• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
ایشالا اهسته اهسته تا اخر سال میره کانال 15 تومن انشاالله و باذن الله،،،،
و سال بعد مطالبه ما انشا الله دلار 11 تومنی هست فقط همانطور که گفتن دو سه روز پیش،،،!!!

ایام طلایی در پیش است دوستان،،،،،، :) :D

#بایدن_متشکریم
فعلا باکس 20 تا 23 رو برای دلار میشه تصور کرد..در صورتیکه تحریمها کمتر بشن 18 تا 20...
بهرحال کسی که تو بازار هست قبل انتخابات آمریکا قمار کرده..یکی رفته رو حساب پیروزی ترامپ خرید زده که به سود خوبی برسه..یکی هم بر عکس فکر کرده و خریدی نزده..
الانم نمیشه از اونایی که رو پیروزی ترامپ دلار 33 تومنی و سکه 16 میلیونی و ماشینهای چند صد میلیونی خریدن و الان کلی رفتن تو ضرر،انتظار داشت که راحت با این جریان کنار بیان..عکس العمل نشون میدن..تو همین انجمن هم زیاد میشه از عکس العملهاشون دید :D :D

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
الانم نمیشه از اونایی که رو پیروزی ترامپ دلار 33 تومنی و سکه 16 میلیونی و ماشینهای چند صد میلیونی خریدن و الان کلی رفتن تو ضرر،انتظار داشت که راحت با این جریان کنار بیان..عکس العمل نشون میدن..تو همین انجمن هم زیاد میشه از عکس العملهاشون دید :D :D

ضرر موقته زیاد طولانی نیست

خوش بینی به پایین آمدن دلار و .. هم توهمی بیش نیست

مسئله بایدن و ترامپ نیست

مسئله داخل ایران هست که دارن تو بحث هسته ای جوری میرن جلو که ثابت میشه دنبال بمب هستن

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787

مسئله بایدن و ترامپ نیست

مسئله داخل ایران هست که دارن تو بحث هسته ای جوری میرن جلو که ثابت میشه دنبال بمب هستن
موقت جای خود..ضرر همیشه ضرره چه موقت چه دائم..چه 1 روز چه 10 سال..خواب پول و فشارهای روحی هم که میاره بماند..
اگر از نظر داخلی خرابکاری نکنند میشه به آینده امیدوار بود..احتمال مذاکرات و برجام و کاهش قیمتها هست

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413

مسئله بایدن و ترامپ نیست

عزیزم باید چیزی باشه که بتونن باهاش معامله کنن.... بولد کردن داستان هسته ای فقط برای همین هست ولاغیر;)

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
عزیزم باید چیزی باشه که بتونن باهاش معامله کنن.... بولد کردن داستان هسته ای فقط برای همین هست ولاغیر;)

از اول سال داشتم فکر میکردم اگر بخوان نرمش کنن چی میخوان بدن این سری ... این نکته ای که شما گفتی رو بهش فکر نکرده بودم :دی

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
خریداران سکه و ارز محتاط تر شدند

برنده بزرگ معاملات ارزی در دو ماه گذشته، بازیگران کوتاه‌مدت بوده‌اند؛ بازیگران کوتاه‌مدت کسانی هستند که به‌دنبال سود و ضررهای سنگین ... [emoji3596]

https://www.iranjib.ir/shownews/78556//t [emoji118][emoji118]

[emoji723] @iranjib_ir

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511

مسئله بایدن و ترامپ نیست

عزیز این دوستمون انگار تو ایران نمیشینه،،،،و اصلا خبر نداره از مسائل،،،،

اگر توافقی در کار بود حقوق هارو 40 تا 50 درصد اضافه نمیکردن،،،،اینا که فکر خوشی و رفاه شما نیستن،،،،

این دوستمون هنوز متوجه این موضوع نشده بعد 4 دهه،،،،،

Last edited:

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
دوست عزیز اگر توافقی بشه و برجام و هر چیز دیگه ای،،،،اولویت ابتدا با کلیه گروه های منطقه هست،،،،،اونا باید تغذیه بشن اول،،،،شما نمیدونی این رو هم؟؟!!!! به چه زبانی باید بیان بگن؟؟ حتی تو اخبار رسمی شبکه های ایران میگن این رو،،!!!!!!

