• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
من بودم هنوز هم روی حرفم هستم . بنده روی مسکن سرمایه گذاری نکردم بلکه زمین هست اونم صنعتی تا حالا نزدیک به 100% هم رشد داشته . من باب بازی ارز روی حرفم هستم هنوز ممکن هست اشتباه باشه ولی این حجم نقدینگی باید به بازر دیگه هدایت بشه که دیر یا زود میشه . سعی کنید این جور حرف زدن ها که شده جزئی از فرهنگ ایرانی رو بزاریم کنار اولین و بزرگترین دلیلی که دیگه در بحث شرکت نمیکنم همین هست . چون کاربران 3 دسته هستن : اول اونایی که در بحث شرکت میکنن و به اطلاعات هم اضافه میکنن و موقعی که افت یا خیز یا بازار هر مسیری دیگه رو رفت به هم اطلاعات میدن که به سود برسن

دومین دسته : افرادی هستن که کلا خاموش هستن و فقط نظاره گر هستن .

سومین دسته : دقیقا برخوردی مثل شما رو دارن با این تفاوت که این عده یا در بازار هستن و سرمایه ای داخلش دارن و شروع به متلک گویی میکنن یا اینکه اصلا نه سرمایه دارن و فقط دوست دارن دست آویزی پیدا کنن و فقط بحث راه بیاندازن .

سعی کنیم جزء دسته اول یا دوم باشیم نه به هر شکلی جزء دسته سوم .

موفق باشید :)

معذرت میخوام ها دکتر
شما فقط بدلیل رانت اطلاعاتی میدونی کجا زمین بخری
چون بدلیل کارتون رابطه دارید وگرنه اینکه هر کی فلان جا زمین بخوره شاید 10 درصد هم نیاد روی قیمت

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
من بودم هنوز هم روی حرفم هستم . بنده روی مسکن سرمایه گذاری نکردم بلکه زمین هست اونم صنعتی تا حالا نزدیک به 100% هم رشد داشته . من باب بازی ارز روی حرفم هستم هنوز ممکن هست اشتباه باشه ولی این حجم نقدینگی باید به بازر دیگه هدایت بشه که دیر یا زود میشه . سعی کنید این جور حرف زدن ها که شده جزئی از فرهنگ ایرانی رو بزاریم کنار اولین و بزرگترین دلیلی که دیگه در بحث شرکت نمیکنم همین هست .

من نمیدونم توی چه یازه زمانی 100درصد رشد داشته ، ولی ما قراره چقدر رشد صنعتی داشته باشیم که زمین صنعتی این مقدار رشد ارزشی داشته باشه ؟
خیلی از واحد های صنعتی با یک-سوم ظرفیت کار میکنن و خیلی ها کلن تعطیل کرده یا در حال تعطیل شدن هستن ،
اکثر کارشناسان اقتصادی از قبیل مشاور اقتصادی EU عقیدهشون بر این هست که این بحران فعلی چیز کوتاه مدتی نمیتونه باشه ، مشابهش رو توی چند تا پست قبلی هم ذکر کردن.
همه هم میدونیم مشکلات صنعتی چیزی نیست که کلن ربطی به این بحران داشته باشه و حتی با عوض شدن دولت و سیاست های اقتصادی اون هم زودترین نتیجه حداقل 2-3 سال طول میکشه تا ملموس باشه.
صرفن کنجکاو شدم دلیل سرمایه گذاری روی زمین صنعتی رو بدونم.

fx.abbas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان عزیز من هم با دوستمان موافقم فعلا باید از بازار ارز دور بود فعلا زمین اما در اینده ای نزدیک دوباره شاهد ورود نقدینگی به بازار ارز خواهیم بود و افزایش دلار تا 5000-6000 تومان البته با توجه این سیاستها در صورت تغییر سیاستهای خارجی دلار در همین حوالی 2500-3100 تکان خواهد خوردالبته زمانی که ارز به سوی تک نرخی شدن برود دلار به 3500-4000 هم خواهد رسید بهتر هست با نقدینگی همراه شوید در مملکت ما نقدینگی در هر مقطعی از یک بازار به یک بازار دیگر میرود تا هم افراد پشت پرده بتوانند سودهای خوب کنند و مردم بیچاره و هم اینکه مردم را سر در گم کنند و همیشه یک فکر تازه ای داشته باشند بعد از ارز نقدینگی به بورس و زمین وارد شده است و بسیار محتاط باشید که زمان سقوط نزدیک هست

