• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
جدیدترین نتایج آرای کالج الکترال آمریکا

[emoji843]بایدن ۳۰۲
[emoji843]ترامپ ۲۳۲

اینم قابل توجه دوستان

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
اگر برگرده به برجام قطعا تاثیر مثبت داریم و کاهش داریم در اکثر حوزه ها..میتونی همین الان قیمت دلار شبانه رو چک کنی و ببینی همین امشب حدود ۵۰۰ تومن کاهش داشته..با اومدن روی کار بایدن و برگشت به برجام بازم روند نزولی داریم
در مورد موضوع تاپیک

اول بگم من یک دلال ملعون هستم و به این امر افتخار هم میکنم. یوروی 37 تومنی و دلار 32 تومنی و سکه 16.1 تومنی فروختم و دوباره دلار 24800 و یوروی 30400 و سکه 10.9 خریدم تا چش حسودا در بیاد:D. پاش بیفته اعضای پی تی رو هم میفروشم جاشون اعضای هم میهن میخرم:D

و اما بعد .... هیچی ارزون نمیشه. مگه شما اوضاع رو نمی بینید ؟ وقتی یه خبری میشه، مخصوصا خبر خوب، دو هفته اول شوک اصلی خبره. به اصطلاح، ماه عسل زندگی اون خبره:D. انتخاب بایدن شوکش رو داد، خودش که بیاد و هرچی که بشه، از تصور فعلی بازار بهتر نخواهد بود. در واقع برگشت امریکا به برجام پیش خور شده، حالا اگر برگرده، اتفاق خاصی نمیفته ... اگر هم برنگرده که افتضاح میشه

این کاهش قیمت فعلی دلار هم فقط بخاطر جو بازاره، وگرنه اتفاق خاصی نسبت به دو ماه پیش نیفتاده. بانک مرکزی هم همچنان سفت و سخت جلوی واردات با ارز متقاضی رو گرفته

پ.ن: شاید براتون جالب باشه که چند تا بانک اسپانیایی در همین یک ماه اخیر، حساب های ایرانی هایی رو که کارت اقامت هم داشتن، مسدود کردن. من مطمئنم خیلی از حساب های افراد وابسته به دولت و پولشوهای حرفه ای هم بسته شده که حضرات به فکر بررسی مجدد لوایح FATF افتادن... اما مشکل اینجاست که خیلی از مسائل برگشت پذیر نیست. ایرانی که در لیست سیاه رفته، به این راحتی بیرون نمیاد

من حیث المجموع من بوی خوبی از اوضاع استشمام نمیکنم.

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
اگر برگرده به برجام قطعا تاثیر مثبت داریم و کاهش داریم در اکثر حوزه ها..میتونی همین الان قیمت دلار شبانه رو چک کنی و ببینی همین امشب حدود ۵۰۰ تومن کاهش داشته..با اومدن روی کار بایدن و برگشت به برجام بازم روند نزولی داریم

آقا من همه کارم با ارزه. قیمت ها رو از کانال و روزانه و شبانه چک نمیکنم. صراف برام حواله رو به همراه قیمت خریدش میفرسته. معمولا هم جوابش دو جمله است. به این قیمت راضی نیستم یا خدا برکت بده ( که یعنی راضی هستم:D). اسکناس هم همینطوره. قیمت فردایی هم که میگن، اعتبار خاصی نداره. صرفا یه معامله قماری بین دو نفره. خیلی وقت ها قیمت فردایی اصلا با چیزی که با باز شدن بازار اتفاق میفته، مطابقت نداره

من فردا قیمت اسکناسی که برام فرستادن، همینجا مینویسم. این قیمت واقعیه که همون لحظه صراف حاضره به همین قیمت خرید و فروش کنه

در مورد بایدن هم ... همچنان به نظر من کف قیمت دلار همونی بود که من خریدم:D. احتمال کاهش تا 22-23 خیلی خیلی کمه. زیر 20 هم محاله

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
اگر از توی دستگاه رد بشه، به قیمت خرید از شما میخرن و یوروی نو رو به قیمت فروش به شما میفروشن. 150-200 تومن تفاوتشه.

پ.ن: میزدی تو سرشون ازشون یوروی نو میگرفتی. اینا هنوز از یوروهای نویی که اوباما براشون آورد دارن:D. من اون زمان بسته باندرول دار 100 یورویی نو از بازار ایران گرفتم که توی خود اروپاشم سخت پیدا میشه:D
گفت شکر کن بهت معادل روز ریال نمیدیم !!

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
یکم صبور باش..قرار نیست یک روزه همه چیز کاهش پیدا کنه.در آینده ی نزدیک قشنگ میشه اثراتش رو دید
آقا من همه کارم با ارزه. قیمت ها رو از کانال و روزانه و شبانه چک نمیکنم. صراف برام حواله رو به همراه قیمت خریدش میفرسته. معمولا هم جوابش دو جمله است. به این قیمت راضی نیستم یا خدا برکت بده ( که یعنی راضی هستم:D). اسکناس هم همینطوره. قیمت فردایی هم که میگن، اعتبار خاصی نداره. صرفا یه معامله قماری بین دو نفره. خیلی وقت ها قیمت فردایی اصلا با چیزی که با باز شدن بازار اتفاق میفته، مطابقت نداره

من فردا قیمت اسکناسی که برام فرستادن، همینجا مینویسم. این قیمت واقعیه که همون لحظه صراف حاضره به همین قیمت خرید و فروش کنه

در مورد بایدن هم ... همچنان به نظر من کف قیمت دلار همونی بود که من خریدم:D. احتمال کاهش تا 22-23 خیلی خیلی کمه. زیر 20 هم محاله

