• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
حاکمیت خودش تمایلی به پایین اوردن قیمت دلار نداره. وقتی میتونه با درامد دلاری بدهی های داخلیش مثل حقوق کامندها رو به ریال تسویه کنه افزایش قیمت دلار به معنی کاهش بدهی هاش هست .

خود دولت بزرگ ترین سوداگر ارز هست,اینقدر به خاطر دو قرون دو زار که مردم تبدیل به دلار کردن بهشون سرکوفت نزنید .

هر چند اینکه کل دارایی آدم ده هزار دلار باشه و بخاطر همون پس انداز دلاریش خدا خدا کنه که دلار هر روز بره بالاتر تا به خیال خودت سود! کنی هم یه رذالت اخلاقی هست.با این حال مسبب این ماجرا مردم نیستن,ادرس اشتباه ندیم .

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
حاکمیت خودش تمایلی به پایین اوردن قیمت دلار نداره. وقتی میتونه با درامد دلاری بدهی های داخلیش مثل حقوق کامندها رو به ریال تسویه کنه افزایش قیمت دلار به معنی کاهش بدهی هاش هست .

خود دولت بزرگ ترین سوداگر ارز هست,اینقدر به خاطر دو قرون دو زار که مردم تبدیل به دلار کردن بهشون سرکوفت نزنید .

هر چند اینکه کل دارایی آدم ده هزار دلار باشه و بخاطر همون پس انداز دلاریش خدا خدا کنه که دلار هر روز بره بالاتر تا به خیال خودت سود! کنی هم یه رذالت اخلاقی هست.با این حال مسبب این ماجرا مردم نیستن,ادرس اشتباه ندیم .
گل گفتی عزیز
ما هم همین رو داریم میگیم دائم

اگه میخواستن میتونستن بیارن زیر 15 حتی دلار رو،،،،،

همونطور که سه تومن رو کردن تقریبا ده برابر،،،میتونن پایین هم بیارن،،،ولی خودشون نمیخوان،،،،به دلایلی که میدونیم همه و اشاره کردین بهش،،،،،

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
وضعیت بازار خیلی بهم ریخته است. دولت باید یک فکر اساسی بکنه، وگرنه ادامه این وضعیت فقط یک خروج سرمایه چند میلیارد دلاری مثل سال 96 ایجاد میکنه.

به نظر میاد که خود دولت هنوز هم بلاتکلیفه و میخواد مثل چند ماه گذشته، فقط وقت بگذرونه تا ببینه چی میشه. با این سیاست، دلار همچنان در یک رنج باریک 25 تا 28 بالا و پایین میره.

پ.ن: به نظر من دولت در نهایت باید سیاست های وارداتیش رو اصلاح کنه وگرنه کشور بیشتر در رکود فرو میره. اگر واردات با ارز متقاضی کاملا باز بشه، اونوقت سیاست های خارجی تعیین میکنه که قیمت دلار چند میشه.

Last edited:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
وضعیت بازار خیلی بهم ریخته است. دولت باید یک فکر اساسی بکنه، وگرنه ادامه این وضعیت فقط یک خروج سرمایه چند میلیارد داری مثل سال 96 ایجاد میکنه.

به نظر میاد که خود دولت هنوز هم بلاتکلیفه و میخواد مثل چند ماه گذشته، فقط وقت بگذرونه تا ببینه چی میشه. با این سیاست، دلار همچنان در یک رنج باریک 25 تا 28 بالا و پایین میره.

پ.ن: به نظر من دولت در نهایت باید سیاست های وارداتیش رو اصلاح کنه وگرنه کشور بیشتر در رکود فرو میره. اگر واردات با ارز متقاضی کاملا باز بشه، اونوقت سیاست های خارجی تعیین میکنه که قیمت دلار چند میشه.

واردات با ارز متقاضی هم محدودیت های قبلی رو داره و مثلا نمیشه ماشین وارد کرد
الان من جنس دارم 10 ماه هست مونده گمرک (جنس هیچ ممنوعیت وارداتی نداره, 70 هزار عدد کابل شارژ هست) لنگ تایید منشا ارز توسط بانک مرکزی هست . منشا ارز هم خارج هست مدارک حواله داخلی از چین و فاکتور های شرکت چینی و مدارک حمل و ... رو هم دادیم رفتیم تعهد هم دادیم که ارز دولتی نگرفتیم ولی باز تایید نمیکنن, این ارز متقاضی رو برای حل این مشکلات گذاشتن

