• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
دوستان به نظرتون امروز هم کاهشیه؟
در حد 100 تومن کاهشی بوده

Trump: I won election
میره بالا
consoling2.gif
85.gif

ivi

Registered User
لایک‌ها
79

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
دیگه دلار 20 تا 23 هم مرد
399.gif

این مدلی که دولت اصلا نمیتونه قیمتش رو کنترل بکنه ، به نظرم نشون میده قیمت دلار صرفا هیجانی نیست !

صدای کفگیر و دیگ به گوش میرسه
bav3_154fs759111.gif
صدای بگم بگم چی؟:D

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
به زودی میاد نگران نباش
زیر ۲۰ هم می‌ره
دیگه اوج تحریم ها و فشار رو ایران رو همین ۳۰ چرخید

((اونم سازمان ملل رسما اعلام کرد این تحریم ها غیر قانونیه
حتی اروپا ۱ سال آخر دیگه با آمریکا همراهی نکرد اونام میگفتن دیگه ترامپ شورشو درآورده تو تحریم ها
حتی میگفتم ترامپ رسما تز راست ها افراطی آلمان و .... دفاع کرده تقویت کرده و پول داده بهشون))

بایدن که گفته تمام دستورات و فرامین ترامپ که صادر کرده بر میدارم و حذف میکنم
و به برجام که معاهده رسمی و بیین المللی بود بر میگردم
خبرا خوش تو راهه
دلت خوشه؟اگه فرض هم بگیریم که محاله تحریمها برداشته بشه فساد مالی انقدر ریشش زیاده که امام زمان هم نمیتونه ریشکنش کنه
من احساس میکنم بایدن یه چیزی مثل حسن خودمونه این آخر عمری اومده یه اختلاسی بزنه بعدش راحت بمیره آخه پسرش هم یه اختلاسگره:D

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
دلت خوشه؟اگه فرض هم بگیریم که محاله تحریمها برداشته بشه فساد مالی انقدر ریشش زیاده که امام زمان هم نمیتونه ریشکنش کنه
من احساس میکنم بایدن یه چیزی مثل حسن خودمونه این آخر عمری اومده یه اختلاسی بزنه بعدش راحت بمیره آخه پسرش هم یه اختلاسگره:D
عزیز

یک اینکه تحریم ها حداقلش شاید یکسال وقت ببره تا بتونن بردارن که اینم خودش محاله ممکن هست به دلیل مجلس امریکا و وجود اسرائیل،،،،تازه اگه جو جو بایدن رسما بیاد رو کار،،،،،

دو اینکه اگه بر هم دارن،،،،الان لحظه شماری دارن میکنن گروه ها و برادران عزیز در منطقه که خدارو شکر تعدادشون بالای 15 تا هست،،،،تا پول ها برسه بهشون و ادامه بدن اعمال مخربشون رو،،،،،،پس چیزی به داخل ربط نداره و مربوط نمیشه،،،،،

حتی دلار 20 و پایین تر هم بیاد هیچ تغیری ایجاد نمیشه در وضعیت معیشت مردم،،،،،،

دوستمون گفته بود تو یکی از موضوع ها،،،،رفتن کاغذ دیواری بخرن شده 180 تومن با دلار 31 تومنی،،،،بعدش مجدد رفتن امروز و شده 200 و اندی،،،،،این یعنی چی ؟؟؟!!!!! با اینکه دلار 26 هست،،،،!!!!!!! باز حتی ثابت که نمونده،،،افزایش هم داشته !!! این مسخره نیست ؟؟؟

پس نتیجه میگیریم همه ی این ها بازی کثیف خودشون هست متاسفانه،،،،،!!!!! منظورم فیک پایین اومدن دلار !

((یک دلار هم من ندارم،،،،چه طلا و چه سکه و چه بیت کوین،،،،تاکید میکنم که دوستان فکر نکن من هم جزو دلالین حساب میشم !! ))

دلار رو به بالا میرفت،،،،حتی گوجه فروش محل هم میگفت خبر داری دلار چند شده؟؟ و کیلویی 15 تومن میداد گوجه رو،،،به خاطر دلار !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ولی پایین میاد،،،،دلار میشه کشک !!!!!! چه زیباست،،،،،؟؟

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
عزیز

یک اینکه تحریم ها حداقلش شاید یکسال وقت ببره تا بتونن بردارن که اینم خودش محاله ممکن هست به دلیل مجلس امریکا و وجود اسرائیل،،،،تازه اگه جو جو بایدن رسما بیاد رو کار،،،،،

دو اینکه اگه بر هم دارن،،،،الان لحظه شماری دارن میکنن گروه ها و برادران عزیز در منطقه که خدارو شکر تعدادشون بالای 15 تا هست،،،،تا پول ها برسه بهشون و ادامه بدن اعمال مخربشون رو،،،،،،پس چیزی به داخل ربط نداره و مربوط نمیشه،،،،،

حتی دلار 20 و پایین تر هم بیاد هیچ تغیری ایجاد نمیشه در وضعیت معیشت مردم،،،،،،

دوستمون گفته بود تو یکی از موضوع ها،،،،رفتن کاغذ دیواری بخرن شده 180 تومن با دلار 31 تومنی،،،،بعدش مجدد رفتن امروز و شده 200 و اندی،،،،،این یعنی چی ؟؟؟!!!!! با اینکه دلار 26 هست،،،،!!!!!!! باز حتی ثابت که نمونده،،،افزایش هم داشته !!! این مسخره نیست ؟؟؟

پس نتیجه میگیریم همه ی این ها بازی کثیف خودشون هست متاسفانه،،،،،!!!!! منظورم فیک پایین اومدن دلار !

