• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
چه جالب. تاریخ در این تاپیک همیشه تکرار میشه. قبلاً هم بحث رب و گوجه اینجا شده بود و این درگیریای گوجه ای رو بازم شاهد بودیم. یاد اون دوستی که تو خونه رب گوجه درست میکرد و میگفت دلار به زودی میشه 8 تومن هم بخیر :D

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
اون کسی که سرمایه داشته یک کاری رو راه اندازی کرده، برای سرمایه اش زحمت کشیده ... مثل اینه که بگی یه نفر برج ساخته، همه سودش باید به کارگر های ساختمونی برسه، چون اونا زحمت کشیدن:D ... والا خود لنین هم دیگه انقدر کمونیست نبود:p

@paeezan
فکر کنم سیب زمینی میکاره

اگر براش نمیصرفه نکنه. من تفنگ پشت سر کسی گذاشتم که کشاورزی کنه ؟ :D چند تاشون با هم متحد بشن، اتحادیه تشکیل بدن، صنایع تبدیلی راه بندازن. خودشون سرمایه بذارن، دلال رو حذف کنن.

یه جوری میگه انگار تو عمرم کشاورز ندیدم. تا 11 صبح همشون خوابن، 2 فصل سال رو کلا ول میگردن، نصف سال هم سر سهم آب بین برادر و خواهر و برادرزاده و عمو دعواست.

برو آقا. دیگه دوره این مظلوم نمایی ها گذشته :D . هرکی براش میصرفه کار کنه، نمیصرفه جمع کنه بذاره یه آدم با عرضه تر کار رو به عهده بگیره
شمایی که وب مانی چنچ میکنی بله همیشه واست میصرفه,در نت هم بازی با کلمات لایک خور داره,هرکس که نمیتونه جمع کنه بره دقیقا مثل همون خانومه بود زینب که میگفت هر کی نمیخواد از ایران بره اگه نظرت اینه پس غیر مستقیم طرفدار نظریات مصطفی هستی فقط در ظاهر بهشون فحش میدی,این کشاورزایی که میگی عجب حالی میکنن نصف روز خوابند و ملیاردی در میارن هنوز آدرس ندادی ما بینیم

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
میشه روز بعد از زلزله همه چیز عالی باشه؟ ویرانی یک روزه آباد میشه؟ پس چطور یه دفعه نرخ دلار و سکه میاد پایین؟ با چه پشتوانه مالی؟ پس همه اینا فیلم بازی بود

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
از کی تا حالا بن بست شده رفرنس قیمت معتبر
معلومه دلال ها مال مردم خور ارز . ملک ، سکه و ...... دارن مقاومت میکنن به کاهش قیمت :p

درسته شب دم صرافی خوابیدی تا دلار بخری تا ترامپ دوباره انتخاب شد گرونتر بفروشی
همونایی میگفتن دلار به زودی ۶۰ هزار تومن میشه :p:D

اما حالا اوضاع فرق کرده واقعیت قبول کن
طمع کردی حالا هر کی خربزه میخوره پا لرزشم میشینه
آدم زرنگ یه پاش تو چاله اس
سودتو تو ضرر دیگران دیدی خدا گذاشت تو کاست
دوست عزیز در صورت رعایت نکردن قوانین محدود میشی..
شوخی و طنز و مسخره کردن نظر باقی دوستان رو اینجا نداریم

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
شمایی که وب مانی چنچ میکنی بله همیشه واست میصرفه,در نت هم بازی با کلمات لایک خور داره,هرکس که نمیتونه جمع کنه بره دقیقا مثل همون خانومه بود زینب که میگفت هر کی نمیخواد از ایران بره اگه نظرت اینه پس غیر مستقیم طرفدار نظریات مصطفی هستی فقط در ظاهر بهشون فحش میدی,این کشاورزایی که میگی عجب حالی میکنن نصف روز خوابند و ملیاردی در میارن هنوز آدرس ندادی ما بینیم

اولا که من وبمانی چنج نمیکنم:p ثانیا به لایک های من حسودی نکن:p، ثالثا من نمیگم کسی که از نظر عقیدتی ناراضیه جمع کنه بره، میگم کسی که بیزینسش به صرفه نیست، جمع میکنه. اگر داره ادامه میده پس حتما براش به صرفه است:p رابعا که طرفدار مصطفی هم خودتی:p، خامسا که کشاورزی که چند هکتار زمین داره، درآمدش میلیاردیه.در همین شمال برو ببین. اگر کسی حال کار کردن داشته باشه، هم برنج میکاره، هم کنارش استخر پرورش ماهی میزنه، هم گاو نگه میداره ..... اونی هم که حال نداره میشینه غر میزنه، حیاط خونه خودش در شمال یه درخت نداره:D

