• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

signore

Registered User
لایک‌ها
636
شرایط بازار ارز استانبول هم اکنون :

نرخ اسمی فروش دلار 2870 الی 2950 تومن. صرافی ها به هنگام مراجعه برای خرید اکثراً اعلام می کنند که نداریم.

اما دلال های بیرون تا 3000 تومن هم قیمت فروش رو اعلام می کنند و ظاهراً فروش هم دارن.

درهم 850 نرخ فروش هست که البته نمیدونم کسی میفروشه یا نه

نرخ فروش سکه امامی یک میلیون و 130 هزار تومن. نرخ خریدش رو هم 10 تا 15 تومن پایین تر حساب کنید..

دیروز هم با اون نرخ های کاذب کسی فروشنده نبود و فقط میخریدند. شخصاً صبر می کنم اگه امروز نرخ زیر 2900 تومن گیرم نیومد فردا دیگه با هر نرخی بود میخرم.

powvex

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
283
کسی قیمت بعد از ظهر داره؟ چرا دوباره انقدر نوسان داره؟؟

vahid network

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام و احترام
جناب دکتر موذنی به نظرتون الان فرصت خرید سکه نرسیده ؟

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
چه خبر شده هنوز که داره میره بالا این دلار لعنتی اصلا معلوم هست مبدا این اعلام این نرخ ها کجاست من فکر میکنم یکی از بالا اعلام میکنه بگید نرخ اینقدر هست تو عرض یه ساعت هم میره بالا و هم پایین چندروز طول کشید بیاد رو 2600 دوباره رسید به 2900 مردم هم که عین شرایط قحطی رفتار میکنن گویا تو کف قیمت تا خرخره میخرن بابا باید دست این دلال ها کوتاه بشه و ارز دست همه کسی نیاد شاید خیلی ها با این حرف موافق نباشن ولی به نظر من همین انباردارهای ارز خانگی پدر اقتصاد رو در آوردن بیرون ارز اونم تو شرایط فعلی که تحریم ها هست باید برای واردات گذاشته بشه نه بیاد تو جیب یه سری سرمایه دار آقا برید سراغ سکه چه گیری دادید به دلار. ما و 80 درصد مردم هم باید تاوان حفظ سرمایه این عزیزان رو بدیم. خیلی مسخرست این نوسان ها مگه چه اتفاقی افتاده که اینقدر بالا و پایین میره هرکسی هم که میپرسی میگه جو روانی داریم کاش همون موقع که 4 تومن بود میرفت بالاتر تا اینکه بیاد پایین و دوباره همون مسیر رو بخواد طی کنه به نظر من اگه دلار دوباره بخواد تا اون قیمت های بالاتر بره جیب یه محدودی لبریز میشه دوباره که از این قضایا سود کنن و ولی با این تفاوت این دفعه تاثیرش بسیار بسیار شدیدتر رو تورم خواهد بود.

لطفا قیمت رو دوباره اینجا بگید امیدوارم این تاپیک هم مداوم آپدیت بشه

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
سلام
چی شده از ظهر تا حالا همینطوری میره بالا؟ سکه هم 1170 شد 90 تومان رفته بالا از ظهر

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
اگر این افزایش یک حال گیری باشه برای نوسان گیر ها و قیمت ها پایین بیاد دیگه عمرا 70% پاشون رو روی بازار بزارن.
اما اگه واقعا افزایش قیمت داریم سود خوبی گیر نوسان گیرها اومد.
امروز بدلیل خبر لغو سوال از رئیس خیلی ها که دست به نقد بودن خرید کردن چون فکر میکردند روز قبل ورود رئیس به مجلس زمان خوبیه و فرصت رو که از دست رفته دیدند امروز خرید کردند.
بازارهم میگن از فردا بسته س...
چیزی نزدیک به 13 درصد نوسان در 48 ساعت ...:wacko:

signore

Registered User
لایک‌ها
636
دوستانی که به کانال خیلی علاقه مند هستند : دلار به کانال 3000 بازگشت:happy:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
با سلام و احترام
جناب دکتر موذنی به نظرتون الان فرصت خرید سکه نرسیده ؟

گرامی به شخصه منتظر جواب این نشست جدید ایران با 1+5 هستم . منتظر اون هستم چه مثبت و چه منفی باشه فرداش تصمیم گیری میکنم

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
به نظر منم این پایین اومدن غیر طبیعیه ، مردم عادی با دیدن این وضع سریع میرن دلاراشونو میفروشن و بعد یک مدت دوباره دلار صعودی میشه و مردم دوباره میرن اقدام به خرید میکنن و این وسط یکسریا به سود کلان میرسن و همچنین میزان نقدینگی ریال هم کمتر میشه اینجوری.

حالا رسیدین به این حرف؟ :D

متاسفانه مردم عادی خیلی راحت گول میخورن.

pejmanx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
افشار 2890

صرافی 2930

با توجه به اینکه 2900 یه مقاومت مهم محسوب میشه و این عدد با قدرت به بالا شکسته نشده، پس نمیشه گفت روند نزولی تمام شده.
ولی میشه با اطمینان گفت بازار پتانسیل جهش رو داره.

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
دکتر الان این افزایش قیمت دلیلش چیه ؟ یعنی باید دوباره شاهد افزایش قیمت دلار باشیم ؟یا سیر نزولیش دوباره شروع میشه ؟
یه مدت خوشحال بودیم که مثلا اگر 2000 رفت بالا حالا حداقل 500 میاد پایین ولی مثل اینکه دوباره بالا رفتن داره شروع میشه . میشه تحلیل کنید

vahid network

Registered User
لایک‌ها
0
گرامی به شخصه منتظر جواب این نشست جدید ایران با 1+5 هستم . منتظر اون هستم چه مثبت و چه منفی باشه فرداش تصمیم گیری میکنم

ممنون از شما
تاریخ دقیق نشست کی هست ؟

بالا