• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
وضعیت عجیب غریبه ی شده هیشکی نمیدونه با پولش چیکار کنه تنها کاری که میشه کرد دلالی مردم همه شدن دلال از این طرف دلالی میکنند پول بیشتری کسب میکنند و از طرف دیگه دلالیشون پولشون مرتب بی ارزش ترمیکنه و همینطور این سیکل معیوب ادامه پیدا میکنه و نتیجش میشه همین که هیچ کس جایی امنی برای سرمایه گذاری پیدا نمیکنه

بین این گزینه ها کدوم انتخاب میکنید

خرید ملک: آینده نامعلوم

خرید سکه: ریسک

حساب بانکی: با سودسالانه 20درصد

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
خريدش ريسكش زياده ولي پائين اومدنشم با اين اوضاع 2650 نخواهد شد.
برای کسی که میخاد سرمایه خارج کنه خرید ارز الان توجیهی داره یا صبر کنه پایینتر بیاد ؟ به حوالی 2650 میرسه احتمالن ؟!!؟

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
خرید ملک بهتره

البته باید با اطلاعات دقیق صورت بگیره

بهترین مکان های خرید مناطقی اطراف شهر است که تبدیل به شهر قراره بشن.

مثلا چند ماه قبل دوکوهک شیراز قیمت زمیم 35 ملیون بود حالا که شهر شده خدا میدونه چقدر رفته باشه روش.

بنابراین در زمینه املاک باید منتظر فرصت های طلایی بود.

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
واقعا دور باطلی شده خوشحالی با خرید سکه یا ارز سرمایه را حفظ کردی ولی همونجا هم هی استرس و هی سگ دو زدن و بازم میبینی که ارزش پولت کمتر شده

واقعا هدف از فاز دوم هدفمندی چیه؟الان همونایی هم که خوشحال بودن 50 تومن میگیرند فهمیدن چه کلاهی سرشون رفته .دیگه بخواد بکنه 100 تومن رسما کمر قشر ضعیف را شکسته .چرا اینقدر اصرار به اجرای فاز دوم داره؟فکر کنم دلار 5000 تومانی هم برای ما کم باشه

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
درسته قیمتها زیاد مثل قبل 3800 نشد
ولی توی این 2 روز قیمت برا فروش مناسب بود

شنبه دوباره دخالت دولت رو میبینیم و کمی کاهش

قبل از عید یک افزایش صعودی خواهیم داشت

چند پست قبل نوشتم دولت نمیخواد توازن بین سکه و دلار بهم بریزه

الان که دارم مینویسم اونس 1648 دلار هست اگر حتی دلار 2900 هم بود الان سکه 1.100 بود اما میاد دولت در چنین حالتی تزریق ارز رو کم میکنه تا بشه 3100 و این توازن رو به هم نریزه

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
خريدش ريسكش زياده ولي پائين اومدنشم با اين اوضاع 2650 نخواهد شد.

باید حواله بشه ....موردی برای ریسک نداره دیگه !

الان که دارم مینویسم اونس 1648 دلار هست اگر حتی دلار 2900 هم بود الان سکه 1.100 بود اما میاد دولت در چنین حالتی تزریق ارز رو کم میکنه تا بشه 3100 و این توازن رو به هم نریزه

ینی روی همین رنج فعلی نوسان میکنه تا زمان افزایش قبل عید .... ؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
مهمان اخبار تلوزیون اونور آبی گفت : حتی خوش بین ترین اقتصاد دان هم نمیتونه آینده خوبی رو برای اقتصاد ایران پیش بینی کنه!!! :hmm:

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
باید حواله بشه ....موردی برای ریسک نداره دیگه !

ینی روی همین رنج فعلی نوسان میکنه تا زمان افزایش قبل عید .... ؟

به نظر میاد مسیولان بانک مرکزی هم راضی هستند روی این نرخ 2900-3000 باشه
جز اینکه یک شوک وارد بشه
کلا شوک در بازار ارز یعنی اختلال
حالا این اختلال ( اخلال یا خطا ) میتونه مثبت یا منفی باشه
مسایل سیاسی در این مدت میتونند به عنوانی شوک باشند
مسایل سوریه
توافقات یا عدم توافقات
یا ...

majideadib

Registered User
لایک‌ها
85
به نظر من دیگه هر اتفاقی بیفته قیمت دلار به نرخ مرجع باز نخواهد گشت
این بالا و پایین شدن ها هم بازی هست، که به سود همون هایی هست که این وضعیت رو رقم زدن

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
... و امروز هم روند افزایشی بوده است ...

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
الان سکه بخرم؟ اگه دلار بشه 5 هزار تومان سکه میشه دو میلیون سیصد

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702

همونطور که دیدیم دولت هیچ کاری نکرد و داره به راحتی به 3200 میرسه!

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
کجایند ان ها که می گفتند بازی ارز تموم شد و همه سرمایه ها از بازار ارز خارج میشه و وارد مسکن میشه؟

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
یه زمانی اینجا تحلیل بود...حیف شد

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
کجایند ان ها که می گفتند بازی ارز تموم شد و همه سرمایه ها از بازار ارز خارج میشه و وارد مسکن میشه؟

من بودم هنوز هم روی حرفم هستم . بنده روی مسکن سرمایه گذاری نکردم بلکه زمین هست اونم صنعتی تا حالا نزدیک به 100% هم رشد داشته . من باب بازی ارز روی حرفم هستم هنوز ممکن هست اشتباه باشه ولی این حجم نقدینگی باید به بازر دیگه هدایت بشه که دیر یا زود میشه . سعی کنید این جور حرف زدن ها که شده جزئی از فرهنگ ایرانی رو بزاریم کنار اولین و بزرگترین دلیلی که دیگه در بحث شرکت نمیکنم همین هست . چون کاربران 3 دسته هستن : اول اونایی که در بحث شرکت میکنن و به اطلاعات هم اضافه میکنن و موقعی که افت یا خیز یا بازار هر مسیری دیگه رو رفت به هم اطلاعات میدن که به سود برسن

دومین دسته : افرادی هستن که کلا خاموش هستن و فقط نظاره گر هستن .

