• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
گرامی به شخصه منتظر جواب این نشست جدید ایران با 1+5 هستم . منتظر اون هستم چه مثبت و چه منفی باشه فرداش تصمیم گیری میکنم

نشست كي برگذار ميشه دكتر؟
در مورد سر فصل اعتباري و گرفتن اعتبار از سپرده،اكثر بانك ها ديگه اعتبار نميدن...
الان شما با كدوم بانك كار ميكنين؟

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
يك عده خاص دارن نوسان ميگيرن. دولت هم بدش نمياد دلارش رو گرون بفروشه. به هر حال الان ريسك خريد دلار بالاست. افراد عادي بدون اطلاعات خاص بازنده خواهند بود. دلار شده سگ دولت هر وقت خواست قلادش رو شل ميكنه. من كه خبر بدي نشنيدم كه باعث اين نوسان بشه. ضمنا من مقدار زيادي طلا دارم پس متضرر افزايش دلار نيستم.

SASAN-BSE

Registered User
لایک‌ها
167
به نظرتون این نوسان امروز به دلیل سوال از رئیس جمهور نبود که لغو شد؟؟!
یعنی بازار انقدر روانیه؟!؟!؟!
فردا پنجشنبه هم که فقط چند ساعت میمونه برای نرخ گذاری ! بعدش هم میره تا 4-5 روز دیگه !

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دکتر الان این افزایش قیمت دلیلش چیه ؟ یعنی باید دوباره شاهد افزایش قیمت دلار باشیم ؟یا سیر نزولیش دوباره شروع میشه ؟
یه مدت خوشحال بودیم که مثلا اگر 2000 رفت بالا حالا حداقل 500 میاد پایین ولی مثل اینکه دوباره بالا رفتن داره شروع میشه . میشه تحلیل کنید

بنده هم عرض کردم این افت شدید مشکوک هست و اگر دلار اینقدر بیاد پائین از جایی دیگه کندش در میاد :crying: در شرایط فعلی 3000 تا 3050 رقم معقولش هست . تحلیل پذیر نیست بازار لیز هست دلیلش رو پیدا کردید واسه این افت به من هم بگید :wub:

ممنون از شما
تاریخ دقیق نشست کی هست ؟

یه دونش امروز 1 آذر در بروکسل هست ایران با 1+5 یکی دیگش هم 23 آذر در تهران هست

به نظرتون این نوسان امروز به دلیل سوال از رئیس جمهور نبود که لغو شد؟؟!
یعنی بازار انقدر روانیه؟!؟!؟!
فردا پنجشنبه هم که فقط چند ساعت میمونه برای نرخ گذاری ! بعدش هم میره تا 4-5 روز دیگه !

از اونی که فکر میکنی بدتر هم جو روانی هست مضاف بر اون صادرات موشک و راکت ایران به سرزمین موعود :wacko:

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
باتوجه به سخنراني اخير آقا در خصوص حفظ آرامش و كنسلي سوال و توافق صلح بين حماس و ... به نظر مياد بعد از تعطيلات اگر تاثير بروكسل رو در نظر نگيريم منفي خواهد شد. ضمنا به نظرم دلار بازار 10% بالاي مبادله اي خواهد ماند يعني كف ميشه حدودا 2600

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
سرمایه گذاری روی کاری که توجیه اقتصادی نداره اشتباه هست. در درجه اول سرمایه خودتون رو نابود میکنید و در مرحله بعد باعث رکود بیش از پیش اون بازار میشید. خرید دلار هم سرمایه گذاری نیست و صرفا جنبه حفظ سرمایه داره و زمانی که اوضاع بحرانی میشه و کسب و کار در مملکت با خاک یکسان میشه باید از خرید دلار برای مصون ماندن از این بحران استفاده کرد

اگه دلار حفظ ارزش ميكنه و فكر ميكنيد داريد با اقتصاد و تورم پيش ميريد جواب معادلات منو بديد
كجا با خريد دلار مصون ميمونه ادم تو اين اقتصاد

