تحلیل خوبی بود حال کردمبا این وضعیت فعلی ، من که بعید میدونم حداقل تا 1 ماه دیگه دلار بیاد بالای 3000 تومن...
یخورده به مسائل غیر روانی نگاه کنیم میبینیم که واقعی قیمت اومده پایین
اصلی ترینش ممنوعیت وارداته که تقاضای دلار رو خیلی کم کرده (به جزء قاچاق)
دومیش هم افزایش درآمد نفتی هفته به هفته هست (الان آمارش دستم نیست ولی توی 5 هفته آخر افزایش داشته)
سومیش هم افزایش درآمد گازی (فصل سرما) (البته از اونور به دلیل کمبود گاز درآمد پتروشیمی کمتر میشه که تاثیرش کمه)
چهارمیش هم که روانی هست همین مذاکراته
مسائل دیگه هم مثله مرکز مبادلات هم هست که بعد از حدود 2-3 ماه داره تاثیرش رو میزاره
سلام دکتر جان. خوشحالم بازهم برگشتین.
نظر شما را برای دلار 2900 شدیدا قبول دارم و طبق تحلیل های قبلی شما و همین طور تحلیلتان در فروم دیگه ای باید برای خرید سکه برنامه ریزی کرد. بازی ارز که به قول شما تموم شده و اونس هم دیگه روی 1720 سفت کرده. به نظرتون امروز فردا دیگه برای خرید مناسب نیست. مثلا روی 1090 ؟؟؟؟؟ به هرحال قرار نیتس که حتما در کفه کفه خرید کنیم چون ممکنه جا بمونیم!!!
راستی دکتر جان قبلا مطلبی در مورد بدهی آمریکا به چین و سیاستی که چین برای پولشون در نظر خواهند گرفت فرمودید میشه بیشتر توضیح بدهید و این که چگونه روی اونس تاثیر گذار خواهد بود
سلام دوست عزیر...تحلیلت واسه آینده کوتاه مدت قیمت ارز مثلا تا هفته آینده چیه دوست خوبم؟
ممنون از پاسخ شما drdexter عزیز
با توجه به رقم مرکز مبادلا که 2500 تومنه، به نظر شما ارز آزاد روی چه رقمی فاصله ی خودشو حفظ میکنه؟ چون من بعید می دونم زیر 2700 بیاد
به نظر منم این پایین اومدن غیر طبیعیه ، مردم عادی با دیدن این وضع سریع میرن دلاراشونو میفروشن و بعد یک مدت دوباره دلار صعودی میشه و مردم دوباره میرن اقدام به خرید میکنن و این وسط یکسریا به سود کلان میرسن و همچنین میزان نقدینگی ریال هم کمتر میشه اینجوری.
سلام
کسی قیمت امروز رو نداره؟
دکتر عزیز میخوام چند تا وسایل نیمه ضروری بخرم که وارداتی هستن و مستقیم به ارز مربوط میشه
پیشنهاد میکنید دست نگه دارم یا خرید کنم؟
سپاس
با سلام خدمت دکتر
دکتر جان من دیروز سوالی کردم ولی نمیدانم چرا سانسور شد
پرسیده بودم کف دلار را چند پیشبینی میکنید؟
و بر فرض ثبات انس در 1700 کف امامی چند است همین . ولی بعد 1 روز هنوز تایید نشده
ممنون
پست بالائی رو یه نگاه بفرمائید . بنده یه سرمایه گذار هستم و خوشبختانه یا متاسفانه هیچ کششی به سمت موافق و مخالف ندارم . در سرمایه گذاری اولین قانون آهسته و پیوسته بودن هست .
......
