• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

این قیمت کجا میفروشن ؟ من الان از چند صرافی پرسیدم فروش ۲۶ و خرید ۲۵ بود
[/QUOTE]
معمولاً طبق تجربه شخصیم اینطوریه که اگه بخواید بفروشید با همون قیمت تابلو ازتون میخرن اما اگه بخواید بخرید میگه نداریم!

یک بار تو همچین شرایطی رفتم داخل صرافی و نوبت گرفتم و بعدش که نوبتم شد خواستم دلار بخرم گفت دلار نداریم. گفتم باشه ، یورو بده. گفت یورو هم نداریم. گفتم پس چی دارید؟ گفت الان فقط لیر داریم.

در صورتییکه دیدم از مشتری قبل از من 2800 دلار خرید ولی حاضر نبود همون رو به من بفروشه. منم اینجور موقع ها زیاد بحث نمیکنم. وقتی طرف نمیخواد بفروشه نمیشه به زور مجبورش کرد.

A.L.I-74

Registered User
لایک‌ها
1,472
این قیمت کجا میفروشن ؟ من الان از چند صرافی پرسیدم فروش ۲۶ و خرید ۲۵ بود
وقتی نوسان قیمت زیاد هست معمولا فروش ندارن و فقط با قیمت پایین تر خرید می کنن...اگر هم بفروشن با قیمت خیلی بالاتر از خرید می فروشن

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
و باز هم سرکیسه کردن دولت و جمع آوری دلارهای مردم
#از گذشته درس بگیریم

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
#از گذشته درس بگیریم
عزیز درس نمیگیرن،،،،،((ایرانی جماعت هیچوقت درس نمیگیره از گذشته ))
صف های طویل درست شده برای فروش !!!!! از ترس ریزش

24 میخره ازمردم که باز 28 بکنه تو پاچه خودشون متاسفانه !!!!!!!

هفته بعد قیمت دلار باز دیدن داره متاسفانه،،،!!!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
این کانالا تلگرام دیگه واقعا رد دادن:

نوشته دلار به کانال 20 تومن سقوط کرد...لامصب اخه حالا درسته ریزشی بود امروز ولی کجا میدن 20 تومن خب بگو بخریم!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

نوشته دلار به کانال 20 تومن سقوط کرد...لامصب اخه حالا درسته ریزشی بود امروز ولی کجا میدن 20 تومن خب بگو بخریم!
همین طوری ادامه بدن جای برابری دلار با ریال عوض میشه.
جریان ریزش اون مرتبه هست که میگفتن دلارو دارن میدن 8 تومن ولی کسی نمیخره!

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
اجناسی که قیمت هاشون چک میکنم نه تنها فرقی نکردن، بلکه امروز که میگن دلار شده 20 تومن از چهارشنبه قیمتشون گرون تر شده.
اگه دلار 20 تومنی هست به ما هم آدرس بدید.
اگه کاهش نرخ ارز تاثیر داره، چرا ما نمیبینیم.؟

behnood_merani

Registered User
لایک‌ها
205

سر کوچه مموتی روبه روی همون گوجه فروشه

behnood_merani

Registered User
لایک‌ها
205
#از گذشته درس بگیریم
مردم ایران؟ درس؟ خخخخخخخخخ
there.gif

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
اجناسی که قیمت هاشون چک میکنم نه تنها فرقی نکردن، بلکه امروز که میگن دلار شده 20 تومن از چهارشنبه قیمتشون گرون تر شده.
یه شبه که تاثیر نداره تا الان هرچی حباب بود ترکیده بعدش سیاست های بایدن و ملاها باهم مشخص نیست بهترین چیزی که نهایتش گیر مردم بیاد ثباته,یعنی گرون نشدن روزانه اجناس وگرنه انتظار کاهش قیمت اشتباهه

A.L.I-74

Registered User
لایک‌ها
1,472
شما انتظار داری یک روزه دلالان و محتکران زالو صفت که نونشون رو توخون مردم میزدن کوتاه بیان!!..اینا تا مجبور نشن و چاره ای براشون نمونه این کار رو نمی کنن
همین که دلار رو قیمت های پایین تر از هفته قبل ثابت بشه کم کم کاهش قیمت ها هم شروع میشه
باید منتظر موند و دید تکلیف دلار چی میشه فعلا

