• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
عزیز خدایی من که پرسیدم از چند تا املاکی همین رو میگفتن،،،،،و قیمت ها مثل قبل بود،،،

حتی اخبار خود سیما هم داشت میانگین قیمت متر خونه رو تو تهران در مناطق مختلف میگفت،،،،منطقه ما رسید دقیقا همین رو گفت,,,20 ویلایی 15 اپارتمانی،،،،،مناطق بالا هم که 50 به بالا هست،،،
بهر حال اگر چیزی رو به امید افزایش قیمت خریدی بهتره بیشتر دقت کنی که خدای نکرده ضرر نکنی..بازار راه خودش رو داره میده..زیاد اعصابتو خراب نکن

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
کارمندان دولت که ارجحیت دارن نسبت به بازنشستگان،،،،و همیشه بیشتر هست دریافتیشون،،،،!!!!!

باز باشه عزیز،،،من حوصله بحث ندارم،،،،خیلی خیلی خیلی خیلی با امثال شما هم بحث کردیم،،،نتیجه نمیده،،،،ماشالا پخش هم هستین عزیز هر طرف،،،،،،بیخیال،،،،

من گفتم دلار 100 تک تومن هم بشه برای من هیچ فرقی نداره،،،،،پس بیخیال،،،،و منتطر کاهش باشید شما،،،،!!!!
متاسفانه اطلاعاتت غلطه..سعی کن کمی بیشتر تحقیق کنی و با اطلاعات کامل نظر بدی..پیشنهاد افزایش حقوق سال آینده کارمندان 25 درصده که اونم چند درصدش برای مالیات و بازنشستگی میره..
حالتهای جواب شما رو میبینم یاد دلالهایی میفتم که رفتن تو ضرر و با عصبانیت جواب میدن..
سلامتی از همه چیز مهم تره..زیاد اعصاب خودتو خراب نکن..
موفق باشی

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
بهر حال اگر چیزی رو به امید افزایش قیمت خریدی بهتره بیشتر دقت کنی که خدای نکرده ضرر نکنی..بازار راه خودش رو داره میده..زیاد اعصابتو خراب نکن
ههههههههههههه نه عزیز،،،،خدا وکیلی اشتباه میکنی،،،،،

من چیزی نخریدم،،،،و راستشو بخوای پشیمون هم هستم،،،،باید قبلا تبدیل میکردم،،،دیگه ریالی که دارم ارزشی نمونده براش،،،،و همینطور ثابت مونده تو این تورم وحشتناک و مخیف،،،،،!!!! و کاریش هم نمیشه کرد،،،،

منتظر هستیم مثل شما تا همچنان با قدرت کاهش ها ادامه دار باشه مثل این 4 دهه گذشته که همه چیز نزولی و کاهشی بوده،،،،،،ههههههههههههههه

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
متاسفانه اطلاعاتت غلطه..سعی کن کمی بیشتر تحقیق کنی و با اطلاعات کامل نظر بدی..پیشنهاد افزایش حقوق سال آینده کارمندان 25 درصده که اونم چند درصدش برای مالیات و بازنشستگی میره..
حالتهای جواب شما رو میبینم یاد دلالهایی میفتم که رفتن تو ضرر و با عصبانیت جواب میدن..
سلامتی از همه چیز مهم تره..زیاد اعصاب خودتو خراب نکن..
موفق باشی

عزیز میدونی مشکل اصلی شما چیه ؟؟

همه رو به چشم دلال میبینی،،،،،،هر کسی بیاد،،،،هر کسی و هر عضوی بیاد کوچکترین حرفی ضد افکار شما بزنه میشه دلال،،،،،

فراوان دیدم اینو رو در تاپیک های مختلف که تیکه میندازی به عضو ها،،،،،به هر عضوی که میاد کوچکترین و جزئی ترین حرفی ضد افکار شما میزنه میشه دلال،،،،،،،

بله عزیز من دلال هستم و الان ده ها سکه و میلیون ها تومن دلار انباشته کردم،،،،،هههههه چه میشه گفت

در ضمن عزیز من فقط یکبار با طناب پوسیده اینا ته چاه رفتم که اونم این بورس ویران شده بود،،،،که اون حقیقتا اعصابم رو نابود کرد،،،،همین و بس،،،،،،که ضربه بسیار سختی زد بهم متاسفانه،،،،،با اینکه ضرر مادی نداشتم،،،ولی روحی بسیار اذیت شدم،،،،که اونم متاسفانه یا توصیه دوستان بود،،،،که محرک شده بودن متاسفانه،،،،

خدا کنه شما هم یه روز اگاه بشی عزیز،،،،،،،روزت خوش

Last edited:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
عزیز میدونی مشکل اصلی شما چیه ؟؟

همه رو به چشم دلال میبینی،،،،،،هر کسی بیاد،،،،هر کسی و هر عضوی بیاد کوچکترین حرفی ضد افکار شما بزنه میشه دلال،،،،،

فراوان دیدم اینو رو در تاپیک های مختلف که تیکه میندازی به عضو ها،،،،،به هر عضوی که میاد کوچکترین و جزئی ترین حرفی ضد افکار شما میزنه میشه دلال،،،،،،،

بله عزیز من دلال هستم و الان ده ها سکه و میلیون ها تومن دلار انباشته کردم،،،،،هههههه چه میشه گفت

خدا کنه شما هم یه روز اگاه بشی عزیز،،،،،،،
بازم میگم اعصابتو خراب نکن..سلامتی از همه چیز مهم تره..
موفق و سلامت باشی انشالا

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
این دو سایت رو بخون،،،،،از شهریور تا همین اذر خبر هاشون رو بخونی متوجه میشی،،،،یکیشون از سایت های مورد علاقه جماعتی مثل شماست،،،،میپسندی حتما،،،،،تسنیم نیوز حرف نداره ماشالا،،،،،دیگه راست میگه !!!!