قیمت خیلی از محصوصات کشاورزی در ایران ( قیمت تولید نه مصرف کننده) از اروپا بالاتره ... همش هم بخاطر سنتی کار کردن و تنبلیه

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بنده خدا راست میگه
منم کشاورزایی میشناسم درآمد بالایی دارن :rolleyes:
ظاهرشون گول میزنه :p
کسی هستش که هم باغ پرتقال داره هم کیوی ، از شپشای توی جیبشم کار میکشه
یا باغ گردو
یا باغ سیب
هر کشاورزی قطعا موفق نیست . مثل هرکار دیگه ای موفق و غیر موفق داره
فقط یکیشون برداشت گردوش چند سال قبل با گردوی 25 تومنی حدودا 300 تومن شده بود . الان فکر کنم حدود 1 تومن بشه . باغ گردوش به 1 هکتار هم نمیرسید:rolleyes:

Mast forosh

Registered User
لایک‌ها
144
دوست عزیز در صورت رعایت نکردن قوانین محدود میشی..
شوخی و طنز و مسخره کردن نظر باقی دوستان رو اینجا نداریم

حرف مفت زدن داریم؟ اما جواب دادن به کسی که حرف مفت زده ممنوعه؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
میشه روز بعد از زلزله همه چیز عالی باشه؟ ویرانی یک روزه آباد میشه؟ پس چطور یه دفعه نرخ دلار و سکه میاد پایین؟ با چه پشتوانه مالی؟ پس همه اینا فیلم بازی بود
زیر 20 غیر ممکنه

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
بنده خدا راست میگه
منم کشاورزایی میشناسم درآمد بالایی دارن :rolleyes:
ظاهرشون گول میزنه :p
کسی هستش که هم باغ پرتقال داره هم کیوی ، از شپشای توی جیبشم کار میکشه
یا باغ گردو
یا باغ سیب
هر کشاورزی قطعا موفق نیست . مثل هرکار دیگه ای موفق و غیر موفق داره
فقط یکیشون برداشت گردوش چند سال قبل با گردوی 25 تومنی حدودا 300 تومن شده بود . الان فکر کنم حدود 1 تومن بشه . باغ گردوش به 1 هکتار هم نمیرسید:rolleyes:
درآمد کشاورز و باغدارها در سال های اخیر به شدت افزایش پیدا کرده. این بحث دلال و اینا، همش مظلوم نماییه :D . من آدمی میشناسم که حبوبات میکاره. تا 10 سال پیش درآمدش به اندازه یک کارمند متوسط دولت بود. الان با همون سطح زیر کشت و بدون هیچ تغییری، درآمدش سالی 1 میلیارد و دویست میلیون شده.
پسته و گردو و میوه های خاص هم که بماند.

با همین قیمت دلار، اگر واردات محصولات کشاورزی آزاد میشد، تمام کشاورز و باغدار و دامدار ها ورشکست میشدن. ما الان داریم گوشت و میوه و حبوبات رو بعضا چند برابر قیمت جهانی میخریم

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
درآمد کشاورز و باغدارها در سال های اخیر به شدت افزایش پیدا کرده. این بحث دلال و اینا، همش مظلوم نماییه :D . من آدمی میشناسم که حبوبات میکاره. تا 10 سال پیش درآمدش به اندازه یک کارمند متوسط دولت بود. الان با همون سطح زیر کشت و بدون هیچ تغییری، درآمدش سالی 1 میلیارد و دویست میلیون شده.
پسته و گردو و میوه های خاص هم که بماند.

با همین قیمت دلار، اگر واردات محصولات کشاورزی آزاد میشد، تمام کشاورز و باغدار و دامدار ها ورشکست میشدن. ما الان داریم گوشت و میوه و حبوبات رو بعضا چند برابر قیمت جهانی میخریم
درسته. یکی از مزایای افزایش قیمت دلار این بود که در این مدت خیلی از افراد به فکر تولید افتادند و یا کار خودشون رو توسعه دادند و حتی به فکر فروش به خارج افتادند.

