• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

signore

Registered User
لایک‌ها
636
مجلس ایران امروز طرحی رو به تصویب رسونده که به موجب اون آمریکا و اروپا موظف به لغو فوری تمام تحریم های مربوط به هقوق بشر، نضامی، حسته ای ، طروریثم و ... هستند. به حول و قوه الهی به محض نهایی شدن این قانون تمامی تهریم حای زالمانه از بین خواهد رفت و دولار به زیر ده هزار سقوط خواهد کرد!

Last edited:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
مجلس ایران امروز طرحی رو به تصویب رسونده که به موجب اون آمریکا و اروپا موظف به لغو فوری تمام تحریم های مربوط به هقوق بشر، نضامی، حسته ای ، طروریثم و ... هستند. به حول و قوه الهی به محض نهایی شدن این قانون تمامی تهریم حای زالمانه از بین خواهد رفت و دولار به زیر ده هزار سقوط خواهد کرد!
واقعا طرح های ریسکی ای میگیرن !:D
یا جدی جدی جواب میده و میتونن مذاکره بکنن و ماجرا ختم بخیر بشه
یا تحریک کننده تر میشه و منتهی به ترورها و حتی حملات نظامی مستقیم به کشور میشه

یه جورایی مثل اینه یکی جلوی مرحوم م-.راد-.ی بشینه و بهش توهین بکنه ! یا سر و تهش رو یکی میکنه یا میشینه نصیحتش میکنه :rolleyes:

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
واقعا طرح های ریسکی ای میگیرن !:D
یا جدی جدی جواب میده و میتونن مذاکره بکنن و ماجرا ختم بخیر بشه
یا تحریک کننده تر میشه و منتهی به ترورها و حتی حملات نظامی مستقیم به کشور میشه

یه جورایی مثل اینه یکی جلوی مرحوم م-.راد-.ی بشینه و بهش توهین بکنه ! یا سر و تهش رو یکی میکنه یا میشینه نصیحتش میکنه :rolleyes:
مرحوم به باباشم چشم نمیگفت:p

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
چرا فکر میکنید قیمت کفه؟
من هنوز معتقد به این حرفم هستم

بنابراین یه روز که زیر 25 اومد برای من فرصت خرید بود

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
من هنوز معتقد به این حرفم هستم

بنابراین یه روز که زیر 25 اومد برای من فرصت خرید بود
جداً خیلی خوب بود،

نمی ذارند زیر ۲۵ بیاد

Last edited:

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
منتظر دلار 15 هزار تومنی و حتی کمتر،،،،شاید زیر 10 تومن هستیم و چه بسا دلار دوران باراک!!!!،،،،و طبیعتا رفاه و اسایش بیشتر هستیم برای همه،،،،،

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
منتظر دلار 15 هزار تومنی و حتی کمتر،،،،شاید زیر 10 تومن هستیم و چه بسا دلار دوران باراک!!!!،،،،و طبیعتا رفاه و اسایش بیشتر هستیم برای همه،،،،،
دیگه داداش من باید خواب این چیزا رو ببینیم، امروز دولت مکلف کردن برای شروع غنی سازی 20.درصد یعنی خروج کامل از ان پی تی و برجام و تحریم های داءمی، از این بعد تکلیف این مملکت همینه زندگی داءم در تحریم و گران شده روزانه همه چی

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
دیگه داداش من باید خواب این چیزا رو ببینیم، امروز دولت مکلف کردن برای شروع غنی سازی 20.درصد یعنی خروج کامل از ان پی تی و برجام و تحریم های داءمی، از این بعد تکلیف این مملکت همینه زندگی داءم در تحریم و گران شده روزانه همه چی

عزیز از این گرونتر شدن فکر نکنم دیگه ممکن باشه خدایی،،،،،

الان یه پنیر ساده شده نزدیک 20 تومن،،مثال زدم،،،،، گرون تر هم میشه یعنی باز،،،!!!!

واقعا خدا به دادمون برسه فقط،،،،،

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427

فعالیت های مجلس مصرف داخلی داره و با یه دستور تغییر میکنه (یه مثال بزنم بنزین که گرون شد مجلس طرح 2 فوریتی زد که نرخ رو برگردونه که فرداش دستور از بالا اومد و مجلس کلا بیخیال شد)
من نظرم این هست که مجموعه حکومت از برد بایدن غرق در شادی هست و این جفت پراکنی های تازه به مجلس رسیده هم برای خودنمایی هست
دوستان اگر بخوان همچنان حکومت کنند باید نفت بفروشن که این فقط با برگشت بایدن به برجام امکان داره و بایدن اگر به برجام برنگرده همانند اوباما براحتی اروپا و چین و روسیه رو هم با خودش متحد میکنه و کار تمام هست

بالا