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
من بودم هنوز هم روی حرفم هستم . بنده روی مسکن سرمایه گذاری نکردم بلکه زمین هست اونم صنعتی تا حالا نزدیک به 100% هم رشد داشته . من باب بازی ارز روی حرفم هستم هنوز ممکن هست اشتباه باشه ولی این حجم نقدینگی باید به بازر دیگه هدایت بشه که دیر یا زود میشه . سعی کنید این جور حرف زدن ها که شده جزئی از فرهنگ ایرانی رو بزاریم کنار اولین و بزرگترین دلیلی که دیگه در بحث شرکت نمیکنم همین هست . چون کاربران 3 دسته هستن : اول اونایی که در بحث شرکت میکنن و به اطلاعات هم اضافه میکنن و موقعی که افت یا خیز یا بازار هر مسیری دیگه رو رفت به هم اطلاعات میدن که به سود برسن

سومین دسته : دقیقا برخوردی مثل شما رو دارن با این تفاوت که این عده یا در بازار هستن و سرمایه ای داخلش دارن و شروع به متلک گویی میکنن یا اینکه اصلا نه سرمایه دارن و فقط دوست دارن دست آویزی پیدا کنن و فقط بحث راه بیاندازن .

درود

چطوری میگی سرمایه گذاری روی مسکن جواب میده ؟ درصورتی که سرمایه های سنگین حرکت کندی دارن و اقلب عقب می مانند ....

به عنوان مثال شخصی در زمان دلار 1100 تومانی خانه ای 110 ملیون تومانی داشته ، اون در آن زمان سرمایه اش معادل 100 هزار دلار بوده .... امروز که دلار به بالای 3 تومن رسید در خوشبینانه ترین حالت خانه ی این فرد 220 ملیون تومان شده یعنی چیزی کمتر از 70 هزار دلار

زمین بله ... چون بر خلاف مسکن عمر زیادش از قیمت بنا کمنمی کند بلکه وجودش موجب افزایش بدون اصطحلاک است .... اما اینکه ما تصور کنیم لاکپشت سریع تر از خرگوش می رود تصور اشتباهیست ... مگر آنکه خرگوش را به طور مصنوعی ثابت نگه دارند !

با تشکر

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
کجایند ان ها که می گفتند بازی ارز تموم شد و همه سرمایه ها از بازار ارز خارج میشه و وارد مسکن میشه؟

ماجرای ارز پایان ناپذیره ، هیج موقع هم تب ارز و طلا در کشور فروکش نکرده و نخواهد کرد. برای اثبات این حرف کافیه که نگاهی به 32 سال گذشته داشته باشید.
اگه اون زمان که دلار رسید به 2800 تومن خرید کرده بودید الان میتونستید مبلغ قابل توجهی سود ببرید یا حداقل این که ارزش داراییتون حفظ شده بود. هرچند که هنوز هم دیر نشده. این دلار اگه برسه به 4000 تومن این بار میره برای 7000 تومن.
در مورد بحث مسکن هم در حال حاضر که روز به روز تحریم ها دارن بیشتر میشن و خطر جنگ هر لحظه احتمالش قوت میگیره هیچ آدم عاقل و سرمایه داری این ریسک رو نمیکنه که تو ملک سرمایه گذاری کنه. در شرایط عادی باید بخشی از نقدینگی سرگردان وارد بازار مسکن بشه اما تاکید می کنم (در شرایط عادی) نه شرایط ناپایدار فعلی.
هنوز فرصت خرید ارز و سکه از دست نرفته. امروز سکه رو 1250 تومن بخرید خیلی بهتر از اینه که دو هفته دیگه 1500 بخرید.

yeksharj

Registered User
لایک‌ها
0

کامله صحیح هست اما دلیل نداره که هر کسی اومد هر چرت و پرتی گفت باعث ناراحتی ما بشه
کلا ایشون رو در نظر نرگیرید بهتره

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
وقتی بازار بفهمه بانک نمیخواد از قیمتی پایین تر ببره یا به اصطلاح بازار خودش نمیتونه (که من قبول ندارم.همونطوری که سکه 1500 رو کرد 1100 میتونه).یک دفعه موج خریدی وارد بازار میشه و نمیشه جولوشو گرفت.تزریق وقتی صورت میگیره که خط 3000 شکسته میشه.الان بعد از چند بار حمله به 3000 بلاخره فکر کنم ثابت بشه.وشاید موج آرام افزایش رو توی یک ماه اخیر داشته باشیم مگر فاند قوی + بیاد که اونم ممکنه.فعلا دوستان تکنیکال در صورت رشد مقاومت قوی رشد رو روی 3200 میدونن.البته هیچ رشدی فعلا رخ نداده...شاید هم نده

پست هفته پیش که دوستان مورد لطف قرار دادند و گفتند 4 تا آدم با سواد بیان حرف بزنن!!!

