یعنی فکر می کنید کی وقت پرواز هست؟؟من امروز هم دلار خریدم، هم سکه
به قول صراف ها زیرشو جمع کردم
به نظر من بعیده پرواز بکنه، اما فکر میکنم این قیمت ها نزدیک به کفهیعنی فکر می کنید کی وقت پرواز هست؟؟
چرا فکر میکنید قیمت کفه؟به نظر من بعیده پرواز بکنه، اما فکر میکنم این قیمت ها نزدیک به کفه
واقعا طرح های ریسکی ای میگیرن !مجلس ایران امروز طرحی رو به تصویب رسونده که به موجب اون آمریکا و اروپا موظف به لغو فوری تمام تحریم های مربوط به هقوق بشر، نضامی، حسته ای ، طروریثم و ... هستند. به حول و قوه الهی به محض نهایی شدن این قانون تمامی تهریم حای زالمانه از بین خواهد رفت و دولار به زیر ده هزار سقوط خواهد کرد!
مرحوم به باباشم چشم نمیگفتواقعا طرح های ریسکی ای میگیرن !
یا جدی جدی جواب میده و میتونن مذاکره بکنن و ماجرا ختم بخیر بشه
یا تحریک کننده تر میشه و منتهی به ترورها و حتی حملات نظامی مستقیم به کشور میشه
یه جورایی مثل اینه یکی جلوی مرحوم م-.راد-.ی بشینه و بهش توهین بکنه ! یا سر و تهش رو یکی میکنه یا میشینه نصیحتش میکنه
من هنوز معتقد به این حرفم هستمچرا فکر میکنید قیمت کفه؟
حواله دلار 26.150 تومان
جداً خیلی خوب بود،من هنوز معتقد به این حرفم هستم
سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )
حاکمیت خودش تمایلی به پایین اوردن قیمت دلار نداره. وقتی میتونه با درامد دلاری بدهی های داخلیش مثل حقوق کامندها رو به ریال تسویه کنه افزایش قیمت دلار به معنی کاهش بدهی هاش هست . خود دولت بزرگ ترین سوداگر ارز هست,اینقدر به خاطر دو قرون دو زار که مردم تبدیل به دلار کردن بهشون سرکوفت نزنید . هر...forum.persiantools.com
بنابراین یه روز که زیر 25 اومد برای من فرصت خرید بود
دیدید درست گفتم. دلتون بسوزه
خدا لعنتت کنه افتک عامل گرونی دلار خود مارموزتیدیدید درست گفتم. دلتون بسوزه
دیگه داداش من باید خواب این چیزا رو ببینیم، امروز دولت مکلف کردن برای شروع غنی سازی 20.درصد یعنی خروج کامل از ان پی تی و برجام و تحریم های داءمی، از این بعد تکلیف این مملکت همینه زندگی داءم در تحریم و گران شده روزانه همه چیمنتظر دلار 15 هزار تومنی و حتی کمتر،،،،شاید زیر 10 تومن هستیم و چه بسا دلار دوران باراک!!!!،،،،و طبیعتا رفاه و اسایش بیشتر هستیم برای همه،،،،،
دیگه داداش من باید خواب این چیزا رو ببینیم، امروز دولت مکلف کردن برای شروع غنی سازی 20.درصد یعنی خروج کامل از ان پی تی و برجام و تحریم های داءمی، از این بعد تکلیف این مملکت همینه زندگی داءم در تحریم و گران شده روزانه همه چی
دیگه داداش من باید خواب این چیزا رو ببینیم، امروز دولت مکلف کردن برای شروع غنی سازی 20.درصد یعنی خروج کامل از ان پی تی و برجام و تحریم های داءمی، از این بعد تکلیف این مملکت همینه زندگی داءم در تحریم و گران شده روزانه همه چی