• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

f1saeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
کاربران محترم لطفا در نوشته ها رعایت ادب و احترام نسبت به پیشکسوتها و نیز خود داری از بحث سیاسی را بنمایند.

jalalse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دکتر امیوارم سفرخوش گذشته باشه

چند تا سوال داشتم

1. کف قیمتی برا دلار می تونید ببینید؟
یعنی می تونید تخمینی بزنید چقدر میاد پایین؟؟
2. انتخاب رامنی ممکنه قیمت دلار رو افزایش بده؟؟؟
3. اخه دو سه بار فروختم فقط وقتی خواستم بخرم گرون تر خریدم برا همین می ترسم چند روز بیشتر تا انتخابات نمونده می خوام بدونم میر ارزه بفروشم یا نه و خارج بشم؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام دکتر امیوارم سفرخوش گذشته باشه

چند تا سوال داشتم

1. کف قیمتی برا دلار می تونید ببینید؟
یعنی می تونید تخمینی بزنید چقدر میاد پایین؟؟
2. انتخاب رامنی ممکنه قیمت دلار رو افزایش بده؟؟؟
3. اخه دو سه بار فروختم فقط وقتی خواستم بخرم گرون تر خریدم برا همین می ترسم چند روز بیشتر تا انتخابات نمونده می خوام بدونم میر ارزه بفروشم یا نه و خارج بشم؟

سلام جلال جان

عزیز این بازی ارز در محدوده بین 2800 تا 3200 جمع میشه احتمالا
رامنی لابی آی پک پشتش نیست . این فاکتور بسیار مهمی و لابی آی پک هم یک لابی بسیار قدرتمند در آمریکا هست . درباره این لابی توضیح نمیدم سرچ کنید چون سیاسی میشه . رامنی جزء جمهوری خواه ها هست و سیاستش بر مبنای ملتهب کردن بیشتر خاورمیانه هست فعلا خود آمریکا دست به گریبان مشکلات مهمتری و علی الخصوص بزرگترین طلب کارش که چین هست از لحاظ اوراق قرضه هست . چون سوال دوم شما ریشه سیاسی داره فقط سر فصل های کلیدیش رو گفتم که اوضاع رو نسبتا از دید من بدونی . که البته اساتید سیاسی اینجا نظری متفاوت دارن.
در مورد فروش روی بهترین رقم دقیقا توی همین تاپیک گفتم توی اون فروم دیگر هم گفتم که فقط با واکنش مواجه شد و متاسفانه زمان گذشت .

AREZO.B

Registered User
لایک‌ها
7
سلام جناب دکتر،خسته نباشید،ممنون از نظرات خوبتون.
نظرتون در مورد یورو میخواستم بدونم و اینکه تا چقدر پایین میاد؟ممنون میشم حدودا بهم بگید.

jalalse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دکتر من امروز فردا کجا برم تخلیه کنم جایی میشناسید که باز باشه تو این تعطیلات؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دکتر من امروز فردا کجا برم تخلیه کنم جایی میشناسید که باز باشه تو این تعطیلات؟

جلال جان روزهای تعطیل فقط توی شهرهای مرزی میشه هم راحت خرید و هم راحت تخلیه کرد . ولی تهران نه متاسفانه بازار تعطیل هست

AREZO.B

Registered User
لایک‌ها
7
سلام جناب دکتر،خسته نباشید،ممنون از نظرات خوبتون.
نظرتون در مورد یورو میخواستم بدونم و اینکه تا چقدر پایین میاد؟ممنون میشم حدودا بهم بگید.

جناب دکتر لطف میکنین جواب سوال من رو هم بدین؟

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
بازگشت ۲۰ میلیون دلار ارز مسافرتی به کشور

با کاهش ارزش ریال ایران در مقایسه با ریال سعودی، اکثر حجاج ایرانی با پس‌انداز 300 دلار ارز مسافرتی به جای مکه و مدینه
قصد دارند با فروش ارز مسافرتی خود در ایران سوغات تهیه کنند.

