AMIN-MOGHADDAM
Registered User
سلام عزیز دل
در مورد طلا که واقعا هیچ نظری ندارم . اطلاعات خاصی هم ندارم . فکر میکنم عمده دلیل کاهش قیمت سکه به خاطر دلار بوده و علاوه بر اون ترکیدن حباب سکه و مقدار کمی به خاطر کاهش قیمت طلا
در مورد خودرو من صرفا مصرف کنندم . به نظرم خودروهای داخلی کف قیمتیشونه و از این پایین تر نمیره مگه اینکه واردات خودرو آزاد بشه یا اتفاقات بنیادی برای صنعت واردات یا تولید و مونتاژ خودرو بیوفته
مثلا همین پراید با دلار 700 تومنی حدود 6 تومن بود . دلار 25 تومنی یعنی باید 35 برابرش بکنه ، چیزی در حدود 210 تومن ! الان فک کنم 120 اینطورا باشه . که همین رنج 100 تا 150 تومن برای پراید میتونه منطقی باشه . بقیه خودروها هم همین مدلی هستن . واسه همینه که به نظرم خودروهای داخلی کف قیمتیشونه
خودروهای خارجی هم واقعا گرون معامله میشد و دلار بالای 40 تومن هم پیش خور کرده بودن . هیچ منطقی پشت اون قیمت ها نبود . قاعدتا باید قیمت های 3 ماه قبل رو برای دلار 25 تومنی ، حداقل 30% کاهش بدی . یعنی خودرویی که 3 تومن بود ، الان بالای 2 تومن نباید باشه . قیمت ها خیلییییی پرت بود
برای خودروهای وارداتی ممکنه مثل 92-93 بشه که یهو خودروهای جدیدی وارد بازار شدن و داستان عوض شد که به نظرم دوباره ممکنه اتفاق بیوفته و به خاطر برداشته شدن احتمالی تحریم ها ، بازار خودروهای خارجی دست دوم و قدیمی که از ناچاری خریدارا ، قیمتشون نجومی شده بود ، شاهد کاهش باشن
برای خودرو من دید مصرف کننده دارم و فعالیت خاصی توی این بازار ندارم که دقیقا در جریان اخبار و حواشی اون باشم
برای طلا چه کف قیمتی رو درست می بینید ؟ چون ریز ریز داره قیمتش کم میشه برای خود من زیر یک تومن واسه هر گرم طلا منطقی نیست و پایین اومدن از این قیمت محتمل میشه با هجوم مردم برای خرید !
لطفا در این مورد هم نظرتون رو بگید
+ آینده کوتاه مدت بورس رو چطور می بینید ؟