• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

$habahang

Registered User
لایک‌ها
48
اتفاقا این نظر همون اصلی ها هست که این جوری برداشت بشه ;)

دکتر جان، تعریف کلمات متاسفانه عوض شده. طرف با کلاهبرداری و زبون بازی پول در میاره میگن یارو خیلی زرنگه!!!
بانک مرکزی با داشتن 80 درصد سهم بازار ارزی، برا رفقا رانت و موقعیت خرید و فروش درست میکنه و از ملت نوسان میگیره میگن مغز متفکر اقتصادی تو بانک نشسته و داره نوسانات رو مدیریت میکنه. مردشور این مدیریت رو ببرن. اگه کسی باداشتن 10 درصد یه بازار تونست نوسان بسازه و از بقیه نوسان بگیره میشه تیم مدیریتی و مغز اقتصادی. کاری که اینها دارند می کنند نابودی کامل کسب و کار تو مملکت و ایجاد ثروتهای باد اوردست نه مدیریت.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
تا سال قبل يک ميليون تومان 2500 رينگيت مي‌شد و اين هزينه کفاف زندگي يک خانواده متوسط بدون ريخت و پاش را مي‌داد. ارزش هر رينگيت مالزي در سال گذشته در حدود 400 تومان بود و در سال 1389.......

مالزي؛ بهشتي که جهنم شد - Tabnak.IR | تابناك

Last edited:

z.mehdi45

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
drdexter : روی 3800 بود که گفتم بازی ارز تموم شد . خیلی ها حتی باورش براشون سخت بود همون موقع البته دوباره تا 4000 تومن هم رفت .

ولی اگر 2باره قرا به این باشه که بازی ارز شروع بشه اولین نفر خودم هستم که میام سر نخ ها رو میگم

همچنان منتظر نظرات شما هستيم :blink:

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
تورم ترکیه در 10سال گذشته:
turkey-inflation-cpi.png

تورم ایران تو 10 سال گذشته:
iran-inflation-cpi.png

خوب کاملا مشخصه وقتی از سال 2005 تا 2011 اینهمه تورم بوده اما دلار ثابت بوده بالاخره یک روزی منفجر میشده قیمتش الانم حداقل ماهی 25% تورم بخوره بهش یعنی ماهی حداقل 700 تومن داره میره رو قیمتش ، همین که الان اینقد نمیره روش به لطف نفت باید خدارو شکر کنیم!

اگر اشتباه میگم تصحیح کنید.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
دوباره امروز كاهشي...
ارز توي مملك ما مثل توپي بود كه هميشه زير آب به زور پايين نگه داشته شده بود سال ها
طي سال گذشته ول شد و از آب پريد بيرون رفت تا ٤٠٠٠
بعد دوباره دولت خواست بيارش همونجا كه بود اما تا حدودي و رسيد به ٢٥٥٠ پريروز
هر چي اين توپو پايينتر بياري احتمال پرش مجددش بيشتره و به قول دكتر پايين بودن بيش از حدش مجددا باعث حجوم به سمت خريدش ميشه و ديديم ديروز تا ٣٠٠٠ هم رفت
به قول دوست عزيزمون ديگه اين بازي تموم شدست
پرششو كرد و داره بين نرخ واقعي و غير واقعي يواش يواش تثبيت ميشه و آروم ميگيره
پس شك نكنيد قيمت واقعي ارز يه چيزي بين ٢٥٠٠ تا ٣٠٠٠ تومنه يعني 2750 و ازين به بعدم هر خبري بياد موقت بالا پايينش ميكنه و دوباره برميگرده به اين قيمت
خيلي ديگه نميشه روي جهش يا ريزش ارز حساب باز كرد و موقتيه.

