• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

DVDBegir

Registered User
لایک‌ها
62
دوستان نظرتون راجع به خرید دلار چیه؟
حدود هزار دلار
مرسی

mohammad-mt

Registered User
لایک‌ها
49
ماشالا اينجا هم عين تاپيك سرمايه گذاري روي سكه هس.......سوت وووووووووووو كوووووووووووووور

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
همه برین دلاراتون رو بفروشین.
تا 6 ماه تحریم های فروش نفت لغو شده.

خب این تحریم های فروش نفت چند تا کشور معاف بودن مثل چین و کره جنوبی و ... که باز معافیت همینا تمدید شد
پس فرقی نمیکنه ؟

bravia2009

Registered User
لایک‌ها
35
به خاطر تعویق 6 ماهه نفت فعلا کم کرد منتظریم ببنیم چی میشه
امروز دیگه بالا نمیره و تا 2880 احتمالا کم میکنه مگر اتفاق غیر مترقبه بیوفته

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
جو بازار ارز به نظرتون راکد نشده؟

رشدی که دلار در یکسال گذشته داشته یک امر نادر و تحت شرایط خاص بوده .
در طولانی مدت دلار همچین رشدی نداشته و نخواهد داشت . خیلی ها توی چند ماه گذشته دلار بالای 3000 خریدند که هم اصل پولشون کم شده و هم سود بدون ریسک بانکی رو از دست دادند.
فرض کنید تا یکسال آینده دلار بازهم رشد کنه و بشه 3800 که میشه حدود 26% سود . اونم با وجود ریسک بسیار بالای نرخ ارز . خوب الان شما اوراق مشارکت بخری راحت 20% میده . آیا اون 6% بیشتر ارزش اینهمه ریسک رو داره ؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من تقریبا 10 روزی نبودم و کاری داشتم (شخصی) به تمامی پیغام های خصوصی هم سعی می کنم امروز جواب بدم . در مورد ارز و طلا هم فعلا هیچ نظری نمی دم (دلایلی دارم) .

با تشکر

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
این قضیه تایید پست تا کی سر جاشه ؟
الان که بازار در ثبات هست و این تاپیک مشکلی ایجاد نمیکنه
الان خیلی ها پست زدند که چقدر تاپیک سوت و کوره ولی نمیدونند که خیلی ها پست زدند و منتظر تایید پست از طرف مدیر بودند
پستهای قدیمی امروز تایید شدند و این باعث سردرگمی میشه که اگر کجا تاپیک رو نخوندم !
پست هم مثل نونه وقتی بیات بشه به درد نمیخوره !
مثلا پست 8 دسامبر تحلیل اون روز بوده و تاییدش در امروز فایده ای نداره !

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
باید تعداد همکاران این بخش بیشتر بشه..

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
در پی ساماندهی بازار ارز، مسئولان بانک مرکزی به صرافی‌های مجاز اعلام کرده‌اند که به هیچ عنوان حق "خرید و فروش ارز" را ندارند و به دنبال اجرای همین دستور ویژه البته تقریباً اکثر صرافی‌های خیابان فردوسی پشت درب مغازه‌هایشان دستور بانک مرکزی را نصب کرده‌اند.
خرید و فروش ارز نداریم؛ لطفاً سؤال نفرمایید! این جمله‌ایست که صرافی‌های خیابان فردوسی با قلمی درشت پشت درب مغازه‌هایشان نصب کرده‌اند، خبرنگار تسنیم از تعدادی از این صرافی‌ها دلیل این توقف خرید و فروش را جویا شد اما در پاسخ این افراد گفتند دستور از بالاست!!!.
دستورات بالایی موجب شده تا بازار ارز بویژه در بخش صرافی‌ها تعطیل شود؛ اگر از خیان فردوسی به سمت چهار راه استامبول یا برعکس حرکت کنید براحتی متوجه خواهید شد که کرکره بسیاری از صرافی‌های مجاز هم پایین است و هیچ معامله ارزی در این مغازه‌ها انجام نمی شود چه رسد به صرافی‌های غیر مجاز که دستور از بالا برایشان صادر شده است.
دلالان اما همچنان در بازار هستند ولی نه با همان سبک و سیاق سابق اینبار کمی آرامتر و گوشه نشین شده‌اند؛ گوشه نشینی و انزوای دلالان تنها و تنها به دلیل وجود نیروی انتظامی در خیابان است بخاطر اینکه کهنه‌کاران این بازار می‌دانند که اگر بخواهند در این شرایط دست از پا خطا کنند بلافاصله با آنها برخورد خواهد شد.
علاوه بر صرافی‌ها تعدادی از سکه‌فروش‌ها هم در خیابان فردوسی تا پیش از تشدید برخورد با متخلفان ارزی اقدام به خرید و فروش ارز می‌کردند اما همزمان با اوج گیری مدیریت بازار ارز به این گروه از سکه فروشی‌ها هم دستور ویژه صادر شده تا تنها به خرید و فروش سکه بپردازند و از هر گونه معامله ارزی خودداری نمایند.
احمد وفادار- رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران در بخشنامه‌ای به سکه فروشی‌ها اعلام کرده از تمامی اعضای محترم درخواست می‌شود فقط در رسته ذکر شده در پروانه کسبی خود فعالیت نمایند و افرادی که فاقد مجوز از بانک مرکزی می باشند از هر گونه معامله ارزی جداً خودداری نمایند. بدیهی است در صورت مشاهده هر گونه تخلف طبق مقررات قانون **** صنفی با متخلفان برخورد خواهد شد.
امروز دلالان دلار را با نرخ 2900 تومان می‌فروشند اما صرافی‌هایی که تعداد انها به انگشتان دست هم نمیرسد دلار را با نرخ 2980 میفروشند و با نرخ 2920 میخرند این درحالی است که امروز دلار در مرکز مبادلات ارز با نرخ 2458 تومان عرضه می‌شود.

