• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
متاسفانه اقاي رييس جمهور محترم طي سخنراني زنده در تلويزيون چند روز پيششون تمام بازار رو تركوندن و دوباره شك به همه چيز وارد شد

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
یه کامنت جالب تو بازتاب دیدم ، گفتم اینجا هم بذارم :
برآن شدم تا با ذکر قیمت بعضی اقلام وقیمتهای ضروری برای زندگی در چندکشور همسایه وچند کشورپیشرفته ودارای اقتصاد کاملا آزادومقایسه آنها با قیمتها درکشورعزیز خودمان ایران وهمچنین مقایسه درآمد متوسطمردم وقدرت خریدشان درآنکشورها ومقایسه آنها باکشورخودمان نوری برتاریکخانه تئوری پردازان اقتصادآزاد وطرفداران تعیین نرخ قیمتهابصورت به اصطلاح آقایان عرضه وتقاضا!!وحرکت قیمتها ازجمله ارز به سمت واقعی شدن(بخوانیدگران شدن)بتابانم.متاسفانه بنده باید با مشغله زیادبایدجور رسانه های معدود مستقل کشور... رادرکم کاری در این موردرا بکشم وبا دوماه وقت گذاشتن این قیمتهارو برای تنویر افکارعمومی به لطف ... عزیز منتشرکنم باشد که این همداستانان با دست های مرموز توطئه گر علیه اقتصاد وسفره ورفاه مردم از روی مردم شرم کنند وبیش از این باسوء استفاده از نبود رسانه های مستقل پرخواننده از جهل مردم گرفتار برای رفاه وسفره مردم وپرکردن جیبهای هیچ موقع سیراب نشده خود نقشه نکشند.چیزی که بعد از خواندن این مقایسه قیمتهابرای خواننده روشن میشود این استکه کشور ما خیلی وقت است که رکورد واقعی شدن قیمتها حتی از صنعتی ترین وگران ترین کشورهای جهان را پشت سرگذاشته ودرخیلی موارد رکوردداره وحالا وقت واقعی شدن درآمدها وحقوق مردم گرفتارآمده درمحاصره این آقایان طرفداربه اصطلاح خودشان(والبته به دروغ)اقتصادآزاد وبازارعرضه وتقاضاست!!!(توضیح:برای تبدیل ریالی قیمتها درکشوراز نرخ دلار مرجع 1226 تومان استفاده شده وهمینطور برای تبدیل متوسط درآمددرکشور نیزاز نرخ دلار1226تومان استفاده شده تا جای هیچ بحثی نماندوتوضیح دوم اینه که درآمد متوسط آورده شده برای همه کشورهاخالص و بعداز کسرمالیات است که نکته مهمیست) 1:قیمت شیر یک لیتری: درآلمان 0/84دلار-آمریکا1دلار-دانمارک1دلار-امارات1/23-قطر1/69دلار-انگلستان1/52دلار ودر ایران خودمان 1/4دلارمیباشد!
تخم مرغ دوازده عددی:درآلمان 2/58دلار-آمریکا2دلار-دانمارک 3/6-امارات 2/48-قطر2/66-انگلستان 3/19ودرایران خودمان 2/93میباشد!!
برنج خوب کیلویی:درآلمان 2/19دلار-آمریکا2-دانمارک1/73-امارات1-قطر3/3-انگلستان2/45 ودرایران خودمان 3/1میباشد!!
سینه مرغ بدون پوست واستخوان کیلویی:درآلمان 9/2دلار-آمریکا7/9-دانمارک 11/32-امارات6/25-قطر6/86-انگلستان 11/16 ودرایران خودمان 7/9میباشد!!
اجاره ماهانه یک آپارتمان یک خوابه درمرکزشهر به طور متوسط:درآلمان644دلار-آمریکا900-دانمارک993-امارات1300-قطر1800-انگلستان960ودر ایران خودمان 785دلارمیباشد!!!
یک کیلوپرتقال باکیفیت:درآلمان:2/6-آمریکا3-دانمارک3/3-امارات1/9-قطر1/7-انگلستان2/57ودر ایران خودمان
یک پکیج غذای ساندویچ شاملهمبرگر ونوشابه وسیب زمینی و.. (کمبو)مک دونالد یا مشابه:درآلمان7.79دلار-آمریکا6دلار-دانمارک11/2-امارات5/69-قطر5/49-انگلستان8 ودرایران خودمان 6/9دلار!!!
حالا میرسیم به نکته جالب مقایسمون که همانا درآمدمتوسط ماهانه بعد از کسرمالیات یا به زبان خودمانی معیاری برای قدرت خرید مردم در هر کشوری نسبت به قیمتها:آلمان 2900دلار-آمریکا3100دلار-دانمارک 3200دلار-امارت 3300-قطر5900-انگلستان 2900دلار وایران خودمان720دلار!!! میبینید؟قیمتهااکثرا از گرانترین وپیشرفته ترین کشورهای جهان یا بیشتر یا درهمان حد وحدود ولی قدرت خرید مردم باتوجه به درآمدشان ازیک چهارم تا یک هفتم پایینتر.درضمن آنهایی که دراروپا وآمریکا زندگی کرده اند میدانند که این قیمتها قیمت رسمیست وآخر هفته هابعضی فروشگاهها حراجهای مواد غذایی میزنندکه میشود این اقلام را به قیمت بسیار پایینتر از قیمتهای مذکور خرید.!!
آقایان تئوری پرداز.آقایان به اصطلاح دکتر ودانشگاهی که در رسانه ها ونهادهای تصمیم گیر این طرح هدفمندی را به ملت مظلوم ایران تحمیل کردید شرم کنید.از بیخبری وگرفتاری مردم ونبودن رسانه های روشنگر ومستقل بیش از این سوءاستفاده نکنید