((یک دلار هم من ندارم،،،،چه طلا و چه سکه و چه بیت کوین،،،،تاکید میکنم که دوستان فکر نکن من هم جزو دلالین حساب میشم !! ))

دلار رو به بالا میرفت،،،،حتی گوجه فروش محل هم میگفت خبر داری دلار چند شده؟؟ و کیلویی 15 تومن میداد گوجه رو،،،به خاطر دلار !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ولی پایین میاد،،،،دلار میشه کشک !!!!!! چه زیباست،،،،،؟؟
من دلار سکه دارم دلال هم نیست فقط هدفم حفظ سرمایم هست من نه نوسانگیرم نه فروشنده دارم با کشتی اینا موج سواری میکنم و اینم بگم من از خدامه قیمتها پایین بیاد البته اول دلار سکه هامو بفروشم بعد پایین بیاد ;) اما بخدا پایین نمیاد این دولت با همین چیزا باید نون بخوره چون تنها سرمایش که نفته جلوش گرفته شده

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
نوبخت: بودجه ۱۴۰۰ با دلار ۱۱ هزار تا ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومانی تنظیم می‌شود

رییس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه لایحه بودجه سال۱۴۰۰ قبل از ۱۵ آذر تقدیم مجلس شورای اسلامی می شود، گفت: در این لایحه قیمت دلار بین ۱۱هزار تا ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان محاسبه شده است
پ ن : 742.gif

اوضاع قیمت چطور بود امروز؟

تغییر خاصی نداشته
اگر تغییر زیادی اتفاق بیوفته اینجا اطلاع رسانی میشه, وقتی قیمت درجا میزنه اینجا هم خلوت میشه

el digo

Registered User
لایک‌ها
176
نوبخت: بودجه ۱۴۰۰ با دلار ۱۱ هزار تا ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومانی تنظیم می‌شود

رییس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه لایحه بودجه سال۱۴۰۰ قبل از ۱۵ آذر تقدیم مجلس شورای اسلامی می شود، گفت: در این لایحه قیمت دلار بین ۱۱هزار تا ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان محاسبه شده است
این خوبه یا بد؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
به اطلاع مخاطبان محترم بازار متشکل ارز ایران می رساند روزهای معاملاتی بازار متشکل ارز ایران شنبه تا پنجشنبه بوده و ساعات معاملاتی این بازار طی روزهای معاملاتی شنبه تا چهارشنبه از ساعت 10 الی 15:30 و در روز پنجشنبه از ساعت 10 الی 12:30 می باشد. از این رو بر اساس برنامه ریزی انجام شده نرخ‌های معاملاتی این بازار از روز دوشنبه 1399/08/26 در کانال های رسمی این بازار به آدرس تلگرام iceiran و اینستاگرام icemarket.ir منتشر می گردد. همچنین انتشار نرخ ها در سایت این بازار به نشانیwww.ice.ir طی چند روز آینده انجام خواهد شد.

مدیریت ارتباطات بازار متشکل ارز ایران

Adobe Audition

Registered User
لایک‌ها
89
بعضیها باید چشمهای کورشون رو باز کنن ببینند که یک عده زیادی از تولید کننده ها حتی این اخری که مدیر فلان کارحانه ماشین سازیه ملاک قیمتگزاریشون دلار و هیچ ارز دیگری نبوده
شاید هم اینهایی که پستهای زیبایی درمورد دلار مینوسیند خودشون رو به نابینایی زدند...چند وقتیه سرمایه دارهای گردن کلفت روس و امریکایی فقط روی طلا و ملک تمرکز کردند... وقتی هم در مورد قیمت گزاری قصد صحبت دارند اول به قیمت طلا نگاه میکنند نه دلار و... الان بعضی سرمایه دارهای گردن کلفت ایرانی هم که بعضا بانکدار و.. هستند ملاک قیمت گزاریشان طلا است. و بیشتر هم روی ملک سرمایه گزاشتند بعد طلا.

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
بعضیها باید چشمهای کورشون رو باز کنن ببینند که یک عده زیادی از تولید کننده ها حتی این اخری که مدیر فلان کارحانه ماشین سازیه ملاک قیمتگزاریشون دلار و هیچ ارز دیگری نبوده
شاید هم اینهایی که پستهای زیبایی درمورد دلار مینوسیند خودشون رو به نابینایی زدند...چند وقتیه سرمایه دارهای گردن کلفت روس و امریکایی فقط روی طلا و ملک تمرکز کردند... وقتی هم در مورد قیمت گزاری قصد صحبت دارند اول به قیمت طلا نگاه میکنند نه دلار و... الان بعضی سرمایه دارهای گردن کلفت ایرانی هم که بعضا بانکدار و.. هستند ملاک قیمت گزاریشان طلا است. و بیشتر هم روی ملک سرمایه گزاشتند بعد طلا.
جداً خودت فهمیدی کلاً چی گفتی؟

Adobe Audition

Registered User
لایک‌ها
89
همه مردم که دلار و یورو نیاز ندارند!!! یک عده کمی برای خرید از فلان فروشگاه خارجی ویا پرداخت سرویسها و... نیاز دارند.....تا اونجایی که خودم دیدم اصلا هیچ کمبود دلار و یورویی در ایران نیست و همه اینها شایعه است و کمتر میفروشند و زیاد میخرند تا قیمت را بالا نگه دارند! یعنی اینقدر ارز زیاده دست صراف و دلال و مردم که اگر نصف این جماعت فروشنده بشوند هم قیمت یورو میره زیر ۱۰ تومن دیگه دلار هم بدتر...

بالا