حالا از اینجا به بعد یا یک افتی زیر 3200 خواهیم داشت و مدتی زیر 3200 میمونیم یا اگر این قیمت تثبیت بشه که میریم برای عددی بالاتر...
البته اگر قصدی از داخل سیستم برای افزایش شدید نرخ نباشه نوسان شدید روزی 300 تومان رو دیگه نداریم...ولی تجربه پارسال میگه دی وی بهمن خطرناکند!!.بعد این دوماهه آرامش تقریبا به بازارها برمیگرده...هم برای انتخابات م برای تسویه آخر سال...

200x200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان یه چند تایی سایت قیمت ارز معرفی کنید. این سایت صرافی جلالی که خرابه.

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
درود

چطوری میگی سرمایه گذاری روی مسکن جواب میده ؟ درصورتی که سرمایه های سنگین حرکت کندی دارن و اقلب عقب می مانند ....

به عنوان مثال شخصی در زمان دلار 1100 تومانی خانه ای 110 ملیون تومانی داشته ، اون در آن زمان سرمایه اش معادل 100 هزار دلار بوده .... امروز که دلار به بالای 3 تومن رسید در خوشبینانه ترین حالت خانه ی این فرد 220 ملیون تومان شده یعنی چیزی کمتر از 70 هزار دلار

زمین بله ... چون بر خلاف مسکن عمر زیادش از قیمت بنا کمنمی کند بلکه وجودش موجب افزایش بدون اصطحلاک است .... اما اینکه ما تصور کنیم لاکپشت سریع تر از خرگوش می رود تصور اشتباهیست ... مگر آنکه خرگوش را به طور مصنوعی ثابت نگه دارند !

با تشکر

الان اگه قیمت مسکن مقایسه کنیم مثلا 5 سال قبل یه خونه مثلا 120 خریداری شده ولی الان که نگاه میکنیم همین خونه بیشتر از 220 تومان نمی خرند چون بعد از 5 سال دیگه نوساز حساب نمیشه ضمن اینکه اگه شما اونجارو اجاره هم بدید هرسال هزینه های مثل تمیرات نقاشی مالیات خواهد داشت در خوشبینانه ترین حالت خونه سود تقریبا به اندازه سپرده گذاری در بانک حتی شاید بانک سودش هم بیشتر باشه چون شما از بانک میتونید ماهیانه سود دریافت کنید و روی سودش هم سرمایه گذاری کنید البته از خونه هم میتونید اجاره دریافت کنید ولی درکل وقتی مقایسه میکنیم اختلاف چندانی بین سپرده گذاری بلند مدت دربانک با خرید خانه مشاهده نمیکنیم در بیشتر مناطق تهران افزایش قیمت در همین حدودها بود تا اونجا که من خبر دارم اما گاهی هم اتفاق میفته تو یه منطقه خونه حالا به دلایلی در عرض چند سال رشد 3 برابری هم میکنه اما در رابطه با خرید مسکن شما نمیتونید پیش بینی کنید که خونه ای که خریدید 5 سال بعد قیمتش چقدر میشه مضاف بر این که دولت روی قیمت مسکن حساسیت خاصی داره و کنترلهای حالا نه چندان زیاد اما صورت میگیره بنابراین سرمایه گذاری در مسکن چندان تفاوتی با سپرده گذاری در بانک نداره
بخاطر همین هم هست که خیلی از افراد وارد بازارهای پرریسکی مثل سکه میشن من خودم تا حالا دوبار روی سکه سرمایه گذاری کردم یکبار سود کردم و یکبار در سود ضرر کردم

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
بهترين و مطمئن ترين راه ايجاد پورتفو هست. چيزي كه مهم است آسايش است. ريسك و بازدهي باهم كم و زياد ميشن..
دلار 7000 توماني ؟ هاهاها چه خوش خيالن بعضيها.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
قیمت امروز ۳۲۴۰
داره آروم آروم میره بالا کسی دردش نیاد :|

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

farokhe

Registered User
لایک‌ها
27
سلام دکتر واسه ماهایی که یکم سکه و کمی نقدینگی داریم نسخه ای نداری من به فرمایشات شما ایمان دارم چون یک بار سودشو بردم تشکر

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
خرید مسکن و ملک و ... واسه نگه داری مشخص که اشتباه هست !
خرید زمین در موقع مناسب و ماکن مناسب و فروش سریع ! یا خرید زمین و ساختش فکر میکنم منظور دکی بود !

