قبل از توافق برجام هم همینو میگفتنبا روی کار اومدن رئیس جمهور جدید آمریکا انشالا خبرای خوبی در راه هست..فعلا که سیگنالهای هر دو طرف امیدوار کننده اس
قبل از توافق برجام هم همینو میگفتنبا روی کار اومدن رئیس جمهور جدید آمریکا انشالا خبرای خوبی در راه هست..فعلا که سیگنالهای هر دو طرف امیدوار کننده اس
قبل از توافق برجام هم همینو میگفتن
: )برجام داشت خوب جلو میرفت که با اومدن ترامپ و خروج آمریکا خراب شد
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
نمیدونم شما کدوم شهر هستی. اما من خودم در همین هفته گذشته رفتم برای آرمان جونم خونه خریدم. خونه ای که اوایل آبان قبل از انتخابات امریکا و در اوج قیمت دلار نشون کرده بودم، الان 10 درصد گرونتر از قیمت اون موقع خریدم ... هیچ رکودی هم در بازار نیست. مردم هم مثل چی دارن میخرن که به عید و گرونی های بعد از عید برخورد نکنن.همین الانم میشه اثراتش رو دید..میتونی یه سر به بنگاههای مسکن یا ماشین بزنی و آمار معاملات رو با قبل از این جریان مقایسه کنی..خیلی از افراد خریدار چون جو رو کاهشی دیدن منتظر موندن تا با قیمتهای پایین تر ورود کنند.
نمیدونم شما کدوم شهر هستی. اما من خودم در همین هفته گذشته رفتم برای آرمان جونم خونه خریدم. خونه ای که اوایل آبان قبل از انتخابات امریکا و در اوج قیمت دلار نشون کرده بودم، الان 10 درصد گرونتر از قیمت اون موقع خریدم ... هیچ رکودی هم در بازار نیست. مردم هم مثل چی دارن میخرن که به عید و گرونی های بعد از عید برخورد نکنن.
تنها چیزی که ارزون شده، اسکناس و حواله دلاره. خوشبحال آقازاده ها شده، آقاهاشون در ایران نرخ همه چی رو بالا میبرن، بعدش دلار ارزون میخرن و میفرستن اونور . یکی مثل اوباما هم آمده که با هواپیما براشون اسکناس میاره، چی از این بهتر. چهار سال آینده بخور بخوری بکنن که در تاریخ بی سابقه بوده
دیگه خیلی وقته ثابت شده همه چی با افزایش دلار بالا میره با کاهش دلار پایین نمیادعزیز خدا وکیلی ما هم از املاک پرسیدیم حتی یک ریال پایین نکشیده بودن،،،،تو منطقه ما که اینطور بود،،،و همچنان قیمت های قبل بود و چه بسا افزایش اندک،،،،!!!
و حتی میگفت افزایش داریم باز،،،،،،،پس چطور باید قیمت ها ریزش کنه؟؟،،،،دلار پایین هم میاد قیمت ها پایین نمیاد،،،،!!! و چه بسا افزایش هم داریم،،،،،،
الان یه 20 درصدی اصلاح داشتیم دلار،،،،20 درصد ایا ملک و زمین و غیره اصلاح داشتیم !!!؟؟؟ به هیچ وجه
صد در صد تاثیر داره..جالبه بعضی از دوستان اینجا هنوز به رای آوردن ترامپ امیدوارندوستان با توجه بهرد شدن شکایت ترامپ در 4 ایالت که دیروز اخبارش منتشر شد ممکنه امروز روند کاهشی داشته باشیم؟
بنده ها خدا مالداران عزیز اذیت نکنیدصد در صد تاثیر داره..جالبه بعضی از دوستان اینجا هنوز به رای آوردن ترامپ امیدوارن
قیمت 11:45
دلار همینجوری آهسته و پیوسته بره پایین خیلی بهتره..امروز که خدا رو شکر روندش نزولی بودهمتاسفانه بانک مرکزی جلوی کاهش نرخ ارز رو گرفته
داداش دلاری چیزی داری رد کن بره..چون دیدم به خبرایی که از کاهش میگن زود عکس العمل نشون میدی..فعلا بایدن نیومده فاز نزولی شده..حساب کن بیاد روی کار وضعیت بازار چی میشهاحسنت! به این میگن یک تحلیل و پیش بینی دقیق و موشکافانه و هوشمندانه!