اقای موذنی بهتون پ خ دادم و یه سری سوال مطرح کردم به نظر خودم اینجا بذارم بهتره چون هم کمکی میشه برای دوستان و هم اینکه شاید بعضی از دوستانم بتونن بهم کمک کنند
متن پیام:
ا عرض سلام خدمت شما اقای دکتر موذنی
من علاقه ی زیادی به سیاست و اقتصاد دارم و مدت 2 سال هست ک در حال بررسی سیاست و مطالعه ی کتاب هستم
از شما میخوام کتاب های مربوطه رو برام بنویسید همراه با نویسندش قصد من تجارت هست و فکر کنید از اقتصاد چیزی نمیدونم
لطفا کتاب هایی ک معرفی میکنید دارای ویژگی های زیر باشند:
افزایش قدرت تحلیل های اقتصادی
افزایش دانش اقتصادی برای محاسبه های اقتصادی
مدیریت های بانکی و قوانین بانکی ایران(کتابی ک به ما کمک کنه بتونیم از سیستم بانکی نهایت استفاده رو بکنیم)
افزایش دید اقتصادی و اشنایی با بازارهای ایران،ترکیه،چین،امارات،عر اق و کشورهایی ک در حال تجارت با ایران هستند
کتابی ک در اون روابط اقتصادی ایران تشریح شده باشه مثل اینکه ایران چه محصولاتی رو به چه کشورهایی صادر یا وارد میکنه با ذکر میزانش
اشنایی با بازارهای داخلی ایران و شرایط اقتصادی شهرهای مختلف ایران از نظر فرهنگ و اقتصاد و نحوه برخورد سیاسی با اون شهر
کتابی ک مارو با اصول اصلی تجارت و اقتصاد اشنا کنه
میدونم ک بعضی از نوشته ها همچین کتابی اصلا نیست ولی مطمئنن میشه کتابی گیر اورد ک همچین اطلاعاتی داخلش باشه
خواهش میکنم سریع جواب بدید چون یکی از شهرهایی هستم ک زیاد نمیشه توش کتابی گیر اورد قصد دارم برم به اهواز و این کتاب هارو تهیه کنم
و در نهایت تشکر از شما بابت وقتی ک میذارید