• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
احتمال افزایش دلار تا 3200 در این هفته دور از انتظار نیست.

اما با توجه به مخالفت دولت با سنا،زیاد نمیشه روش حساب کرد. و ریسک خرید بالاست.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دقت کنید این تحریما طرحش تصویب شده اما اجراش با اوباما هست و اونم به احتمال زیاد صبر میکنه تا اول مذاکرات ۲۳آذر برگذار بشه و با توجه به نتیجش تصمیم بگیره.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
به نظرم در صورت کمی کاهش در قیمت دلار تا 2750-2800 بهترین وقت خرید سکه ست

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید شما میدونیدفرق دلار سری 2006 با 1996 چیست؟

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
اینکه بازار یک صعود قبل مذاکرات لازم داشت قابل حدس زدن بود.اگر با قیمت های 2750 میرفتیم سر میز .حتما ملت دلار 2000 رو میخواستن...

نه به دلیل تحریم بلکه بدلیل ارزش ذاتی دلار با توجه به تورم سالانه+رشد نقدینگی دلار واقعا باید بالای 2750 باشه....

شاید این پست 6 ماه دیگه یک پست ماندگار از خواندن تفکر سیستم باشه...

خوب میریم سر میز با دلار 3000 و یا بالاتر...بعد ریزش در صورت مثبت بودن نتایج اما میترسم قبلش نرخ رسمی سال 92 اعلام بشه.اینطوری رسما بازار زیرقیمت 92 نخواهد آمد.مثلا بگن 2500 یا مثلا 2700 .
دیگه زیر این قیمت امکان نداره....

و اما میرسه بحث طلا...هرچی جلوتر میریم زور انس داره کمتر میشه...احتمال پیشفروش بالاتر میره..میدونید چرا؟

در شش ماه آینده احتمال سقوط انس هست اون هم سنگین تکنیکالیها هم دلایل خوبی براش دارن

دلار رو حتما بالای 2500 میبندن.بعد بلبشویی در بازار سکه رخ میده...بعد پیش فروش شروع خواهد شد...(یعنی اگر پیش فروش شد ریزش انس رو دیگه 100% میدونم.چون به هزار رانت و تحلیلگرهای نابغه و...سیستم دسترسی داره)آن هم با تحویل شش ماهه.نتیجه چه خواهد بود:

فروش مقدار زیادی سکه با دلار نزدیک 3000 و انس 1700...
زمان تحولی چه داریم:
دلار 2500 و انس 1500 ...ترفند پارسال دوباره تکرار خواهد شد.وسودی که به جیب سیستم خواهد رفت
------

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
دوستان همه رفتید خواب زمستانی؟!! بابا قیمت روز رو بزارید + تحلیل چرا اینجا اینطوری شده حداقل هم کسی که رفته جای دیگه داره فعالیت میکنه اینقدر معرفت نداره بقیه از جمله ما رو در جریان بزاره میترسند مثلا ما سود کنیم در صورتی که این تاپیک دیگه هدفش فقط سرمایه گذاری نبود و خیلی ها به دنبال جویا شدن قیمت آپدیت سر میزدن

mj1910

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
با سلام خدمات Drdexter عزیز،، امیدوارم حالتون خوب باشه.
من از جمله افرادی بودم که ۲تا تاپیک سکه و ارز رو دنبال میکردم. بعضی وقتا هم دوستانی از جمله شما نکات خوبی رو اونجا به اشتراک میگذاشتن که برای معاملات مفید بود.
همونطور که خودتون بهتر میدونین مدتی هست که بچه های با تجربه کمتر تحلیل ارائه میدن.
آخرین نظری که از شما خوندم ۲تا نکته داشت: ۱- بازار سکه رو جذاب تر از ۲لار میبینید، و ۲- برای ورود به بازار تا بعد از مذاکرات (خودتون گفتین فردای مذاکرات) صبر میکنین.
حالا من هم ۲تا سوال دارم:
۱- نظرتون راجع به افزایش امروز چیه؟ هیجان قبل مذاکرات هست تا آخرین فرصت خروج رو بده یا اینکه واقعا رشد مجدد ۲لار شروع شده؟
۲- آیا شما همچنان منتظرین؟

دوست دارم نظرتون رو بدونم.

پیشاپیش ممنون از لطفتون.

مهدی

sezar_2oo4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.کسی قیمت جدید دلار رو نداره؟ ممنون

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دوباره وارد کانال 3000 شد که...
پیش بینی چیه؟
من فکر میکنم 3000 تا 3100 قیمت ثابت میشه، چون این قیمت نتیجه ی تلاش های بسیار واسه کنترل بازار اونم بدون تشدید تحریم های جدید هستش(البته هنوز 2-3 ماه مونده که اوباما بخواد لایحه رو امضا کنه)
در کل چی حدس میزنید؟

behnam_pr

Registered User
لایک‌ها
60
ببخشید شما میدونیدفرق دلار سری 2006 با 1996 چیست؟

اگه از لحاظ ظاهري منظورتون هست سري هاي قديمي عكس رئيس جمهوراش كوچكتر بود
اگه از لحاظ خريد و فروش منظورتون هست . يه خورده تو سر قديمها ميزنن .

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
من خرد خرد دارم دلار میخرم

کار درستیه؟

angry bear

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18

کار درستیه؟
اگر برای کوتاه مدت میخوای نگه داری و بفروشی، خرد خرد ریسکش کمتره
اگه برای بلند مدت میخوای نگه داری، تحولات قیمت هارو دنبال کن، رو یه قیمت مناسب که دلار رسید خرید کن و نگه دار هروقت دیدی مناسبه بفروش

SASAN-BSE

Registered User
لایک‌ها
167

کار درستیه؟

حداقل تا پایان سال 91 نباید افزایش زیاد یا نوسان زیادی داشته باشیم !
چون اینطور که معلومه خود دولت جلوشو به زور گرفته و 99% موقعه انتخابات 92 قیمت دلار اصلا نباید بالا یا نجومی باشه ! چون این دولت باید روز های آخرشو به خوشی بگذرونه !!!!
البته ممکنه بعد از بوجه سال 92 و تغییرات اقتصادی که توی بوجه 92 هم ایجاد میشه نوسان بیاد تو ارز که پیشبینی میکنم (امکان کاهش 45% باشه و امکان افزایش 55%!)

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341

کار درستیه؟

خورد خورد طلا بخر نه دلار این نظر بنده است من یه قسمتی از پس اندازام رو دارم رو این مورد سرمایه گذاری می کنم مطمئن باش تو بلند مدت خیلی عالیه .

xcalibo

Registered User
لایک‌ها
16
همه برین دلاراتون رو بفروشین.
تا 6 ماه تحریم های فروش نفت لغو شده.

بالا