خدمت دکتر و بقیه دوستان
از اواسط اذر و دی ماه ببختی ملت ایران شرو خواهد شد
امیدوارم مثه زمان جنگ نشه
ولی میدونم وضعیت فاجعه باری در انتظار ماس
این پست منو سیو کنید ...دی ماه اپدیتش میکنم
کوت شده خیالت تخت.
خدمت دکتر و بقیه دوستان
از اواسط اذر و دی ماه ببختی ملت ایران شرو خواهد شد
امیدوارم مثه زمان جنگ نشه
ولی میدونم وضعیت فاجعه باری در انتظار ماس
این پست منو سیو کنید ...دی ماه اپدیتش میکنم
سلام
لطفا همه رو به یه چشم نبینید. ما از پست های شما استفاده می بریم. حالا شاید یکی مثل من سواد نداشته باشه تحلیل کنه چیزی نمی گه
سلام دوستان
لطفا آدرس سایت هایی که دوستان تاپیک ارز و سکه در آنجاها هستند را برایم در پیغام خصوصی ارسال کنید
باتشکر
چه کسی لنگر تورم را بالا کشید؟
اینطور که توی نوشته های سایت تابناک آمده نتیجه پس این هست که دلار رو قبلا دولت ثابت نگه داشته بوده و مشخص نمیشده که دلار هم داره بالا میره و بعد از ماجرای تحریم ها و کمبود ارز باعث شد که قیمت دلار به صورت عادی در آمده و الان روی تمامی اجناس تاثیر گذاشته و قیمت خیلی چیزها از جمله خودرو و موبایل و قطعات کامپیوتر و...... را چند برابر کرده .
نتیجه کلی اگر اشتباه نکنم پس از الان به بعد قیمت اجناس پایین تر نمیاد و بالاتر هم میره چون ما یه روند جهش دلار رو داشتیم که بخاطر اینکه دولت نمیذاشته دلار بالا بره و ثابت نگهش داشته بود و با توجه به نوشته های اون خبر هم اکنون دلار قیمت اصلیش رو پیدا کرده پس در نتیجه کالاها هم از این به بعد هم تورم داخلی رو شامل میشه هم تورم دلار.
بازار این روزها افت کرده و دلیل اصلی هم بحث مذاکره ایران و آمریکا و به اصطلاح سوپرایز اکتبره. اگه گفتگوی بین ایران و آمریکا با شکست روبرو بشه و تحریمای جدید هم شروع بشه بدون تردید قیمت دلار میتونه به مرز 5000 تومان یا فراتر هم برسه. اما اگه مذاکرات پیشرفت داشته باشن ، تاثیر روانیش بازار رو تحت تاثیر قرار میده و احتمالا دلار دوباره به کانال 2000 تومان برمیگرده.به هرحال باید منتظر ماند و دید که آیا این بحث ها صحت دارد یا نه.
دوستان احساس میکنید این هفته روند روی همون 3200-3300 ثابت باشه یا احتمال افزایش هست ؟
سلام نه منظورم انتخابات امریکا نبوداگه منظورت انتخابات آمریکاست که سگ زرد برادر شغاله!
سلام دوستان
لطفا آدرس سایت هایی که دوستان تاپیک ارز و سکه در آنجاها هستند را برایم در پیغام خصوصی ارسال کنید
باتشکر
با عرض تسلیت به تمام دوستان عزیز به خاطرِ مسائل اخیر و آینده !!
همانطور که در پست 3530# گفته بودم با سفری که به آنتالیا داشتم موفق شدم در همون بانکی که مورد نظرم بود حساب باز کنم و نتیجه رو باهاتون قسمت کنم.
مدارکی که از شما در "هر بانکی" سوال میشود اینا هستن ۱.پاسپورت ۲. شماره مالیات ترکیه tax nummber ( کار نیم ساعت از شهرداری فقط با ارائه پاسپورت هست ) ۳.آدرس محل سکونت (که این رو هم میتونین از هتل که هستین بخواین ولی حتما با مهر و امضا هتل)تمام & به قول سامان "خلاص" !
اگه میخواین حساب با لیر ترک باز کنین حتما یادتون باشه که پولتون رو ""فقط"" در بازار مرکز شهر change کنین چون داخل بانک ازتون commision میگیرن و صرافیهایی که داخل بازار اصلی نیستن rate کمتری بهتون میدان. اگه هم با € یا $Us حساب باز بکنید کار خاصی نباید بکنین !
برای وارد شدن به Ebanking غیر از customer number & password و pin یک Login PIN via SMS هم لازم درین که اون smsPIN رو فقط به شمارهای که موقع حساب باز کردن دادین میفرستن (برای هر بار وارد شدن یه smsPIN جدید) پس بهتره با شماره موبایل ثابت حساب باز کنین.
باید بگم Ebanking این بانک کامل ترینی هست که تاحالا دیدم ،از اونجا هر کاری که بخواین میتونین بکنین خریدو فروش ارزهای دیگه، طلا، shair market ، و هر کاری که به ذهنتون برسه.
در آخر هم تصمیم با شما است که در کنار حفظ سرمایه اصلیتون یه سود %۸.۵۰ برای لیر یا ۲،۷۵% برای $+€ هم به پولتون اضافه بشه،
شدیدا هم بهتون توصیه میکنم قبل از هر کاری chart چندین ساله + نرخ سود برای هر کدام از ارزها رو اول چک کنین بعد اقدام به انجام.![]()
دقیقا همین احساس رو دارم.بوی افزایش قیمت دلار میاد
اگه منظورت انتخابات آمریکاست که سگ زرد برادر شغاله!
هر چی دکتر گفت وقت خارج شدنه کسی گوش نکرد.عزیز والا یکی از دلایلی که توی بحث شرکت نمیکنم چون اومدم گفتم نظرم رو و حتی دقیقا روزی که از بازار نواسان گیری خارج شدم . حالا الان هرچی بگم استاتید میان میگن که نه این جوری نیست 4000 و 5000 رو هفته بعد یا در میان مدت میزنه . اصلا هم بزنه این سقف قیمت ها رو مهم اینه که الان کسی که این کار رو کرده وقتی میاد با همچین پستی مواجه میشه باز روی حرف خودش وا می ایسته !
نواسان گیری یعنی خرید به موقع و از اون مهمتر فروختن در زمان دقیق . وقتی افت کرد کسی که توی وقت درست نفروخته حالا 1000 تا دلیل هم بیاره فایده نداره . دیگه وقت و انرژی نمیزارم والا چون دوست ندارن گوش کنن . اصلا