• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Fouad-PES

Registered User
لایک‌ها
252
قیمت لحظه ای دلار رو از کجا میتونم بگیرم؟
مثل همون سیستم سایت مظنه.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
دکتر جان من 17 18 ملیون پول نقد دارم به نظرت در حال حاظر بهترین گزینرو چی پیشنهاد میدید ؟

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
هر دو گزینه البته + یه سری مواردی دیگه که بنده اینقدر داد زدم کلیه سیاست های این سیستم از بعد از سال 69 به بعد مطالعه شود . دقیقا همین کار کار در سالهای 69 و 75 اتفاق افتاده .
درسته بانک مرکزی میتونه تمام برنامه ها رو تغییر بده و یک شبه کارهای غیر منتظره بکنه ولی تا کی میتونه اینکار رو بکنه؟
به فرض که نشست بعدی خبرها مثبت باشه که به شخصه شک دارم .تحریم ها رو یک شبه نزاشتن که یک شبه برداشته بشه و یکسری تحریم ها رو نمیتونن بردارن
من سوالم این هست این افت قیمت تا چه حدی و و تا کی به نظرتون ادامه داره ؟
چون همین جوری که گفتید به نظر من تا نیمه دوم 2013 انس باید نزدیک 1800 باشه

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
من بعید میدونم با این نرخ صرافی بفروشه
واقعا 2600 فروش دارن ؟
اگر دی ماه توافقات حاصل نشه...

یه چیزیه م هست که توی محرم همه کار کاسبیا رکود داره...

Last edited:

javadgary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینقدر ایندست اوندست کردم که دلار کشید پایین سال پیش حدود 400 هزار تا خرید داشتم البته حدود 1400 تومن
سوالی که از اساتید داشتم اینکه بنظرتون بر میگرده باز بالا ؟ هر چند که از خدا میخوام هر اتفاقی میخواد برامون رخ بده چیزی جز عاقبت بخیری سرانجامش نباشه.

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
دروود 2400
با اینکه خودم ضرر کردم ولی خوشهالم خدا کنه تا بعد مذاکرات نره بالا و همینطوری بیاد پایین

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
اصلا معلوم نیست چه خبره !
صرافی ها که ماشاال... منتظرن یه خبری ، شایعه ای بپیچه تو بازار قیمت رو ببرن بالا !
تو 15 دقیقه 70 تومان رفت رو قیمتا !

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8
سلام علیکم، دکتر جان تصمیمات سیاسی اقتصادی از سال 69 رو کجا باید خوند؟ روزنامه؟
مگه یکی دوتاس آخه؟ اگه کتابه لطفا اسم کتاب رو بگید.
در ضمن دوتا قول داده بودین، یکی زمان ورود به سکه، دومی اسم منطقه آزاد.
پیشاپیش سپاسگذار

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
زیاد هم جو زده نشید دوستان. این پایین و بالا شدن ها طبیعی هستند و در همه مارکت های بزرگ دنیا هم اتفاق می افتند و همیشه هم بوده . هر بالا و پایین رفتنی طول عمری داره. الان هموطنور که خیلی ها رو قیمت های بالای 3500 عجله کردند و دلار خریدند روی 2600 تومن هم خیلی ها از روی ترس و عجله میبرند و میفروشند . اون موقع می گفتند دلار میشه 5000 تومن. الان هم جو ایجاد کردند که میاد زیر 2500 و 2000 تومن. همونطور که قیمت دلار به 5000 تومن نرسید ، به زیر 2000 تومن هم نخواهد رسید.

حالا بازنده این وسط کیه؟ کسی هست که احساساتی میشه و عجله می کنه. کسی که الان میبره میفروشه یک بازنده محضه.

قابل توجه افرادی که می گفتند بازی ارز تموم شده : بازی تازه در حوزه ارز آغاز شده. زمانی میشه گفت قائله تموم شده که شاهد هیچ نوسانی نباشیم که این یعنی اینکه ارز تک نرخی بشه و ارز تک نرخی هم در اقتصاد یک واژه تعریف نشده است چون چنین چیزی امکان نداره.

