اگه قیمت دلار با خبر بریزه بهترین فرصت خرید که شاید دیگه گیر نیادعراقچی: ما درباره برداشت یک جا تحریمها در حال مذاکره هستیم
داخل مصاحبه میگه البته این نظر ماست که تحریم ها یکجا برداشته بشه
پ ن : وایسا تا یکجا برداره مشاهده پیوست 1232755
یدونه خبر هم من دارم از ایران به اسم " طرح وقتِ نمایشه "/ "طرح پایان بازی" برای احیای برجام پیشنهاد شد
به نظر من حدود ۳۰ تومنبه نظرتون اسفند 1400 قیمت دلار چند؟ اساتید, ششلول بند, شربتیان و افتک شهروند محترم پاتوق اسفند 0|0 زنده بودیم میاریم بالا
به نظر بنده حقیر قیمت دلار اصلا از قانون خاصی پیروی نمیکنه که بتونیم پیش بینی کنیم که مثلا فلان تاریخ دقیقا فلان قیمت میشه آقایون بخوان یه ماهه میتونن بیارن زیر 20 تومن (به نظر خیلی بعیده) اگر هم اراده کنن میبرن بالای 30 تومن ! به قول معروف هر چی آغا ـــمون بگه :دی اینی هم که بگیم برجــام دوباره به جریان می افته و پول ها سرازیر میشه و اینا ارز پاشی میکنن و قیمت دلار میاد زیر 20 تومن واقعا ساده لوحانه است ولی چیزی که من حداقل برای کوتاه مدتی پیش بینی میکنم چیزی حوالی 21 الی 22 تومنه !به نظرتون اسفند 1400 قیمت دلار چند؟ اساتید, ششلول بند, شربتیان و افتک شهروند محترم پاتوق اسفند 0|0 زنده بودیم میاریم بالا
بعد از همه نوبت خودم میرسه عجله نکنید به همه میرسه با طرز تفکر زیق زیقخودت هم باید بگی مشاهده پیوست 1232929
بعد از همه نوبت خودم میرسه عجله نکنید به همه میرسه با طرز تفکر زیق زیق
من حدس میزنم دوروبر 50به نظرتون اسفند 1400 قیمت دلار چند؟ اساتید, ششلول بند, شربتیان و افتک شهروند محترم پاتوق اسفند 0|0 زنده بودیم میاریم بالا
خودت نگفتی مشاهده پیوست 1233092
بستگی به شرایط سیاسی کشور داره.اگه مذاکراتی که الان دارن انجام میدن به نتیجه برسه و باقی بمونه..دلار یکم افت داره(تا باکس 20 و 23) و میتونه مدت زیادی رنج بزنه و تغییر زیادی نکنه..به نظرتون اسفند 1400 قیمت دلار چند؟ اساتید, ششلول بند, شربتیان و افتک شهروند محترم پاتوق اسفند 0|0 زنده بودیم میاریم بالا
عرضه و تقاضا خارجیان و داخلی ها ، سیاست گذاری های دولت و حجم گردش مبادلات(خلاصه دلالان و دولت)یه نفر کمی توضیح بده:
قیمت روزانه ارزهای مختلف کجا تعیین میشه؟ میخام بدونم آیا مثل بورس اوراق بهادار یه جای خاصی برای خرید و فروش و تعیین قیمت ارز وجود داره؟
فرجاد جان،،،،تا انتخابات قطعا همین هست،،،،،محاله ممکن هست بالا بذارن بره،،،خیلی روشنهدلار این هفته در مرز 25 هزار تومان درجا زد
جالب اینکه حوادثی مثل نطنز هم چندان اثری روی نرخ نداشت