در صرافی های مکه، هر یکهزار تومان ایران معادل سه ریال سعودی معامله می شد اما برای حج تمتع سالجاری
در بهترین حالت هر یکهزار تومان با یک تا 0.8 ریال در صرافی های مکه داد و ستد می شود.همزمان با کاهش ارزش ریال ایرانی
در سرزمین وحی، خرید سوغات توسط زائران ایرانی در بازارهای مکه و مدینه به شدت کاهش یافته است به طوریکه
خرید سوغات توسط حجاج ایرانی در مقایسه با قیمت خرید در بازارهای داخلی اصلا توجیه اقتصادی ندارد.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
جناب دکتر لطف میکنین جواب سوال من رو هم بدین؟

سلام مجدد . روز پنج شنبه توی بازار های بین المللی و همچنین جمعه ارزش یورو تقریبا 0.13 بازم افت داشته . بازی ارز رو خدمتتون عرض کردم که برای مدتی جمع شده . گفتم هم که از این بازار و نواسان گیری فاصله بگیرید به شخصه روی قیمتی که فروختم اومدم گفتم و بعدش هم اجمالی و کلی دلایلم رو گفتم . به شخصه برای نواسان دیگه سرمایه ای وارد بازار ارز نمیکنم با اینکه خودم کارم با ارز هست ولی کار معمول و طبق روال خودم رو انجام میدم منظورم از سرمایه برای نواسان گیری بود .

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
دوستان یه سوالی که هیچ وقت اینجا مطرح نشده به نظر شما آیا تبدیل سکه به ارز یا ارز به سکه این روزا کار عاقلانه ای هست؟ خیلی ها شاید ارز داشته باشن و ریال هم داشته باشن اما روند کاهشی ارز این روزا از سکه بیشتره و دوست داشته باشن ماه آینده ارزشونو تبدیل به سکه کنن؟

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
جناب دکتر
به نظر شما در دراز مدت ، قبل از انتخابات ایران ( قبل از عید و بعد از عید )
قیمت دلار و طلا ، دچار افت میشه ؟ منظورم بیش از 30 درصد هست ؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
Last edited:

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212

20 درصد رو گذاشتند کنار ؟
اگر اینطوری باشه قطعا برای رای آوردن اوباماست که این خبر رو الان دارن میگن

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
عجب اخباری ؛
به نظر حق با دکتر بوده که می دونسته از بازار خارج شده ؛
این اخبار به نوعی کاتالیزور برای پایین آمدن قیمت دلار است .

arash31

Registered User
لایک‌ها
55
=========

قطعا شوک به بازار وارد میکنه اما اینکه بشه شوک وارده رو حفظ کرد یا نه ... خدا میدونه

phizer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نظر خبر رو دقیق نخوندید این اقا میگه ما تعلیق کردیم ولی 5 +1 توجهی نکرده به نظر شما تازه که تحریمها به ثمر نشسته غربیها به این راحتیها ول کن میشن ؟!!! طبیعتا نه اینها تا امتیازات این 33 سال رو نگیرند کنار نمیان ...

hotakhsh

Registered User
لایک‌ها
9
اين هم پاسخ شايعه توقف غني سازي 20% :
..............................................................
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران،گفت: فشار غربی ها به ایران برای عقب نشینی ملت ایران از حقوق هسته ای خود بی نتیجه است.
"رامین مهمانپرست" سخنگوی وزارت امورخارجه ایران روزجمعه درگفتگو با خبرگزاری فارس درباره برخی اظهارات مبنی بر اینکه ایران در ازای رفع تحریم‌ها،ازفعالیتهای هسته ای خود صرفنظر نمی کندتاکید کرد: ملت ایران از اصول خود برای دستیابی به انرژی صلح آمیز هسته ای عقب نشینی نخواهد کرد.
مهمانپرست درباره مذاکرات ایران و گروه ۱+۵ نیزافزود: جمهوری اسلامی دراین مذاکرات به قدری شفاف عمل کرده که حتی پخش مذاکرات به صورت زنده را نیز خواستار شده است.
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با اشاره به بهانه جویی‌های غرب برای تحت فشار بر ایران طی 30 سال گذشته تصریح کرد: مشکل غربیها استقلال ملت ایران است زیرا دیگر نمی توانند به مانند سابق منافعی از ایران کسب کنند.
مهمانپرست افزود:درحال حاضر تسلط دانشمندان هسته‌ای ایران به حدی رسیده که دیگر غربی‌ها نمی‌توانند این دانش بومی را از ملت ایران بگیرند.
سخنگوی وزارت امورخارجه ایران همچنین درباره مذاکرات اخیر ایران و آرژانتین درباره حادثه «آمیا» نیز تاکید کرد: پس از آن حادثه، لابی صهیونیست تلاش کرد تا این واقعه را به شهروندان ایرانی نسبت دهد اما ایران ضمن رد این اتهام بارها اعلام کردبرای بررسی دقیق اصل واقعه و اثبات حسن نیت جمهوری اسلامی کاملا آماده است .
در تاریخ 18 ژوئیه 1994 ساختمان دو مرکز مربوط به یهودیان آرژانتین به نام های انجمن دوجانبه اسرائیل آرژانتین (AMIA) و هیأت انجمن های اسرائیلی آرژانتینی (DAIA) در بوئنوس آیرس منفجر شد که در اثر این انفجار ، 85 نفر کشته و 250 نفر زخمی شدند.