مثال ميزنم شما ١٠٠٠ دلار به قيمت ١٠٠٠ خريدي و گزاشتي خونه بعد يكسال كه اين پول رو بيكار رها كردي و ازش منفعتي نبردي حالا مثلا گريم ٣٥٠٠ دلار هست و شما ١٠٠٠ دلار رو فروختي و سه و نيم مليون گيرت اومد حالا يك ماشين لباسشويي بوش كه قيمتش بوده ١ مليون الان شده ٥ مليون پس با خريد دلار هم نتونستي با تورم پيش بري و تورم سريع تر بالا ميره و ارزش پولتون درواقع از بين رفته
يا مثلا ١٠٠ هزار دلار ١٠٠٠ تومني ميخريد و الان ميفروختي و ٣٥٠ مليون دست بالا گيرت ميومد ولي اگه همون سال ١٠٠ مليون رو ملك خريده بودي عمرا الان ميتونستي همون ملك رو ٣٥٠ بخري و خيلي بيشتر تورم داشته

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
با خريد دلار حفظ سرمايه به قول خودتون ادم ميكنه يا با خريد ماشين و ملك ؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
بخاطر تعطیلی چند روزه و افزایش تقاضای ارز برای سفرهای خارجی ، ارز یه کم افزایش داره ولی کلا فکر میکنم با وضع موجود روی 2600 تثبیت میشه و اگر توافق صورت بگیره 1700 میشه و اگر تحریمها باقی بمونه شب عید به 3000 الی 3300 برسه .
بنظر من ارز برای سرمایه گذاری مناسب نیست و اون کسانی که روی 4000 و 3500 دلار خریدند الان در ضرر هستند .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
بخاطر تعطیلی چند روزه و افزایش تقاضای ارز برای سفرهای خارجی ، ارز یه کم افزایش داره ولی کلا فکر میکنم با وضع موجود روی 2600 تثبیت میشه و اگر توافق صورت بگیره 1700 میشه و اگر تحریمها باقی بمونه شب عید به 3000 الی 3300 برسه .
بنظر من ارز برای سرمایه گذاری مناسب نیست و اون کسانی که روی 4000 و 3500 دلار خریدند الان در ضرر هستند .

گراکی تثبیت ارز زیر 2900 اصلا توجیه عقلانی نداره یه پست هم در این باره دادم . یا باید فاکتور اقتصادی باشه یا فاکتور سیاسی که فعلا جفتش نیست . اقتصاد علت و معلول هست و اگر به هر جاش فشار بیاری عکس العمل از سمت دیگه واکنش نشون میده . شرمنده من عامیانه می نوستم اصلا علاقه ای به قلمبه سلمبه نوشتن ندارم :دی

در ضمن دوستان سرمایه گذار مراقب باشن این فردا رو

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
بنده هم عرض کردم این افت شدید مشکوک هست و اگر دلار اینقدر بیاد پائین از جایی دیگه کندش در میاد :crying: در شرایط فعلی 3000 تا 3050 رقم معقولش هست . تحلیل پذیر نیست بازار لیز هست دلیلش رو پیدا کردید واسه این افت به من هم بگید :wub:

یه دونش امروز 1 آذر در بروکسل هست ایران با 1+5 یکی دیگش هم 23 آذر در تهران هست

از اونی که فکر میکنی بدتر هم جو روانی هست مضاف بر اون صادرات موشک و راکت ایران به سرزمین موعود :wacko:

دکتر مذاکرات 5+1 با ایران هنوز تایمش مشخص نشده و 23 آذر مذاکره آژانس و ایران هست در تهران

امروز هم نشست بروکسل انجام شد و توافق کردند هرچه زودتر با ایران قرار مذاکره بزارند.

arash_1359_arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا آخر محرم سکه 1600000 و دلار 3900 خواهد بود (به علت قطع دلار دولتی به شرکتهای بزرگ مثل سایپا و ایران خودرو و شرکتهای دارو سازی و دانشجوهای بورسیه وعدم نتیجه مثبت هسته ای با قدرتهای دنیا..)هر چه سریعتر ریال های خود را به سکه و طلا تبدیل کنید(البته اگر بتوانید پیدا بکنید چون همه به علت صعودی بودن قیمتها از فروش امتناع می کنند) ارزش ریال بشدت در حال افت است - برای همه بفرستید تا کمکی به کسانی که بی اطلاعند باشید قیمت امروز 200 افزایش داشت دلار 2950 و قیمت سکه 1175000همه سایتهای قیمت رو به زور فیلتر کردند ولی ما باید اطلاع رسانی کنیم

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
The office of EU foreign policy chief Catherine Ashton said after talks between senior officials of the so-called P5+1 nations - Britain, China, France, Russia, the United States, and Germany - that the group was "committed to having another round of talks with Iran as soon as possible."