پولی به داخل نمیرسه،،،،در صورت توافق و پول باران شدن ایران 95 درصدش میرسه به اونا اول،،،،،بعدش تهمانده میرسه به مردم ایران،،،

همینه که میگم شما ایران نمیشینی انگار،،،،،دوران اوباما هواپیماهای پول به کجا رفتن؟؟؟،،،،،به مردم رسید چیزی تهش ؟؟،،،،،،

منم نمیگم شاید صعود داشته باشیم،،،،ولی کاهش هم در کار نیست،،،،شاید یه ثباتی بگیره به خودش بعد چند سال بالاخره،،،شاید البته،،،،

ولی با توجه به افزایش حقوق ها و صحبت از چند برابر شدن یارانه ها،،،،باید شک کرد!!!!!!!!!

حداقل یکم،،،،نمیگم زیاد،،،،یکم واقع بین باشید،،،در ضمن من دلار 33 و سکه تا الان خرید نداشتم تو زندگیم،،،،مقدار پولی هست پس انداز در بانک که نزدیک 5 سال هست دارمش و پولی هم دستم بیاد اضافه میکنم روی اون،،،،صندوق سپرده گذاری،،،،همین و بس،،،،،،پس زیاد فشار نیارید به خودتون،،،،دلار 100 تومن تک تومن هم بشه به --- منم نیست،،،،،

Last edited:

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511

پدرم حقوقش 5 میلیون بود،،،،اخر ابان ماه براش حقوق 8 میلیونی ریختن،،،،،بازنشسته هستن تازه،،،فیش حقوقی دیگه نمیتونم بذارم اینجا،،،!!

میگم شما بی خبر هستین از داخل همینه دیگه،،،،،حتی این خبر رو هم نمیدونستین،،،،

حتی برای سال اینده،،،،مجدا خبر افزایش 25 درصدی مجدد حقوق هارو دیدم الان،،،،،اصلا هرساله اضافه میکردن از فروردین،،،،امسال هم میکنن،،،،

Last edited:

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
پدرم حقوقش 5 میلیون بود،،،،اخر ابان ماه براش حقوق 8 میلیونی ریختن،،،،،بازنشسته هستن تازه،،،فیش حقوقی دیگه نمیتونم بذارم اینجا،،،!!

میگم شما بی خبر هستین از داخل همینه دیگه،،،،،حتی این خبر رو هم نمیدونستین،،،،

حتی برای سال اینده،،،،مجدا خبر افزایش 25 درصدی مجدد حقوق هارو دیدم الان،،،،،اصلا هرساله اضافه میکردن از فروردین،،،،امسال هم میکنن،،،،

پدر منم بازنشسته اس خودم و کل خانواده هم کارمندیم کسی از این اضافه حقوقها به ما نداره

شما ظاهرا از ما بهتران هستین که براتون از این پولا میریزن

در ضمن من منبع ازتون خواستم نه فیش حقوقی بابات

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
پدر منم بازنشسته اس خودم و کل خانواده هم کارمندیم کسی از این اضافه حقوقها به ما نداره

اون بابایی دلار خریده 30 یا 32 تومن یا خونه خریده متری 25 تومن بهش میگیم میاد پایین اولین کاری میکنه چاقو برمیداره میخاد جر بده آدمو
خب حق دارن بنده های خدا:D
نمیدونن باند بازی و بالارد کردن مال تو یه بازه زمانی برای پایین کشیدن بازار چه معنی میده
میگن نه آقا کجای کاری ... ال و بل ....
از ماست که بر ماست متاسفانه

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511

این دو سایت رو بخون،،،،،از شهریور تا همین اذر خبر هاشون رو بخونی متوجه میشی،،،،یکیشون از سایت های مورد علاقه جماعتی مثل شماست،،،،میپسندی حتما،،،،،تسنیم نیوز حرف نداره ماشالا،،،،،دیگه راست میگه !!!!

افزایش های پی در پی حقوق هارو خواهیم داشت سال بعد،،،،چه شود !!!!!
;) :D

اینم سومی

Last edited:

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
اون بابایی دلار خریده 30 یا 32 تومن یا خونه خریده متری 25 تومن بهش میگیم میاد پایین اولین کاری میکنه چاقو برمیداره میخاد جر بده آدمو
خب حق دارن بنده های خدا:D
نمیدونن باند بازی و بالارد کردن مال تو یه بازه زمانی برای پایین کشیدن بازار چه معنی میده
میگن نه آقا کجای کاری ... ال و بل ....
از ماست که بر ماست متاسفانه

برو قیمت خونه رو بپرس از املاکی محلت،،،،محل ما هنوز متری 20 تومن هست،،،،و اپارتمانی متری 15 تومن،،،،!!
ریزشی در کار نبوده،،،،،مسکن ریزش نداشته،،،،،فقط دلار و طلا ریخته،،،،،همین

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
عزیز این دوستمون انگار تو ایران نمیشینه،،،،و اصلا خبر نداره از مسائل،،،،

اگر توافقی در کار بود حقوق هارو 40 تا 50 درصد اضافه نمیکردن،،،،اینا که فکر خوشی و رفاه شما نیستن،،،،

این دوستمون هنوز متوجه این موضوع نشده بعد 4 دهه،،،،،
آقا والا با این چیزایی که شما میگی ظاهرا خودت تو این مملکت زندگی نمیکنی..کدوم افزایش 50 درصد حقوق؟الان سر 20 درصدش دعواست..

