• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

signore

Registered User
لایک‌ها
636
حالا که انتخابات آمریکا انجام شد و تموم شد و بایدن اسمش در اومد و دلار هم ارزون شده ، کسی می‌تونه بگه چرا تو همین یک هفته گذشته لبنیات ناگهان ۴۰ درصد و لاستیک ماشین تا ۸۰ درصد افزایش قیمت داشته؟!

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
حالا که انتخابات آمریکا انجام شد و تموم شد و بایدن اسمش در اومد و دلار هم ارزون شده ، کسی می‌تونه بگه چرا تو همین یک هفته گذشته لبنیات ناگهان ۴۰ درصد و لاستیک ماشین تا ۸۰ درصد افزایش قیمت داشته؟!
دلیلش خیلی ساده هست عزیز و نظر شخصی من هست

چون فیک دلار اومده پایین،،،،وقتی پایین میاد ولی قیمت باقی چیز ها ثابت که نمیمونه هیچ،،،،گرون هم میشه !!! باید ارزون بشه،،،،ولی گرون میشه ،،،،برعکس !!!!!!
چطور ممکن این ؟؟،،،

نتیجه میگیریم فیک و دستوری ریزش کرده دلار،،،،،،،باز نظر شخصیم رو گفتم،،،،

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دلار آمریکا جایش را در نقل و انتقالات مالی جهان به یورو واگذار کرد

جامعهٔ جهانی ارتباطات مالی بین بانکی (سوئیفت) اعلام کرد:
دلار آمریکا برای نخستین بار در 8 سال گذشته، جایگاه خود به عنوان ارز نخست در تراکنش های جهانی را به یورو واگذار کرد.
آخرین باری که یورو، ارز شماره یک جهان شد به فوریه 2013 باز می‌گردد.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
دلار آمریکا جایش را در نقل و انتقالات مالی جهان به یورو واگذار کرد

جامعهٔ جهانی ارتباطات مالی بین بانکی (سوئیفت) اعلام کرد:
دلار آمریکا برای نخستین بار در 8 سال گذشته، جایگاه خود به عنوان ارز نخست در تراکنش های جهانی را به یورو واگذار کرد.
آخرین باری که یورو، ارز شماره یک جهان شد به فوریه 2013 باز می‌گردد.

محسن رضایی: آمریکا در حال فروپاشی است و ما باید جای او را پر کنیم
742.gif

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
محسن رضایی: آمریکا در حال فروپاشی است و ما باید جای او را پر کنیم

مشاهده پیوست 1209158

کلا واسه ایران دلار و یورو فرقی نمیکنه تا جایی که من اطلاع دارم سوئیفت ایران رو تحریم کرده

پ.ن : اون که دکترا ازش قطع امید کردن ! معلوم نیست این حرف ها رو از کجاش در میاره :دی

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
همه مردم که دلار و یورو نیاز ندارند!!! یک عده کمی برای خرید از فلان فروشگاه خارجی ویا پرداخت سرویسها و... نیاز دارند.....تا اونجایی که خودم دیدم اصلا هیچ کمبود دلار و یورویی در ایران نیست و همه اینها شایعه است و کمتر میفروشند و زیاد میخرند تا قیمت را بالا نگه دارند! یعنی اینقدر ارز زیاده دست صراف و دلال و مردم که اگر نصف این جماعت فروشنده بشوند هم قیمت یورو میره زیر ۱۰ تومن دیگه دلار هم بدتر...
ای بابا ....
یکی بن میشه ، یکی دیگه عضو میشه :D
عزیز ! عنبرالنساء هم با دلار حساب میشه ! خودرو ، ملک ، مواد غذایی و ...

