کی میخوان این اوضاع درست کنند؟؟؟
کی تکلیف مشخص میشه
کی تکلیف مشخص میشه
رفت بالا
3090
دکتر جان شما به نتیجه ای نرسیدی؟3118 تهران . کسی هم فروشنده نیست به شدت هم خریدار هستن .
یه نکته پیغام خصوصی رو بسته ام سوال دارید در تاپیک مربوطه بپرسید 100% جواب داده میشه . 90% پیغام های خصوصی جوابشون در تاپیک ها هست . لازم نیست مقدار سرمایه تون رو بگید سوالتون رو بپرسید در حد توان جواب میدم .
پ ن : دلیل نوسان اولین عامل و مهمترین عامل گمانه زنی ها و طبق معمول اظهار نظر کارشناسانه افرادی که اصلا بهشون ربطی نداره و پستی در دولت و دستگاه دارند که گمانه زنی کردند 1800 تا 2500 برای نرخ مرجع (1226) در بودجه 92 هست . حالا اگر این خراب کاری جمع نشه دلار تا 3200 مثل قند می ارزه ولی اگر جمع شه ........ ؟
در خرید هاتون مراقب باشید و همیشه همه فاکتور ها رو مد نظر قرار بدید نوسان گیری سریع و افست بودن بهتر از پات با ریسک هست
دکتر جان شما به نتیجه ای نرسیدی؟
مذاکرات ، اخبار و...
مذاکرات که فعلا خنثی هست تقریبا هر 2 تاشون یه جور جواب دادن .
بنده فعلا سرمایه ای رو ارز نمیزارم چون هنوز سر حرف خودم هستم فقط کار روزانه خودم رو به اندازه خرید و فروش انجام میدم بازم میگم بازار بعدی برای این نقدینگی سرگردان 400 هزار میلیارد فقط میتونه مسکن باشه که دیر یا زود افتضاح اون در میاد . چون بازار ارز رو بشدت امنیتی کردن و همچنین دیگه سناریو هایی که از قبل پیاده شده دیگه توی این بازار جواب نمیده .
قیمت مسکن میره بالا؟
نظرت روی طلا چیه دکتر؟مذاکرات که فعلا خنثی هست تقریبا هر 2 تاشون یه جور جواب دادن .
بنده فعلا سرمایه ای رو ارز نمیزارم چون هنوز سر حرف خودم هستم فقط کار روزانه خودم رو به اندازه خرید و فروش انجام میدم بازم میگم بازار بعدی برای این نقدینگی سرگردان 400 هزار میلیارد فقط میتونه مسکن باشه که دیر یا زود افتضاح اون در میاد . چون بازار ارز رو بشدت امنیتی کردن و همچنین دیگه سناریو هایی که از قبل پیاده شده دیگه توی این بازار جواب نمیده .
مذاکرات که فعلا خنثی هست تقریبا هر 2 تاشون یه جور جواب دادن .
با احترام
به نظر نمیرسه بازار مسکن باشه !
کافیه این خبرو بخونید:
آزاد سازی قیمت خودرو
تندر90 به 35 میلیون تومان می رسد!
جهان نيوز - تندر90 به 35 میلیون تومان می رسد!
من هم با اینکه دستی در ملک دارم به نظر من هم بازار بعدی ملک نیست به نظر من دولت علاقه داره نقدینگی به سوی ملک بره.
بازی تموم شد؟ بازار یه جهش هنوز به ما بدهکار هست، این جهش رو بکنه دیگه بازی تمومه.