• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
سلام عزیز دل
در مورد طلا که واقعا هیچ نظری ندارم . اطلاعات خاصی هم ندارم . فکر میکنم عمده دلیل کاهش قیمت سکه به خاطر دلار بوده و علاوه بر اون ترکیدن حباب سکه و مقدار کمی به خاطر کاهش قیمت طلا :rolleyes:
در مورد خودرو من صرفا مصرف کنندم . به نظرم خودروهای داخلی کف قیمتیشونه و از این پایین تر نمیره مگه اینکه واردات خودرو آزاد بشه یا اتفاقات بنیادی برای صنعت واردات یا تولید و مونتاژ خودرو بیوفته:p
مثلا همین پراید با دلار 700 تومنی حدود 6 تومن بود . دلار 25 تومنی یعنی باید 35 برابرش بکنه ، چیزی در حدود 210 تومن ! الان فک کنم 120 اینطورا باشه . که همین رنج 100 تا 150 تومن برای پراید میتونه منطقی باشه . بقیه خودروها هم همین مدلی هستن . واسه همینه که به نظرم خودروهای داخلی کف قیمتیشونه
خودروهای خارجی هم واقعا گرون معامله میشد و دلار بالای 40 تومن هم پیش خور کرده بودن . هیچ منطقی پشت اون قیمت ها نبود . قاعدتا باید قیمت های 3 ماه قبل رو برای دلار 25 تومنی ، حداقل 30% کاهش بدی . یعنی خودرویی که 3 تومن بود ، الان بالای 2 تومن نباید باشه . قیمت ها خیلییییی پرت بود :D
برای خودروهای وارداتی ممکنه مثل 92-93 بشه که یهو خودروهای جدیدی وارد بازار شدن و داستان عوض شد که به نظرم دوباره ممکنه اتفاق بیوفته و به خاطر برداشته شدن احتمالی تحریم ها ، بازار خودروهای خارجی دست دوم و قدیمی که از ناچاری خریدارا ، قیمتشون نجومی شده بود ، شاهد کاهش باشن

برای خودرو من دید مصرف کننده دارم و فعالیت خاصی توی این بازار ندارم که دقیقا در جریان اخبار و حواشی اون باشم

برای طلا چه کف قیمتی رو درست می بینید ؟ چون ریز ریز داره قیمتش کم میشه برای خود من زیر یک تومن واسه هر گرم طلا منطقی نیست و پایین اومدن از این قیمت محتمل میشه با هجوم مردم برای خرید !

لطفا در این مورد هم نظرتون رو بگید

+ آینده کوتاه مدت بورس رو چطور می بینید ؟

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
برای طلا چه کف قیمتی رو درست می بینید ؟ چون ریز ریز داره قیمتش کم میشه برای خود من زیر یک تومن واسه هر گرم طلا منطقی نیست و پایین اومدن از این قیمت محتمل میشه با هجوم مردم برای خرید !

لطفا در این مورد هم نظرتون رو بگید
در مورد طلا واقعا نظر خاصی ندارم . هر نظری بدم بی اساسه
باید کسی در این مورد نظر بده که تجربه داشته باشه . نظرم در مورد بخش دلاریشو دادم ولی بخش طلای جهانی ، نیاز به تخصص و تجربه داره که متاسفانه بنده صلاحیت لازم رو حتی در حد نظر دادن هم ندارم و میتونه گمراه کننده باشه

+ آینده کوتاه مدت بورس رو چطور می بینید ؟
بورس وضعیت خوبی داره
اون فشارهای شدید فروش خالی شده
چند روز بازار رشد کرد . چند روزه که روند نزولی سهم های گرون که باز هم رشد داشتن شروع شده و برعکس سهم های ارزون روند صعودی به خودشون گرفتن که از اون بار منفی شدن شاخص گرفته بشه
احتمالا این وضعیت چند روز دیگه ادامه داشته باشه که از حباب سهم های بزرگ کم بشه و از اون طرف هم سهم های کوچیک و متوسط روند نزولیشون شروع بشه و سهم های بزرگ متعادل بشن
این بالا پایین ها باعث میشه که طی چند ماه آینده بازار با ثبات تری داشته باشیم که بشه با خیال راحت به کلیت بازار ، بازار غیر حبابی بگیم
در کل کسی که با تحلیل و بررسی وارد بازار بشه و درست و اصولی سهم خریداری بکنه چه با دید بلند مدت و چه میان مدت میتونه منفعت کسب بکنه ولی نه با هر سهمی و نه با هر قیمتی :p
شاخص هم همین محدوده ها بازی میکنه . انتظار رشد شارپ ندارم . انتشار ریزش شارپ هم از شاخص 1.2 به پایین ندارم . الان 1.35 هستش !

ریسک بازار روی محدوده های 1 تا 1.2 میشه گفت خیلی پایینه . شاید کسی چشم بسته سهم بخره شاهد کاهشی بیشتر از 30 درصد نباشه ! درصورتی که تا همن چند ماه قبل ریسک اینقدر بالا بودن که میتونستیم انتظار ریزش های 50 تا 80 درصد رو داشته باشیم و اتفاق هم افتاد . تا 3 ماه قبل روی هر سهمی دست میزاشتی حداقل 2 یا 3 برابر ارزش واقعیش بود :D

کلا بازارها به اون آرامش نسبی رسیدن
ملک هم معاملاتش منطقی شده . قیمت های فضایی به گوشم نمیرسه . قیمت های معقولی معامله میشه . کسی که قصد خرید ملک داره میتونه بخره . اونی که کاسبه میتونه بازم صبر بکنه که رکود بیشتر بشه و ارزونتر بخره
ورود به بورس با آموزش و خرید سهم به قیمت و ارزنده خوبه ( با قبول ریسکش )
خرید دلار و طلا ( طلا باید جداگانه بررسی بشه ) حداقل با هدف حفظ ارزش پول خوبه ( با قبول ریسکش )