خرید و فروش ارز در صرافی‌های غیرمجاز متوقف شد - ( Tala.ir ) سایت طلا

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
[h=2]سلام-سوال در مورد خرید کتاب های اقتصادی-خیلی مهم[/h]
با عرض سلام خدمت شما اقای دکتر موذنی

من علاقه ی زیادی به سیاست و اقتصاد دارم و مدت 2 سال هست ک در حال بررسی سیاست و مطالعه ی کتاب هستم

حال به نظر خودم اینقدر اگاهی سیاسی پیدا کردم ک وارد دنیای اقتصاد بشم

از شما میخوام کتاب های مربوطه رو برام بنویسید همراه با نویسندش قصد من تجارت هست و فکر کنید از اقتصاد چیزی نمیدونم
لطفا کتاب هایی ک معرفی میکنید دارای ویژگی های زیر باشند:

افزایش قدرت تحلیل های اقتصادی
افزایش دانش اقتصادی برای محاسبه های اقتصادی
مدیریت های بانکی و قوانین بانکی ایران(کتابی ک به ما کمک کنه بتونیم از سیستم بانکی نهایت استفاده رو بکنیم)
افزایش دید اقتصادی و اشنایی با بازارهای ایران،ترکیه،چین،امارات،عر اق و کشورهایی ک در حال تجارت با ایران هستند
کتابی ک در اون روابط اقتصادی ایران تشریح شده باشه مثل اینکه ایران چه محصولاتی رو به چه کشورهایی صادر یا وارد میکنه با ذکر میزانش
اشنایی با بازارهای داخلی ایران و شرایط اقتصادی شهرهای مختلف ایران از نظر فرهنگ و اقتصاد و نحوه برخورد سیاسی با اون شهر
کتابی ک مارو با اصول اصلی تجارت و اقتصاد اشنا کنه
میدونم ک بعضی از نوشته ها همچین کتابی اصلا نیست ولی مطمئنن میشه کتابی گیر اورد ک همچین اطلاعاتی داخلش باشه
خواهش میکنم سریع جواب بدید چون یکی از شهرهایی هستم ک زیاد نمیشه توش کتابی گیر اورد قصد دارم برم به اهواز و این کتاب هارو تهیه کنم
و در نهایت تشکر از شما بابت وقتی ک میذارید​

sun666

Registered User
لایک‌ها
146

من علاقه ی زیادی به سیاست و اقتصاد دارم و مدت 2 سال هست ک در حال بررسی سیاست و مطالعه ی کتاب هستم

از شما میخوام کتاب های مربوطه رو برام بنویسید همراه با نویسندش قصد من تجارت هست و فکر کنید از اقتصاد چیزی نمیدونم

مدیریت های بانکی و قوانین بانکی ایران(کتابی ک به ما کمک کنه بتونیم از سیستم بانکی نهایت استفاده رو بکنیم)
افزایش دید اقتصادی و اشنایی با بازارهای ایران،ترکیه،چین،امارات،عر اق و کشورهایی ک در حال تجارت با ایران هستند
کتابی ک در اون روابط اقتصادی ایران تشریح شده باشه مثل اینکه ایران چه محصولاتی رو به چه کشورهایی صادر یا وارد میکنه با ذکر میزانش
اشنایی با بازارهای داخلی ایران و شرایط اقتصادی شهرهای مختلف ایران از نظر فرهنگ و اقتصاد و نحوه برخورد سیاسی با اون شهر
میدونم ک بعضی از نوشته ها همچین کتابی اصلا نیست ولی مطمئنن میشه کتابی گیر اورد ک همچین اطلاعاتی داخلش باشه
خواهش میکنم سریع جواب بدید چون یکی از شهرهایی هستم ک زیاد نمیشه توش کتابی گیر اورد قصد دارم برم به اهواز و این کتاب هارو تهیه کنم

برادر به این راحتی نیست
ولی اگر واقعا علاقه داری و میخوای شروع کنی
با کتابهای اقتصاد پیام نور باید شروع کنی مثل کلیات علم اقتصاد
وقتی این کتاب رو خوندی و بهش مسلط شدی اون وقت میشه چندتا کتاب سنگین بهت معرفی کرد ولی اول باید با مفهوم الفبا،متغیرها و توابع و اصطلاحات اقتصاد مثل بازار،عرضه،تقاضا،قیمت،کشش،انواع کالاها(لوکس، پست،ضروری)،سیاستهای مالی و پولی انبساطی و انقباضی و ... آشنا بشی

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
بازار بشدت شکننده شده.حتی پیش بینی 1 ساعت هم امکان پذیر نیست.اما تزیق های گاه و بیگاه عطش و غول خفته رو داره بیدار میکنه

babakparsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
بازار بشدت شکننده شده.حتی پیش بینی 1 ساعت هم امکان پذیر نیست.اما تزیق های گاه و بیگاه عطش و غول خفته رو داره بیدار میکنه

میشه منظورتون رو واضح تر بفرمایید

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

دوست عزیز تمام این مطالب رو که اگر تسلط پیدا کنی که میشی دکترای اقتصاد بین الملل

شما اول کتاب کلیات علم اقتصاد نوشته ی محسن نظری عضو هییت علمی دانشگاه تهران رو مطالعه بفرمایید تا بعد

بالا