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
الان من جنس دارم 10 ماه هست مونده گمرک (جنس هیچ ممنوعیت وارداتی نداره, 70 هزار عدد کابل شارژ هست) لنگ تایید منشا ارز توسط بانک مرکزی هست . منشا ارز هم خارج هست مدارک حواله داخلی از چین و فاکتور های شرکت چینی و مدارک حمل و ... رو هم دادیم رفتیم تعهد هم دادیم که ارز دولتی نگرفتیم ولی باز تایید نمیکنن, این ارز متقاضی رو برای حل این مشکلات گذاشتن
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم. با پولی که شرکت خودمون در خارج از کشور داره، نمیتونیم اجناس مورد نیاز شرکت خودمون در ایران رو وارد کنیم. شرکت ایران نمایندگی رسمی شرکت خارجی رو هم داره. تاییدیه اداره ثبت شرکت ها رو هم داریم.

دولت باید واردات با ارز منشا خارجی و ارز متقاضی رو به حالت چند سال قبل برگردونه و دست صرافی ها رو باز بذاره. اینجوری قحطی میاد آخرش:(

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم. با پولی که شرکت خودمون در خارج از کشور داره، نمیتونیم اجناس مورد نیاز شرکت خودمون در ایران رو وارد کنیم. شرکت ایران نمایندگی رسمی شرکت خارجی رو هم داره. تاییدیه اداره ثبت شرکت ها رو هم داریم.

دولت باید واردات با ارز منشا خارجی و ارز متقاضی رو به حالت چند سال قبل برگردونه و دست صرافی ها رو باز بذاره. اینجوری قحطی میاد آخرش:(

ق.اچاق راه حل اجباری هست که امسال من استفاده کردم, هزینه اش از واردات قانونی هم بیشتر میشه ولی 40 روزه جنس میرسه دستت ...
متاسفانه خود دولت با موانعی که ایجاد کرده راه دیگه ای نیست

MVGroup

Registered User
لایک‌ها
180
هدف از اینکه نمیذارن جنسها از گمرک وارد کشور بشن، چیه؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
هدف از اینکه نمیذارن جنسها از گمرک وارد کشور بشن، چیه؟

کاهش تقاضا برای ارز
جنس اگر بیاد دست ما میفروشیم و دوباره میخوایم سفارش بدیم و ارز میخوایم و میریم توی بازار آزاد که حواله بزنیم و قیمت ارز میره بالا و کنترل از دست همتی خارج میشه ...

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
ق.اچاق راه حل اجباری هست که امسال من استفاده کردم, هزینه اش از واردات قانونی هم بیشتر میشه ولی 40 روزه جنس میرسه دستت ...
متاسفانه خود دولت با موانعی که ایجاد کرده راه دیگه ای نیست
برای ما تجهیزات پزشکیه. بعدا بازرس میاد دونه دونه مدارکشو میبینه. قاچاق هم نمیتونیم بکنیمbav3_154fs759111.gif.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577

behnood_merani

Registered User
لایک‌ها
205

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
برای ما تجهیزات پزشکیه. بعدا بازرس میاد دونه دونه مدارکشو میبینه. قاچاق هم نمیتونیم بکنیممشاهده پیوست 1208007.
میبینم که دولت تو کار شمام دخالت میکنه
s0426.gif

فقط بورس ما بو نمیده
bav3_154fs759111.gif

واسه شیتیل دادن میتونی پکیج های تخصصی منو بخری . عثطاد سید دیوید
768.gif

دکترای شیتیل و سر زیر آب کردن درصورت لزوم ، از دانشگاهِ خارج
545.gif

واسه اینکه اسپم نشه
mpr.gif
:
صرافی ملی 26000 تومن

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
برعکس نگفتی؟
نه
میبینم که دولت تو کار شمام دخالت میکنه
s0426.gif

فقط بورس ما بو نمیده
bav3_154fs759111.gif

واسه شیتیل دادن میتونی پکیج های تخصصی منو بخری . عثطاد سید دیوید
768.gif

دکترای شیتیل و سر زیر آب کردن درصورت لزوم ، از دانشگاهِ خارج
545.gif

واسه اینکه اسپم نشه
mpr.gif
:
صرافی ملی 26000 تومن
دولت که دماغ درازش در همه کارها هست. نیاز به راینوپلاستی داره:D ... اما کم و زیاد داره. حداقل در کار ما دولت عرضه کننده محصول نیست;)

behnood_merani

Registered User
لایک‌ها
205
نه

دولت که دماغ درازش در همه کارها هست. نیاز به راینوپلاستی داره:D ... اما کم و زیاد داره. حداقل در کار ما دولت عرضه کننده محصول نیست;)
چرا دیگه چون اتفاقا تو دانشگاه از این چیزا یاد میدن

بالا