الان توی اصفهان محله هایی هست که کتر از 6 ماه 3 برابر شده قیمت زمین !

sell4u

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ملک رو نمی دونم ؛ محلهما که فرقی نکرده
اما ؛این درهم مارو بیچاره کرده

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
سلام دکتر.
من یک تعدادی جنس را میخوام بخرم و با توجه به اینکه از بندر میخرم .به قیمت روز درهم باهام حساب میکنن که به دلاریش تقریبا دلاری 3000 تومن میشه.حالا به نظر شما صبر کنم یک مدت یا بخرم؟
خیلی ممنون میشم من را سریعتر راهنمایی کنید چون در اگه بشه میخوام فردا براشون وجه را واریز کنم

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
همونطور که قبلا گفتم یک افزایش شدید قبل از عید خواهیم داشت

افزایش نسبی الان تا 3350
کنترل دوباره تا 3000
جهش شدید قبل از عید تا حتی ممکنه بالای 4000

وضع کمی وخیم است

کمبود دلار دولت ( تحریمی که هست که اینه که در کشورها در مبادلات با ایران دلار ندن)
اوضاع بغرنج سوریه
جو روانی هدفمندی دوم یارانه ها

واقعا معلوم نیست چه به سرمون بیاد

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
خداحافظ ای دلار 3000 تومانی

:wacko::wacko:

تا آخر اسفند هم خداحافظ ای دلار 3500 تومانی

:(

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من تحرکات بازار مسکن داره کم کم شروع میشه.

بخصوص با نزدیک شدن به شب عید

من همونطور که گفته بودم یک اپارتمان خریدم. 2 هفته بعد مشتری 10 تومن بالاتر از قیمتی که من خریدم بود. الانم شب عید شده از یه طرف اجاره ها داره دوباره میره بالا از یه طرف در اون برنامه پایش که درصد تورم موجود (که البته هنوزم با تورم واقعی فاصله زیادی داره) رو نشون میداد مسکن خیلی با بقیه فاصله داشت و من فکر کنم خودشو میرسونه

mirzade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
به نظر من تحرکات بازار مسکن داره کم کم شروع میشه.بخصوص با نزدیک شدن به شب عیدمن همونطور که گفته بودم یک اپارتمان خریدم. 2 هفته بعد مشتری 10 تومن بالاتر از قیمتی که من خریدم بود. الانم شب عید شده از یه طرف اجاره ها داره دوباره میره بالا از یه طرف در اون برنامه پایش که درصد تورم موجود (که البته هنوزم با تورم واقعی فاصله زیادی داره) رو نشون میداد مسکن خیلی با بقیه فاصله داشت و من فکر کنم خودشو میرسونه
به تاپیک سرمایه گذاری روی مسکن و زمین و بیابان و خیابان خوش آمدید ! :lol:خوب البته که بازی ارز و دلار تموم شده و پستهای غیرخودی هم نشون داده نمیشه پس چاره ای به جز ورود به بازار مسکن نیست !بخرید ! تا می تونید زمین و مسکن بخرید که از تورم جا نمونید !بازی ارز تموم شده > > > > > دلار امروز 3400 تومان ! ! !

mirzade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
به نظر من تحرکات بازار مسکن داره کم کم شروع میشه.

بخصوص با نزدیک شدن به شب عید

من همونطور که گفته بودم یک اپارتمان خریدم. 2 هفته بعد مشتری 10 تومن بالاتر از قیمتی که من خریدم بود. الانم شب عید شده از یه طرف اجاره ها داره دوباره میره بالا از یه طرف در اون برنامه پایش که درصد تورم موجود (که البته هنوزم با تورم واقعی فاصله زیادی داره) رو نشون میداد مسکن خیلی با بقیه فاصله داشت و من فکر کنم خودشو میرسونه
به تاپیک سرمایه گذاری روی مسکن و زمین و بیابان و خیابان خوش آمدید ! :lol:

خوب البته که بازی ارز و دلار تموم شده و پستهای غیرخودی هم نشون داده نمیشه پس چاره ای به جز ورود به بازار مسکن نیست !
بخرید ! تا می تونید زمین و مسکن بخرید که از تورم جا نمونید !
بازی ارز تموم شده > > > > > دلار امروز 3400 تومان ! ! !

بالا