والا به خدا ببین کف نمی تونم حتی پیش بینی کنم چون واقعا چه ریزش این بازار مسخره هست و چه افزایش اون یعنی هیچ حساب کتابی نداره . محرک اقتصادی وجود نداره . بزار یه مثال بزنم اگر برای هر تن طلایی که وارد میکردن برای مثال روزانه می گفتیم به ازای هر تن طلا ارزش ریال به دلار 5 ریال (دقت کن به رقم) بیشتر میشه خب علت و معلول وجود داشت ولی الان نه :lol: . در ضمن جو روانی هم بسیار تاثیر داره چون الان تمامی دلار فروش های خانگی (این اصطلاح صرافان برای کسانی هست که در خانه ارز دارن) در حال فروش هستن و جو فکری اینکه از این نشست آذر توافق حاصل میشه بسیار قوی هست که ایشا.... به شخصه اینقدر دوست دارم که توافقی حاصل شه چون دیگه واقعا این کشمکش دودش فقط توی چشم مردم میره و بس . انس هنوز داستان نگفته داره گرامی![]()
پست بالائی رو یه نگاه بفرمائید . بنده یه سرمایه گذار هستم و خوشبختانه یا متاسفانه هیچ کششی به سمت موافق و مخالف ندارم . در سرمایه گذاری اولین قانون آهسته و پیوسته بودن هست .
که امروز اومد برای اسکناس پاساژ افشار 2670 :blink: الان باید احساس خطر کرد چون افت داره مشکوک میشه :guilty: فاصله حواله با اسکناس تقریبا به 250 تومن میره . در 2 ایران قیمت اسکناس شده 2860 و 2830 الان مرز ها گرون تر از تهران هستند چون در مرزها اسکناس با حواله فرق چندانی نداره .
دیگه داره بد مشکوک میشه :wacko:
از غیر عادی هم داره میگذره . اگر مدیریت 2 زار در این سیستم وجود داشته بهترین شرایط برای تک نرخی کردن واقعی ارز هست که شک دارم 2 زار مدیریت باشه :wub:
جنس زیاد تغییری نمیکنه گرامی شک نکنگفتم در این تاپیک از سال 69 به بعد رو بخونید یه مقدار وقت بزار همه تصیمیمات رو بخون بعد به نتایج بسیار جالبی میرسی چه اقتصادی و چه سیاسی . وسایل رو تهیه کن :happy:
والا به خدا ببین کف نمی تونم حتی پیش بینی کنم چون واقعا چه ریزش این بازار مسخره هست و چه افزایش اون یعنی هیچ حساب کتابی نداره . محرک اقتصادی وجود نداره . بزار یه مثال بزنم اگر برای هر تن طلایی که وارد میکردن برای مثال روزانه می گفتیم به ازای هر تن طلا ارزش ریال به دلار 5 ریال (دقت کن به رقم) بیشتر میشه خب علت و معلول وجود داشت ولی الان نه :lol: . در ضمن جو روانی هم بسیار تاثیر داره چون الان تمامی دلار فروش های خانگی (این اصطلاح صرافان برای کسانی هست که در خانه ارز دارن) در حال فروش هستن و جو فکری اینکه از این نشست آذر توافق حاصل میشه بسیار قوی هست که ایشا.... به شخصه اینقدر دوست دارم که توافقی حاصل شه چون دیگه واقعا این کشمکش دودش فقط توی چشم مردم میره و بس . انس هنوز داستان نگفته داره گرامییه فرمول میگم به شما یادت باشه همیشه : طلا ارز نیست که چاپ بشه و بی پایان باشه معادن فلزات گرانبها محدود هستن و مقدارشون هر روز عوض اینکه زیاد تر بشه کمتر میشه
. انس داستان نگفته داره و غافل گیری بعدی مال انس هست . دلیل ساده ای هم دارم بسیار بسیار ساده : سیستم حاکمه آمریکا این رو میخواد و میشه
![]()
نوشته اصلی توسط sah.2012![]()
