• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
با روی کار اومدن رئیس جمهور جدید آمریکا انشالا خبرای خوبی در راه هست..فعلا که سیگنالهای هر دو طرف امیدوار کننده اس
قبل از توافق برجام هم همینو میگفتن
gigglesmile.gif

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
برجام داشت خوب جلو میرفت که با اومدن ترامپ و خروج آمریکا خراب شد..طرفهای اروپایی هم از ترس آمریکا یجورایی کنار کشیدن..اگر طبق اخباری که اومده بایدن به برجام برگرده و بعضی از تحریمها که گفتن برداشته بشه اون وقت میشه تاثیرش رو در اقتصاد کشور دید
قبل از توافق برجام هم همینو میگفتن
gigglesmile.gif

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
همین الانم میشه اثراتش رو دید..میتونی یه سر به بنگاههای مسکن یا ماشین بزنی و آمار معاملات رو با قبل از این جریان مقایسه کنی..خیلی از افراد خریدار چون جو رو کاهشی دیدن منتظر موندن تا با قیمتهای پایین تر ورود کنند.
نمیدونم شما کدوم شهر هستی. اما من خودم در همین هفته گذشته رفتم برای آرمان جونم خونه خریدم. خونه ای که اوایل آبان قبل از انتخابات امریکا و در اوج قیمت دلار نشون کرده بودم، الان 10 درصد گرونتر از قیمت اون موقع خریدم:( ... هیچ رکودی هم در بازار نیست. مردم هم مثل چی:D دارن میخرن که به عید و گرونی های بعد از عید برخورد نکنن.

تنها چیزی که ارزون شده، اسکناس و حواله دلاره. خوشبحال آقازاده ها شده، آقاهاشون در ایران نرخ همه چی رو بالا میبرن، بعدش دلار ارزون میخرن و میفرستن اونور :D. یکی مثل اوباما هم آمده که با هواپیما براشون اسکناس میاره، چی از این بهتر:D. چهار سال آینده بخور بخوری بکنن که در تاریخ بی سابقه بوده;)

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
نمیدونم شما کدوم شهر هستی. اما من خودم در همین هفته گذشته رفتم برای آرمان جونم خونه خریدم. خونه ای که اوایل آبان قبل از انتخابات امریکا و در اوج قیمت دلار نشون کرده بودم، الان 10 درصد گرونتر از قیمت اون موقع خریدم:( ... هیچ رکودی هم در بازار نیست. مردم هم مثل چی:D دارن میخرن که به عید و گرونی های بعد از عید برخورد نکنن.

تنها چیزی که ارزون شده، اسکناس و حواله دلاره. خوشبحال آقازاده ها شده، آقاهاشون در ایران نرخ همه چی رو بالا میبرن، بعدش دلار ارزون میخرن و میفرستن اونور :D. یکی مثل اوباما هم آمده که با هواپیما براشون اسکناس میاره، چی از این بهتر:D. چهار سال آینده بخور بخوری بکنن که در تاریخ بی سابقه بوده;)

عزیز خدا وکیلی ما هم از املاک پرسیدیم حتی یک ریال پایین نکشیده بودن،،،،تو منطقه ما که اینطور بود،،،و همچنان قیمت های قبل بود و چه بسا افزایش اندک،،،،!!!
و حتی میگفت افزایش داریم باز،،،،،،،پس چطور باید قیمت ها ریزش کنه؟؟،،،،دلار پایین هم میاد قیمت ها پایین نمیاد،،،،!!! و چه بسا افزایش هم داریم،،،،،،

الان یه 20 درصدی اصلاح داشتیم دلار،،،،20 درصد ایا ملک و زمین و غیره اصلاح داشتیم !!!؟؟؟ به هیچ وجه

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
عزیز خدا وکیلی ما هم از املاک پرسیدیم حتی یک ریال پایین نکشیده بودن،،،،تو منطقه ما که اینطور بود،،،و همچنان قیمت های قبل بود و چه بسا افزایش اندک،،،،!!!
و حتی میگفت افزایش داریم باز،،،،،،،پس چطور باید قیمت ها ریزش کنه؟؟،،،،دلار پایین هم میاد قیمت ها پایین نمیاد،،،،!!! و چه بسا افزایش هم داریم،،،،،،

الان یه 20 درصدی اصلاح داشتیم دلار،،،،20 درصد ایا ملک و زمین و غیره اصلاح داشتیم !!!؟؟؟ به هیچ وجه
دیگه خیلی وقته ثابت شده همه چی با افزایش دلار بالا میره با کاهش دلار پایین نمیاد :(

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
دوستان با توجه به رد شدن شکایت ترامپ در 4 ایالت که دیروز اخبارش منتشر شد ممکنه امروز روند کاهشی داشته باشیم؟

Last edited:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان با توجه بهرد شدن شکایت ترامپ در 4 ایالت که دیروز اخبارش منتشر شد ممکنه امروز روند کاهشی داشته باشیم؟
صد در صد تاثیر داره..جالبه بعضی از دوستان اینجا هنوز به رای آوردن ترامپ امیدوارن;)

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
متاسفانه بانک مرکزی جلوی کاهش نرخ ارز رو گرفته

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
ایشالا اهسته اهسته تا اخر سال میره کانال 15 تومن انشاالله و باذن الله،،،،
و سال بعد مطالبه ما انشا الله دلار 11 تومنی هست فقط همانطور که گفتن دو سه روز پیش،،،!!!

ایام طلایی در پیش است دوستان،،،،،، :) :D

#بایدن_متشکریم

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
احسنت! به این میگن یک تحلیل و پیش بینی دقیق و موشکافانه و هوشمندانه!
داداش دلاری چیزی داری رد کن بره..چون دیدم به خبرایی که از کاهش میگن زود عکس العمل نشون میدی..فعلا بایدن نیومده فاز نزولی شده..حساب کن بیاد روی کار وضعیت بازار چی میشه

بالا