رئیس دفتر سیاست خارجه اتحادیه اروپا بعد از گفتگو با مقامات ارشد اعضا پنج +1 گفته است که گروه متعهد است که در اسراع وقت یک دور جدید گفتگوها با ایران را داشته باشد.
سایت theaustralian

خداکنه قبل مذاکرات با آژانس باشه در غیر این صورت میفته بعد کریسمس تا اون موقع اینقد بازار بالا پایین میره هممون سکته میکنیم...

$habahang

Registered User
لایک‌ها
48
الان از نظر ریسک، خرید دلار کمترین ریسک رو داره. توی یه روند بلند مدت صعودی هستیم که اصلاح قیمتی موقت انجام شده و در واقع در کف قیمت مقطعی دلار هستیم. دلار بالای 3500 ریسک خرید داشت که اون زمان اکثرا پیشنهاد خرید میدادند ولی الان در واقع با ریسک خیلی پایین و خیال راحت میشه دلار خرید و رفت تا اخر سال

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
هنوز زمان و مکان مذاکرات ایران و 5+1 مشخص نشده. لطفاً قبل از اینکه به کاربران اطلاعات غلط بدید حداقل یه جستجوی ساده انجام بدید.

Star.Sky

Registered User
لایک‌ها
143
تا آخر محرم سکه 1600000 و دلار 3900 خواهد بود (به علت قطع دلار دولتی به شرکتهای بزرگ مثل سایپا و ایران خودرو و شرکتهای دارو سازی و دانشجوهای بورسیه وعدم نتیجه مثبت هسته ای با قدرتهای دنیا..)هر چه سریعتر ریال های خود را به سکه و طلا تبدیل کنید(البته اگر بتوانید پیدا بکنید چون همه به علت صعودی بودن قیمتها از فروش امتناع می کنند) ارزش ریال بشدت در حال افت است - برای همه بفرستید تا کمکی به کسانی که بی اطلاعند باشید قیمت امروز 200 افزایش داشت دلار 2950 و قیمت سکه 1175000همه سایتهای قیمت رو به زور فیلتر کردند ولی ما باید اطلاع رسانی کنیم

لطفا بازار رو آشفته نکنید . جو سازی هم حد و اندازه ای داره . شما خودت دلار باد کرده زیاد داری و حالا که مردم خرید دلار ندارند قیمت ها داره نزدیک میشه به نرخ مرکز مبادلات . این افزایش های کوچک هم بخاطر تعطیلات محرم و سفرهای خارجی است .
اینکه شما بخواید شایعه پراکنی و جوی راه بندازید که مردم تشویق به خرید دلار بشند و باز گند بخوره به بازار و دوباره گرونی بشه تا شما در دلارهای باد کرده 3 هزار و اندی خودت ضرر نکنی اصلا درست نیست .

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
الان دلیل این رشد دوباره قیمت دلار چیه؟! اتفاق خاصی افتاده؟ اخبار رو دنبال نکردم ...

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
الان دلیل این رشد دوباره قیمت دلار چیه؟! اتفاق خاصی افتاده؟ اخبار رو دنبال نکردم ...

به این که نمیگن رشد قیمت. قیمت به دلیل تزریق ارز توسط دولت در بازار به طور کاذب پایین اومده بود که الان داره دوباره بر میگرده سر جای سابقش.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
قیمت بازار

افشار : 2940

صرافی ها : 2950 تا 2980 (بستگی داره تیغشون هر چقدر ببره)

قیمت الان حدود ساعت 1

افشار : 2900

صرافی : طبق معمول بامبول :|

Last edited:
بالا