این چرت و پرتهایی که گذاشتی هیچکدوم منبع افزایش یافتن حقوق کارمندان نیست.

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
اون یکی دوست متوهم هم که کل خونواده دولتی بودن بخونه اینو،،،

هر چی به ذهنت میرسه بدون فکر میگی اینجا

من گفتم دولتی هستیم؟
ما کارمند بخش خصوصی هستیم نه دولت

شما هم که دشاتی رو هوا یه چیزی میپرومندی گفتی حقوقها رو افزایش دادن اشاره ای به دولتی و کشوری یا تامین اجتماعی نکردی

انقد با عجله و بدون فکر یه چی نگو

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
این چرت و پرتهایی که گذاشتی هیچکدوم منبع افزایش یافتن حقوق کارمندان نیست.
دوست عزیز لطفا احترام سایر دوستان رو نگه دار..دوستمون احتمالا درست متوجه خبر نشده..دلیل نمیشه بخواد بی احترامی پیش بیاد

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
دوست عزیز لطفا احترام سایر دوستان رو نگه دار..دوستمون احتمالا درست متوجه خبر نشده..دلیل نمیشه بخواد بی احترامی پیش بیاد

من منظورم خبر ها بودن که چرت و پرت هستن قصد تو هین به ایشون ندارم.

بنده یک کلمه از ایشون لینک منبع خواستم ایشون در پاسخ ما رو متهم به هزار تا چیز کردن!

kanoonsarafan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با نصب اپلیکیشن کانون صرافان از سایت kanoonsarafan.ir آخرین قیمت رسمی ارز و سکه صرافی ها و بازار آزاد را مشاهده کنید. امکانات دیگری هم قابل استفاده هست.

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
میلیمیتری میاد پایین..ولی به یه مو بنده فعلا

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
برای حساب ارزی بانک ملت یورو هایی تمیز و جدید قبول کردن

و حالا برای برداشت پول های کثیفشون دادن !

راه کارم دادن خیر سرشون ببرید صرافی عوض کنید نو کنید

دیگر وقت نکردم کارهای دیگرم موند

ایا صرافی این کارو انجام میده بدون هزینه ؟ چه سودی برایش داره این کار؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427

خیر صرافی ها عوض نمیکنن
اخیرا اسکناس یه مقدار ظاهرش هم خوب نباشه نمیگیرن
البته خارج از ایران اصلا مهم نیست پول چه شکلیه خیلی راحت قابل خرج کردن هست

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
برای حساب ارزی بانک ملت یورو هایی تمیز و جدید قبول کردن

و حالا برای برداشت پول های کثیفشون دادن !

راه کارم دادن خیر سرشون ببرید صرافی عوض کنید نو کنید

دیگر وقت نکردم کارهای دیگرم موند

اگر از توی دستگاه رد بشه، به قیمت خرید از شما میخرن و یوروی نو رو به قیمت فروش به شما میفروشن. 150-200 تومن تفاوتشه.

پ.ن: میزدی تو سرشون ازشون یوروی نو میگرفتی. اینا هنوز از یوروهای نویی که اوباما براشون آورد دارن:D. من اون زمان بسته باندرول دار 100 یورویی نو از بازار ایران گرفتم که توی خود اروپاشم سخت پیدا میشه:D

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
در مورد موضوع تاپیک

اول بگم من یک دلال ملعون هستم و به این امر افتخار هم میکنم. یوروی 37 تومنی و دلار 32 تومنی و سکه 16.1 تومنی فروختم و دوباره دلار 24800 و یوروی 30400 و سکه 10.9 خریدم تا چش حسودا در بیاد:D. پاش بیفته اعضای پی تی رو هم میفروشم جاشون اعضای هم میهن میخرم:D

و اما بعد .... هیچی ارزون نمیشه. مگه شما اوضاع رو نمی بینید ؟ وقتی یه خبری میشه، مخصوصا خبر خوب، دو هفته اول شوک اصلی خبره. به اصطلاح، ماه عسل زندگی اون خبره:D. انتخاب بایدن شوکش رو داد، خودش که بیاد و هرچی که بشه، از تصور فعلی بازار بهتر نخواهد بود. در واقع برگشت امریکا به برجام پیش خور شده، حالا اگر برگرده، اتفاق خاصی نمیفته ... اگر هم برنگرده که افتضاح میشه

این کاهش قیمت فعلی دلار هم فقط بخاطر جو بازاره، وگرنه اتفاق خاصی نسبت به دو ماه پیش نیفتاده. بانک مرکزی هم همچنان سفت و سخت جلوی واردات با ارز متقاضی رو گرفته

پ.ن: شاید براتون جالب باشه که چند تا بانک اسپانیایی در همین یک ماه اخیر، حساب های ایرانی هایی رو که کارت اقامت هم داشتن، مسدود کردن. من مطمئنم خیلی از حساب های افراد وابسته به دولت و پولشوهای حرفه ای هم بسته شده که حضرات به فکر بررسی مجدد لوایح FATF افتادن... اما مشکل اینجاست که خیلی از مسائل برگشت پذیر نیست. ایرانی که در لیست سیاه رفته، به این راحتی بیرون نمیاد

من حیث المجموع من بوی خوبی از اوضاع استشمام نمیکنم.

بالا