Last edited:

$habahang

Registered User
لایک‌ها
48
قیمت ارز توی ایران به دلیل وجود دلارهای نفتی با مدل تورم قابل محاسبه نیست. یک کفه ترازو درامد ارزی فراوان حاصل از نفت خام هست که تمام معادلات کفه دیگه ترازو رو به سمت خودش خوابونده وقیمت ارز رو توی هر رقمی که خواسته باشه فیکس میکنه. همین الان هم با وجود تحریمها همین درامد نفتی در حال دیکته کردن قیمت ارز به بازار است. این درامد نفتی سالها مثل یک افیون به اقتصاد این کشور وارد شده و کل اقتصاد رو مریض کرده. بسیاری از صنایع ورشکسته شدن و خیلی از صنایع ورشکسته بطور پوشالی روی پا موندن. الان اگه این افیون قرار باشه کلا قطع بشه تمام اقتصاد مملکت از هم می پاشه و قیمت ارز هیچ حد و مرزی نخواهد داشت.
تورم ترکیه در 10سال گذشته:
turkey-inflation-cpi.png

تورم ایران تو 10 سال گذشته:
iran-inflation-cpi.png

خوب کاملا مشخصه وقتی از سال 2005 تا 2011 اینهمه تورم بوده اما دلار ثابت بوده بالاخره یک روزی منفجر میشده قیمتش الانم حداقل ماهی 25% تورم بخوره بهش یعنی ماهی حداقل 700 تومن داره میره رو قیمتش ، همین که الان اینقد نمیره روش به لطف نفت باید خدارو شکر کنیم!

اگر اشتباه میگم تصحیح کنید.

signore

Registered User
لایک‌ها
636
داستان ارز اگه تموم شده بود ، بنده با خرید یک بسته (10000) دلار در روز چهار شنبه به قیمت 2720 تومن و فروش اون در روز پنجشنبه(دیروز) به قیمت هر دلار 2900 تومن ، ظرف 24 ساعت 1,800,000 تومن سود نمیکردم;)

jalalse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دکتر موذنی کلا ایشالاه میشه جواب بدید به هر طریقی که ممکنه ! ای بابا

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
من به نظرم بیشترش به دلیل تعطیلی بود. چون سه شنبه ظهر بالا رفت و همون شب فروش 3 هزار هم شد(بحث لغو سوال دیروز مطرح شد). دیروز و امروز هم بالای 2700 و 2800 بوده...

خلاصه همه چیز دوشنبه مشخص میشه

مهدی خان چطوری مومن ؟؟؟ نظراتت همیشه واسه من جالب و خواندنی بوده :) هیچوقت با نظراتی که دیگران میدن یکی و یا مشابه نبوده :دی

angry bear

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
دلار ﭺنده امروز تو بازار آزاد تهران؟
كسي خبر داره؟

::: Sent from Galaxy Ace, using Tapatalk :::

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
تمام این آثار اقتصادی و سیاسی و غیر اقتصادی و .. روی دلار و تورم اثر داره
ولی یک اثر دیگه هست که خیلی اثرش بالاتر هست .

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
دکتر جان، تعریف کلمات متاسفانه عوض شده. طرف با کلاهبرداری و زبون بازی پول در میاره میگن یارو خیلی زرنگه!!!
بانک مرکزی با داشتن 80 درصد سهم بازار ارزی، برا رفقا رانت و موقعیت خرید و فروش درست میکنه و از ملت نوسان میگیره میگن مغز متفکر اقتصادی تو بانک نشسته و داره نوسانات رو مدیریت میکنه. مردشور این مدیریت رو ببرن. اگه کسی باداشتن 10 درصد یه بازار تونست نوسان بسازه و از بقیه نوسان بگیره میشه تیم مدیریتی و مغز اقتصادی. کاری که اینها دارند می کنند نابودی کامل کسب و کار تو مملکت و ایجاد ثروتهای باد اوردست نه مدیریت.

یاد دقیقه 21 فیلم راز افتادم وقتی که باب میگه:

فکر میکنید چرا 1درصد جامعه حدود 96 درصد پولی که بدست میاد رو در اختیار داره؟فکر میکنید این یک اتفاقه؟ نه این به این صورت طراحی شده.