ارزش پوله که پایین میاد . ارز که بیخودی گرون نمیشه :D
یه جاهایی هیجان به قیمتش حباب میده ولی دیگه قیمت ارز تقریبا همین محدوده هاست . ایناش دیگه به دلال و اینچیزا واقعا مربوط نمیشه
دلار زیر 10 ؟:rolleyes:
چرا توهمی صحب میکنید !:p

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
لبنیات 40 درصد گرون شده اگه به 32400 که سقف بوده 40 درصد اضافه کنیم دلار باید 45360 باشه
این نظر شخصی من ـه

قیمت گذاری کره هم آزاد شده . اونم نرخ جدیدش بیاد دوباره قیمت دلار رو حساب می کنم براتون

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
لبنیات 40 درصد گرون شده اگه به 32400 که سقف بوده 40 درصد اضافه کنیم دلار باید 45360 باشه
این نظر شخصی من ـه

قیمت گذاری کره هم آزاد شده . اونم نرخ جدیدش بیاد دوباره قیمت دلار رو حساب می کنم براتون
شما قیمت لبنیات رو از دلار 12 تومنی ببین چقدر گرون شده ...
الان قیمت شیر خام با دلار 25 تومنی ، نسبت به شیر خام با دلار 12 تومنی تقریبا 2 برابر شده ، پس قیمت فعلی افزایش خورده لبنیات برای دلار 25 تومنیه
دلیلی نداره چون شیر و به دنبالش لبنیات گرون شده ، دلار گرون تر بشه:(
این چند روز هم شرکت های دامپروری سهامشون بالا رفت به خاطر همین موضوع بود

Adobe Audition

Registered User
لایک‌ها
89
بلاخره هرخری توی این اتیش سیبزمینی انداخته یا داره فوت میکنه یا باد میزه...طرف تومبون خودشو و... هم فروخته ارز و.. خریده خب چاره دیگه ای نداره روزی ۱۰۰ تا پست و پیام میده که قیمت یموقع نیاد پایین

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بلاخره هرخری توی این اتیش سیبزمینی انداخته یا داره فوت میکنه یا باد میزه...طرف تومبون خودشو و... هم فروخته ارز و.. خریده خب چاره دیگه ای نداره روزی ۱۰۰ تا پست و پیام میده که قیمت یموقع نیاد پایین
یهو دیدی خودتم انداختیم تو آتیش هم فوت کردیم ، هم باد زدیم :D

signore

Registered User
لایک‌ها
636
شما قیمت لبنیات رو از دلار 12 تومنی ببین چقدر گرون شده ...
الان قیمت شیر خام با دلار 25 تومنی ، نسبت به شیر خام با دلار 12 تومنی تقریبا 2 برابر شده ، پس قیمت فعلی افزایش خورده لبنیات برای دلار 25 تومنیه
دلیلی نداره چون شیر و به دنبالش لبنیات گرون شده ، دلار گرون تر بشه:(
این چند روز هم شرکت های دامپروری سهامشون بالا رفت به خاطر همین موضوع بود
بی زحمت یه توضیح هم در مورد قیمت مرغ بدید که از هفته پیش تا همین امروز ۱۰ تومن رفته رو قیمت هر کیلوش و میگن همچنان نرخش افزایشیه. آیا الان صرف می‌کنه یه نفر بیتکوین یا دلار بفروشه و بره سهام دام و طیور بخره؟ با سپاس

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بی زحمت یه توضیح هم در مورد قیمت مرغ بدید که از هفته پیش تا همین امروز ۱۰ تومن رفته رو قیمت هر کیلوش و میگن همچنان نرخش افزایشیه. آیا الان صرف می‌کنه یه نفر بیتکوین یا دلار بفروشه و بره سهام دام و طیور بخره؟ با سپاس
پارسال همین موقع ها دلار تقریبا 12 تومن بود . الان 25 تومنه . یعنی 2 برابر شده
پارسال همین موقع ها مرغ کیلویی 15 اینطورا میخریدم و الان حدود 30 تومن شده . از نظر من مرغ الکی گرون نشه تا همین مدت هم تولید کننده ها یا حاشیه سودشون خیلی کم شده بود یا زیان میدادن

الان بیشتر دامپروری ها به خاطر نرخ شیر رشدش رو همین چند روز داشت و تموم شد رفت . تا چند روز دیگه ته دیگش رو هم میخوریم ، میفروشیم که باز پایینتر بخریم :rolleyes:
به نظرم خریدش به صرفه نیست مگه اینکه برای خرید هدف بلند مدتی داشته باشی . بازم نظر شخصی بندست و ملاک معامله شما نباشه
بلند مدتی هم موارد بیشتری به غیر از اینکه صرفا مرغ یا شیر یا تخم مرغ تولید میکنه ، لحاظ بشه . از طرح توسعه های شرکت و تاریخ های بهره برداریشون بگیر تا بازار هدف و همینطور ویژگی های به خصوص هر شرکت