نه اینکه به هیچ وجه دلار احتمال پایین رفتن نداشته باشه ! شاید کسی روی 25 بخره و تا 20 هم پایین بیاد ولی 20% نوسان کوتاه مدت واسه کسی که با هدف حفظ ارزش سرمایه خرید میکنه ، خوبه . یعنی من میخوام خودرو بخرم یا خونه بخرم ولی فعلا نصف پولم آمادست ، موقتا تبدیل به ارز بکنم بعد که بقیه پولم آماده شد ، بفروشم . از این محدوده ها نوسانات جزئی به نظرم بی اهمیته

نظر شخصی بندست و میتونه اشتباه باشه

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
گویا اگر اتفاق خاصی نیوفته کاهش قابل توجه در پیش داریم 69.gif
(منتظر حمله دوستان در صورتی که کاهش نداشته باشیم میماند :دی)

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
من یه مقدار یورو دارم که به قیمت 15000 خریدم. بعدا به خود یورو نیاز خواهم داشت.
به نظرتون الان بفروشم و دوباره به قیمت پایین تر بخرم؟
چقدر ریسک داره؟ ممکنه دیگه پایینتر نیاد یا حتی خیلی زود بره بالا؟

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
من یه مقدار یورو دارم که به قیمت 15000 خریدم. بعدا به خود یورو نیاز خواهم داشت.
به نظرتون الان بفروشم و دوباره به قیمت پایین تر بخرم؟
چقدر ریسک داره؟ ممکنه دیگه پایینتر نیاد یا حتی خیلی زود بره بالا؟
به نظر من چون نیاز دارید به این مقدار یورو و هدفتون سرمایه کذاری نیست، ریسک نکنید و خرید و فروش انجام ندید

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
شنبه ای [emoji432] 24,580 معامله [emoji736] 500 تا

دلارم حمایت قوی 25000 رو شکوند و رفت پایین..احتمال ریزش بیشتر وجود داره..برای خرید بهترین کار اینه تا تثبیت قیمت صبر کنید

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
شیطنت در نرخ های اعلامی موج میزنه و برخی دلال ها هم بازی روانی راه انداختن یهو میزنن فروش استپ 10.gif

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
اکثر دلالایی که من میشناسم رو پیروزی ترامپ سرمایه گذاری کردن و رکب خوردن..الانم دارن مقاومت میکنن..بزودی مجبور میشن با واقعیت کنار بیان.
دیروز اوباما گفته بایدن بیاد سریعا آمریکا به برجام برمیگرده.همین خبر بار روانی ریزشی داره تو بازار ارز
شیطنت در نرخ های اعلامی موج میزنه و برخی دلال ها هم بازی روانی راه انداختن یهو میزنن فروش استپ مشاهده پیوست 1210057

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji259] دلار به اهستگی کاهشی میشود

و اکنون در بازه ۲۳_۲۴ هزارتومان در نوسان است

[emoji736] محدوده ۲۰ تا ۲۳ هزارتومان یک ساپورت زون مهم تلقی میگردد که کاهش به کمتر از ۲۰ هزارتومان فعلا بعید به نظر میرسد

[emoji736] با توجه به بازگشت نرخ ارز به محدوده تیرماه پیش بینی میشود که قیمت #خودرو و #مسکن نیز رفته رفته به نرخهای تیرماه بازگردد

احتمالا فروشندگان واقعی و حرفه ای تر تخفیف های مناسبتری برای فروش در نظر بگیرند تا با رکود عمیق تر بازار مواجه نشوند

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
[emoji736] محدوده ۲۰ تا ۲۳ هزارتومان یک ساپورت زون مهم تلقی میگردد که کاهش به کمتر از ۲۰ هزارتومان فعلا بعید به نظر میرسد
شدیدا موافقم
در هر صورت قیمت های زیر 25 تومن واقعا ریسک کمی برای مصرف کننده داره

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
یه دانشمند هسته ای و ترور کردن
احتمالن تا 25500 بیاد

بعد چند روز بعد روی همون 25 ثابت بمونه

فروشنده ها کالاها و سخت پایین میارن
الان تقریبن 20 درصد دلار ارزون شده و جز ماشین که اونم بیشتر کاغذی چیزی نیومده پایین

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
یه جا خوندم نوشته بود میره پایین میشه 18 تومن
اصلا نمیدونم میشه یا نمیشه
ولی دفعه پیش هم 11 بود گفتن میخاد بشه 8 تومن o_O:D
----
دلار هم ندارم افتک گفته یورو بخرید :p:D

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
یه جا خوندم نوشته بود میره پایین میشه 18 تومن
اصلا نمیدونم میشه یا نمیشه
ولی دفعه پیش هم 11 بود گفتن میخاد بشه 8 تومن o_O:D
----
دلار هم ندارم افتک گفته یورو بخرید :p:D
افتک یه هفته ای شده که اصلا پی تی نیومده
مشکوکه
bav3_154fs759111.gif

آخرین چیزی که در مورد ارز گفته بود این بودش که هم میخواد دلار بخره هم میخواد بفروشه یه همچین چیزایی بود
283.gif

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
دوستان امروز وضعیت چطوریه؟ترور دیروز روی قیمت تاثیر گذاشته؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
دوستان امروز وضعیت چطوریه؟ترور دیروز روی قیمت تاثیر گذاشته؟

امروز بازار نسب به 5 شنبه بالاتر باز شد ولی الان دوباره داره نزولی میشه
اتفاقاتی مثل دیروز ارزش خبریشون 48 ساعته

بالا