مهمانپرست: ایران از حقوق هسته ای خود صرفنظر نمی کند

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
اين هم پاسخ شايعه توقف غني سازي 20% :
..............................................................
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران،گفت: فشار غربی ها به ایران برای عقب نشینی ملت ایران از حقوق هسته ای خود بی نتیجه است.
"رامین مهمانپرست" سخنگوی وزارت امورخارجه ایران روزجمعه درگفتگو با خبرگزاری فارس درباره برخی اظهارات مبنی بر اینکه ایران در ازای رفع تحریم‌ها،ازفعالیتهای هسته ای خود صرفنظر نمی کندتاکید کرد: ملت ایران از اصول خود برای دستیابی به انرژی صلح آمیز هسته ای عقب نشینی نخواهد کرد.
مهمانپرست درباره مذاکرات ایران و گروه ۱+۵ نیزافزود: جمهوری اسلامی دراین مذاکرات به قدری شفاف عمل کرده که حتی پخش مذاکرات به صورت زنده را نیز خواستار شده است.
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با اشاره به بهانه جویی‌های غرب برای تحت فشار بر ایران طی 30 سال گذشته تصریح کرد: مشکل غربیها استقلال ملت ایران است زیرا دیگر نمی توانند به مانند سابق منافعی از ایران کسب کنند.
مهمانپرست افزود:درحال حاضر تسلط دانشمندان هسته‌ای ایران به حدی رسیده که دیگر غربی‌ها نمی‌توانند این دانش بومی را از ملت ایران بگیرند.
سخنگوی وزارت امورخارجه ایران همچنین درباره مذاکرات اخیر ایران و آرژانتین درباره حادثه «آمیا» نیز تاکید کرد: پس از آن حادثه، لابی صهیونیست تلاش کرد تا این واقعه را به شهروندان ایرانی نسبت دهد اما ایران ضمن رد این اتهام بارها اعلام کردبرای بررسی دقیق اصل واقعه و اثبات حسن نیت جمهوری اسلامی کاملا آماده است .
در تاریخ 18 ژوئیه 1994 ساختمان دو مرکز مربوط به یهودیان آرژانتین به نام های انجمن دوجانبه اسرائیل آرژانتین (AMIA) و هیأت انجمن های اسرائیلی آرژانتینی (DAIA) در بوئنوس آیرس منفجر شد که در اثر این انفجار ، 85 نفر کشته و 250 نفر زخمی شدند.

مهمانپرست: ایران از حقوق هسته ای خود صرفنظر نمی کند

تکذیب رسمی خبر رو لطف کنید این خبر قبل از اون 2 لینک منتشر شده دیگه ایسنا که جای معتبری هست .

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
باید تا فردا صبر کرد هم خبر هم تکذیبش درست درمون منتشر نشده

ولی من که باور نمیکنم اینا کار قابل توجهی بکنن کما این که غربم بیشتر از اینا مد نظرشه حتی برای لغو این تحریمای آخر

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
=========

قطعا شوک به بازار وارد میکنه اما اینکه بشه شوک وارده رو حفظ کرد یا نه ... خدا میدونه
خداوکیلی اگه دلار شد 1500 (سرقه گفته های چند روز پیششون).. حتی اگه آمریکا هم بخواد تحریم رو ول کنه و دلار بخواد از 1500 بشه 800 بازم من میرم هرچی تو دلم موند میخرم.. دیگه دارم دیوونه میشم!!!
عجب اخباری ؛
به نظر حق با دکتر بوده که می دونسته از بازار خارج شده ؛
این اخبار به نوعی کاتالیزور برای پایین آمدن قیمت دلار است .
دیوانه ی قدرت درکتم!!! :cool:

بالا