در هر حال ، اگه پول تو دستتون هست الان وقته خریده. اگه خرید کردید و پایین رفت باز هم خرید کنید. اگه پایین تر رفت باز هم بخرید و خیالتون آسوده باشه که به راحتی سود سرشاری نصیبتون خواهد شد.

شما معلومه از این کاهش بدجور ضربه خوردین که اینطور داغ شدین
به امید خدا باز هم ضررهای بزرگتری درراهه.منتظرباشید

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
شما حتما از اين فرصت طلائي استفاده كن. :lol:
------------------------------------------------------------
در هر حال ، اگه پول تو دستتون هست الان وقته خریده. اگه خرید کردید و پایین رفت باز هم خرید کنید. اگه پایین تر رفت باز هم بخرید و خیالتون آسوده باشه که به راحتی سود سرشاری نصیبتون خواهد شد.[/QUOTE]

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
دوستان طلا با دلار آزاد و اونس جهانی حساب کنیم، الان حباب منفی داره نه؟

powvex

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
283
اصلا معلوم نیست چه خبره !
صرافی ها که ماشاال... منتظرن یه خبری ، شایعه ای بپیچه تو بازار قیمت رو ببرن بالا !
تو 15 دقیقه 70 تومان رفت رو قیمتا !

کدوم شایعه؟؟

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
خوب ، قیمت برگشت روی 2860 ، سکه هم 1125000 صرافی ها هم تابلو رو خاموش کردن و فروش ندارن. الان قیافه های دوستانی که ذوق زده شده بودن دیدن داره:rolleyes::D:rolleyes::lol:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

داغ تو شدی عزیزم . از این به بعد یادت باشه هر موقع پست های من رو خواستی بخونی یه پارچ آب یخ واسه خودت قبلش درست کن بذار کنار دستت لازمت میشه:happy:

SASAN-BSE

Registered User
لایک‌ها
167
نوسان خیلی خیلی زیاد بوده
فروش 2600 بوده خرید من حتی تا 2400 هم دیدم
دلیلش هم بار روانی تک نرخی 1 آذر هست که چند وقت پیش خبرش اومده بود و میگفتن اوایل آذر ماه
البته ظهر ساعت 12 و 1 حدود 50 تومن رفته بود بالا ولی بعد از ظهر اومد پایین

اونایی هم که میگن مذاکرات و اینا به شکست بخوره میره بالا مگه چقدر میره بالا؟ فوق فوقش 25% میتونه تاثیر روانی بزاره روش که اگه فقط روانی باشه بعد از چند روز میاد پایین
خیلی ها فقط و فقط از دید روانی روی قیمت نگاه میکنن ، حتی اگه تحریم انجام بشه بار روانیش بیشتر روی اصل تحریم اثر میزاره ! که باز اثرش به مرور کم میشه

امروز دوباره اومدن واردات خودرو رو آزاد کردن !!! معنیش اینه که ارز اومده دستشون ! خیلی واضح !

اگر هم بخوایم از نگاه روانی نگاه کنیم برنامه آمریکا توی 2013 اینه که بیشتر تمرکزشو روی آسیای شرقی ببره و کمتر توی خاورمیانه سرک بکشه !

ولی با همه اینها بازم هم پیشبینی چند هفته بعد خیلی خیلی مشکله !

Last edited:

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
دروود 2400
با اینکه خودم ضرر کردم ولی خوشهالم خدا کنه تا بعد مذاکرات نره بالا و همینطوری بیاد پایین

2400 ؟ :blink:

-------------------------
شخصا به دوستان چند بار گفتم خواهشا قیمت پرت ندید یه بنده خدای تازه کار ممکنه پست های شما رو ببینه روی تصمیمش تاثیر بزاره....لطفا رعایت کنید.
آخرین قیمت تااین لحظه 2690-2690 بوده

majideadib

Registered User
لایک‌ها
85

برادر توی خیابونا ماشین های 2012 رو ببین متوجه میشی که خیلی ها هستن از این افزایش سود بردن که مشخصا از اینکه روند کاهشی بشه ضرر بزرگی میکنند

بالا