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
چرا هیچ سایتی قیمت نمیزنه ؟

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
سفت تنه درخت بچسبید بوهای بد میاد :(

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
همه چيز به سخنراني محمود برميگرده مجدد ريد رفت تو همه چيز اين بابا تا كار دست كشور نده ول نكن نيست

Last edited:

fireman1

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان امروز قیمت دلار امریکا و کانادا چند بود؟ یعنی همین طوری داره میره؟ یا پایین هم ممکن هست بیاد یا اصلا ثابت بمونه؟؟

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
الان اگه قیمت مسکن مقایسه کنیم مثلا 5 سال قبل یه خونه مثلا 120 خریداری شده ولی الان که نگاه میکنیم همین خونه بیشتر از 220 تومان نمی خرند چون بعد از 5 سال دیگه نوساز حساب نمیشه ضمن اینکه اگه شما اونجارو اجاره هم بدید هرسال هزینه های مثل تمیرات نقاشی مالیات خواهد داشت در خوشبینانه ترین حالت خونه سود تقریبا به اندازه سپرده گذاری در بانک حتی شاید بانک سودش هم بیشتر باشه چون شما از بانک میتونید ماهیانه سود دریافت کنید و روی سودش هم سرمایه گذاری کنید البته از خونه هم میتونید اجاره دریافت کنید ولی درکل وقتی مقایسه میکنیم اختلاف چندانی بین سپرده گذاری بلند مدت دربانک با خرید خانه مشاهده نمیکنیم در بیشتر مناطق تهران افزایش قیمت در همین حدودها بود تا اونجا که من خبر دارم اما گاهی هم اتفاق میفته تو یه منطقه خونه حالا به دلایلی در عرض چند سال رشد 3 برابری هم میکنه اما در رابطه با خرید مسکن شما نمیتونید پیش بینی کنید که خونه ای که خریدید 5 سال بعد قیمتش چقدر میشه مضاف بر این که دولت روی قیمت مسکن حساسیت خاصی داره و کنترلهای حالا نه چندان زیاد اما صورت میگیره بنابراین سرمایه گذاری در مسکن چندان تفاوتی با سپرده گذاری در بانک نداره
بخاطر همین هم هست که خیلی از افراد وارد بازارهای پرریسکی مثل سکه میشن من خودم تا حالا دوبار روی سکه سرمایه گذاری کردم یکبار سود کردم و یکبار در سود ضرر کردم

دوست من اینجوریا هم نیست. در مورد تهران نظر نمیدم ولی باقی شهرها قیمت آپارتمان در شش ماه 60% افزایش داشته "حداقل" بازار زمین هم تکونهاش رو خورده طرفهای ما و این افزایش قیمت روی آپارتمان هم تا چند ماه آینده تاثیر خواهد گذاشت.