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
یک چیزه خیلی جالب
امروز املاکیا دوباره معاملشون به قیمتای قبل شروع شد
این یعنی:
درسته دلار ۳۲ تومنی شد ۲۵ ۲۳ تومن
ولی هنو ملکی که متری ۳۰ تومن بوده نشده متری ۲۵ تومن و بعیدم هست بشه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
یک چیزه خیلی جالب
امروز املاکیا دوباره معاملشون به قیمتای قبل شروع شد
این یعنی:
درسته دلار ۳۲ تومنی شد ۲۵ ۲۳ تومن
ولی هنو ملکی که متری ۳۰ تومن بوده نشده متری ۲۵ تومن و بعیدم هست بشه
ملک کف قیمتیش رو همیشه حفظ میکنه
یعنی اگه توی رونق منطقه ای قیمتش 30 باشه ولی بعضیا تا 35 هم معامله بکنن . اون کف 30 توی ریزش دلار حفظ میشه
تا وقتی دلار ثابت باشه قیمت ملک رو پایین نمیکشه ، فقط درجا میزنه
مگه اینکه فروشنده ملک پول لازم باشه و بخواد ملکش رو هرطوری شده آب بکنه که اونجا مجبوره برای اینکه سریع بفروشه ، تخفیف بده . وگرنه صبر بکنه به قیمت میفروشه :p

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
درسته. یکی از مزایای افزایش قیمت دلار این بود که در این مدت خیلی از افراد به فکر تولید افتادند و یا کار خودشون رو توسعه دادند و حتی به فکر فروش به خارج افتادند.
من خودم یکی از برنامه های کاریم اینه یه باغی چیزی شریکی بگیریم :p
هم زمین با تورم گرون میشه ، هم فروش محصولات با تورم بالا میره . ویژگی های یه کسب و کار خوب رو داره
آب مفت ، نیروی کار مفت ، بازار نقد
فروشش مثل آب خوردنه . فروش محصولات کشاورزی و باغی سختی ای نداره ! نه بازاریابی میخواد ، نه تبلیغات میخواد !
پوله نقده:D

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
زیر 20 غیر ممکنه
اگر بلال فروش و کارتن خواب های صادر کننده رو بگیرن هنوز پایین تر هم میاد :دی
در اینکه هیچ حساب و کتابی نداره شکی نیست کلا قانون جنگله
ولی بهتره مردم با بورس سرگم بشن تا یه بیچاره داروی خودش رو به بهونه دلار گرون نخره

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
تازه زمین کشاورزی داشته باشید چندتا ماینرم‌ میتونید بذارید بیت کوین ماین کنید

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
من خودم یکی از برنامه های کاریم اینه یه باغی چیزی شریکی بگیریم :p
هم زمین با تورم گرون میشه ، هم فروش محصولات با تورم بالا میره . ویژگی های یه کسب و کار خوب رو داره
آب مفت ، نیروی کار مفت ، بازار نقد
فروشش مثل آب خوردنه . فروش محصولات کشاورزی و باغی سختی ای نداره ! نه بازاریابی میخواد ، نه تبلیغات میخواد !
پوله نقده:D
من در کشاورزی تخصصی ندارم اما علاقه شدید دارم. احساس میکنم سیستم کشاورزی در ایران بسیار عقب مونده و سنتی و ناکارآمده و نه تنها بازدهی پایینی داره بلکه به شدت موجب هدررفت منابع حیاتی به خصوص آب میشه. خیلی سال پیش که میخواستم رشته دانشگاهیم رو انتخاب کنم ، رشته کشاورزی توی لیست سیاهم بود و حتی یک انتخاب هم نزدم چون از قدیم این باور وجود داشت که این رشته بیشتر به درد روستایی ها میخوره یا بچه تنبل ها انتخابش میکنن. اما اگه زمان به عقب برمیگشت کشاورزی میخوندم و با عشق یک کسب و کار بزرگ در همین زمینه راه اندازی میکردم و تحول ایجاد میکردم.
نمیدونم البته شاید به گفتن آسون باشه اما فکر کنم غیر ممکن نیست.

Mast forosh

Registered User
لایک‌ها
144
ملک کف قیمتیش رو همیشه حفظ میکنه
یعنی اگه توی رونق منطقه ای قیمتش 30 باشه ولی بعضیا تا 35 هم معامله بکنن . اون کف 30 توی ریزش دلار حفظ میشه
تا وقتی دلار ثابت باشه قیمت ملک رو پایین نمیکشه ، فقط درجا میزنه
مگه اینکه فروشنده ملک پول لازم باشه و بخواد ملکش رو هرطوری شده آب بکنه که اونجا مجبوره برای اینکه سریع بفروشه ، تخفیف بده . وگرنه صبر بکنه به قیمت میفروشه :p

دقیقا درسته
یادمه سال ها بازار ملک رکود بود
این چند سال اخیر خیلی جهش فروش و قیمت داشت
وگرنه مثلا دهه ۸۰ و .... خیلی از سال ها بازار ملک ثابت بود

خود من دنبال خرید آپارتمان بودم
موردی پیدا نمی‌کردم تا یه مورد پیدا کردم یه مورد خیلی خوب اما زیر قیمت
شرط طرف این بود پول لازمم زمان چهاربرگی ۹۰ درصد پول باید بدی
منم ریسک کردم دادم و ردیف شد

بالا