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
آقا والا با این چیزایی که شما میگی ظاهرا خودت تو این مملکت زندگی نمیکنی..کدوم افزایش 50 درصد حقوق؟الان سر 20 درصدش دعواست..
معلومه از طریقه پست زدن ها کی ایران هست کی نیست،،،

بفرما اینم یه لینک دیگه،،،بازم از سایت مورد علاقه جماعت شما،،،،اون یکی دوست متوهم هم که کل خونواده دولتی بودن بخونه اینو،،،

دقیقا از اخر مهر هم اضافه ریختن،،،،،!!!!!!!!!!!

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
برو قیمت خونه رو بپرس از املاکی محلت،،،،محل ما هنوز متری 20 تومن هست،،،،و اپارتمانی متری 15 تومن،،،،!!
ریزشی در کار نبوده،،،،،مسکن ریزش نداشته،،،،،فقط دلار و طلا ریخته،،،،،همین
دوست عزیز بنده چون تخصصم در حوزه نظارت و ساخت و ساز مسکن هست با اطمینان بهت میگم مسکن وارد رکود کاهشی شده و قیمتها هم اومده پایین..حالا اگر بنگاه سر کوچه شما قیمت رو نمیاره پایین دلیل نمیشه که مسکن ارزون نشده..از مسکن بگیر تا دلار و طلا و سکه و ماشین اومدن پایین و انشالا بازم میرن پایین تر..
تازه با خبر جدید fatf که از دیشب اومده انتظار کاهش بیشترم میره

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
معلومه از طریقه پست زدن ها کی ایران هست کی نیست،،،

بفرما اینم یه لینک دیگه،،،بازم از سایت مورد علاقه جماعت شما،،،،

دقیقا از اخر مهر هم اضافه ریختن،،،،،!!!!!!!!!!!

بازنشسته ها از کی کارمند دولت حساب میشن؟شما هنوز درجه بندی مشاغل رو نمیدونی بعد میای نظر کارشناسی میدی..

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
دوست عزیز بنده چون تخصصم در حوزه نظارت و ساخت و ساز مسکن هست با اطمینان بهت میگم مسکن وارد رکود کاهشی شده و قیمتها هم اومده پایین..حالا اگر بنگاه سر کوچه شما قیمت رو نمیاره پایین دلیل نمیشه که مسکن ارزون نشده..از مسکن بگیر تا دلار و طلا و سکه و ماشین اومدن پایین و انشالا بازم میرن پایین تر..
تازه با خبر جدید fatf که از دیشب اومده انتظار کاهش بیشترم میره

عزیز خدایی من که پرسیدم از چند تا املاکی همین رو میگفتن،،،،،و قیمت ها مثل قبل بود،،،

حتی اخبار خود سیما هم داشت میانگین قیمت متر خونه رو تو تهران در مناطق مختلف میگفت،،،،منطقه ما رسید دقیقا همین رو گفت,,,20 ویلایی 15 اپارتمانی،،،،،مناطق بالا هم که 50 به بالا هست،،،

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
بازنشسته ها از کی کارمند دولت حساب میشن؟شما هنوز درجه بندی مشاغل رو نمیدونی بعد میای نظر کارشناسی میدی..

کارمندان دولت که ارجحیت دارن نسبت به بازنشستگان،،،،و همیشه بیشتر هست دریافتیشون،،،،!!!!!

باز نشسته 8 بگیره،،،،کارمند چقدر باید بگیره ؟؟!!!!!!!! قطعا بالای 10 و حتی بیشتر،،،،،

باز باشه عزیز،،،من حوصله بحث ندارم،،،،خیلی خیلی خیلی با امثال شما هم بحث کردیم،،،نتیجه نمیده،،،،ماشالا پخش هم هستین عزیز هر طرف،،،،،،بیخیال،،،،

من گفتم دلار 100 تک تومن هم بشه برای من هیچ فرقی نداره،،،،،پس بیخیال،،،،و منتطر کاهش باشید شما،،،،!!!!

بالا