• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
فایل کامل مصاحبه پرحاشیه ظریف با سعید لیلاز (اقتصاددان) که به گفته سخنگوی وزارت خارجه تقطیع‌شده و بخشی‌ از یک گفت‌وگوی بلند هفت‌ ساعته است

در بخش‌هایی از این گفت‌گو، ظریف می‌گوید:

◀️ وزیر راه و شمخانی از هدف قرار گرفتن هواپیمای مسافربری خبر داشتند

◀️ روسیه و فرانسه می خواستند خطرناک ترین متن ممکن را به برجام اضافه کنند، همین روسیه می‌خواست هر ۶ ماه یک بار برجام در شورای امنیت بررسی شود

◀️ روس ها از سال ۱۳۹۴ می خواستند مانع برجام شوند، لاوروف می خواست شب توافق همه چیز را بهم بزند

◀️ عامل برهم زدن توافق، روسیه بود، از همان لحظه توافق، روسیه به دنبال ضربه زدن به توافق و ایران بود

◀️ لاوروف اصرار داشت مذاکرات متوقف شود به من گفت تو که دستورالعمل نداری؛ برو دستورکار بگیر و برگرد، من گفتم این موضوع به تو اصلا ربطی ندارد، از لحن و عبارت بی‌ادبانه‌ای هم استفاده کردم. کری اینجا از من حمایت کرد

◀️ پس از برجام وقتی لاوروف به روسیه برگشت با حمله رسانه‌های روسیه مواجه شد که چرا اجازه دادید این توافق منعقد شود و ایران به سمت غرب برود؟
به نظر میاد چین داره کم کم روسیه رو هدف قرار میده و جای پاشو میخواد حسابی توی بیت قاقا سفت کنه شاید شمخانی هم بعد یک مدت اردنگی نثارش شد شبیه جعفری

Mast forosh

Registered User
لایک‌ها
144
برا خرید مقدار کمی دلار
الان وقت مناسبی برا خرید هست؟ چنده قیمت فردایی؟

Tom.Cruise

Registered User
لایک‌ها
168
مثقال و سبزه میدون که دیگه قیمت نمیدن
قیمت روز دلار آزاد رو از کجا بگیریم؟!

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
دوستان لطفا نظرتونو درمورد احیای برجام بگید

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
دوستان لطفا نظرتونو درمورد احیای برجام بگید

به نظر نمیاد برجام بتونه قیمت دلار رو تکون اساسی بده، جو روانی هم قیمت فعلی رو پذیرفته و تقریبا تمام بازارها با دلار فعلی هماهنگ شده و شاید با خبر احیای برجام به صورت هیجانی چند هزار تومنی ارزون بشه ولی قطعا اتفاق عجیبی برای دلار نمیوفته

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
بلومبرگ: قدرت‌های جهانی در تلاشند تا توافق هسته‌ای را تا اول خرداد و قبل از موعد پایان توافق ایران و آژانس انرژی اتمی (اوایل خرداد ماه) احیا کنند

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
عراقچی: در مذاکرات وین لغو تحریم های بخش انرژی ، صنعت ، معاملات مالی و اتومبیل ایران محقق شد

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
ظریف بخاطر فایل صوتیه هم که شده تا وین و به نتیجه نرسونه آروم نمیگی گیره ه
که بعد با افتخار بیاد کسی هم گیر نده بهش
احتمال کاندیداتوری هم داره
وین به نتیجه برسه ظریف هم احتمالش بالاست

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
دقیقا چیزی پیشبینی میکردم پیش اومد
کاسبان تحریم برای فروش مالشون تو بالاییا چ طلا چ دلار چ مسکن چ خودرو چند وقتی بر طبل عدم توافق زدن تا صف فروشایی که برای بورس بوجود اومد اینجاها هم پیش بیاد و بازار قفل بشه...

همونجوری بالا رفته پایین میاد شک نکنید
روزی هم شک بردم به این داستان ک همتی باز اومد برداشت گفت بازار همینه پایین نمیاد !!!!
امسال سالیه که مالدار جماعت فقط ضرر میکنه تو هر بازاری که فکرش بکنید!!!!

Mast forosh

Registered User
لایک‌ها
144
دقیقا چیزی پیشبینی میکردم پیش اومد
کاسبان تحریم برای فروش مالشون تو بالاییا چ طلا چ دلار چ مسکن چ خودرو چند وقتی بر طبل عدم توافق زدن تا صف فروشایی که برای بورس بوجود اومد اینجاها هم پیش بیاد و بازار قفل بشه...

همونجوری بالا رفته پایین میاد شک نکنید
روزی هم شک بردم به این داستان ک همتی باز اومد برداشت گفت بازار همینه پایین نمیاد !!!!
امسال سالیه که مالدار جماعت فقط ضرر میکنه تو هر بازاری که فکرش بکنید!!!!

یعنی دلار و ملک می‌کشه پایین ؟
چقدر؟

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
جو روانی هم قیمت فعلی رو پذیرفته

داستان همینه ، جو روانی قیمت فعلی رو پذیرفته ، خصوصا سر دوزار افزایش حقوق کارگر و کارمند

تو صنف خودم بصورت ساده بگم
شرکت های تولیدی لامپ ، لیست های قیمت مصرف کننده رو دادن بیرون ، با 10 تا 15 درصد افزایش
تولید کننده های محافظ و سه راهی ، هم همینطور
تولید کننده های سیم و کابل هم که ماشالله ، ....

من فکر نمیکنم کاهش خاصی صورت بگیره ، در بهترین حالت ،شرکت های فوق میان درصد تخفیف همکاری رو از لیست ، بجای مثلا 15 درصد ، میکنن 20 درصد . یا میان شرایط روال 2 .3 ماهه رو میکنن 4 ماهه با درصد کم

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
بعد از تثبیت قیمت دلار..قیمتها خودشون رو با قیمت جدید دلار تطبیق میدن..همین الانم تاثیراتش تو برخی بازارها کاملا مشخصه..الان اصلا وقت خرید هیچ چیزی نیست..تا موقع تثبیت قیمت دلار باید صبر کرد
یعنی دلار و ملک می‌کشه پایین ؟
چقدر؟

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
خدا کنه دلار بیاد زیر 20 و حتی پایین تر،،و قیمت همه چیز هم سقوط کنه باهاش،،،منتظر سقوط قیمت ها هستیم فقط،،،کالا ها و اجناس و همه چیز،،،که ده برابر شده در این دو سه سال گذشته،،،10 برابر ! ((اسطبل))

وگرنه دلار 5 هزار تومن هم بشه،،،ولی تاثیری نذاره روی قیمت ها فایده نداره

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دلار سبزه [emoji466]️ نـــقـدۍ [emoji385] 22,500 فروش[emoji837]

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

بالا