پدر یکی از دوستانم تو بانک مرکزی هست خیلی ادم جالبی هست
وقتی دلار ۱۴۰۰ بود گفت میشه ۲ به بالا من خندیدم
وقتی شد گفت میره بالای ۳ بازم گفتم دیگه عمرا
وقتی شد ۳۶۰۰ گفت میره زیر ۳
امروز داشتم صحبت میکردم گفت تا اخر محرم زیر ۲ تومن میشه
و دیگه حالا حالا بالا نمیاد چون ضربه بدی قرار به خیلی ها بزنه که دیگه کسی جرعت خرید نداشته باشه
خودشم تو این نوسان ها بد جوری رو خرید فروشش سود کرد
والا به خدا ببین کف نمی تونم حتی پیش بینی کنم چون واقعا چه ریزش این بازار مسخره هست و چه افزایش اون یعنی هیچ حساب کتابی نداره . محرک اقتصادی وجود نداره . بزار یه مثال بزنم اگر برای هر تن طلایی که وارد میکردن برای مثال روزانه می گفتیم به ازای هر تن طلا ارزش ریال به دلار 5 ریال (دقت کن به رقم) بیشتر میشه خب علت و معلول وجود داشت ولی الان نه. در ضمن جو روانی هم بسیار تاثیر داره چون الان تمامی دلار فروش های خانگی (این اصطلاح صرافان برای کسانی هست که در خانه ارز دارن) در حال فروش هستن و جو فکری اینکه از این نشست آذر توافق حاصل میشه بسیار قوی هست که ایشا.... به شخصه اینقدر دوست دارم که توافقی حاصل شه چون دیگه واقعا این کشمکش دودش فقط توی چشم مردم میره و بس . انس هنوز داستان نگفته داره گرامی
یه فرمول میگم به شما یادت باشه همیشه : طلا ارز نیست که چاپ بشه و بی پایان باشه معادن فلزات گرانبها محدود هستن و مقدارشون هر روز عوض اینکه زیاد تر بشه کمتر میشه
. انس داستان نگفته داره و غافل گیری بعدی مال انس هست . دلیل ساده ای هم دارم بسیار بسیار ساده : سیستم حاکمه آمریکا این رو میخواد و میشه![]()
![]()
قیمت خرید رفت روی 2500 !!!!!! مگه میشه؟
خوب تعطیل کنن دیگه. مرکز مبادلات هم داره نزدیک همین قیمت ارز میده
به نظرتون کدوم گزینه درسته؟
1- وارد شدن قسمتی از 20 میلیارد دلار ارز خانگی
2- تزریق شدید ارز توسط دولت به بازار به خاطر طرح سوال از رئیس جمهور
اشتباه حساب کردیاین تحلیل فوقالعاده بود
اختلاف اسکناس با حواله یعنی سیل فروش ارزهای خانگی؟ تا کی به نظر شما ادامه داره این اختلاف و آیا بیشتر میشه؟ وقتی میگن 12 میلیارد ارز دست مردمه فکر کنم تا هر وقتی جو روانی اجازه فروش بده هی میاد پایین ریت اسکناس دلار
البته اختلاف 70 تاست توی صرافی ها نمیدونم شما چطور میگین 250 تا و اینم جالبه در مناطق مرزی حتماً به علت تبادل دستی دلار و نه حواله نرخش یکیه ولی در شهرهای غیر مرزی برعکس!
یه چیز عجیبتر هم اینکه من ریت ریالی یورو و دلار رو حساب میکنم خیلی با بازار متفاوته!!
یورو 1.2727 حساب کنی و براساس ريالی دلار قیمتش میشه 3200 اما همون موقه یورو 3550 بوده به نظرتون این یعنی چی؟ در اصل بر اساس ارزش دلار یورو باید باشه 3200 ولی 3550 و 3600 بوده! این یعنی ارزش یورو کاذب بالاست یا ارزش دلار کاذب خیلی پایینه؟ بالاخره در دراز مدت باید یا یورو بیاد به ارزش واقعیش برسه یا دلار بره بالا کدومش؟
اقا من یکم پول نقد داشتم. میخواستم سکه بخرم. نظر شما چیه دوستان؟
Sent from my iPhone4 using Tapatalk