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
یه شبه که تاثیر نداره تا الان هرچی حباب بود ترکیده بعدش سیاست های بایدن و ملاها باهم مشخص نیست بهترین چیزی که نهایتش گیر مردم بیاد ثباته,یعنی گرون نشدن روزانه اجناس وگرنه انتظار کاهش قیمت اشتباهه
شما انتظار داری یک روزه دلالان و محتکران زالو صفت که نونشون رو توخون مردم میزدن کوتاه بیان!!..اینا تا مجبور نشن و چاره ای براشون نمونه این کار رو نمی کنن
همین که دلار رو قیمت های پایین تر از هفته قبل ثابت بشه کم کم کاهش قیمت ها هم شروع میشه
باید منتظر موند و دید تکلیف دلار چی میشه فعلا
عجیبه!
قیمت ها ساعتی میره بالا ولی برای پایین اومدن سال ها باید منتظر موند تازه اگر با تورم یِر به یِر نشه که جای جشن گرفتن داره.
سوال من اینه که اون خوشحال هایی که میگن دلار میشه 7 هزار تومن و یا الان 20 تومن ریخته تو بازار چرا آدرس نمیدن؟
دلال و متحکر هم خودی هست، آدم معمولی نمیتونه کانتینری جنس انبار کنه.
یه چیزی انداختن دهن ملت که دلال و فلان و هرکی میخواد سرمایه گذاری کنه یا ارزش پولش حفظ بشه یه پس انداز 10 میلیونی بده طلا و دلار و یا هرچی بخره حمله میکنند میگن دلال و فلان.

A.L.I-74

Registered User
لایک‌ها
1,472
به نظرت چند درصد قیمت با رفتار این جماعتی که میگی تغییر میکنه؟ سر داستان قاچاق کالا فکر می کنی کی نشسته؟
از نظر من حداقل 30 درصد
سر داستان رو چون با قاطعیت نمی دونم نظری نمیدم...ولی طبق چیزی که میدونم از احتکار دو سال قبل شکر و یکم قبل تر برنج ادم های عجیب و غریب و فضایی نبودن از همین امثال من و شما بودن

اینم بگم این جماعت زالو صفت حروم خوار از هر قشری توشون هست هم چپی هم راستی هم با ریش هم بی ریش هم حج رفته هم تایلند رفته...قطعا جاهای دیگه ای هم مشکل هست ولی تطهیر کردن این ها کم از کار خودشون نداره

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
مردم همیشه همدیگه رو متهم میکنن متاسفانه. این خوب نیست.
دائم میشنویم که میگن مردم و دلال ها عامل گرونی هستند اما هیچکس نمیگه که چرا اصلاً باید شرایطی پیش بیاد که ما تحت این همه تحریم قرار بگیریم و یک کشور عادی نباشیم و کار به جایی برسه که ارز گرون بشه و کمبود پیش بیاد. چرا وقتی میری داخل یک سایت خارجی ثبت نام کنی، اسم کشور ما رو کنار سوریه و سودان و کره شمالی و کریمه قرار دادن و میگن ساکنین این کشورها مجاز به استفاده از امکانات این سایت نیستن؟!
مردم به جای این که همدیگه رو متهم کنن باید دنبال عامل اصلی به وجود اومدن همه این مشکلات و این پیچیدگی ها باشن. متهم کردن یکدیگر فقط باعث میشه که ذهن ها از عوامل اصلی شکل گیری این وضعیت بغرنج منحرف بشه.

behnood_merani

Registered User
لایک‌ها
205
مردم همیشه همدیگه رو متهم میکنن متاسفانه. این خوب نیست.
دائم میشنویم که میگن مردم و دلال ها عامل گرونی هستند اما هیچکس نمیگه که چرا اصلاً باید شرایطی پیش بیاد که ما تحت این همه تحریم قرار بگیریم و یک کشور عادی نباشیم و کار به جایی برسه که ارز گرون بشه و کمبود پیش بیاد. چرا وقتی میری داخل یک سایت خارجی ثبت نام کنی، اسم کشور ما رو کنار سوریه و سودان و کره شمالی و کریمه قرار دادن و میگن ساکنین این کشورها مجاز به استفاده از امکانات این سایت نیستن؟!
مردم به جای این که همدیگه رو متهم کنن باید دنبال عامل اصلی به وجود اومدن همه این مشکلات و این پیچیدگی ها باشن. متهم کردن یکدیگر فقط باعث میشه که ذهن ها از عوامل اصلی شکل گیری این وضعیت بغرنج منحرف بشه.
خوب باز هم مقصر اصلی همون مردمی هستند که با سکوتشون باعث میشن مسیر کشور به جایی بره که این تحریم ها به وجود بیاد
مگه غیر از اینه که هر کشوری مسیرش با تفکر مردمش شکل میگیره ؟
وقتی مردم ما با گرون شدن هر چیزی میریزن و جمع میکنن وقتی در مقابل هر ظلمی که میشه سکوت میکنن خوب اون بالایی هم از خداشه دیگه

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
مطمئن باشید در یک کشور نرمال که فساد و رانت سیستماتیک و ریشه دار و انحصار وجود نداره و همه چیز بر مبنای شفافیت پیش میره و هیچ دروغی به مردم گفته نمیشه ، نه قیمت پول کشورشون این همه نوسان میزنه ، نه بورسشون رفتارهای عجیب و غریب و غیرمنطقی از خودش نشون میده و نه پدیده هایی به نام تورم افسار گسیخته و دلالیسم اونجا شکل میگیره.

بالا