سومین دسته : دقیقا برخوردی مثل شما رو دارن با این تفاوت که این عده یا در بازار هستن و سرمایه ای داخلش دارن و شروع به متلک گویی میکنن یا اینکه اصلا نه سرمایه دارن و فقط دوست دارن دست آویزی پیدا کنن و فقط بحث راه بیاندازن .

سعی کنیم جزء دسته اول یا دوم باشیم نه به هر شکلی جزء دسته سوم .

موفق باشید :)

Emad721

Registered User
لایک‌ها
67
دکتر به نظرت این روند تا کی ادامه داره؟
به عبارتی دیگه تکلیف کی مشخص میشه؟؟؟ (از نظر زمانی ! کاری به خوب و بد شدنش ندارم!)

در نهایت چه توصیه ای به کسانی که حجم سرمایه کم مثل من 4 5میلیون تومن دارند چیه؟! نظاره گر باشیم یا ببریم تو طلا یا همین ارز؟!

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
سرمایه گذاری روی مسکن هم خوبه سودش شاید به اندازه سکه نباشه اما ریسک نداره قیمت ها در بازار مسکن پا به پای تورم پیش میره اما تو بازار سکه افزایش قیمت به مراتب بیشتر از تورم چون با دلار و اونس بالا میره و افزایش هر کدوم از اینها قیمت شدیدا افزایش میده به نظر من اگه قصد سرمایه گذاری در بازار سکه دارید با احتیاط و بررسی جمیع جهات وارد بشید چون به خیلی مسایل بستگی داره ولی شخصا حدس میزنم بازار طلا در آینده صعودی باشه

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
من بودم هنوز هم روی حرفم هستم . بنده روی مسکن سرمایه گذاری نکردم بلکه زمین هست اونم صنعتی تا حالا نزدیک به 100% هم رشد داشته . من باب بازی ارز روی حرفم هستم هنوز ممکن هست اشتباه باشه ولی این حجم نقدینگی باید به بازر دیگه هدایت بشه که دیر یا زود میشه . سعی کنید این جور حرف زدن ها که شده جزئی از فرهنگ ایرانی رو بزاریم کنار اولین و بزرگترین دلیلی که دیگه در بحث شرکت نمیکنم همین هست . چون کاربران 3 دسته هستن : اول اونایی که در بحث شرکت میکنن و به اطلاعات هم اضافه میکنن و موقعی که افت یا خیز یا بازار هر مسیری دیگه رو رفت به هم اطلاعات میدن که به سود برسن

دومین دسته : افرادی هستن که کلا خاموش هستن و فقط نظاره گر هستن .

سومین دسته : دقیقا برخوردی مثل شما رو دارن با این تفاوت که این عده یا در بازار هستن و سرمایه ای داخلش دارن و شروع به متلک گویی میکنن یا اینکه اصلا نه سرمایه دارن و فقط دوست دارن دست آویزی پیدا کنن و فقط بحث راه بیاندازن .

سعی کنیم جزء دسته اول یا دوم باشیم نه به هر شکلی جزء دسته سوم .

موفق باشید :)
دکتر شما کوتاه بیا درسته خیلی از ما اینجا نظاره گریم ولی حرفهای شما رو قبول داریم اینم که یکسری میان تیکه میندازن و بحث انحرافی میکنن و ایناکاملا معلومه هدف دارن اونم هدفشون تعطیلی جاهای مثل این هست که به هدفشون هم رسیدن.
دوستانی که میگن حرف شما اشتباه بوده و......تاریخ پستها که معلومه اصلا گیریم اشتباه بوده. دوستان اگه اون موقع مثلا سکه تمام رو 1450 حداقل میفروختید میتونستید توی 1040 تا 1100 باز بخرید یا دلار رو توی 3800 میفروختید میشد توی بین 2500 تا 2800 باز بخرید درسته یا نه اصلا حتی الان هم بخرید خودتون حساب کنید سود میکردید یا نه.
دکتر موذنی به قول دکتر حسابی:بد بودن دنیا به خاطر ادمهای بد درون ان نیست به خاطر سکوت انسانهای خوب است.
شرمنده اگه به ربط به تاپیک بود باید حتما میگفتم.

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
ببینید در کل باید به این امر اعتقاد داشت وقتی محیط کلان بین المللی از ابعاد چند گانه فضای اقتصادی داخلی را تحت فشار جدی قرار داده اند متغیرهای اقتصادی رفتاری قابل پیش بینی ندارند. ممکن است یک یا دو ماه روند کاهشی داشته باشند و بعد این روند عوض گردد. بنابراین توصیه کردن به این که بر سر ارز چه خواهد شد دشوار است. بخش مسکن چه ارز بالا باشد چه پایین همواره جذاب بوده و همیشه میزان تورمش بیش از تورم عمومی است مشروط به آن که در نقاط مناسبی خریداری شوند.
آ

بالا