با سود های بسیار بالاتر میفروشن مثلا هارد adata انحصاری شرکت آونگ هست و اگر دقت کنید نسب به هارد وسترن دیجیتال که همه میتونن وارد کنند 1 میلیون تومان بالاتر قیمت میزنه
کالاهای که همه میتونن وارد کنند سودهای 20 تا 50 درصدی داره که با توجه به مدت زمان مورد نیاز طولانی برای ترخیص (امسال به 6 ماه رسیده) و خواب پول و هزینه های داخلی واقعا ناچیز هست (این هم بگم در شرایط رکود و بازار خراب سود واردات این درصد ها هست ولی ثبات که برقرار باشه سود واردات در بسیاری از کالاها نزدیک به 100% هست به غیر از کالاهای پرفروش و یا به اصطلاح رند بازار که سودهای پایین دارند به علت رقابت بسیار بالا )
سود 100 درصد رو قطعات کامپیوتر !؟
خیلی بالاس همچین سودی ، میتونین بگین کدوم قطعه ها همچین سودی دارن ؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
سود 100 درصد رو قطعات کامپیوتر !؟
خیلی بالاس همچین سودی ، میتونین بگین کدوم قطعه ها همچین سودی دارن ؟

قطعات جزو این گروه هست که گفتم :
کالاهای پرفروش و یا به اصطلاح رند بازار که سودهای پایین دارند به علت رقابت بسیار بالا

لوازم جانبی کامپیوتر 100% - موبایل تا 300% هم سود داشت ... البته نه الان سال 96
یک مثال از جانبی موبایل بزنم سال 96 که یوان 500 تومن بود یه گلس موبایل قیمت تمام شده اش میشد 350 تومن که قیمت فروش همکارش هزار تومان بود
ولی الان با یوان 4300 تومنی گلس در میاد 3000 تومان قیمت همکارش 3800 تومان هست
یه مثال هم از جانبی کامپیوتر ماوس های ساده که در بازار هست قیمتش توی چین حدودا 3.8 یوان هست

Untitled.jpg

این کالا سال 96 تقریبا 3 هزار تومان تموم میشد و قیمت همکارش 9 هزار تومان بود
الان این کالا تقریبا 25 هزار تومان تموم میشه و قیمت همکارش 33 هزار تومان هست

توی شرایطی که الان هستیم برخی کالا ها حتی ارزونتر از قیمت تمام شده داره فروخته میشه یا سر به سر ...
پ ن : اوضاع خوب بشه همه میرن سمت واردات جانبی 10.gif

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
قطعات جزو این گروه هست که گفتم :

لوازم جانبی کامپیوتر 100% - موبایل تا 300% هم سود داشت ... البته نه الان سال 96
یک مثال از جانبی موبایل بزنم سال 96 که یوان 500 تومن بود یه گلس موبایل قیمت تمام شده اش میشد 350 تومن که قیمت فروش همکارش هزار تومان بود
ولی الان با یوان 4300 تومنی گلس در میاد 3000 تومان قیمت همکارش 3800 تومان هست
یه مثال هم از جانبی کامپیوتر ماوس های ساده که در بازار هست قیمتش توی چین حدودا 3.8 یوان هست

مشاهده پیوست 1206899

این کالا سال 96 تقریبا 3 هزار تومان تموم میشد و قیمت همکارش 9 هزار تومان بود
الان این کالا تقریبا 25 هزار تومان تموم میشه و قیمت همکارش 33 هزار تومان هست

توی شرایطی که الان هستیم برخی کالا ها حتی ارزونتر از قیمت تمام شده داره فروخته میشه یا سر به سر ...
پ ن : اوضاع خوب بشه همه میرن سمت واردات جانبی مشاهده پیوست 1206900
گلس و لوازم جانبی موبایل که اره قطعا سود های بسیار بالایی دارن
ولی تعجبم بیشتر از این بود که مثلا خود گوشی موبایل برند های معروف یا مثلا لوازمی مثل مادربورد یا کارت گرافیک هم میتونن همچین سود هایی داشته باشن ؟

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
فرستنده خوب خودمم ، مقیم ایرانم
تانزانیا که نیستم :D :D
بخاطر پول فرستادم که نمیتونم برم ترکیه مثلا انجام بدم برگردم باز ایران که :D
گیرنده خودتی
فرستنده اون کسیه که شما بهش ریال میدی، اون حواله دلار وسترن یونیون برات میزنه از محل حساب خودش در خارج از کشور

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
گلس و لوازم جانبی موبایل که اره قطعا سود های بسیار بالایی دارن
ولی تعجبم بیشتر از این بود که مثلا خود گوشی موبایل برند های معروف یا مثلا لوازمی مثل مادربورد یا کارت گرافیک هم میتونن همچین سود هایی داشته باشن ؟

نه قطعات و گوشی سود های بالایی ندارند
توی لوازم جانبی هم برند ها سود بالایی ندارند و برای همین هم اکثر شرکت های لوازم جانبی داخلی با برند خودشون کار میکنند مثل : tsco-beyond-xp-venous-pnet-proone-green-sadata-macher-detex-diana-microfire-microlab-ucom-vox-kingstar-galaexbit-queentech-vikingman-prime-kingfast-verity-oscar-rhino-vicco-

بالا