• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
خدمت دکتر و بقیه دوستان

از اواسط اذر و دی ماه ببختی ملت ایران شرو خواهد شد

امیدوارم مثه زمان جنگ نشه

ولی میدونم وضعیت فاجعه باری در انتظار ماس

این پست منو سیو کنید ...دی ماه اپدیتش میکنم

کوت شده خیالت تخت.

mohammad-mt

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
لطفا همه رو به یه چشم نبینید. ما از پست های شما استفاده می بریم. حالا شاید یکی مثل من سواد نداشته باشه تحلیل کنه چیزی نمی گه

با سلام حرف دوستمو کاملا تایید میکنم منم درسته شاید هیچ نظری نداده ام اما همیشه مشتاق و خواننده ی مطالب بزرگوارانم ممنونم

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
چه کسی لنگر تورم را بالا کشید؟

اینطور که توی نوشته های سایت تابناک آمده نتیجه پس این هست که دلار رو قبلا دولت ثابت نگه داشته بوده و مشخص نمیشده که دلار هم داره بالا میره و بعد از ماجرای تحریم ها و کمبود ارز باعث شد که قیمت دلار به صورت عادی در آمده و الان روی تمامی اجناس تاثیر گذاشته و قیمت خیلی چیزها از جمله خودرو و موبایل و قطعات کامپیوتر و...... را چند برابر کرده .

نتیجه کلی اگر اشتباه نکنم پس از الان به بعد قیمت اجناس پایین تر نمیاد و بالاتر هم میره چون ما یه روند جهش دلار رو داشتیم که بخاطر اینکه دولت نمیذاشته دلار بالا بره و ثابت نگهش داشته بود و با توجه به نوشته های اون خبر هم اکنون دلار قیمت اصلیش رو پیدا کرده پس در نتیجه کالاها هم از این به بعد هم تورم داخلی رو شامل میشه هم تورم دلار.

داداشم در کل باهات موافقم ولی نرخ اصلی 7000 تومن هست که در یکی دو ماه آینده شاهدش خواهیم بود , 10 روز دیگه اگه رامنی انتخاب بشه به 5 تومن هم بدون شک میرسه , چون بازار شدیدا جو روانی گرفته به خودش .

بازار این روزها افت کرده و دلیل اصلی هم بحث مذاکره ایران و آمریکا و به اصطلاح سوپرایز اکتبره. اگه گفتگوی بین ایران و آمریکا با شکست روبرو بشه و تحریمای جدید هم شروع بشه بدون تردید قیمت دلار میتونه به مرز 5000 تومان یا فراتر هم برسه. اما اگه مذاکرات پیشرفت داشته باشن ، تاثیر روانیش بازار رو تحت تاثیر قرار میده و احتمالا دلار دوباره به کانال 2000 تومان برمیگرده.به هرحال باید منتظر ماند و دید که آیا این بحث ها صحت دارد یا نه.

عمو پیمان سوپرایزی در کار نیست حاضرم شرط ببندم .
هیچ گفتگویی هم بین دو طرف در حال حاضر نیست چون معلوم نیست یه طرف گفتگو اصلا کی هست که حالا بخوان باهاش به توافق هم برسن . شایعه ای بیش نیست .
هر دو طرف هم تکذیب کردن حتی بحث گفتگو در قطر رو هم امیر قطر تکذیب کرد
عمو مذاکرات پشت پرده ای هم اگه در کار باشه که نیست شاید در آینده باشه که اونم بایید میدونم : من و شما متوجه و با خبر نمیشیم در سطح مقامات عالی رتبه حکومت باقی میمونه .

در کل خیر صحت ندارد .

دوستان احساس میکنید این هفته روند روی همون 3200-3300 ثابت باشه یا احتمال افزایش هست ؟

قیمتها تا 16 آبان ثابت میمونه با یکم نوسان 100 200 تومن , شاید پایین تر هم بیاد چون با وجود این شایعات در مورد مذاکره و این که حج حسین فعلا تو انتخابات زودهنگام یه سروگردن جلو افتاده (درصدش رو اعلام نکردن تا جایی که من میدونم ) ولی هنوز خیلی زوده واسه قضاوت کردن چون معمولا 60% واجدین شرایط روز اصلی انتخابات شرکت میکنند .

