• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

barangostar

Registered User
لایک‌ها
64
امروز باز فردوسی بودم
خرید 3200 و فروش 3290 البته این قیمت ها حدودی هست و بالا پایین داره که باید بگردید
همچنان جو امنیتی است و دلال ها به سختی نفس میکشن

نرخ بازار فردوسی رو بدون رفتن به اونجا می شه متوجه شد ؟

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
تو سایت صرافی زده بود 3150 ولی الان نوشاه تلفن بزنید به دلیل کاهش قیمت

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
قيمت چنده امروز؟

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
پس چرا نظرات من تایید نمیشه ؟ 1 لار دیگه هم نوشته بودم
امروز تو سایت صرافی زده بود 3150 ولی الان نوشته به علت کاهش قیمت تماس بگیرید

SASAN-BSE

Registered User
لایک‌ها
167
بلاخره بعد از یه مدت طولانی که شاخص بورس همزمان با دلار میرفت بالا ، امروز یه کاهش تقریبا زیادی داشت (حدود 250 تا)
میشه پیش بینی کرد نرخ ارز هم تو چند روز آینده یه کاهش داشته باشه ، فردا که بورس بستس میره تا شنبه اگه شنبه هم بورس باز هم بیاد پایین احتمال افت نرخ ارز بیشتر میشه !
البته اینم بگم که همیشه رابطه شاخص بورس و نرخ ارز یه فاصله 3-4 روزه داشته (بورس جلوتره)

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
قبلنا صرافی جلالی زود به زود قیمتارو اپ میکرد
اما حالا فک میکنم که دیگه اینطوری نیس.....

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
صرافی جلالی‌ هر چند روز یه بار یه چیزی میزنه اگه کسی جای پیدا کرد همینجا خبر بده ،یا باید بریم زندان تو ملاقاتی جمشید بسم‌الله قیمت بگیریم !؟!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
این قسمت ها جالب بود خوندم !!!

"بانکهای مرکزی دنیا در چنین شرایطی برای مدیریت بازار ارز چه می کنند؟

ادیب: کفایت می کند بانک مرکزی از تزریق منابع به اقتصاد از محل رشد پایه پولی خودداری کند. در چنین حالتی در اوج التهاب ارزی یکسری از بانکها دچار کمبود شدید منابع نسبت به مصارف می شوند که در شرایط عادی به وسیله بانک مرکزی با خطوط اعتباری پوشش داده می شود. در چنین مواردی بانک مرکزی از طریق خطوط اعتباری از این بانکها حمایت نمی کند.

در نتیجه به سادگی این بانکها ورشکست می شوند و ورشکستگی یکی به دیگری منجر می شود و به این طریق به هر میزان که نقدینگی مازاد وجود داشته باشد، نقدینگی مازاد با سیکل ایجاد شده از اقتصاد کلان حذف می شود البته بانکهای مرکزی فقط زمانی از این حربه استفاده می کنند که نرخ ارز از آستانه تحمل اقتصاد عبور کند.

ترکیه در سال 2001، روسیه در سال 1998، اندونزی در سال 1999، برزیل و آرژانتین در سال 1986، اسلوواکی در سال 1995، ترکمنستان در سال 1997 از این حربه استفاده کردند."

================

پیش بینی شما از عملکرد بانک مرکزی ایران در شرایط که دلار به بالای 4هزار تومان برسد چیست؟ با دخالت بانک مرکزی این نرخ به چه میزان خواهد رسید؟

ادیب: در صورتی که سطح فشار خارجی به اقتصاد ایران کاهش نیابد برای مدت کوتاهی دلار به بالای 4هزار تومان افزایش یافته و سپس با مدیریت بانک مرکزی به حدود یکهزار و 500 تومان سقوط می کند.

در صورتی که نرخ ارز از 4هزار تومان عبور کند این نرخ به سود هیچ کس نیست عمری حدود 45 روزه خواهد داشت و پس از آن سقوط شگفت انگیز در پیش است و همه کسانی که در 2سال گذشته از ارز نوسانگیری کرده اند، قربانی آن خواهند شد.
بنظرتون این حرف رو نزدن تا همه سرمایه هاشون رو به ارز کشور تبدیل کنن تا خزانه پر شه؟

irancelltopup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
سلام دوستان

این تاپیکو زدم جهت تحلیل و بررسی ارز مخصوصا دلار شبیه تاپیکی که در مورد سکه هستش

در مورد اطلاعاتی در مورد این که کی ارزهای مختلف ارزون میشن یا گرون چه موقع وقت مناسبیه برای خرید و یا فروش اینجا میشه بحث کرد

قیمت امروز :

دلار آمريکا خرید : 1242 فروش : 1250

يورو خرید : 1774 فروش : 1784

یادش بخیر اون زمانا ...... !

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من از دوستان عذر می خوام 3-2 روزی نبودم چون بابت کارهای اداری به شهرستان رفته بودم :( .

در مورد ارز اما . 60 قلم از کالاها صادرتش ممنوع شده ! که اکثرا کالاهای استراتژیک هستند ولی اتفاقا از نظر من بد هم نیست . عرض نکرده بودم بازی ارز به زودی جمع میشه !!!

شرطهایی که گذاشتن این هست : اولا اینکه هم خود شخص و هم شرکت مورد نظر دارای کارت بازرگانی به نام باشه (دیگه نمیشه کارت بازرگانی رو اجاره کرد)

مهمترین شرط هم که ارز حاصله از صادرات رو در مرکز مبادلات بانک مرکزی به فروش بره ! اگر نره زندگی طرف رو باطل میکنن . خود همین بخش یعنی کنترل قیمت های بازار داخل و هم کنترل بازارهای ارزی (نه فقط صرافی ها بلکه لابی بازرگانان)

هنوز عقیده من این هست که در صورتیکه صراف نیستید وارد بازار نشید چون وضعیتش هنوز مشخص نیست و ...... که البته می تونه نظر من اشتباه باشه و جمع بندی با خودتون هست . در مورد طلا هم یه فاکتور مهم توی آمریکا هست که طوفان سندی هست . با اینکه اینقدر این مسئله مهم هست ولی هنوز بازار طلا نتونسته اونجور که باید و شاید به بهش واکنش نشون بده چون خوراک مهمتری داره . فعلا توی بازار طلا بنده هم تماشاگر هست و کاری انجام نمی دم . نتیجه انتخابات نوامبر بسیار مهم هست و از اون مهمتر نشست ایران با 1+5 که به نظر من فاکتور بسیار مهمی هست .

بالا