طرفهای ما آپرتمانی که 800 تومن متری بود امسال عید، الان 1300 هست. چند ماه بعد 1600 "شک نکنید"

مسکن مهر هم که حتی جواب 10% تقاضا رو هم نمیده و نخواهد داد.

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
دلار امروز ۴ دی نود و یک ۳۳۳۳ تومان بود
تهران اول منوچهری

tablighbashi

Registered User
لایک‌ها
16
چقدر راحت وقتي الان دلار مثلا 3300 هست در مورد دلار 5000-6000 تومان نظر ميديد
اون موقع كه دلار شد 1700 همه خيلي راحت ميگفتن دلار 2500 هست و الان شده 3300
يعني مردم راضي هستند .و الان هم كه 3300شده اينده 6000 تومني ميبينند و خودمون تو سري خوردن را آسان ميكنيم
اين روش جديد استحمار هست

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
من قبلا هم گفته بودم بخريد كنيد ولي با احتياط .اينجا يا تو تاپيك سكه گفتم. به هر حال خودم سمت دلار نميرم و سكه اونم در بلند مدت. ويا اجناسي كه با دلار سر و كار داره مثل خودرو خارجي. افزايش روي اجناس دلاري بيشتره تا خود دلار.
بازي دلار هم انگار حالا حالا ها ادامه داره :) قابل توجه بعضيها

criss21

Registered User
لایک‌ها
40
دکتر به نظر شما کسانی که دلار خریدن چندین ماه قبل برای حفظ ارزش پولشون (تو 1900 و 2000)
حالا خوبه بفروشن منظورم اینه احتمالش هست دوباره به 3400 یا بالاتر بره؟

دکتر شما میگید پیام خصوصی ندید همینجا سوالات رو جواب میدید

لطفا این مورد رو برای ما مشخص کنیذ که سوال خود من هم هست

با تشکر.

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
همینطورکه پیش بینی میشد قیمت سکه صعودی شده اشتباه کردیم نخریدیدم حالا احتمال داره دوباره بحث پیش فروش سکه مطرح بشه هرچند که با این وضع دلار بعید که بانک مرکزی دوباره سکه پیش فروش کنه اما اگه پیش فروش بشه من که هرچی پول دارم میرم پیش خرید میکنم خوبی پیش خرید اینه که اصل پول تضمین میشه و شما مطمئن هستید که ضرر نمیکنید تو پیش فروش قبلی 20 تا خریدم اما زود فروختم خیلی سود نکردم

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
سونامی به سواحل خلیج پارس رسید

fireman1

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان الان قیمت دلار امریکا و کانادا چند هست تو بازار؟ الان برای خرید اقدام کنیم یا ممکن هست یه مقدار بیاد پایین؟
دکتر جان تحلیل بازار چه جوریاست؟

fx.abbas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چقدر راحت وقتي الان دلار مثلا 3300 هست در مورد دلار 5000-6000 تومان نظر ميديد
اون موقع كه دلار شد 1700 همه خيلي راحت ميگفتن دلار 2500 هست و الان شده 3300
يعني مردم راضي هستند .و الان هم كه 3300شده اينده 6000 تومني ميبينند و خودمون تو سري خوردن را آسان ميكنيم
اين روش جديد استحمار هست
با سلام به شما دوست عزیز
میخاستم بپرسم یعنی اگر مردم بگویند دلار 1000 تومان بشه میاد میشه 1000 تومان؟ گویا در این سرزمین نیستید عزیز مردم قیمت تعیین نمیکنند و بازار بر پایه عرضه و تقاضای واقعی نیست دوست من ببین چه کسانی قیمت تعیین میکنند در ضمن شما وقتی براساس فرمول واقعی برابری بسنجی میبینی الان نرخ برابری برابر 4000-5000 تومان هست عزیز یک چیز کاملا علمی مشکل از مردم نیست مشکل این هست که من و شما میزاریم دولت اینجوری بدبختمان کند

بالا