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
گفت شکر کن بهت معادل روز ریال نمیدیم !!
حقته. تا شما باشی به بانک مصطفی اعتماد نکنی. من از سال 90 که بازی در آوردن روی حساب های ارزی شروع شد، 128 دلار ته حسابم گذاشتم، اونم قرض الحسنه است به مصطفی:D
یکم صبور باش..قرار نیست یک روزه همه چیز کاهش پیدا کنه.در آینده ی نزدیک قشنگ میشه اثراتش رو دید

دوست عزیز، اگر پست های قبلی منو خونده باشی، خود من دو ماه قبل گفتم که قیمت ارز و سکه زیادی بالاست. خودم اون موقع توی همین تاپیک و تاپیک سکه گفتم نخرید، با اینکه معمولا اظهار نظر قطعی نمیکنم ... خودم هم فروختم و امدم همینجا هم گفتم ... بنابراین در توهم به سر نمیبرم:D ... الان هم که میگم پایین نمیاد، حتما یه چیزی دیدم که میگم دیگه ;) ... من به شما توصیه میکنم، مخصوصا اگر به کالایی نیاز داری حتما بخر وصبور نباش که ضرر میکنی

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
اکانتم یهو غیر فعال شد و ایمیل فعالسازی مجدد برام اومد:(. فکر کنم مصطفی میخواد ترورم کنه:D. آقا بجان خودم دلار میشه 7 تا تک تومنی، منو نکشbav3_154fs759111.gif

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
بهتره صبر کنیم و آینده رو ببینیم..من خودم تا بازارها تثبیت نشه هیچ خریدی نمیکنم
حقته. تا شما باشی به بانک مصطفی اعتماد نکنی. من از سال 90 که بازی در آوردن روی حساب های ارزی شروع شد، 128 دلار ته حسابم گذاشتم، اونم قرض الحسنه است به مصطفی:D

دوست عزیز، اگر پست های قبلی منو خونده باشی، خود من دو ماه قبل گفتم که قیمت ارز و سکه زیادی بالاست. خودم اون موقع توی همین تاپیک و تاپیک سکه گفتم نخرید، با اینکه معمولا اظهار نظر قطعی نمیکنم ... خودم هم فروختم و امدم همینجا هم گفتم ... بنابراین در توهم به سر نمیبرم:D ... الان هم که میگم پایین نمیاد، حتما یه چیزی دیدم که میگم دیگه ;) ... من به شما توصیه میکنم، مخصوصا اگر به کالایی نیاز داری حتما بخر وصبور نباش که ضرر میکنی

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263

signore

Registered User
لایک‌ها
636

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
با توجه به اینکه بودجه سال آینده رو به امید رفع تحریما تنظیم کردن و تحریما هم یک شبه همش رفع نمیشه سال دیگه همین موقع دلار بالای 50 نباشه شانس آوردیم. سال پیش همین موقع 12750 بود امسال 26 سال دیگه ؟؟ :rolleyes:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
جالب اینه کسایی که توی همین تاپیک روز بعد انتخابات ترامپ رو برنده اعلام کردند و وعده جهش دلار رو دادند الان دارند به کسانی که منتظر نتایج رسمی انتخابات بودند ایراد میگیرند 11.gif

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
جالب اینه کسایی که توی همین تاپیک روز بعد انتخابات ترامپ رو برنده اعلام کردند و وعده جهش دلار رو دادند الان دارند به کسانی که منتظر نتایج رسمی انتخابات بودند ایراد میگیرند مشاهده پیوست 1213501
دقیقا..چقدر زود صحبتای خودشونو فراموش کردن:):)
ماشالا روحیه خوبی دارن..
ولی من متوجه شدم که کلا دلالها تو شرایط روحی خوبی نیستن.از صحبتهاشون تو فضای مجازی مشخصه کاملا.اصلا یک درصدم فکر نمیکردن ترامپ رای نیاره..کلی روی رای آوردن ترامپ حساب کرده بودن و سرمایه گذاری کردن..
سخته خیلی سخته خدایی

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
با توجه به اینکه بودجه سال آینده رو به امید رفع تحریما تنظیم کردن و تحریما هم یک شبه همش رفع نمیشه سال دیگه همین موقع دلار بالای 50 نباشه شانس آوردیم. سال پیش همین موقع 12750 بود امسال 26 سال دیگه ؟؟ :rolleyes:

همیشه عزیز همین بوده،،،ایران اینطوری هست شرایطش،،،،و تکرار میشه،،،،
الان اصلا خبری نشده،،،،هنوز نه بایدنی اومده روی کار ((منظورم تحویل گرفتن پست هست))،،،نه توافقی شده،،،نه تحریمی برداشته شده،،،،هیچ خبری نشده،،،،این ریزش ها همه به دلیل شوکی هست که به بازار وارد شده،،،،مهم ثابت موندن قیمت هست و بعلاوه کاهش قیمت اقلام هم اصلی ترین ملاک ریزش هست،،،،که من به شخصه ندیدم هیچ جنسی حتی یک ریال کاهش خورده باشه و پایین اومده باشه،،،،،بالا هم رفته!!!!!!!!!!!!!

باید منتظر مونده تا چند ماه اینده،،،،اون موقع کم کم شرایط معلوم میشه،،،،و خواهیم دید چه خواهد شد،،،،،

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
دوستان توی محاسباتی که دارید یه مقدار متغییر هم قرار بدید, کلا از دیدتون همه چی ثابت هست

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
در وفای به قول دیشبم، قیمت فروش اسکناس دلار الان 26200 ـه.

پ.ن: دیدید گفتم:p. دیدید گفتم:p

پ.ن2: تا آخر وقت بالاتر هم میره

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
Last edited:
بالا