در کل الان داستان دلار که به حمدالله 1 سنتش رو هم بنده ندارم :( شده میزان ریسک پذیری شما در سطح سرنوشت ساز چرا :
چون اگه حج حسین بشه شاهد سقوط شدید تا نزدیکای 2500 اگه رامنی بشه تا 5000 رو شرط میبندم .

به نظر من اگه دارید 50% رو نگه دارید 50% بفروشید . البته بستگی داره چند خریدید .

یه کار بهتر هم میتونید بکنید که در سطح بین المللی صواب داره تا چند سالی دعای خیرم رو پشت سرتون خواهید دید 4000$ بدین بنده من بدهیم رو صاف کنیم الباقی صفته هام رو از این مرتیکه دهاتی تازه به دورون نرسیده بگیرم رفته رو اعصابم به امام حسین اول زندگی با چه کسایی طرف شدیم ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا آدم دردش رو به کی بگه .

پ ن : نجس تر از طمع تو دنیا نداریم , طمع نکنید سر این داستان $ زندگی آروم خودتون رو به خطر نندازید . در حد 50% پس اندازتون ریسک کنید بیشترش منطقی نیست , البته کو منطق تو این کشور :eek:

من برم نهار شمام بفرمایین در خدمت باشیم .

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
امروز باز فردوسی بودم
خرید 3200 و فروش 3290 البته این قیمت ها حدودی هست و بالا پایین داره که باید بگردید
همچنان جو امنیتی است و دلال ها به سختی نفس میکشن

SASAN-BSE

Registered User
لایک‌ها
167
این قسمت ها جالب بود خوندم !!!

"بانکهای مرکزی دنیا در چنین شرایطی برای مدیریت بازار ارز چه می کنند؟

ادیب: کفایت می کند بانک مرکزی از تزریق منابع به اقتصاد از محل رشد پایه پولی خودداری کند. در چنین حالتی در اوج التهاب ارزی یکسری از بانکها دچار کمبود شدید منابع نسبت به مصارف می شوند که در شرایط عادی به وسیله بانک مرکزی با خطوط اعتباری پوشش داده می شود. در چنین مواردی بانک مرکزی از طریق خطوط اعتباری از این بانکها حمایت نمی کند.

در نتیجه به سادگی این بانکها ورشکست می شوند و ورشکستگی یکی به دیگری منجر می شود و به این طریق به هر میزان که نقدینگی مازاد وجود داشته باشد، نقدینگی مازاد با سیکل ایجاد شده از اقتصاد کلان حذف می شود البته بانکهای مرکزی فقط زمانی از این حربه استفاده می کنند که نرخ ارز از آستانه تحمل اقتصاد عبور کند.

ترکیه در سال 2001، روسیه در سال 1998، اندونزی در سال 1999، برزیل و آرژانتین در سال 1986، اسلوواکی در سال 1995، ترکمنستان در سال 1997 از این حربه استفاده کردند."

================

پیش بینی شما از عملکرد بانک مرکزی ایران در شرایط که دلار به بالای 4هزار تومان برسد چیست؟ با دخالت بانک مرکزی این نرخ به چه میزان خواهد رسید؟

ادیب: در صورتی که سطح فشار خارجی به اقتصاد ایران کاهش نیابد برای مدت کوتاهی دلار به بالای 4هزار تومان افزایش یافته و سپس با مدیریت بانک مرکزی به حدود یکهزار و 500 تومان سقوط می کند.

در صورتی که نرخ ارز از 4هزار تومان عبور کند این نرخ به سود هیچ کس نیست عمری حدود 45 روزه خواهد داشت و پس از آن سقوط شگفت انگیز در پیش است و همه کسانی که در 2سال گذشته از ارز نوسانگیری کرده اند، قربانی آن خواهند شد.