البته منظور باب یه چیز دیگه ست اما اینجا کاربرد داشت.
منم تازه اینو تونستم درک کنم
ببخشید وارد حاشیه شدم

z.mehdi45

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تمام این آثار اقتصادی و سیاسی و غیر اقتصادی و .. روی دلار و تورم اثر داره ولی یک اثر دیگه هست که خیلی اثرش بالاتر هست .
داداش اینجا نظر میدن و تحلیل میکنن.معما که نمیگن!!! حالا منظورت رو لطف کن.

auto_chartist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جلال جان الیوت و ..... در بازار ایران به کارت نمیاد دوستانه به شما گفتم سیستم رو بشناسید . بشین کل تاریخ سیاسی ایران رو بعد از سال 69 بخون چون جنس سیاست های چه اقتصادی و چه سیاسی کلا فرق کرد و این مسئله در مورد هر کشور دیگه ای هم صدق میکنه .

سلام
جناب دکتر اگر امکان دارد راهنمایی بفرمایید سر نخ بدهید چون خوندن این همه تاریخ خیلی خیلی سخت هست.تشکر

angry bear

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
تمام این آثار اقتصادی و سیاسی و غیر اقتصادی و .. روی دلار و تورم اثر داره
ولی یک اثر دیگه هست که خیلی اثرش بالاتر هست .

الآن زيرلفظي ميخواي دقيقا؟ :-D

::: Sent from Galaxy Ace, using Tapatalk :::

hamed171

Registered User
لایک‌ها
150
دوستان بنظر شما دوشنبه چه اتفاقی میفته قیمت ارز بازم افت مبکنه یا بازم بالامیره؟
بنظرم روز دوشنبه خیلی مهم همه منتظرند ببینند چه اتقاقی می خواد میفته؟

gh..reza

Registered User
لایک‌ها
21
دوستان بنظر شما دوشنبه چه اتفاقی میفته قیمت ارز بازم افت مبکنه یا بازم بالامیره؟
بنظرم روز دوشنبه خیلی مهم همه منتظرند ببینند چه اتقاقی می خواد میفته؟
اینا هیچ کدوم جرات پیش بینی ندارن ولی من می خام پیش بینی کنم:cool:
فردا تا 12 افزایش ولی بعد از اون کاهش ولی در کل نسبت به پنج شنبه کاهش

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195

اقای موذنی بهتون پ خ دادم و یه سری سوال مطرح کردم به نظر خودم اینجا بذارم بهتره چون هم کمکی میشه برای دوستان و هم اینکه شاید بعضی از دوستانم بتونن بهم کمک کنند

متن پیام:
ا عرض سلام خدمت شما اقای دکتر موذنی

من علاقه ی زیادی به سیاست و اقتصاد دارم و مدت 2 سال هست ک در حال بررسی سیاست و مطالعه ی کتاب هستم

از شما میخوام کتاب های مربوطه رو برام بنویسید همراه با نویسندش قصد من تجارت هست و فکر کنید از اقتصاد چیزی نمیدونم
لطفا کتاب هایی ک معرفی میکنید دارای ویژگی های زیر باشند:

افزایش قدرت تحلیل های اقتصادی
افزایش دانش اقتصادی برای محاسبه های اقتصادی
مدیریت های بانکی و قوانین بانکی ایران(کتابی ک به ما کمک کنه بتونیم از سیستم بانکی نهایت استفاده رو بکنیم)
افزایش دید اقتصادی و اشنایی با بازارهای ایران،ترکیه،چین،امارات،عر اق و کشورهایی ک در حال تجارت با ایران هستند
کتابی ک در اون روابط اقتصادی ایران تشریح شده باشه مثل اینکه ایران چه محصولاتی رو به چه کشورهایی صادر یا وارد میکنه با ذکر میزانش
اشنایی با بازارهای داخلی ایران و شرایط اقتصادی شهرهای مختلف ایران از نظر فرهنگ و اقتصاد و نحوه برخورد سیاسی با اون شهر
کتابی ک مارو با اصول اصلی تجارت و اقتصاد اشنا کنه
میدونم ک بعضی از نوشته ها همچین کتابی اصلا نیست ولی مطمئنن میشه کتابی گیر اورد ک همچین اطلاعاتی داخلش باشه
خواهش میکنم سریع جواب بدید چون یکی از شهرهایی هستم ک زیاد نمیشه توش کتابی گیر اورد قصد دارم برم به اهواز و این کتاب هارو تهیه کنم
و در نهایت تشکر از شما بابت وقتی ک میذارید

بالا