• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
کی میخوان این اوضاع درست کنند؟؟؟
کی تکلیف مشخص میشه

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

3118 تهران . کسی هم فروشنده نیست به شدت هم خریدار هستن .

یه نکته پیغام خصوصی رو بسته ام سوال دارید در تاپیک مربوطه بپرسید 100% جواب داده میشه . 90% پیغام های خصوصی جوابشون در تاپیک ها هست . لازم نیست مقدار سرمایه تون رو بگید سوالتون رو بپرسید در حد توان جواب میدم .

پ ن : دلیل نوسان اولین عامل و مهمترین عامل گمانه زنی ها و طبق معمول اظهار نظر کارشناسانه افرادی که اصلا بهشون ربطی نداره و پستی در دولت و دستگاه دارند که گمانه زنی کردند 1800 تا 2500 برای نرخ مرجع (1226) در بودجه 92 هست . حالا اگر این خراب کاری جمع نشه دلار تا 3200 مثل قند می ارزه ولی اگر جمع شه ........ ؟
در خرید هاتون مراقب باشید و همیشه همه فاکتور ها رو مد نظر قرار بدید نوسان گیری سریع و افست بودن بهتر از پات با ریسک هست

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
3118 تهران . کسی هم فروشنده نیست به شدت هم خریدار هستن .

یه نکته پیغام خصوصی رو بسته ام سوال دارید در تاپیک مربوطه بپرسید 100% جواب داده میشه . 90% پیغام های خصوصی جوابشون در تاپیک ها هست . لازم نیست مقدار سرمایه تون رو بگید سوالتون رو بپرسید در حد توان جواب میدم .

پ ن : دلیل نوسان اولین عامل و مهمترین عامل گمانه زنی ها و طبق معمول اظهار نظر کارشناسانه افرادی که اصلا بهشون ربطی نداره و پستی در دولت و دستگاه دارند که گمانه زنی کردند 1800 تا 2500 برای نرخ مرجع (1226) در بودجه 92 هست . حالا اگر این خراب کاری جمع نشه دلار تا 3200 مثل قند می ارزه ولی اگر جمع شه ........ ؟
در خرید هاتون مراقب باشید و همیشه همه فاکتور ها رو مد نظر قرار بدید نوسان گیری سریع و افست بودن بهتر از پات با ریسک هست
دکتر جان شما به نتیجه ای نرسیدی؟
مذاکرات ، اخبار و...

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دکتر جان شما به نتیجه ای نرسیدی؟
مذاکرات ، اخبار و...

مذاکرات که فعلا خنثی هست تقریبا هر 2 تاشون یه جور جواب دادن .

بنده فعلا سرمایه ای رو ارز نمیزارم چون هنوز سر حرف خودم هستم فقط کار روزانه خودم رو به اندازه خرید و فروش انجام میدم بازم میگم بازار بعدی برای این نقدینگی سرگردان 400 هزار میلیارد فقط میتونه مسکن باشه که دیر یا زود افتضاح اون در میاد . چون بازار ارز رو بشدت امنیتی کردن و همچنین دیگه سناریو هایی که از قبل پیاده شده دیگه توی این بازار جواب نمیده .

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326

بنده فعلا سرمایه ای رو ارز نمیزارم چون هنوز سر حرف خودم هستم فقط کار روزانه خودم رو به اندازه خرید و فروش انجام میدم بازم میگم بازار بعدی برای این نقدینگی سرگردان 400 هزار میلیارد فقط میتونه مسکن باشه که دیر یا زود افتضاح اون در میاد . چون بازار ارز رو بشدت امنیتی کردن و همچنین دیگه سناریو هایی که از قبل پیاده شده دیگه توی این بازار جواب نمیده .

قیمت مسکن میره بالا؟

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دکتر به نظر شما کسانی که دلار خریدن چندین ماه قبل برای حفظ ارزش پولشون (تو 1900 و 2000)
حالا خوبه بفروشن منظورم اینه احتمالش هست دوباره به 3400 یا بالاتر بره؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

نظرت روی طلا چیه دکتر؟

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
بالاخره آقاي دكستر جواب مشخصي نداد ولي من به شما ميگم كه با احتياط خريد كنيد. البته روايت داريم

jalalse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اخرین قیمت چند شد استاد دکتر امروز؟؟؟ همیشه که دلبر به هم میزنه دکتر کم پیدا میشه

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702

با احترام
به نظر نمیرسه بازار مسکن باشه !
کافیه این خبرو بخونید:

آزاد سازی قیمت خودرو
تندر90 به 35 میلیون تومان می رسد!
جهان نيوز - تندر90 به 35 میلیون تومان می رسد!

Last edited:

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
با احترام
به نظر نمیرسه بازار مسکن باشه !
کافیه این خبرو بخونید:

آزاد سازی قیمت خودرو
تندر90 به 35 میلیون تومان می رسد!
جهان نيوز - تندر90 به 35 میلیون تومان می رسد!

من هم با اینکه دستی در ملک دارم به نظر من هم بازار بعدی ملک نیست به نظر من دولت علاقه داره نقدینگی به سوی ملک بره.

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
جوانفکر آزاد شد .این هم میتونه روی نرخ در بازه دیروز تا به امروز تاثیر گذاشته باشه.(لطفا فقط یک اطلاع رسانی بدونید و بحث نکنید در موردش)

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
درسته چون با اين قيمتها كسي قدرت خريد نداره. مخصوصا تو تهران. من خودم در ماشين خارجي و سكه و بانك سرمايه گذاري كردم. خدا رو شكر خيلي هم خوب بوده. به زودي حباب بورسم ميتركه ولي بدونيد اوضاع صنايع داخلي خيلي وخيمه. شديم نفت در برابر غذا و دارو. توافقي هم در كار نيست ولي خريد دلار هم زياد خوب نيست مخصوصا در بلند مدت. چون جام زهر و... خلاصه تكليف سوريه كه يكسره بشه نوبت ايرانه بهم بريزنش و فقط اميدوارم مردم آلت دست نشن.
من هم با اینکه دستی در ملک دارم به نظر من هم بازار بعدی ملک نیست به نظر من دولت علاقه داره نقدینگی به سوی ملک بره.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
این دلال هایی که کنار صرافی ها دلار دلار میکنند ، قانونا مگه کارشون خلاف نیست؟؟ کسی به طور جدی بهشون گیر میده؟؟ بازداشت جریمه داره دیگه :-؟

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
برای کسی که میخاد سرمایه خارج کنه خرید ارز الان توجیهی داره یا صبر کنه پایینتر بیاد ؟ به حوالی 2650 میرسه احتمالن ؟!!؟

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
بازی تموم شد؟ بازار یه جهش هنوز به ما بدهکار هست، این جهش رو بکنه دیگه بازی تمومه.

کم کم داره صدای فاز دوم هدفمندی به صورت جدی میاد. اگر چه مجلس مثلا غیرقانونی اعلامش کرده تو این سال ولی حتی اگر از اول فروردین هم اجرا بشه جهش های مورد انتظار به وقوع خواهد پیوست.

بالا