ما چون اینجا تورم داریم و مثلا سالی 30% هستش ، در ظاهر روند همه سهم ها یک شکله ولی در حقیقت تفاوت داره . اما چون رشد واقعی شرکت مثلا میانگین سالی 10% میشه در مقابل 30 یا 35 درصد تورم به چشم نمیاد . واسه همین نمودارها تقریبا شبیه هم هستن ولی در عمل فرق های ریزی دارن:p

البته الان توی بورس ما سیمرغ و سپید رو داریم . سیمرغ که تخم مرغیه . سپید گوشتیه که هنوز نیومده:rolleyes:
شرکت هایی که دامداری دارن و عمده فروششون شیر خام هستش زیاد داریم
همچنان به نظرم باید شیر خام حدودا 15% دیگه گرون بشه

علت اینکه میگیم سهام اگه به قیمت واقعی و ارزنده باشه ، بلند مدتی همیشه با تورم و کمی بیشتر از اون رشد میکنه همینه . هزینه بالا میره ، فروش هم بالا میره و سود همیشه با تورم زیاد میشه . وقتی هم طرح های توسعه بهره برداری بشن و ظرفیت ها بیشتر بشه ، اصل سود آوری اونجاهاست

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
قیمت سکه رو دنبال نمیکنم
ولی از آخرین قیمتی که داشتم ، نمیدونم بالاترینش بود یا نه ، تا این قیمتی که شما گذاشتی 30% کاهش داشته

سلام

نظر شما در مورد آینده بازار خودرو دلار و طلا چیه ؟
یعنی قراره تا چند ماه دیگه بازار بلاتکلیفی داشته باشیم ؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سلام

نظر شما در مورد آینده بازار خودرو دلار و طلا چیه ؟
یعنی قراره تا چند ماه دیگه بازار بلاتکلیفی داشته باشیم ؟
سلام عزیز دل
در مورد طلا که واقعا هیچ نظری ندارم . اطلاعات خاصی هم ندارم . فکر میکنم عمده دلیل کاهش قیمت سکه به خاطر دلار بوده و علاوه بر اون ترکیدن حباب سکه و مقدار کمی به خاطر کاهش قیمت طلا :rolleyes:
در مورد خودرو من صرفا مصرف کنندم . به نظرم خودروهای داخلی کف قیمتیشونه و از این پایین تر نمیره مگه اینکه واردات خودرو آزاد بشه یا اتفاقات بنیادی برای صنعت واردات یا تولید و مونتاژ خودرو بیوفته:p
مثلا همین پراید با دلار 700 تومنی حدود 6 تومن بود . دلار 25 تومنی یعنی باید 35 برابرش بکنه ، چیزی در حدود 210 تومن ! الان فک کنم 120 اینطورا باشه . که همین رنج 100 تا 150 تومن برای پراید میتونه منطقی باشه . بقیه خودروها هم همین مدلی هستن . واسه همینه که به نظرم خودروهای داخلی کف قیمتیشونه
خودروهای خارجی هم واقعا گرون معامله میشد و دلار بالای 40 تومن هم پیش خور کرده بودن . هیچ منطقی پشت اون قیمت ها نبود . قاعدتا باید قیمت های 3 ماه قبل رو برای دلار 25 تومنی ، حداقل 30% کاهش بدی . یعنی خودرویی که 3 تومن بود ، الان بالای 2 تومن نباید باشه . قیمت ها خیلییییی پرت بود :D
برای خودروهای وارداتی ممکنه مثل 92-93 بشه که یهو خودروهای جدیدی وارد بازار شدن و داستان عوض شد که به نظرم دوباره ممکنه اتفاق بیوفته و به خاطر برداشته شدن احتمالی تحریم ها ، بازار خودروهای خارجی دست دوم و قدیمی که از ناچاری خریدارا ، قیمتشون نجومی شده بود ، شاهد کاهش باشن

برای خودرو من دید مصرف کننده دارم و فعالیت خاصی توی این بازار ندارم که دقیقا در جریان اخبار و حواشی اون باشم

بالا