• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

AREZO.B

Registered User
لایک‌ها
7
سلام مجدد . روز پنج شنبه توی بازار های بین المللی و همچنین جمعه ارزش یورو تقریبا 0.13 بازم افت داشته . بازی ارز رو خدمتتون عرض کردم که برای مدتی جمع شده . گفتم هم که از این بازار و نواسان گیری فاصله بگیرید به شخصه روی قیمتی که فروختم اومدم گفتم و بعدش هم اجمالی و کلی دلایلم رو گفتم . به شخصه برای نواسان دیگه سرمایه ای وارد بازار ارز نمیکنم با اینکه خودم کارم با ارز هست ولی کار معمول و طبق روال خودم رو انجام میدم منظورم از سرمایه برای نواسان گیری بود .

ممنونم جناب دکتر.

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
خداوکیلی اگه دلار شد 1500 (سرقه گفته های چند روز پیششون).. حتی اگه آمریکا هم بخواد تحریم رو ول کنه و دلار بخواد از 1500 بشه 800 بازم من میرم هرچی تو دلم موند میخرم.. دیگه دارم دیوونه میشم!!!

دیوانه ی قدرت درکتم!!! :cool:

آقا یه دو هفته بیاد بشه همون 1200 اونوقت من چیزهایی که دیگه واسم آرزو شده رو زودی میرم میخرم.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اخبار غیر رسمی هستند، وقتی که شریعتمداری میگه به هیچ وجه مذاکره انجام نشه و روند رو ادامه بدیم بدونید که از سمت خود آقا صحبت میکنند.
این چنین تاکتیک هایی فقط برای کاهش انی قیمت ارز هستش و یک سنجش بازار نسبت به این امر که توقف چقدر میتونه روی بازار تاثیر گذار باشه.در کل حدس من بر اینه که توقفی انجام نخواهد پذیرفت، 5+1 هم به جایی نخواهد رسید. بحثی مثل انرزی هسته ای مثل تولید آلومینیوم نیستش که بشه راحت متوقفش کرد، یک ابزار بقا و بازدارنده برای مقابله با دشمنان خارجیست و هیچ شخصی برگ برنده ی خودش رو بازی نمیکنه

abtin-tehran

Registered User
لایک‌ها
11,481
خدا رو شکر دلار رفت زیر 3000 تومان

دلار : 2997

orphic

Registered User
لایک‌ها
3
کسی قیمت امروزو می دونه؟
شنیدم دلار شده 2600 ولی بعید می دونم

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
چی شد که دلار داره میاد پایین؟؟
از عجایب هفت گانه میباشد
کسی قیمت اخرشو داره؟؟ چرا جلالی قیمت نزده دوستان؟؟

alireza_123

Registered User
لایک‌ها
10
افت چشمگیر قیمت سکه و ارز در آخرین ساعات کاری روز یکشنبه

پس از دو روز تعطیلی قیمت سکه و قیمت طلا در بازارهای داخلی بطور نسبتا چشمگیری کاهش یافت.همانطور که در جریان هستید قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته جاری میلادی در بازارهای جهانی، بیش از 37 دلار برای هر اونس طلا کاهش یافت . این اولین بار است که در دوماه گذشته میلادی قیمت طلا از 1690 دلار برای هر اونس کمتر شده است.این کاهش 37 دلاری معادل 2 درصد کاهش قیمت کل طلا در جهان است.در صورتیکه قیمت دلار در بازار ثابت بماند انتظار میرود قیمت طلا و قیمت سکه هم به میزان 2 درصد هم سو با بازارهای جهانی کاهش نشان دهد.با توجه به بازار سکه آتی در روز پنجشنبه و کاهش قابل ملاحظه سکه آتی تحویل آبان ماه، پیش بینی میشد که شاید میزان کاهش قیمت سکه بیش از 2 درصد باشد.قیمت سکه و ارز در بازار امروز تهران را در جدول زیر روز یکشنبه 14 آبان ماه 1391 ملاحظه می نمایید.

دلار 2950
تمام سکه 1.145

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
الان این نرخها هم مثل ماه پیش دستوری هست یا واقعی ؟

SASAN-BSE

Registered User
لایک‌ها
167
از عجایب هفت گانه میباشد

از عجایب هفت گانه هم بود که اگه میرسید به بالای 4 تومن !
به نظرم با این شرایط فعلی داره به قیمت واقعیش میرسه ، البته فکر نکنم خیلی خیلی هم بیاد پایین !
با این شرایط فعلی قیمت واقعی (بدون دلال بازی) در (هفته سوم آبان) باید زیر 2800 باشه (فعلا) !

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
از عجایب هفت گانه میباشد
جالبه جلالی زده آخرین آپدیت ساعت 21
قیمت 2870 تومن
ولی ساعت کاریش رو زده تا 17

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
شاید به سوال مجلس ربط داشته باشه نه؟ بیاد گلو صاف کنه بگه داره پایین میاد

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
این قیمتها مثل ماه پیش فرمایشی هست یا واقعا داره قیمت میاد پایین ؟

powvex

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
283
آقا کسی خبر داره قیمت واقعی فروش اسکناس چنده؟ کسی امروز خرید داشته؟

بالا