انگار درست در اومد پیش بینیت البته تا الان!اینا هیچ کدوم جرات پیش بینی ندارن ولی من می خام پیش بینی کنم
فردا تا 12 افزایش ولی بعد از اون کاهش ولی در کل نسبت به پنج شنبه کاهش
الان چنده ؟
دوستان محترم لطفن یکی راهنمایی میکنه نشست آتی گروه 1+5 که همه ازش صحبت میکنند کی هست؟؟؟
اقای موذنی بهتون پ خ دادم و یه سری سوال مطرح کردم به نظر خودم اینجا بذارم بهتره چون هم کمکی میشه برای دوستان و هم اینکه شاید بعضی از دوستانم بتونن بهم کمک کنند
متن پیام:
ا عرض سلام خدمت شما اقای دکتر موذنی
من علاقه ی زیادی به سیاست و اقتصاد دارم و مدت 2 سال هست ک در حال بررسی سیاست و مطالعه ی کتاب هستم
از شما میخوام کتاب های مربوطه رو برام بنویسید همراه با نویسندش قصد من تجارت هست و فکر کنید از اقتصاد چیزی نمیدونم
لطفا کتاب هایی ک معرفی میکنید دارای ویژگی های زیر باشند:
افزایش قدرت تحلیل های اقتصادی
افزایش دانش اقتصادی برای محاسبه های اقتصادی
مدیریت های بانکی و قوانین بانکی ایران(کتابی ک به ما کمک کنه بتونیم از سیستم بانکی نهایت استفاده رو بکنیم)
افزایش دید اقتصادی و اشنایی با بازارهای ایران،ترکیه،چین،امارات،عر اق و کشورهایی ک در حال تجارت با ایران هستند
کتابی ک در اون روابط اقتصادی ایران تشریح شده باشه مثل اینکه ایران چه محصولاتی رو به چه کشورهایی صادر یا وارد میکنه با ذکر میزانش
اشنایی با بازارهای داخلی ایران و شرایط اقتصادی شهرهای مختلف ایران از نظر فرهنگ و اقتصاد و نحوه برخورد سیاسی با اون شهر
کتابی ک مارو با اصول اصلی تجارت و اقتصاد اشنا کنه
میدونم ک بعضی از نوشته ها همچین کتابی اصلا نیست ولی مطمئنن میشه کتابی گیر اورد ک همچین اطلاعاتی داخلش باشه
خواهش میکنم سریع جواب بدید چون یکی از شهرهایی هستم ک زیاد نمیشه توش کتابی گیر اورد قصد دارم برم به اهواز و این کتاب هارو تهیه کنم
و در نهایت تشکر از شما بابت وقتی ک میذارید
به نظر میرسه امروز قیمت نزولی باشه.
به نظر میرسه امروز قیمت نزولی باشه.
فعلا که 1 ساعت اول کار 100 تومن اومد پایین
ساعت 12:30 قیمت:
2780
دیروز همین موقعه:
2880
همین طور هم بود ؛ قیمت ها نزولی شد .
اما با اعلام نظر آقا بهمنی ؛ رئیس بانک مرکزی که
وارد کننده ها کافیه منشا اصلی ارز رو مخص کنند ؛
قیمت داره میره بالا ...
اصلا اینا خودشون دلشون نمی خواد قیمت بیاد پایین .
دوستان امکان داره تا ۲۳ آذر و توافق هسته ای زیر ۲ بیاد
دوستان امروز رو چند بسته شد و پیش بینیتون برای فردا چیه؟