در مورد موضوع تاپیک
اول بگم من یک دلال ملعون هستم و به این امر افتخار هم میکنم. یوروی 37 تومنی و دلار 32 تومنی و سکه 16.1 تومنی فروختم و دوباره دلار 24800 و یوروی 30400 و سکه 10.9 خریدم تا چش حسودا در بیاد
. پاش بیفته اعضای پی تی رو هم میفروشم جاشون اعضای هم میهن میخرم
و اما بعد .... هیچی ارزون نمیشه. مگه شما اوضاع رو نمی بینید ؟ وقتی یه خبری میشه، مخصوصا خبر خوب، دو هفته اول شوک اصلی خبره. به اصطلاح، ماه عسل زندگی اون خبره
. انتخاب بایدن شوکش رو داد، خودش که بیاد و هرچی که بشه، از تصور فعلی بازار بهتر نخواهد بود. در واقع برگشت امریکا به برجام پیش خور شده، حالا اگر برگرده، اتفاق خاصی نمیفته ... اگر هم برنگرده که افتضاح میشه
این کاهش قیمت فعلی دلار هم فقط بخاطر جو بازاره، وگرنه اتفاق خاصی نسبت به دو ماه پیش نیفتاده. بانک مرکزی هم همچنان سفت و سخت جلوی واردات با ارز متقاضی رو گرفته
پ.ن: شاید براتون جالب باشه که چند تا بانک اسپانیایی در همین یک ماه اخیر، حساب های ایرانی هایی رو که کارت اقامت هم داشتن، مسدود کردن. من مطمئنم خیلی از حساب های افراد وابسته به دولت و پولشوهای حرفه ای هم بسته شده که حضرات به فکر بررسی مجدد لوایح FATF افتادن... اما مشکل اینجاست که خیلی از مسائل برگشت پذیر نیست. ایرانی که در لیست سیاه رفته، به این راحتی بیرون نمیاد
من حیث المجموع من بوی خوبی از اوضاع استشمام نمیکنم.