حالا این ادیب رو نمیدونم کیه :D

Last edited:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
اگه منظورت انتخابات آمریکاست که سگ زرد برادر شغاله!
سلام نه منظورم انتخابات امریکا نبود
وقایع سال 2012 بود
دکتر جان جواب مارو ندادی

سلام دوستان
لطفا آدرس سایت هایی که دوستان تاپیک ارز و سکه در آنجاها هستند را برایم در پیغام خصوصی ارسال کنید
باتشکر

سلام نه من سایتشو ندارم عزیز

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
به نظرم از امروز قیمت ارز افزایش میکنه و مدیریت و تلاش در جهت بازگشتش کاری خیلی سخت

hamidfx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من به این بانک مراجعه کردم ولی متاسفانه گفتن برای ایرانیها حساب باز نمیکنن.ظاهرا دستورالعمل جدیدشونه. من یک حساب از قدیم تو یک بانک دیگه دارم که متاسفانه نه تنها سود روش نمیاد بلکه چون ازشون استفاده نکردم هر ماه یک چیزی هم ازش کم شده. اسم این حسابی که بهش سود تعلق میگیره چیه؟
با عرض تسلیت به تمام دوستان عزیز به خاطرِ مسائل اخیر و آینده !!

همانطور که در پست 3530# گفته بودم با سفری که به آنتالیا داشتم موفق شدم در همون بانکی که مورد نظرم بود حساب باز کنم و نتیجه رو باهاتون قسمت کنم.

مدارکی که از شما در "هر بانکی‌" سوال میشود اینا هستن ۱.پاسپورت ۲. شماره مالیات ترکیه tax nummber ( کار نیم ساعت از شهرداری فقط با ارائه پاسپورت هست ) ۳.آدرس محل سکونت (که این رو هم می‌تونین از هتل که هستین بخواین ولی‌ حتما با مهر و امضا هتل)تمام & به قول سامان "خلاص" !

اگه میخواین حساب با لیر ترک باز کنین حتما یادتون باشه که پولتون رو ""فقط"" در بازار مرکز شهر change کنین چون داخل بانک ازتون commision میگیرن و صرافی‌هایی‌ که داخل بازار اصلی‌ نیستن rate کمتری بهتون میدان. اگه هم با € یا $Us حساب باز
بکنید کار خاصی‌ نباید بکنین !

برای وارد شدن به Ebanking غیر از customer number & password و pin یک Login PIN via SMS هم لازم درین که اون smsPIN رو فقط به شماره‌ای که موقع حساب باز کردن دادین می‌فرستن (برای هر بار وارد شدن یه smsPIN جدید) پس بهتره با شماره موبایل ثابت حساب باز کنین.

باید بگم Ebanking این بانک کامل ترینی هست که تاحالا دیدم ،از اونجا هر کاری که بخواین می‌تونین بکنین خریدو فروش ارز‌های دیگه، طلا، shair market ، و هر کاری که به ذهنتون برسه.

در آخر هم تصمیم با شما است که در کنار حفظ سرمایه اصلیتون یه سود %۸.۵۰ برای لیر یا ۲،۷۵% برای $+€ هم به پولتون اضافه بشه،

شدیدا هم بهتون توصیه می‌کنم قبل از هر کاری chart چندین ساله + نرخ سود برای هر کدام از ارز‌ها رو اول چک کنین بعد اقدام به انجام.
:D

irancelltopup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95

dss

Registered User
لایک‌ها
198
شواهد نشون می دهد که قیمتا می خواد تکون بخوره. دکتر دوباره وارد می شی یا نه؟

f1saeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
دکتر جان مطالب مفیدی دارید لطفا ایمیل بدهید

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
عزیز والا یکی از دلایلی که توی بحث شرکت نمیکنم چون اومدم گفتم نظرم رو و حتی دقیقا روزی که از بازار نواسان گیری خارج شدم . حالا الان هرچی بگم استاتید میان میگن که نه این جوری نیست 4000 و 5000 رو هفته بعد یا در میان مدت میزنه . اصلا هم بزنه این سقف قیمت ها رو مهم اینه که الان کسی که این کار رو کرده وقتی میاد با همچین پستی مواجه میشه باز روی حرف خودش وا می ایسته !

نواسان گیری یعنی خرید به موقع و از اون مهمتر فروختن در زمان دقیق . وقتی افت کرد کسی که توی وقت درست نفروخته حالا 1000 تا دلیل هم بیاره فایده نداره . دیگه وقت و انرژی نمیزارم والا چون دوست ندارن گوش کنن . اصلا
هر چی دکتر گفت وقت خارج شدنه کسی گوش نکرد.
افسوس

بالا